Mitt liv som hund..1

..Mmm, så känns det just nu. Allt har varit så himla bra sista tiden, jobb, dagis, liv etc etc.. Har en helg bara för mig själv i STORA staden, eller ja, hemma i S-svall. Har tagit vara på det som tusan, va på stan o oscar igår o ikväll bär de av igen.. :-) Hmm, kanske kan bli en dålig vana..? Men sååå skoj o träffa massa gamla kompisar så ni anar inte!
Eftersom jag är en person som är såå fruktansvärt social så blir det nästan så jag mår lite halvdåligt när det inte finns tid över till vänner, mys me systrarna plus mera.. Så kan lova att jag ha gjort mer än behövligt den här veckan!

Igår började jag o Linda eftermiddagen på zanzspa på köpmangatan, superfint o alldeles nytt. Hade förbeställt ansiktsbehandling och fotmys, gissa om de va skönt? Oooo jaaa!!! Senare så fick vi tag på våran älskade mamma, äntligen kunde vi ses igen! Så vi tog o gick o träffade dem på bishop, där de hade en tjejkväll eftersom mammas väninna Kerstin ska gifta sig.. :-)  Alltid lika roligt att träffa mammas kompisar, så himla kul att vi kan umgås allihopa lixom. Å våran käraste mamma var ju såklart finaste i världen! Älskar min mamma såå jäkla mycket, spec när jag behöver ngn, och sånt behöver jag inte ens säga till om. Hon känner mig så jäkla utan o innan så hon både förstår o ser på mig när de är dags för en liten pratstund. Mami, love you!! :-) Hoppas du läser de här, du är BÄST!!!

Nåväl, efter vi besökt dem så drog jag o syster yster vidare till oscar. Ganska mycket folk, men trodde att det skulle vara betydligt mer för att vara en löningsfredag plus Sundsvall Open Trot..? Men men, ganska skönt o slippas trängas så mycke. Fast fick såklart två spillda öl över mig, men de berodde ju såklart inte på trängseln utan mer på klantiga människor som jag hade runtomkring mig.. Ååååhh... :-/
Hade super skoj med vissa undantag... Kan verkligen inte förstå dessa män/grabbar eller vad man ska kalla dem som absolut inte förstår nånting..? Ena kommer o tafsar en på röven, den andra tar en på brösten o den tredje bara finns där o hymmlar med ögonen.. Åååh, kan de inte finnas bara normala grabbs som förr? Som man kunde umgås med, ha roligt med utan att man ska behöva skälla ut dem eller ge dem en omgång me handväskan?? Vaaa??
Jaaa, man undrar ju? Jisses!! Aja, som tur va ju att jag tog min taxi hem o gick o la mig o sov. Fast klockan va tyvärr såå mycket som 4,15 innan jag kom i säng. Kan inte förstå hur man orkar hålla sig vaken..? Ojojoj, men roligt va det i alla fall utöver dess påhopp. Jäkla partydödare!!!

Ikväll hoppas jag på betydligt mera skoj, aveny har ju premiär ikväll. Roligt som tusan, hoppas bara de där sliskiga o jobbiga typerna håller sig borta bara. Orka fasen inte me sånt nå mer.. :-) Nästa gång blir de en avhyvling utav bara dess like... Blää för de!!
Har faktiskt lite beslutsångest över vart jag ska på förfest, är bjuden på 2 för en gångs skull. En med några från jobbe och en hos min gamla arbetskamrat som är den absoluta partyprinsessan som bara är den bästa! Men tyvärr kan de bli lite svårt o ta sig ut dit nu, finns ju inte allför mång chaufförer nu när de e travhelg, Eller, ja, de kryllar ju av taxibilar. Men vem är så rik så man skulle kunna ta taxi vart än man ska åka...?
Nåja, ser hur de slutar. Ska varje fall på aveny o rocka gärnet me gammgubbarna o andra!! :-) Hahaha!!

Idag har jag varit på Sundsvall Open Trot me några jobbkamrater och andra från butiksbranschen, superduperskoj har vi haft dessa timmar på travet. Vann faktiskt 250:-, så gick inte helt blakk därifrån.. :-) Vi hade VIP biljetter, så vi satt väldigt tryggt och drack cider o mumsade mycket go mat. Såå himla skoj! Inte varje dag man blir medbjuden på sånt här inte, tokskoj måste jag säga!

Shit vad jag babblar järnet nu, men har ju faktiskt en drink på sidan om datorn o då kan man skriva typ hur mycket som helst. Haha.. Är såå glad över alla som finns vid min sida, och gladast är jag nog att jag o syster yster gick ut igår och att jag fick en spa kväll me henne. TACK så hemskt mycket Linda, det va sååå mysigt!!
Så ja, ni kanske förstår varför jag tog en helhelg för mig själv? Magnus o Linus myser järnet uppe i stugan, vilket jag tycker är underbart och jag tar verkligen vara på varenda minut. Märks det? Hehe.. De e ju inget man ska få dåligt samvete över, bara må gott o unna sig. Inte en dag försent när man jobbat arslet av sig som sista tiden och endå fått allt att fungera här hemma. Nästan så man kan kalla sig suupermamma!! Eller hur mamsen?

Nää, nu skriver jag ju bara en massa gallamattias... Hua!

Joo, förresten, måste ju även tillägga att jag var på Härefestivalen förra helgen. Körde ju såklart eftersom jag även jobbade, men sen så skjutsade jag min kära mor också. Där träffade och såg jag Eva Eastwood som jag skrivit tidigare. Vilken kvinna!!! Blev ju så att jag följde me en kompis (Jimmy) bakom kulisserna, i logen närmare sagt. Dit kom även Eva som spelade kvällen till ära.. Blev såklart toknervös, fråga mig inte varför men jag tycker hon är såå himla bra bara!
Jimmy va ju så snäll o knäppte kort på oss också, så måste ju lägga upp bildbevis på att vi faktiskt stog där o höll om varann. Typiskt nog så fick jag ju självklart dubbelhaka o ser för j*vlig ut, men skitsamma. De va roligt o träffa henne iaf!

  <-- Taadaaa!!    <-- Eva me godis i handen! :-)

Jaa, nog har det hänt en del sista tiden. Och jobbat mycket har jag också, känns tungt att inte fått träffa Linus lika mycke som vanligt. Men har en rätt så lugn vecka frmför mig nu iaf. Så mysa ska vi göra i massor.. :-)
Saknar dig prinsen!!!

Oj, va klockan drar iväg. Kanske dags o fixa sig iordning igen, nya äventyr väntar.. joo, just de. Höll nästan på o glömma, träffade en gammal god kamrat idag, guud va roligt det är varje gång. *blixt o dunder* Jätteroligt verkligen!

Nää, få blogga mer ngn anna dag. Nu måste jag nog skynda på lite..  Ha de fint allihopa!!

/Mariana

Postat den 2008-08-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Första dagen efter semestern..0

Ojojoj, känns inte alls bra. Dagen idag ha varit som en STOR dimma kan jag lova. Imorse när vi vaknade så kände jag bara mest en känsla av att bara vilja vara hemma. Vilket känns skumt o tråkigt! Men så brukar de väl kännas när man varit hemma o bara varit ledig ett tag, de går nog till sig.. Hoppas jag!! :-) Hehe..

Idag va också första dagen för Linus själv på det nya dagiset. Allt gick superbra! Han är så himla duktig lille killen, vinkade o ropade hejdå flera ggr. Min supersööta lilla grabb!! Ååh, kan inte beskriva med ord hur lyckligt lottad man är över att ha en sån fiiin familj som jag har. Ha blivit massor me sånna tankar nu sista tiden, de bara springer på en liksom. Går inte att undvika.. Är såå glaad bara över det jag har!! Hehe.. :-)

I helgen blir det jobb heela helgen igen, som man slutade innan semestern börjar man visst också.. Jobb jobb jobb.. Fast de e klart, ganska skön helg framför mig har jag iaf. Bara förmiddagar, så slutar senast 14. Så helt okej faktiskt!
Nästa vecka känns däremot sådär, har en riktig grisvecka igen. Blää för de!! Men men, såklart är den snart över!

Joo, i helgen ska jag faktiskt åka upp till Indal också. Där är det ju nämligen Härefestivalen, tokskoj vill jag lova! Träffa massa gamla kamrater plus att få se denna underbara Eva Eastwood. Såå jäkla bra är hon, å suuperfin dam också måste jag även säga!! Hehe..
Så ska verkligen bli najs me en tripp till gamla kretsarna, nykter, körglad o pepp!! Hoppas vi ses!!

  Bloggar gör såklart hon också på http://blogg.aftonbladet.se/20246/  Gå in o kika vettja.. :-)

Nää, vi har en liten grabb här hemma som absolut inte vill sova. Såå, måste väl ta tag i det o sluta sitta här o "babbla".. Ho ho..

Syns vi inte i vimlet i helgen så syns vi kanske nå annat!! Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-08-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Stugan o auktiontider..2

Tänk va fint det kan vara i stugan en sådan augustikväll som igår, alldeles vindstilla på vattnet och månen som speglade sig i vattnet.. Ooojaa, det va tokfint. Mysigt värre o sitta ute på altanen o bara mysa o va.. :-)

Idag ha vi även varit på auktion heeela dagen, hittade en Chiffonje som vi ska ha som skrivbord inne i vårat sovrum. Helt perfekt att ha sänglinnen och div annat i också. Sen alla papper som man har på olika ställen o i olika pärmar/lådor kan man få lite mer ordning på kanske.. Eller ja, förhoppningsvis.. :-)
Trist nog så va de kallare än vad jag trodde idag, så satt som mest och frös där på slutet jag. Tur va väl att vi skulle bära hem de tunga "aset". För jäklar va det va tungt, fast för mig iofs va de lugnt. Jag bar som mest lådor och annat.. Hehe.. Tur vi har Micke som kommer så fort vi ringer, alltid våran hjälpare i nöden!! Jaa, åsså momma då såklart som finns där för Linus när vi får för oss o åka på saker hit o dit.. Ni är GULD värda, å de tro ja ni vet också.. Hehe.. :-)

Jo just de ja, innan jag glömmer o berätta så satt faktiskt Linus på en fyrhjuling igår.. Jaa, alldeles sant är det! Vi va bort till grannarna i stugan igårkväll o Linus satte sig me pappsen på den. För er som inte vet så ha Linus varit tokrädd för allt som låter i verkligheten. Fast dock inte när man ser på film, dator eller tv:n.. Men annars så.. Såå stolt över han att han tuffat på sig lite me när de gäller sånt, kommer väl mer framöver. Men absolut inget man ska tvinga fram, då kan de ju bara bli värre.. Åå de vill vi ju inte!! :-)

Men blev sååå superfint här hemma, så nu imorn ska jag ta o städa ur den o fixa o trixa lite mer. Ikväll blir de inte mer än o sooova. Dags för dagis imorn igen, så de är väl bäst att vila ut medans man kan.
Joo, förresten. Imorn ska de storhandlas, köpa lite av varje så de finns käk till helgen när jag ska jobba.
Trött som en toka idag, fattar inte varför? Men men, tur dagen inte ha varit lika tröttsam som igår när jag som mest satt o jäspade heela dan.. Ojojoj, nästan så man undrar vad man varit ute på för galej? Men icke sa nicke, ingeting ha man o skylla på.. Typiskt!!

Aja, ska väl ta o avsluta me ett par bilder från igår o såklart på våran "nya" chiffonje.. Såå nöjd!! Haha!!

Natti Natti!!

  <--Står så fint på vårat sovrum nu, alldeles perfekt! :-)

  <--Mina hjärtan under gårdagen, bästaste!!

   

Jaa, som ni kanske förstår så va de ju väldigt fint. Det tog ungefär 5 minuter för månen att komma ovanför berget, sedan fortsatte det att spegla sig i vattnet. Längre o längre blev bilden, suuperfint!! :-)
Om man inte hade haft stugan o åka till så vette sjutton hur man skulle ha överlevt, de e ju såå skönt o stillsamt där uppe.. Såå mysigt såå.. Shit va jag tjatar om de här nu, nää dags o soova.. Trött!!

Tjing!

/Mariana

Postat den 2008-08-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Dagis, lek o livet..0

Jaa, jag vet att jag skulle ha lagt in lite fler bilder sen helgen. Men ha inte funnits tid till det, ha varit så mycke annat skoj o pyssla med.. :-) Så, vad kan vi ha gjort de sista dagarna då.. Joo, i förrgår så åkte vi på en tripp enda upp till Bispgården. Hälsade på Lisa o Lillemor i deras stuga i år igen, mumsade go mat och träffade även Helena.. Skoj skoj!!
Så laddar in några bilder från de här.. Hade gärna velat lagt ut några filmer sen våran lilla skönhet dansade loss, men vette sjutton hur man gör. Tro ja ska ta reda på de snart.. Hehe..

 

Igår så va det inte mycket som stod på schemat, inte under dagen i alla fall. Regnet föll utanför vårat fönster när vi vaknade, så jag o Linus åkte på coop o handlade. Där fick fisen ha en egen vagn medans vi gick runt o plockade varor. Såå duktig kille man har, fast de förstås, lite bus blev det såklart!! Hehe.. Sorry pappsen, men han hittade faktiskt en suuperfin ROSA cykel... Hihi... Ville bara ha den.. Haha!!

  <--Sööt va? :-)

Senare igår eftermiddag så kom Roland, Alfred, Pernilla o Magnus hit o käkade me oss. Gjorde helstekt potatis i ugnen och fläskfile. Mums, va gott det blev! Vi alla åt så magarna storknade, fast avslutade me frukt o kaffe. Så det blev himla bra faktiskt! :-) Grabbarna sprang runt runt här hemma, trötta o svettiga. Så himla roligt o se dem ha roligt tillsammans och faktiskt se dem leka med varandra. Även nu så skulle man ju vilja lägga en fiiin film på våra springande maratonlöpare, MEN kan inte.. HJÄLP!! Nåja, knäppte en bild i alla fall.. :-)



Idag så var det dags för första dagen på dagis efter sommarledigheten, och eftersom de är nytt dagis så blev det inskolning på nytt. Så imorse traskade jag o lilleman över vägen på det nya fiiina dagiset med den finaste tomten. Härliga fröknar är det såklart och en massa bra saker har de för sig, är verkligen suuupernöjd!! Som en förälder ska vara antar jag!?..
Det va även en annan liten tjej som hade inskolning, en riktig sötfis me pippilotter och hårspänne såklart. Så slänger ut nå bilder på min gullgosse, duktiga killen som jag också måste skryta med.. Ho ho..

   

  

Mm, han hittade en tjej under vinbärsbusken. Där satt de små liven och matade varandra med vinbär, ni kan ju bara se vad gulligt det ser ut. Man blev ju som alldeles käär i ungarna! Såå gulligt!! hihi..

Nu ska jag o prins Linus gå ut igen, ta oss en promenad bort på affären o handla lite. Sen ska vi leka av oss lite i lekparken tro jag nog allt. Sen är det dags för middag o pappsen kommer hem..

Tjingeling! Ha en bra daaaaag!!

/Mariana

Postat den 2008-08-14 i Allmänt | Trackbacks ()

Taaakida och barnledig!2

Japps, igår va de Takida på Folkets park här i stan. Suuperbra är dom ju såklart! Extra roligt att man vet till vilka han har skrivit vissa texter till, nästan så man kan börja släppa på några tårar.. :-)
Närå, men helt klart absolut värt allt att få se dem. Vi började våran kväll hemma hos Lindas Niklas me massa roliga tävlingar och mycket go mat. Jaa, såklart en massa goda drinkar också. Hehe.. Nästan så man skämme bort sig själv lite väl mycke nu när de ha varit så mycke festligheter.. Men men, sommarn är snart slut o mörkret närmar sig. Typiskt!

I höst ska vi i alla fall åka uppöver fjällvärlden, stugan tro jag känner sig liiite ensam där uppe. Ska försöka få me oss Magnus bror Stefan också, vore så skoj om han följde med. Men sen ska de ju passa me datum för allihopa! De e så himla mysigt när vi är alla tillsammans, la familia lixom! :-)

Idag ska vi bara ta de lilla lugna innan vi ska bort o mysa o hämta hem Linusen, som jag skrev igår så sov han hos mormor o micke igår. De hade varit ner på drakbåtsfestivalen o Linus vågade åka en karusell. Gissa om jag är stolt? Lilla gubben som inte har velat åka sådanna förut, utan helst bara kikat på de andra. Men han ha visst peppat på sig själv o vågade helt enkelt åka, duktiga killen! Saknar honom såå enormt när han är borta, även fast det är himla skönt att bara få vara litegrann också. Idag låg vi enda ti klockan 12 i sängen, lästa tidningen, reklamen o bara jäste. Precis som man ska göra om man är barnledig, ta vara på stunden o inte stressa hit o dit. De kan man göra alltför mycket endå när man har barnet med sig sen.. :-)  Aja, alla gör väl som man vill. Men ha så svårt att förstå dessa människor som verkligen inte kan slappa, utan måste rusa hit o dit bara för att barnen är hos mormor el farmor eller va de kan vara.
Känner inte fler som jag? Bara få vara lite räcker helt o hållet, dagarna rusar endå iväg så snabbt..

Nu är det dags för frukost-lunch, ska bli suuupergott även fast de känns som middagen är nära. Vi ska ha söndagsmiddag me familjen, myspys såklart!! Min älskade bästaste mamma ska göra lasagne, medans jag o systeryster ska fixa lax, potatis o romsås. Mumsfillibabba!!! :-)
Lägger in mera bilder från helgen senare ikväll eller imorgon, superroligt ha vi haft heeela helgen i alla fall. Tack Niklas för en helt otroligt trevlig tillställning hemma hos dig, och TACK TAKIDA för en helt superduper trevlig spelning!!

Tjingeling people!

/Mariana

Postat den 2008-08-10 i Allmänt | Trackbacks ()

I dagarna fyra..0

Tjofrääs bloggen!
Här händer de massor, så därför lite tid för dig tyvärr. :-) Men måste ju såklart in o uppdatera lite.. I förrgår så köpte jag mig en superfin dammsugare, jaa, den är såå fin. Alldeles lila och perfekt för en barnfamilj kan jag lova. Har provat den väl, funkar överallt.. Hehe.. Låter nästan som ja köpt ngn/ngt som ska driva den också. Närå, de e faktiskt jag själv som ska använda den. Eller ja, kanske Magnus testar den nångång ibland också eftersom den står så fint uppställd i köket.. :-)  Men visst e den fiiin??

  Mm, den ska användas väl kan jag lova. Köpte även lite bränningsskivor, så nu ska vi bränna utan dess like.. Jaa, såklart inte musik.. :-) Vi ska bränna ut alla bilder på Linus så de inte kan försvinna ifall de skulle hända ngt me datorn. Bäst o va förberedd, eller hur?

I torsdags så var vi uppe på Norra Berget och träffade Roland, Alfred, Pernilla o Magnus + Magnus syster. Linus o Roland fick leka av sig en massa, åka kana, kolla på djur osv. Mysigt! :-) Så slänger in en del bilder från de också, sötfisarna våra..

 <--Alfred vinkade passande nog precis när ja skulle knäppa kort.. Hihi.. (tror jag iaf)

   <--Buskillen som älskar att busa. Grus i handen!

   <--Gokillarna!!

  <--Åsså fikade vi lite innan de bar iväg o träffa farmor på stan.

I onsdags så va vi och hälsade på ute i fagervik hos familjen Dahlin, eller ja, hälften av familjen.. Tjejerna va ute på husvagnssemester me mormor o morfar. Fast minsta damen i hemmet va hemma iaf, så Linus o Julia busade på. Sedan åt vi en massa gooo mat och Linus tjusades på me katten Laban. Gulltrollet!! :-)

   <--Gav Laban en STOR kram o tjus!

Igårkväll så hade vi en toppentrevlig kväll här hemma, kräftskiva stod på schemat och alla var glada o hungriga! Vi började med mumsig fisksoppa som mamma hade gjort, sedan fortsatte vi med kräftor och potatis o ostpaj som Linda hade gjort. Lisa stod för det mumsiga brödet och alla hade något sliskigt o gott i glaset. :-)
Jättemysigt me hattar på och nallepuh tutor givetvis, haha, jaaa vi hade superskoj! Och såklart slutade kvällen med att vi alla sjung, dansade och skrattade. Huur underbart är det inte att ha familjen samlad och mysa på med go mat? Jaa, helt otroligt! Tyvärr så va ju inte heela familjen samlad, lillasyster skulle åka till Marocko idag så hon va i norge med vänner och va startklar att åka idag på morgonen. Undrans förresten hur resan gått? Hmm, måste nog ta o messa me henne sen.. Aja, de är ju en annan femma.. :-)
Nästa gång ska hon va me å! Lillstumpan våran, hoppas nu att hon har det skoj o myser på i massor i värmen. Himla skoj iaf att Lisa kunde komma o umgås me oss. Ända ifrån Göteborg baaaara för o va me oss, hehe, ja nästan iaf.. :-)

 <--Nyduschad kille!  <--Hattarna på såklart!

 <--Snapsdags!          <--Magnus o Linda alias råttorna! :-)

 <--Jag o Lisa!         <--Såklart lyssnar vi o ser på gamla minnen!

 <--Linda är kär!        <--Å jag med, min hunk till fästman! hihi..

Nä, ojsann va tiden rusar iväg. Ska ju faktiskt snart iväg på ännu mer festligeheter, för att ikväll spelar nämligen Takida o Backyard Babies på folkets park här i Sundsvall. Ska på förfest/mingelparty eller vad man nu vill kalla det innan hos Lindas Niklas. Ska bli skoj, men känns lite som att morgondagen kommer att bli seg. Ojoj, två festligheter på samma helg. Och dessutom småbarnsförälder, jisses.. :-) Men såå roligt ska vi ha ikväll!!
Linus ska såklart sova hos momma han, mysa på me momma o micke i massor. Och ja, busa o trötta ut dem med såklart! Hehe..
Nämen nu få ja sluta, snart är de ju dags att vara där. Kanske ska ta mig en dusch o fixa till mig lite.

Ha de fint o hoppas ni andra som inte ska på spelningen får en helt uuunderbar kväll!

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-08-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Dagen slutade bra ändå..0

Japps, precis. Våran dag började ju inte allför bra, bordet vi skulle köpa fanns inte de tillhörande stolarna o div annat. Kändes inge vidare, men men.. Till slut blev det toppen!
För nu sitter vi med ett jättefint bord som jag hittade på blocket här idag, tänka sig! Det är inköpt på kaaza i feb i år, så typ inte alls använt. Suuperfint enligt mitt tycke! :-) Och dessutom så sparade vi runt 5000:- som vi var beredda att betala för det andra vi hade sett på mio. Inte alls dumt, hade ju kollat på ett exakt likadant. Förutom att dessa stolar var i äkta skinn och de vi spanat ut va i imitationsläder.. Så absolut helt toknöjd av köpet, kan inte klaga. Å de förtår ni väl när ni ser den här bilden..? Hehe.. Pröjsade hela 4900:- Kanooon!!

  <-- Sååå SNYGGT!!!

Sen så ha jag faktiskt gjort en del fler fynd, en snygg rööd regnjacka så jag kan va ute me Linus i ösregnet o leka me honom. Sen så ha jag köpt en ny jacka åt prinsen, på rea på polarn såklart! :-) Åsså fyndade jag några skor till mig själv på rean på Euro skor i förra veckan. Känne mig suupernöjd, alltid lika roligt o göra lite småfynd här o där.
Så nu ska vi bara söka rätt på nå snyggt vitrinskåp som vi kan ställa in alla våra fiina glas i. Undrans bara vart man kan finna det? Aja, ut på spaning bara.. Hihi..

  

 

Nää, ska väl kanske ta o fynda lite mera här. Ut på nätet o blippa runt lite.. Dagiskläder önskas, slitstarka och bra ska de vara. Å helst ska de väl inte kosta en förmögenhet, allt går ju sönder.. :-/

Imorn bär det av utöver Njurunda hållet, träffa Ki o Max o åka o luncha ngnstans. Suupermysigt! Såå himla längesen vi sågs så det ska bli supermysigt! Hoppas vädret håller sig ganska bra, annars kanske jag få använda min nya fina röda regnjacka.. Hihi.. :-)

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-08-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Semester med Linus..0

..Helt själva är vi, såå himla skönt och mysigt! Visst är det mysigt och vara alla tre också, men just när vi är själva får vi spendera våra dagar som vi vill och inte ha några som helst måsten alls. Visst låter det bra? Hihi.. Mm..

Förra veckan så va vi ute på vift heela veckan, började den redan på måndagen och åkte ner till Dalarna. Närmare bestämt till Tällberg där vi bokade hotell, såå fint så man nästan kände sig lite bortskämd. Vaknade, klev upp och duschade och gick in till frukostbordet och bara åt och gick. Hur skönt som helst, de e vad jag kallas semester!! :-)
Jo hotellet hade ju också utomhuspool alldeles ovanför där vi bodde, tyvärr så utnyttjade vi den inte. Tiden räckte inte till, så vi for hellre ner till stranden och badade glatt.
På tisdagen bar det av in till Rättvik, där det va Classic Car Week. MASSA fiina bilar och dessutom va det mycket folk. Mysigt, men samtidigt vart man less ganska snabbt. Så vi va där, åkte hem till Tällberg och badade. Åt och åkte tillbaka till Rättvik för cruisingen var på kvällen. Mysigt!! Men blev såklart en tidig kväll för våran del eftersom lilleman var med. :-)

 <--Hotellet!        <--I den här byggnaden bodde vi.

På onsdagen bar det iväg vidare, då var det Stockholm som gällde. Som tur va så inhandlade Magnus en gps veckan innan så vi kom direkt dit vi skulle. Plus att den tog oss igenom Stockholm utan bekymmer, tack för de! Den kommer att vara såå bra till användning när man ska ut och åka nå mer. Suupernöjd!! :-)
Nåväl, äntligen i Stockholm´o så tog vi oss ut till skärgårdskajen där Birka Paradise stod och skulle ta oss med på en riktig båttur till Mariehamn och tillbaka. Helt sjukt fin båt med massor att erbjuda för både barn och vuxna, kommer deffinitivt åka med den igen om ett tag.
Jättefin som sagt! Där myste vi på i massor och köpte en massa gott såklart, heeelt fantastiskt! :-)

När torsdagen kom så anlände vi till Stockholm igen runt klockan 16, så då bar det iväg hemöver igen. Rätt så nöjda på livet borta var vi, ganska skönt o bara få komma hem o sova i sin egen säng igen måste jag säga.
Fast blev inte så mycket av de egentligen, redan på fredagen så tvättade vi det viktigaste och for upp till stugan igen. Härligt! Så nu är stugbygget nästan färdigt, lite småfix till helgen kanske så kan ställningen tas bort.
Det blir såå himla fint, tänk vilken duktig kille man har. Fixat allting själv, eller ja, nästan. De enda som är kvar att göra är trappen som Magnus pappa själv ska bygga, så den lär väl kanske dröja ett tag skulle ja tro. Men finns ju en temporär där just nu, så de funkar de med. :-)

Nu har vi kommit på tankarna igen att vi skulle ha haft ngt riktigt fint vardagsrumsmatbord här hemma, såg på mio att de hade rea på vissa möbler så vi for ju självklart dit igår. Men typiskt nog så va det fel stolar till det bord vi va sugna på och skulle vi byta ut dem emot andra så blev det ordinare pris på allting. Jisses va löjligt!! Men men, vi tog och kikade på ett annat och då va de ju slut på de stolar vi var intresserade av. Verkar inte vara vår tid just nu för och köpa bord. Less man blir!! Aja, ska kolla vidare här i veckan. Ska åka ut ti matfors möbler och sedan finns de väl fler affärer med fina möbler hoppas jag.
Hade iofs varit skoj och ha fina möbler tills på fredag då vi tänkte ha kräftskiva här hemma. Ska bli tokmysigt nu när alla är hemma.. Jaaa, alla räknar jag med när jag vet att Helena o Lisa kommer hem den här veckan. Hoppas på o få se skymten av dem litegrann iaf, längtar efter dem jue.. :-)

Nää, ska kanske ta o avsluta nu innan finaste prinsen vaknar.. Avslutar med en massa fina bilder från förra veckan!! :-)

Ha de gott bloggers!! Tjingeling!!

 

  

  <--Hot pappi!! :-) 

  <-- Finaste båten!

  <-- Bästa o finaste killen i världen!!

/Mariana

Postat den 2008-08-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar