Jobb, jobb, jobb...0

Denna underbaaara dag har inneburit massor me timmar på ikea, vi har varit och inhandlat massa möbler till konferensrummet plus till kontoren.. Vilken tur det fanns en lista och gå efter plus att det mesta skulle hämtas på varuutlämningen. :-)
Men visst, skoj va de! Inte varje dag man få gå och shoppa och dessutom få betalt.. hehe.. :-) Sedan har vi även monterat möbler, inte alla, men några iallafall. Så man måste ju erkänna att man känner sig himla duktig för dagen! :-)

När jag väl kom hem från jobbet (slutade 17) så fanns maten färdigt, så de va bara o sätta sig ner o käka. Inte varje dag de inte, mumsigt! Sedan ha jag o Linus tjusas på i massor, tänk att man saknar honom såå mycket varje dag. Och mycket just nu är väl för han varit sjukis, tur han e frisk och feberfri sedan två dagar. Så imorgon blir de dagis, härligt för han o träffa de andra barnen igen.. :-) De tro jag han längtar till!

Imorgon är det onsdag, äntligen "Men in Trees" igen!! Äntligen!! :-D hihi..
Sen är det tordags, å sen har jag helg igen.. Är ju nämligen ledig på fredag, skööönt!!

Aja, ska ta o mysa på me lille prins nu innan det är läggdags för älsklingen. Tycker inte att man hinner ses nu när man jobbar, såå himla trist! Man vill inte lägga honom för man vill umgås så mycket som möjligt me honom. Men runt 19-20 är det okej för han o sova så de e ju tur de. Så man hinner tjusas när man jobbar såå länge..:-(

Slänger in några mysiga bilder sen i helgen... Njuuut!!! :-)

  <--- Fick smaka choklad av momma.. hihi.. (men bara liiite, va ju sjuuuk..)

  <--- Fick en gitarr av mormor o Micke, gissa om han vart glaad?? Ja, ni ser ju!! hihi..

Nää, nu ska ja dra!! Herrååå

/Mariana

Postat den 2008-03-04 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar