Melodifestival-finaaaal!!0

Måste börja med o säga ett stort GRATTIS till Charlotte Perelli, bästa låten med den bästa tjejen! Såå himla bra att hon vann, tror även att hon kommer "kamma hem det" i Belgrad också! Så jag håller tummarna!! hihi..

Timrå vann även en viktig match idag, himla roligt att det står 3-0 till timrå i matcher just nu. Tror det är vi som vinner derbyt faktiskt, så modo, släng er i väggen!!!! Haha.. :-)  Ganska förnedrande med såå himla många mål också, kul!! :-D

Idag så har det varit en liten tröttsam dag, gick nämligen ut en sväng med Jenny igår. En mycket sporadisk utgång som belv helt sjukt rolig, tack gumsan för en kanooonkväll!! Inte det vanligaste att vi går ut tillsammans nuförtiden vill jag lova, men såå mycke roligare också när vi väl träffas!
Förr (eller ja, för några år sedan) så kunde vi va ute en, två eller t.o.m. tre dagar i veckan. Jaaa, vi hade tokroligt tillsammans. Dansade nätterna långa med både en och annan skurkäpp, plus en och annan skandal dök upp emellanåt.. Haha.. Går inte annat än och skratta åt det, men vi hade de såå roligt!

MEN det är verkligen inte så att jag ångrar mitt liv som det ser ut idag, kunde faktiskt aldrig kunnat få det bättre. Älskar mina finaste grabbar i mitt liv, ni är bäst å får mig å må sååå uuunderbart bra!!! :-)

Innan jag såg melodifestivalen så va jag och handlade, eftersom de va löning igår så skulle det månadshandlas plus påskhandlas litegrann också eftersom jag åker till Skellefteå på måndag. Hinns inte med annars.. :-( Nåja, äntligen vid kassan efter evigheter i affärn så skulle det betalas.. Oooo, tänkte jag! Shit, va dyrt de vart... :-/ Aja, inte mycket att göra åt. Men kan ju avslöja att jag aldrig handlat för liknande förut, så det kändes en aning faktiskt. Närmare 1700:- landade notan på, herrejisses vad man verkligen äter upp pengarna!! :-(
Fast egentligen va de massor me bra varor jag handlade, men ändå!! Guuud, behöver nog inte handla nå mer här på en månad får man hoppas.. Hehe..

När jag väl kommit hem, packat upp de oändliga matvarorna och sedan varvat ner så tog jag och "slängde" ihop en smörgåstårta. Mmm, va gott!! Imorgon ska jag nämligen ha ett Tupperwareparty och hade stooora funderingar på vad jag skulle bju på för fika. Visst, smörgåstårta kanske låter himla avancerat. Men himla gott är det och de flesta äter det (alla förutom magnus, sällan va?) plus att jag kan ha det me mig till "påvägenfika" när vi åker på måndag till Skellefteå.. :-) Kanooon!! Om de blir något till över såklart, alla ska ju äta så de blir nöjda. Mumsa på liksom!! :-)

Nu är det alldeles snart dax för sängen, är såå himla trött så ögonen går i kors. Men tänkte "slänga" in några bilder som ni kan kika på tills jag dyker in igen och skriver något ännu mer intressant.. Hehe.. :-)

Ha de fint, herrååå!!

  <-- Så himla fina. Vill ha!!    <-- Roland kom på besök i söndags..

                       

Linus tycker om o hjälpa pappa o renovera, plus att han kan vara lite rolig o sätta saker på huvudet.. Hahaha..

               

Provar morfars skoter.. Leker me tröjan på huvudet... Å den sista bilden går ju inte annat o säga än att han e ju söööt som socker!! :-) Snyggingen våran!! hihi...

Nää, dags o sooova!!! Tjingeling!!!

/Mariana

Postat den 2008-03-15 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar