Frågvis?0

Svara med bara ett ord!

Var är din mobiltelefon?
Nära
Var är din (o-)äkta hälft? Här
Ditt hår? smutsigt
Din mamma? köksa
Din pappa? resande
Syskon? Två
Bästa du vet? Linus
Din dröm inatt? Mardröm
Din dröm/ditt mål? Lyckligast
Rummet du är i? Ciccis
Din hobby? Vänner
Var vill du vara om 6 år? Hemma
Var var du igår kväll? Ute
Vad du inte är? Orolig
En sak du önskar dig? Lycklig
Var du växte upp? Liden
Det sista du gjorde? Onödigt
Dina kläder? Mys
Din TV? Barnkanalen
Ditt/dina husdjur? nej
Dator? Bästa
Ditt humör? Topp
Saknar någon? Japps!
Din bil? Volvo
Något du inte har på dig? klocka
Favoritaffär? ginatricot
Din sommar? Jobbat
Älskar någon? Oooojaaa
Favoritfärg? Svart
När skrattade du senast? NYSS
När grät du senast? Förrgår

Jag utmanar alla som vill!

/Mariana

Postat den 2008-11-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Toorsdag, snart fredag..1

Å sen äré helg igen!! Uuunderbart!! :-) I helgen vankas de en massa skoj, ska nog ta mig en svängom ute på stan också.. :-) Hehe..
Idag och igår så har jag haft två heeelt underbara dagar me Linus, vi har myst i massor och bara varit. Nu börjar allvaret igen och jag ska strax iväg o jobba igen. Börjar klockan 16 idag, ganska skönt o ha sånna dagar också. Imorgon jobbar jag 9-18, heeeela jäkla daaaan!! Fyy bubblan!! Men men, kan gotta sig i att man har ledig helg så ska väl kanske inte klaga alltför mycke..

Är såklart fortfarande suupernöjd över mitt konstverk på mitt ben, såå jäkla snygg e den! Så nu ska jag på jobbe o visa upp den! Haha.. Brydd många komma bli... :-) Lovely!!

Nää, dags o snabba på lite kanske. Måste ju ta o smaska i mig nå käk innan å.. :-/

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-11-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Såå nöjd!!!2

Mm, så va de äntligen gjort... Min finaste tatuering sitter på sin plats på benet, blev såå j*vla nöjd så de finns inte!! Va såklart till Ernie, han kan han!! Allt blev såklart klart nu med en gång, värt varenda krona!! Ojojoj, skulle kunna sitta här o skryta om den hur länge som helst.. Men lägger väl ut en bild istället så ni få se hur jäkla SNYGG den faktiskt är!!!
Ååååh, supernöjd!!!

  <<--Under tiden... Nästan klaaaar...:-)

 <--Fääärdig!!!

Mm, ni förstår att jag e suuupernöjd va?? Hehehehe... Det röda runtom är ju skuggor som kommer blekna me tiden såklart, inte meningen att de ska vara alldeles röda de också.. Hehe.. :-)

I måndags o tisdags så va jag på kurs me facket i Sollefteå, snacka om att de va vinter där. Tokmycke snö och superkallt, käppte en del bilder faktiskt.. :-) Kolla in!!

  <<---Mmm, supermycke snö!

Idag så ha Linus blivit piggare igen efter varit hemma o haft feber ett par dagar, lillgubben.. Så idag så gick han på dagis på eftermiddan. Å imorn ska vi mysa en massa hemma också under dagen innan han ska iväg på dagis igen senare imorn eftermidda... :-) Skönt o ha lite kortdagar å när han varit där så mycke..

  <<---Förmiddags prommis och lekstund i parken.. :-)

Nää, dags o kila.. Ha de fint bloggers!! Nu ska ja smörja o smörja in mitt beeeeen!! :-)

Tjingeling!!!

/Mariana

Postat den 2008-11-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Utmanad..1

Utmanad
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Jag blev utmanad av Linda, http://lindaloo.blogg.se, på följande:
Berätta sju saker om dig, det kan vara både alldagliga och knäppa.

Så här listar jag 7 saker om mig själv


1. Jag är en mycket rastlös person som verkligen måste ha något att göra heeela tiden. Är det inte på jobbet så måste det ske någonting hemma. Kan var ganska enerverande för min omgivning, men de som känner mig bäst vet också att jag mår som BÄST när det är fart och flex!!


2. Jag har en mycket sjuk humor.. Många gånger fattar jag inte ens själv vad som egentligen va roligt ens..


3. Jag är mycket svag för vissa personer som bara inte går att säga nej till. Mmm, precis. Men så är det!


4. Jag har varit riktigt käär två ggr i mitt liv, först såklart min första kärlek. Som kom, åkte iväg och kom sedan hem för att gå vidare i sitt liv. Vi va helt enkelt inte de rätta för varann, men jag va helt såld på den karln!! I flera år efteråt t.o.m...
Sedan så mötte jag Linus finaste pappi, förälskade oss snabbt skaffade barn och lever nu "svenssonliv".. :-)


5. Jag har alltid haft komplex över min kropp, även då jag var som smalast. Kan idag inte förstå varför, när man idag sitter med en kropp som inte ens är en kropp utan mest ett arsle med en knöl ovanför... Hahaha..
Idag struntar jag faktiskt i hur jag ser ut, men visst, skulle ju inte va helt fel o se ut som en fotomodell heller. Men vem blir egentligen lyckligare av det? Dom som älskar mig, gör det för min personlighet och inte min kropp! Inte sant? :-)


6. Tyvärr så har jag alltid fått som jag velat.. I både de ena och de andra... Inte alltid bra, men nöjd ha jag varit.. Ett tag iaf! Hahaha.. :-)


7. Till sist... Jag har väldigt svårt att gå runt i affärer utan att handla något, måste bara ha nånting. Speciellt när man är deppig eller liknande, då finner man det allra bästa! Sista inpulsköpet blev några tavlor, men shit va fiiina de var!!


Jag utmanar Pernilla, Therese, Sara o Emelie och skriver inlägg på deras bloggar :-)

/Mariana

Postat den 2008-11-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Life is hard sometimes...0

Yes it is.. Shit, vad jag är trött denna vecka.. Känns verkligen som jag skulle kunna ligga kvar o bara snusa kudde heeela dagarna.. Åsså vet jag att min nästa lediga dag är onsdag till veckan, usch o fy, föör länge tills dess.. Ojojoj.. Men men, myck roligt kommer de bli till veckan vill ja lova.. Dels så ska jag åka iväg på kurs till Sollefteå på måndag till tisdag, sen på onsdag ska jag tatuera mig... Jiihoooo!! Äntligen ska det bli av, längtar som en galning. Men visst, är lite nervös också såklart.. Hehe..

Har inte haft så mycke ork eller tid till o bloggat den sista tiden, känns mest som man skulle vilja lata av sig rejält och bara ligga i soffan när man väl är hemma. Men ska såklart uppdatera min kära trogna läsare av litegrann som har hänt sista tiden.. :-) Hihi..

I förra veckan så började ju nya schemat på jobbet, och än sålänge så verkar de som de ska fungera. Alla tycker såklart inte som jag, men de komma nog bli suuperbra till slut. :-) 
Sen så knäppte ju Linusen kort på dagis, som jag längtar nu.. Åååh, vill bara ha hem korten så man få kika på dem. Men som sagt, den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge.. Hehe.. Min sötfis!!
I helgen som var så tog jag mitt efterlängtande skoterförarbevis, så nu får jag köra på snöskoter och fyrhjuling precis när jag vill. Roligt va?? Jaaa, supernöjd också att jag faktiskt hade ALLA rätt på provet!! Tro faktiskt jag aldrig haft det i heela mitt liv om jag ska va helt ärlig.. :-) MEN, måste även tillägga att det faktiskt inte va alltför svårt. Vi gick ju igenom allting under helgen och därför tog man ju in allting eftersom. Och bara man tänker logiskt så fixar man ju de... :-)

Sen i lördags så va vi på kalas hemma hos Linus bästis Roland, mumsade tårta o gopizza tillsammans. Grabbarna leker så skoj tillsammans.. Sööötungarna!! Och Alfred blir bara större o större, snart e han lika stor som storebror o Linus.. De går på tok för fort denna småbarnstid alltså, bäst o hänga med i svängarna!! :-)

Igår så va vi på kalas ute i fagervik, Magnus finaste gudbarn fyllde hela 7 år. Stortjejerna e ju stora damerna nu, blir ju bara svårare och svårare att komma på några bra presenter åt dem numer.. Men men..
Julia ha också blivit stora damen, hon e ju för rolig. Klättrar överallt och går bara runt o ler, sööötaste tjejen!! :-) Hua, man smälter när man ser henne alltså!! :-)

I helgen blir det åter jobb igen som jag skrev förut, suck o stön! Fattar inte hur jag orkar me allt detta...? Ska dessutom fixa me en smörgåstårta på lördag, mumsfillibabba!! Ska faktiskt bli skoj o göra de å, inte så ofta numer. Tycker de e roligt när de e någon som ber om hjälp, för de e ju faktiskt suuperroligt o grejsa me sånt!
Så man har de man gör i helgen kan man säga åter igen... Typiskt!! Fast ska ju mumsa på smörgåstårtan på söndan, kalas för Tessie då som fyllde hela 30 år förra året.. Tro vi komma ha en mycke rolig och praktisk present som komma bli suuperbra för dem! :-) Mmm, vänta ska ni få höra så fort helgen e över.. Haha!!

Orka dessvärre inte lägga upp nå smaskiga bilder idag, de få ni vänta me ti nästa gång. Ska ta o gå o tvätta av fejset nu o sedan krypa ner i sängen i förhoppning av att kaske få sova riktigt inatt.. Linus sover såå himla oroligt nu vissa nätter, så han e ju alldeles knäckt han å stackarn.. Gör inge annat än o gnäller o grinar när man hämtat honom från dagis, lillfisen ha för långa dagar ibland.. Hua... :-/

Nää, som sagt. Dags o tvätta sig o kura ner sig me en smaskig skvallerblaska kanske..? Najs de!!

Ha en trevlig helg om vi inte ses!! Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-11-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Sådär ja..2

Då va valet i USA klart, vilken tur att Barack Obama vann. Är såå glad för det, kommer nog bli skitbra de! Tror på mycket av det han säger och tror inte han kommer att svika sina väljare. Ojoj, å tänk er vilket liv hela familjen får...Lyxliv!! Fast de e klart, livet i lyx kan ju heller inte alltid vara såå himla kul. Men men...
Är superglad för USA och tror också på Obama som president!! :-)

 

Nåja, nog om de nu.. Vad ha hänt i vårat avlånga land då? Hmm, joo massor!! Önskar de kunde vara val här snart igen så de där jäkla moderaterna kan försvinna bort från "tronen".. Usch, vad jag absolut inte tycker om de dom gör hela tiden. Fyy bubblan!!

I helgen ha de inte varit alltför mycket aktivitet, jag har jobbat som mest. Eller ja, i fredags så va vi upp och hälsade på Linus farmor på kyrkogården. Tände ljus och sedan hälsade vi på lille Viking o mamma Anna-Maria i Ljunga, söötungen!! Ojoj, blev ju kääär!! Något sugen man blir på bäbis då, heeela tiden typ! Ojoj...
När vi hade hälsat på där så for vi vidare till moster Disa, där fikade vi massa gott o surrade på litegrann. Konstigt nog så känner man verkligen lugnet direkt när man kommer dit upp. Allting stannar o man känner bara att man skulle kunna stanna där för alltid.. MEN, de funkar ju inte riktigt så. Finns inga som helst jobb för min del där uppe så ganska svårt o bosätta sig där då.. Dumt!! Men men..
Mysigt o träffa allihopa igen, tråkigt nog så va de ju Halloweenfest i lördags som jag inte kunde stanna på.. Eftersom vi skulle ha inventering klockan 5,30 på söndagsmorgonen... Iiih...
Nåja, det gick jättebra på den och vi vart klar ganska snabbt. Tråkigt nog så sitter de smålappar kvar i heeela butiken nu, de får ju inte tas bort förän allt är godkänt och klart "uppifrån"... Mm, precis.. Ni förstår va?? Daaaaahh!!!

I lördags så var vi iaf bjuden hem till syster killes nya lägenhet, tokmysig måste jag säga. De ha gjort ett extrarum åt den minsta i familjen och allt blev verkligen superbra! Tokgod mat o trevligt sällskap, kände mig bara sååå himla tråkig bara.. Eftersom jag skulle upp morgonen därpå, hualigen, bläää... Men men, va ganska skönt o köra å.
Däremot så lurade Niklas i Magnus både de ena och de andra, lite wiskey o lite vin. Blev helt ställd jag, han ha väl aldrig ens provat sålänge jag funnits med i bilden...? Whaaat lixom?? Hahaha..
Aja, tänkte mest på hur han skulle må dagen efter jag eftersom jag inte skulle va hemma. Linus va ju fortfarande hemme...Hmm.. MEN allt gick super SÅKLART!!! Varför tvekar man ens? Dum är man ju.. Jaja... :-/

I måndags så började vi vårat nya schema på jobbet, är verkligen suupernöjd jag. Förutom helgerna som blivit bytta, men de kommer bli bra sålänge jag inte planerat något. För de va ju höstens aktiviteter som blev drabbade.. Men men.. Allt löser sig efter lite gnäll o tjurighet.. :-) Hehe..
Har iaf en kvällsvecka plus att jag jobbar helgen då och sedan en morgonvecka o slutar senast 15 på fredan, så ska absolut inte klaga alls på schemat. Mums, va jag njuuuter!! :-)

Joo, vet ni va? Linus ska ta kort idag på dagis, skoj skoj.. Så tog på han de finaste idag, snygg tröjan o snygg skjortan åsså jeansen.. Komma bli fiiinast min lilla ögongodis!! Frågade han imorse hur han skulle göra när kameran kom fram.. Då log han bara emot mig o skrattade, söötungen!! Guud va jag älskar honom, verkligen mitt bästaste allt!!!!

Slänger in några bilder sen i lördags när vi va hos N o L, Linus va såå himla duktig o byggde me leksaker för 5-åringar.. Mm, de e sant... Brio Bygg, jätteroligt tyckte han såklart.. Så nu vet vi vad vi ska önska till han i julklapp o födelsedagspresent.. :-) Hehehe...

Ha de fint så syns vi snart igen!! Tjing Tjing!!!

   <--Bygger!

  <--Spelar gituarr me Niklas.. :-)

/Mariana

Postat den 2008-11-05 i Allmänt | Trackbacks ()