Härliga måndag!0

Så va snart denna härrrliga måndag förbi igen.. Ha varit hemma mestadels idag eftersom Linusen har problem me magen, lilla stackarn.. :-( Han va dålig redan igår, men då trodde vi att han fått i sig nå dåligt kanske. Men inte då.. Han va dålig idag också, typiskt! Men men, inte mycke o göra åt de. Han och jag blir hemma imorn igen, mysa i massor och kurera lilla magen hans. Bara äta mumsiga blåbär o lite potatis, de e mums tycke han.. :-)
På onsdag är de fackmöte me jobbet, så de blir en kort vecka den här veckan. Bara på jobbe på torsda o freda, inte helt fel.. Hehe.. :-)

Här på eftermiddan idag så tog vi o åkte på Coop Bygg som håller på o sälja ut allt va de har, köpte så vi kan göra klar portalerna här hemma. Kanske på tiden..? Sen så hitta jag lite annat smått o gott också som vanligt, men en massa bra grejer! :-)  Handlade för så mycke att vi hade hela 1800:- i rabatt.. Inte dåligt va?? Haha..

Imorse hände de en sak här hemma... Hmm, joo Linus förstörde våran kamera! Fisungen hittade den och kastade den direkt rakt ner i golvet. Men innan tro jag han hade "pillat" lite vid linsen, för linsskyddet va trasigt när jag tog upp den. Så det va bara att åka på expert o lämna in den.. Såå galen blir man, men what to do? Vilken jäkla tur man hade köpt försäkring på den då, skulle jag behöva ta ut en ny så är bara självrisken på 100:-... Ibland ha man tur! :-)
Så nu få man gå o vänta på att den ska komma tillbaka från lagningen eller att man få hämta ut en ny..

Joo, förresten. Nästan så jag hålle på o glömma... En gammal god kamrat ringde mig idag, blev superglad när jag såg vem de va! Blev bjuden på "födelsedagskalas" på lördag!! :-) Först skulle vi käka ilag och sedan dricka lite gott o sen fick de visa sig vart vi skulle ta vägen sen. Blev såå himla glad så jag ha varit på topphumör resterande av kvällen!
Ska bli så himla kul att träffa mina gamla goa grabbar igen, saknar all tid vi haft tillsammans, alla skoterturer i fjällerna och dessutom alla surrstunder vi haft. Kände bara en STOR lättnad, äntligen!!
Till saken hör den att vi ha inte umgåtts på några år, efter jag blev sambo o gravid så försvann tyvärr många utav min vänskapskrets. Mycket för min tillbakadragning, men även deras rädsla för att lägga sig i för mycket o kände sig ivägen.. Så de är verkligen på tiden att vi ses o har lite skoj tillsammans, kanske kan planera in ngn skoterresa framåt våren? Hmm... :-) Dumt nog så bor ju faktiskt bara han och jag endast typ en kilometer ifrån varann nu, men endå så fixar man inte så man har tid o ses..? Knaaas!!
Nää, som sagt. Komma bli skitskoj, längtar som en toka nu jue!!

Nu ska jag in o kika runt lite på nätet, dega ut tiden innan de e dags o soooova!!

Gooonatt!!!

/Mariana

Postat den 2008-09-22 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar