Hemmadagar..0

Hemmadagar är just vad vi har haft de sista dagarna.. Sjukt tråkigt när liten blir sjukis och man ska va hemma och vila upp sig.. Febern slog till och han klagade på huvudvärk.. Inte kul alls.. Uscha!! Å dessutom blir ju inte nätterna de bästa heller eftersom sömnen inte är den bästa nu.. Ojojoj..
Men men, idag är liten feberfri och vi hoppas de håller i sig precis heeela dagen eftersom både han och jag vill hemskt gärna gå tillbaka till jobb.. :-)
Såå, nu håller vi alla tummarna för att de ska bli en bra daaag!! :-) Bara de att maten är viktig.. Han måste ju äta ordentligt, annars kan ja inte låta han gå på dagis heller.. :-/

Idag så har vi fräschat upp de lite här hemma, dammsugit och gjort fint. Men eftersom de kommer bli lite renovering i helgen så lär de ju bli lite stök o smuts lite här o där endå.. Hehe..
Men de jag mest ser fram emot är att få komma ti sis och bli ompysslad på sönda.. Ojojoj, de e verkligen på tiden.. :-D Underbaaart!!

Har förresten skickat in Julkorten som ska skickas ut här i December.. :-) Var Äntligen ute i tid så i år blir det i alla fall julkort.. Hahaha.. :-) Med tanke på hur de vart förra året då vi inte alls hann med.. :-O

Näpps, nu blir filmmys i soffan o återhämtning!! :-)

Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2011-12-08 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar