Jobb, jobb, jobb...0

Jaa, nu är de verkligen jobb för hela slanten.. Sitter nu och laddar inför ett långpass.. Huhu.. Från 12-21.30.. De e inte o leka me inte. Komma va helt mör i benen efter detta långpass och kommer förmodligen dundra ner i sängen som en klubbad ikväll.. Ojojoj.. :-O
Meeen, om man ser till den andra delen.. Slantarna som rullar in i Januari så kommer jag nog inte att grina direkt.. Då få man gotta sig i cash och verkligen njuta av det härliga en stund.. Spara undan lite tills man sedan har ett hus att värma upp och piffa till. Kommer ju bli helt sjukt bra!! :-)
Dessvärre känns de just nu som att man aldrig är ledig.. Kommer att ha jobbat 11 dagar i streck när jag kliver av på fredag, så just då kommer de nog att kännas helt underbart att få vara ledig en dag. Och just den dagen är ju självaste JULAFTON!! :-) Sen kör vi igång igen.. Mellandagarna ska de jobbas och dessutom ska en Femåring firas!! Wiiiie.. Äntligen är det dags!! Som han längtat till att bli storkille o FEM hela år!! :-)
Det kommer givetvis att firas me pompa o ståt!! Absolut!! :-) Tårta i stora lass och paket i överflöd!!

Men jisses vad jag längtar, längtar tills julen är här och tills vi kan sitta där dagen innan julafton me Bingolottobrickor i händerna o spela Bingolotto tillsammans me massa nära och kära!! :-) Det kommer bli hur mysigt som helst!!
Sen kommer Bästa tjejerna hem ti julen också, Helena o Lisa!! Så dem ska ja träffa på Juldagen.. Trots att jag jobbar så drar jag utöver landet och kramas och umgås me dem ett par timmar.. :-)
Komma bli såå himla kuligt de me!! Å i år så skippar vi utgång och trängsel och umgås istället med varandra!! Underbart!!!! :-D

Näpps, kanske man ska hoppa i jobb-brallan o dra vidare på jobb...? Ujuj.. Inte spec laddad, men här ska de jobbas minsan.. Lär ju va ganska härligt tryck såhär dagarna före jul, och det är ju kuligt! Tråkigt bara att folk är så sjukt stressade och ibland otrevliga pga stressen.. Varva ner o känn lugnet.. Inte sant?!? Det som man inte hinner fixa kan man ju alltid ta i mellandagarna, å sen ska man ju faktiskt njuta av högtiden.. Inte stressa sönder sig så man ligger i sjuksängen medans alla andra firar.. Nejnej.. Lugna puckar va de ja!! :-)

Hej på er.. Nu ska ja ta o åka o gö nån nytta för dagen!! Tjingeling!!



/Mariana

Postat den 2011-12-20 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar