Nytt år snart...0

Nu är det mycket nära att det ska bli ett Gott Nytt År!! Ojoj, vilket bra år de komma bli!! Alla händelser som hänt under 2011 har för mig betytt en hel del och gjort mig starkare som person. Vilket är superbra!!
Jag känner mig sjukt laddad för ett år som kommer bli grymt och Fantastiskt!! ♥

Linus ha blivit 5 år och han är superglad för det, Äntligen säger han!! :-) Hans födelsedag var toppen och vi hade full lägenhet med gästande folk som kom för att fira lilleman!! Som han njöt av varje sekund.. Det va Äntligen hans dag igen!! :-)
Han hade en sån bra dag och jag Tackar alla inblandade för att ni kom och för alla fina presenter som han fick.. Allting var perfekt och han var såå himla GLAD!! ♥
För 5 år sen fick vi komma hem från bb, med en grabb som hade tindrande fina ögon, med en alldeles perfekt kropp och som visade sig vara en alldeles speciell person.. Det va LINUS!! Som då fick heta prinsen i ungefär 2 veckor eftersom vi inte kunde pricka in rätt namn åt honom..
Men pappan hade redan bestämt sig.. Det va en Linus, och det va ju också det enda namnet han lyssnade på.. Så en BusLinus bidde de och tänk vad otroligt Älskad han var från första stund..
Vår alldeles egna Linus!! ♥ ♥ ♥
Just denna dag för två år sen for vi hem till den nyblivna mormorn och Micke.. Sedan hem till vårat hem.. För att lära känna vår nya familjemedlem.. Vilken lycka.. Allting var verkligen perfekt!!

Och så är det fortfarande.. Att dessa fem år gått så himla fort förstår jag inte.. Inte alls faktiskt.. Tycker det har gått sjukt fort och dessutom så har ju jag och M spenderat några år/månader ifrån varandra också.. Vilket var supernyttigt för våran del.. Man uppskattar vad man har och inser vart ens punkt är här i livet..
Vi var helt enkelt inte Hela utan varandra!! ♥ Så va de bara!! Såå, nu när vi slagit oss samman igen och bott tillsammans i snart ett år igen så känns allting helt Underbart!! Och nu ska vi verkligen spendera våra liv tillsammans, det vet vi nu!! Vi är starkare tillsammans och allting vi har tillsammans är Äkta och vi tror på oss!! Därför har vi också tagit steget till att flytta till hus, till en egentligen helt främmande ort, just Matfors.. Och där ska vi tillsammans bygga nytt liv tillsammans med Linusen och med kommande barn som ska fylla vårat hus.. ♥
Och även renovera och göra saker efter hur vi själva vill ha det och tänka att vi gör allting tillsammans, trots min okunskap av mycket sånt som ni kanske vet.. :-/ Jag ska försöka.. Det ska ja.. Men har sån fruktansvärt dålig uthållighet i vad allt som heter renovering.. Handla kan ja, det vet jag att jag kan.. Hahaha..
Men endå.. Vi ska planera och trixa med dagar så vi kan bygga den trygghet vi behöver, som våra barn behöver.. Kommer bli alldeles fantastiskt!!
Och att vi skulle finna lyckan och kärleken i och hos varandra trodde jag var helt uteslutet, men som visade sig vara det enda rätta.. Det är för mig det bästa som kunde hända..
Vi är ETT, familjen!! Och det känns såklart Underbart och Fantastiskt!! ♥

Jag kan inte annat än att vara Lycklig för det jag har och för det som varit.. Allt har varit så nyttigt och jag har lärt mig vad som är äkta och inte äkta.. Vilka vänner som finns där och inte.. Vilka nära som ger mig lugn och vilka som inte gör de.. Ibland måste man begå misstag för att inse vad som är fel och ibland måste man testa annat för att inse vad man hade.. Och allting sånt trodde jag att jag redan visste.. Som visade sig att jag inte egentligen hade helt full koll på.. Men som till slut visade sig vara det bästa!! Jag är fulländad.. Men som gärna sätter mig själv på mer prov i framtiden och det tror jag komma bli helt gaaalet roligt och spännande!! Visst?!?

Imorgon kommer det nya året att ringas in.. Med raketer och god mat tillsammans med min älskade fina mamma och hennes Micke.. Vi ska äta gott tillsammans med dem och sedan skjuta raketer och ha det lugnt och skönt.. :-) Jag ska ju jobba både imorgon och på nyårsdagen. Men det föll sig så bra att jag har förmiddag imorn och eftermiddag på sönda.. Helt perfekt!! Så kan kan endå fira och ha det trevligt!! :-)

Sen ska jag hålla mina ögon öppna, min telefonlinje öppen och ha mina armar öppna om det skulle behövas.. Har en kär vän som jag vet kan behöva lite mera vänskap och stöd under de närmsta dagarna.. Och därför finns jag även där.. Jag finns för de som behöver.. Självklarhet för mig!!
Men jag kan inte göra mera tyvärr.. Bara finnas och visa det.. Hon/Han vet vart jag finns och jag hoppas han personen detta gäller får ett nytt spännande år tillsammans med nära och kära och kan blicka framåt och inte bakåt.. Att de får ett nytt år med fantastiska händelser och mer kärlek och kan få vara lycklig!! ♥
Det hoppas jag!! Nu får banne mig allt det otäcka försvinna och hålla sig borta.. Jag håller alla tummar jag kan för det och hoppas verkligen att det blir så!!

Nu ska jag ta o fortsätta me nerpackning av grejjer.. Lägenheten ska ju ut på annons snart och de e dags att plocka undan saker som vi inte använder så mycket.. Packa ner och börja nånstans.. :-/ Jobbigt! Men de ska göras.. Så är de bara..
För just idag har mina pojkar åkt till Västra för att jobba lite med farfar och kika på skogen som blivit förstörd.. :-/ Tråkigt me skogen.. Men roligt att de får tid tillsammans.. :-)

Nu Önskar jag er Alla ett Gott Slut på det gamla året.. Och blicka framåt till Ett Gott Nytt År!!
Hoppas ni får ett fantastiskt slut på året tillsammans med kära vänner eller familj och får ringa in det nya med massa trevligheter och mycke härligheter!!
Ha de super sålänge och Ta hand om Varandra!!! ♥ ♥ ♥























/Mariana

Postat den 2011-12-30 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar