Söndagsnöje...0

Idag ha de varit Söndagsnöjde för heeela slanten!! Började med att sova ut rejält.. Klev inte upp förän 9.30.. De va längesen de, å jisses va skönt de va!! Myyys!!
Å dessutom sussade lilleman hos mormor o micke så de va ganska tyst här hemma måste ja medge.. Trist!! Men men.. Tog och studsade upp och klädde på mig, mumsade i mig frulle och sen iväg ti syster yster på salongen.. Så nu är vi alla i familjen nypiffade och snygga i barret!! :-)
Jag är numera mycket ljus, nästan vit i barret och det är askigt.. Najsigt!! :-P

Till veckan ska skolan avslutas och jobbet ska börjas ta på allvar.. Eller hur man säger..? Jag ska ju jobba mina timmar nu hädanefter och hoppas på att Linus klarar sig från alla andra sjukdomar så sprids runt om bland barnen numer.. :-/ Och eftersom de blir bra många arbetspass i rad nu innan jul så är de bara ti o hålla i sig.. Dagarna komma springa iväg och nu är det verkligen nära till jul. Fantastiskt!! :-D

Men som sagt.. Nypiffade och fiiina!! Dessutom blev Linus tvättad av Cicci på salongen och fick sättta sig i en tvättstol och få massage och grejjer.. Gissa om han va stolt och mallig?!?! :-D Hahaha..
Oooh jaaa!! Ska ge er bildbevis snart.. Hehe..

Hela denna helgen har varit Underbar.. Vi har gjort allt för att rå om varandra och igår så myste vi hemma hos mamsen o micke. Därav blev Linusen sugen på att sova kvar och mysa ännu mer me momma o micke.. Såklart!! :-) Tog me en Älgstek och min älskade mami lagade till Gratäng, stek och sjuuukt go sås.. Såå därför bestämde jag mig för att göra samma sak idag.. Stek, gratäng o såååås!!
Det finns ju faktiskt inge godare och när vi endå har fulla frysen me gokött så är de bara ti o laga på.. :-)
Sååå, här ska njutas i vanlig ordning och mysigt har vi också!! :-)

Näpp, dags o kirra de sista inför maten.. Hej på er!!

Här komma pics på min Gullunge!! Prins Liiiinus!! :-)





/Mariana

Postat den 2011-12-11 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar