Lycka är...0

Lycka är... Att få vara Glad, Sprallig, Känna ruset i kroppen!!
Underbara Känsla!!

Jag sitter ofta och tänker på sånt numera, hur mycket mer Lycka man kan känna.. Vad man ska göra för att höja den ännu mer..? Jaa, ni förstår!! :-)
Klart de finns saker man vill och man planerar ju därefter såklart! Men just nu känns de som ja inte kan planera alls.. Usch för denna dumma dumma grej som smög sig på åter igen.. Tviii!!
MEN, förhoppnngsvis så försvinner de fortast möjligt!! Nuu på en gång hoppas ja!! Usch usch..

I helgen skulle jag egentligen på Camp Ramsele, men den resan får ställas in pga att ja inte e riktigt i schack som jag vill vara och då blir de heller inte så roligt som jag vill att de ska bli. Kan man inte röra sig ordentligt o inte kan vara me på lekarna så är de självklart att de blir tråkigt!! Inte bra alls.. :-/ Iiiih...

MEN, får däremot äran att se när Linusen ska dra iväg på kalas här o där.. Han e bjuden på TVÅ kalas.. Jaa, ni läste rätt.. Ujuj.. En på lördan o en på söndan.. Här går de undan lixom!! :-)
Å på söndagen så hålls Kalaset till på Drakborgen.. :-) Kuligt Kuligt!! Vad de ska springa o härja där minsan.. :-) Men törs man lämna där..? Njaaa, vette sjutton de..
Tänk om liten skulle ramla som han gjorde sist vi va där o gö illa sig.. Njää, då vill ja bannemig ha mig eller M där o trösta.. Så e de bara!! :-)

Hoppsan sa, vad tiden går förresten!! Jag pluggar o pluggar o det går faktiskt framåt!! Det är så himla kuligt så ja inte vet om ja vill gö nå annat i mitt liv än o plugga faktiskt.. :-)
Alltid är de nå nytt o spännande att läsa.. Jättebra jue!!
Å just sånna här dagar som det är idag o igår när de e regn ute o inge vidare ute-väder så är det Fruktansvärt skönt att inte behöva åka ngnstans för att måsta jobba eller nå annat som man har ett behov att komma iväg på.. Skööönt!! :-)

Helgen som va så spenderade vi ju den som sagt i stugan. Hade det underbart mysigt och sköönt!! Drog ti Indal o åkte på Traktor cruising eftersom pappsen körde en traktor där. Så då blev de till o åka Hövagn o ha de gött!! Hahaha..
Sen hem ti stugan o mumsa grillat o ha de gott tillsammans me allihopa!! Vi hade ju stooorbesök av Erica o Amilia o Rickard o Everlyn!! Mysigt värre!! :-)
Såå häärligt o få så mycke besök av så härliga människor!! Å dessutom lekte barnen så härligt tillsammans!! :-)

Näpps, nu e de nog dags o göra Frukost-Lunch!! Heeej Hopp!!









































Från kusin Johanna´s Student 1:a Juni!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-06-14 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar