Något att tänka på...0

Något att tänka på är att det finns personer som aldrig riktigt kan hålla sig till sanning och verkligheten. Utan de måste alltid finna ngt att prata om eller att prata strunt om någon bara för att de ska må bättre.. Just detta fick jag just en syn om en heelt perfekt mening om på Fejan!! Hahaha.. Såå jäkla klockren kommentar!!

Såå, ni som känner er igen er.. Känn er träffad!!! Hahaha..

Oroa dig inte om människor som pratar "bakom ryggen", det betyder bara att du är ett steg före dem, och att de står exakt i rätt riktning att kyssa din röv!

Eller hur?!?! Såå sjukt klockren och helt otroligt sann!! Avundsjuka är precis vad det handlar om för det mesta. Varför pratar man struntsnack om man inte är avis på den man surrar om...?? Jaaoo, de undrar jag me..??
Det kan ju bero på olika saker förstås.. Ärlighet, Öppenhet eller jaa.. Såå många olika orsaker finns det.. Men varför ska man ens surra tokas om några..? Jösses!! Man blir ju brydd!!

Är inte sanningen den bästa så säg.... :-)

Va baah tvungen att ge er ett utlägg om detta eftersom de e så sjukt mycke snack överallt vart än man går och man hör på tok för mycke varje dag.. Om både ditt o datt!!
Gör något åt eran avundsjuka istället för att snacka!! Stå på er, fixa er egna värderingar istället för att hitta på några eller göra som alla andra eller varför inte bara vara en helt egen individ..?? Är inte det mycket bättre??

Vem tycker om någon som försöker vara någon annan...??!!





/Mariana

Postat den 2011-06-22 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar