Vecka 23..0

Vecka 23...

Vikt: 450 g
CRL: 19 cm
Full längd: 27 cm

Spännande nu.. Allting känns och det är mer och mer sprattel därinne som gör att de kanske ibland sparkas på liiite fel ställen.. Men men.. :-) Så kan de va!! :-O I alla fall en härlig och Fantastisk tid är de.. Trots tröttheten och allt annat gnabb som man har för sig.. :-)

  




Om barnet

I början av denna vecka är fostret 20 veckor gammalt. Ögonbrynen och håret på huvudet blir allt mer synligt och fostret rör mer och mer på ögonen. Ögonrörelserna kan faktiskt synas på ultraljudet. Lanugohåret är nu tjockast runt huvudet, halsen och ansiktet.

Benen är nu nästan lika långa som de kommer att vara i förhållande till resten av kroppen. Både arm- och benmuskler stärks nu och det påverkar fostrets rörelser, som blir ännu tydligare. Men det är viktigt att framhålla att placeringen av moderkakan och hur fostret ligger påverkar hur mycket sparkarna känns. Foster är också individer och de sparkar såklart olika.

Pojkfostrets testiklar vandrar vid denna tid ner i pungen.

Till föräldrarna:

Vissa gravida kvinnor får ödem i ben och fötter. Andra kan vakna på morgonen med avdomnade händer. På båda dessa problem hjälper det med cirkulationsövningar. Rotera anklarna i små cirkelrörelser, först medsols och sen motsols. Anänd sedan varje tillfälle när du sitter eller ligger att lägga benen högt. Undvik tajta strumpor och byxor. Knyt och öppna händerna omvartannat - du kommer att märka skillnad.
 
Strimmor kan också förekomma, särskilt på magen där huden sträcks ut. Använd gärna en fet kräm och massera (kanske en uppgift för dig som partner) för att öka blodgenomströmningen.

/Mariana

Postat den 2012-01-31 i Allmänt | Trackbacks ()

Hemgång.. :-)1

Jag vet att det kan verka riktigt kaxigt med att lägga ut de mesta här och när ni får se vad jag varit med om. Men kvällen va så magisk så jag kan verkligen inte låta bli..
Jag vet att jag kanske inte var den som va mest värd att åka. Men lotten blev dragen på mig och alla som ville kunde ju skriva upp sig.. Sen drog ju inte jag mig själv direkt.. Men aja.. Ni som förstår, ni förstår..
Men kan också förstå vissas bitterhet och tycker det är fruktansvärt orättvist..

Nåja, jag har i alla fall genomfört resan och jag är allt annat nöjd! Jag är Galet Nöjd, Överraskad och Överväldigad.. Detta är bland det sjukaste jag varit på. Alltså sjukt bra menar jag!!
Däremot drog vi inte vinstlotten och vann titeln som Årets Ombud, MEN.. Det gav oss en mer sporre till att fixa det nästa år.. Det är ju helt sjukt hur man ens kan bli nominerad ens utav över 6000 ombud och sen att det också endast är 450 utvalda ombud/platser som fanns på plats.. Jaa, visst e de helt sjukt!!
Såå, jag är helt galen glad att jag fick chansen att åka just denna gång. Och sen att folket på jobbet ska kämpa för att bli ännu bättre.. De komma ni klara, de vet ja!!
Själv ska jag ju va hemma o mysa me liten bäbis ti sommarn o hösten, så kan inte riktigt bidra med det under kommande år.. :-O

När vi sitter där under middagen så ser man stjärna efter stjärna som kommer in.. Patrik Sjöberg, Per Lernström, ORUP, Robert Gustavsson, Carolin Seger, Erik Hamrén och sist men inte minst PETER JOHANSSON!!! Jisses vilken kväll.. Jag är helt uppi hejsan och hjärnan ha inte riktigt fått in vad jag upplevt.. Men jaaa, de e ju faktiskt sant!! Gaalet!! :-)

Och denna Peter.. Vilken stjärna!! Han e ju bara för fantastiskt!! När de beskriver vad han gör och vad han gjort så skrek jag rakt ut.. "-De e Peter!!!" Och till min förvåning så va de just han som kom springandes in.. Jag tappade verkligen hakan och fällde en tår eller två.. :-O Fjantigt tycker ni. Men jaaa, han är ju helt galet bra och för mig betyder han faktiskt nånting!! De musikaler som jag varit på och som han medverkat i gör han alldeles för bra. Outstanding!! Helt klart!! Han är en stjärna och jag vet att fler kan hålla med mig.. Helt fantastiskt!!
Okej, jag vet att ni kanske tycker jag är störtlöjlig med dessa överväldiga ord. Men för mig är han magisk.. Jag tycker verkligen de.. SEN är han fruktansvärt lik min finaste Sambo och Andra Hälft M.. Påminner sjukt mycke om varandra förutom att min älskling kanske inte har just den stämman som Peter bär på.. Men ja, ni fattar va?
Hehe..

Näpps, nu ska ja ta o bege mig neröver ti Receptionen och checka ut.. Dags för hemfärd och det ska bli rackarns skönt!! Hem till mina finaste hjärtan.. Som jag saknar dem nu!! :-) ♥ Nu vill jag hem!!

Meeen, bjuder såklart på lite pics.. Hehe..

Hej på er!!











/Mariana

Postat den 2012-01-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Dagen är här!!0

Japps, nu va den här. Ombudsgalan!! Är relativt laddad, men skulle gärna ha sovit lite mer.. Är ju som lite halvjobbigt jämt när man kommer på ett Hotellrum första natten. Allt är så tyst åsså hör man precis allt som görs.. :-/ Vaknade inatt av att folk va ute o pratade gaaaanska högt i korridoren o stojjade hej vilt.. :-/
Såå, förbaskad tänkte jag att de va lika bra o somna om och inte tänka mer på de.. :-)
Väl gjort så somnade jag om, å ha vaknat lite om vartannat.. Men men.. Få sussa ännu mera natten som kommer.. Blir nog toppen de me.. :-)
Man e ju bara sååå himla laddad för dagen idaa!! Whoohoo!! :-)

Satt o spanade runt lite och ville hitta något som visar vad jag är på och hittade ett klipp på en sida från förra årets gala.. E-Type va ju här, Kalla, Berghagen o andra härliga stjärnor.. :-) Spännande!! Undra ja vad/vilka som kommer i år..? :-) Hihi..
Kika här vettja!! :-)

http://www.minnesota.se/2010/ombudsgalan/

Å sen stod man ju som vanligt o speglade sig o kikade in magen i spegeln. Å spegeln här i badrummet är ju på hela TRE sidor och de e ju väldans lyx.. Inte sant?!? :-)
Ni ska få se.. Helt sjukt vilken skillnad.. Å ni som säger att jag är superstor.. Ja e nog inte de.. Nu börja alla andra som är i vecka 22 komma ikapp.. De e ju minsan inte så jag är megastor, de kan ja inte säga.. Eller va säger ni?!? :-)

Sen att jag är kort och om de bidrar till att jag ser större ut ha ju inte me saken o gö.. Sen e de ju morgonmage såklart.. (Alltid mindre och inte lika uppsvälld) Meeen, endå.. :-D Hehehe..

Trevlig dag allihopa!! De ska ja ha!! Hej hopp!! :-D

/Mariana

Postat den 2012-01-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Lyx..?!0

Är det dehär som kallas LYX?!?! Ojojoj, vad jag har tur måste jag säga.. Att få komma iväg på en sådan grej som denna och få bo på ett sånt fint hotell som jag gör är verkligen hur nice som helst.. :-D
Jag och mina kollegor har fått varsitt dubbelrum med soffa, dubbelsäng, badkar, kylskåp och sånt lyx.. Jag är som i sjunde himlen kan man säga.. Önskar bara att jag kunnat haft med mig min andra hälft och min finaste lille son med på detta. Men när de vankas morgondag så kanske jag inte önskar lika..? :-) Hehe..
Det vankas en dag full med händelser kan man säga.. Vi ska börja dagen med frukost och sedan blir det att gå runt på en så kallad marknad eller vad man ska kalla det. Kanske mässa passar bra..? Hmm..
Sen får vi nån timme till att piffa upp oss till kvällen som ska avsluta hela dagen med en Gala.. Middag och andra trevligheter. Kan ju bara bli huuur bra som helst!!
Och jaaaa, jag ska njuuta!! Bara hotellfrukost är för mig helt Fantastiskt och de ska bli otroligt roligt att få va med på denna resa och denna fantastiska upplevelse.. Typiskt nog så går man ju på mammaledighet snart, men endå.. Detta kan ju bidra till att jag kan peppa andra, och det ska jag också göra.. Jag kommer dela med mig av mina upplevelser här så ni ska få se vilken lyx jag fått åkt på. Det ska ja!!
Jag är såå tacksam för att just jag fick åka och det komma bli superskoj! De vet ja!! :-D

Saknar dock mina hjärtan såklart.. Känns lite tomt utan dem, men endå så himla nyttigt. Att få åka iväg, sakna och längta.. Längta hem till grå vardag och andra måsten gör ju också att det faktiskt är mysigt att få åka bort och bli lite bortskämd i några dagar.. :-D

Ligger just nu här i min säng på rummet.. Kikar mig omkring och ser vilket fint rum jag har.. Beundrar Svenska Spel att de ordnar sådana saker för deras ombud. Det är för mig jätteoverkligt!
Men nyttigt såklart!!
Peppa deras ombud med att vinna saker och som i år.. Vårt lilla Coop är nominerad till ÅRETS OMBUD!! Den ni!! Vårt lilla Coop Forum i lilla Birsta är ett av Sveriges ombud som faktiskt gått riktigt bra i år.. Och med det så har vi lixom blivit nominerad till Åååårets Ombud!! Fattar ni?!?! Inte ens jag kan göra det egentligen. Men kommer väl se imorn hur STORT det egentligen är.. :-)
Vi är ett av fyra ombud som har blivit nominerade och det är ju faktiskt helt sjukt bra tycker jag!! :-)

Såå, kanske man ska sussa järnet så man orka me morgondagen. Så man inte står där imornkväll o kliar sig i sina rödsprängda ögon och ångrar att man varit uppe på tok för sent.. :-O Hehe..

Meeeen, ska ju såklart bjuda er på lite pics som blitt tagna än sålänge.. Inte många eftersom batteriet varit dött.. Men några iaf.. På de fiiina rummet jag har.. Whoohoo!! :-)
Men GLOBEN alldeles utanför mitt fönster och med en sjukt stort och rymligt rum.. Heeelt sjukt!!

Hej på er!! Hörs mer så fort jag kan!! :-)









/Mariana

Postat den 2012-01-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Helg!! ♥0

Nu är helgen kommen igen och visst känns det helt fantastiskt!! Meeen, ska åka bort ti Huvudstaden imorn med några från jobbet. Så just ikväll har vi umgåtts en massa och myst på me gomat o sånt..
Har ju tyvärr lite ont i bäckenet, men de får gå endå.. Mysa kan man endå!! :-) ♥
Sen ha Junior varit lite konstig hela dan ida.. Började igår me halsont o idag ha de hållt i sig.. Knappt en macka till frukost och en korv till lunch.. Man undrar ju vilka sparlågor han går på?!?... Men här ikväll ha han endå käkat ganska bra midda o sen mumsat lite chips som fredagsmys.. :-)
Dock börjar kvällen ta sitt slut för minsteman!! Ögonen kliar för honom och han spanar på Smurfarna tills de e dags för sussadags.. :-) Lillfisen!! Vad ja komma sakna honom!! Nästan så ja skulle kunna gå in o väcka honom imorn innan ja åke på jobbet, bara för att jag inte hinner träffa honom mera innan jag kommer hem igen på månda eftermidda.. Huhu.. Min fiiina lilla kille ska va me pappsen o mysa hela helgen lång o jag.. Jag ska gå på Svenska Spel´s Ombudsgala tillsammans med tre kollegor!! Kuligt värre!!
Tänk vilken tur man kan ha ibland alltså.. Ska bo på Globe Hotell och få se en massa kuligt!! Komma bli intensiva och kuliga dagar, de tror jag verkligen!! :-D

Sen så va de ju klart me Lägenheten här också. Kan säga att de var himla skönt, eftersom att jag nu slipper städa inför fler visningar och dessutom slippa va orolig för att vi inte ska få sälja den.. :-/ Såklart!!
Men nu känns de himla skönt!! Fick precis vad vi ville ha och vi alla e nöjda.. Perfekt!!

Å sen så ha vi varit o hälsat på i huset vi ska flytta till. Tjoohoo, vad jag längtar!! Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar tills jag få sätta mina egna små tassar innanför den dörren o kunna slappna av som att jag verkligen är HEMMA!! Förstår ni...?!? Vilken Lycka!! ♥
Kanske är helt inflyttad och klar om sissodär 4 veckor.. Mm, tänk er!!

Däremot är de dags för liten i magen att komma om en sissodär 18 veckor.. Usch usch.. Låååånga veckor!! Är i vecka 22 nu, men som just nu står veckorna stilla.. Kan ni tänka er?? Huaa!! Hur ska tiden rulla på fortare tro?
Jajja, kanske går snabbare än va man tror bara man kommer in o huset o få stöka omkring lite.. Hihi..

Det som jag också såg idag va ju att de kommit ut lite fler hus i området dit vi ska flytta.. Ett som legat ute förut o ska säljas igen.. Å de andra som är alldeles pinfärskt.. Å ett annat som ligger en bit bort från mig. Men endå i Matfors.. :-D 
Sååå, är ni intresserade av att flytta ti samma område som mig.. Spana in dehär vettja!! :-) Hehe

http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-matfors-sundsvalls-kommun-tangstavagen-48-3340615

http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-matfors-vattjom-sundsvalls-kommun-vattjomsvagen-106-3328135

http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-matfors-ballsta-sundsvalls-kommun-tangstavagen-25-3287776

Hej hopp på er!!! ♥


Nu ska jag o "Guben" ta o mumsa Färska o Rökta Räkor.. Mysa järnet och få rå om varandra nu innan de e dags för mig o åka bort en sväng.. :-) Mysfaktor på HÖG nivå om jag få säga mitt!! ♥ ♥


/Mariana

Postat den 2012-01-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Smälter... ♥1

Tro om man smälter lite när ens finaste lilla Hjärta gör saker som verkligen värmer.. Mitt hjärta smälter så jag dööör.. :-) Ojojoj, vilken charmör jag har i min närhet.. Undra vem han har lärt sig de av...? :-D Hihi..

Morgonen började minst sagt Underbart!! ♥ Linus brukar för de mesta hinna upp före mig de dagar vi har sovmorgon och just idag hade han börjat me pyssel när jag klev utanför sovrumsdörren.. Han höll minsan på att göra ett Alldeles Eget Kärleksbrev till tjejen han är kär i på dagis.. Eller ja, han e ju kär i två tjejer. Men jag tror han hjärta klappar lite extra för just denna lilla donna.. :-) Hihi..
Såå, han satt med klistermärken och försökte skriva AL... Jaa, ni ska få se.. :-) Men han tålamod och ivrighet satte stopp och han frågade om jag kunde hjälpa honom. Självklart tänkte jag och satte mig bredvid honom och visade hur bokstäverna såg ut.. :-)
Efter många om och men så fick han till de, åsså skrev han att de va just från honom också.. Sikken kille!! ♥ Jag är käääär i hur han är.. Så känslofull och gulligaste i Vääärlden!! :-) ♥

Till saken hör ju också att han igår hade fått ett Kärleksbrev från just denna tjej som han skulle besvara till och det kanske var just de som satte hans tankar igång. Till att skapa något eget..
Men ni kan ju tänka er.. Jag, som inte alltid är den morgonpiggaste människan.. Sken som en SOL och blev ju såklart Superglad av att ens hade en tanke på det.. Såå fint!! ♥

Men i alla fall.. Sen när vi for på Dagis va de såå himla noga med att han absolut inte fick vika brevet, för då kunde ju hans hjärtan på brevet bli förstörda!! Sådeså.. :-) Hehehe..

Sååå, nu lever man på detta ett tag och hoppas på att dagen slutar lika bra som den börjat och gått.. Har varit på skolan och haft ett muntligt prov och sen i eftermidda ska de skrivas.. Hmm.. Jaaa, de kan ja inte riktigt avslöja än.. Men lugn lugn.. De kommer.. :-D
Sen är de dags för Årsmöte me Facket o Jobb. :-) Sikken daa!! Mumsa Taco-buffé på Bite Line o surra lite om saker o ting, de ska bli väldans trevligt de!!
Å dessutom ska jag ut o jaga nå fint som jag ska ha till helgen då vi ska ti Huvudstaden!! Whoohoo!! :-) De blir absolut inte de lättaste, men ska bannemig hitta nå!!

Imorn e de dags för jobb igen. Ha ju varit ledig nu i fyra dagar från jobb och det har faktiskt varit behövligt. Umgåtts me familjen och fått saker och ting gjort me skolan. Så det känns toppen!
Men de ska bli skönt att få jobba lite också, gö nån nytta som man säger.. :-) Hehe..

Hej hopp på er!!

(Kärleksbrevet... Måste ja ju bara visa såklart...) Hihihi.. ♥

/Mariana

Postat den 2012-01-24 i Allmänt | Trackbacks ()

Vänner...2

Hur råder man sina vänner att inte begå misstag som andra gjort? Hur gör man för att få dem att inse att de är ute på villovägar för att finna sin egen lycka..? När man ser hur de söker sig till ännu mer trubbel än vad de redan har...?!? Jag kan bara se på, hoppas och låta tiden bero..
Men inom mig finns det en oro som säger mig direkt att det är fel.. Allting är bara fel.. Och även fast personen själv också vet och känner det så spelar personen vidare.. För att testa? För att prova? Vad vet man egentligen? Jag kan absolut inte sätta kläm på det och inte personen själv heller.. Trots att personen säger att det inte är något allvar i det hela så känner jag.. Jag känner att det är något som den andra inblandade är ute efter.. Det bara är så.. Det finns alltid någonting bakom denne persons idéer.. Och det är ju bara sååå himla tråkigt!!
Hur man kan vilja förstöra för andra för att sedan ställa sig på sidan för att titta på hur gräsligt man ställt till det och för att skratta åt saken..
Och dessutom för de andra som blivit drabbade.. Att de alla vet vem som ligger bakom "saken" gör endå att de misstror varandra och inte riktigt förstår att just den personen som ställt till det hela, är just den personen som ville skada allihop med vad denne gjort eller sagt.. :-/

Det är såå himla tråkigt att jag hoppas att det snart får sig ett slut.. Å de gör jag!! Finns inte många som jag önskar illa.. Men när man gör allt för att förstöra för andra och ställer till med saker för att skapa irriterande miljöer är det för mig helt sjukt.
Jag kan inte beskriva vilken känsla det ger mig än med dessa ord..

Jag bara hoppas att det ger sig själv.. Jag kan inget annat göra än att finnas.. Och det är de som gör mig så ont.. Att jag inte kan agera.. Men det är väl så.. Man ska bara vara och låta saker och ting visa sig tids nog, inte sant?

Sitter just nu och har paus i mina studier.. Lunch kallas de va? Petar i mig av gårdagens middag (stek, pärer o sås). Och bloggar för att ge min syn på hur man önskar att man kunde styra vänners tankar och vilseledande vägar.. :-) För trubbel är ju faktiskt de minsta man vill hamna i och hur man än vänder och vrider det så finns det tyvärr för mycket av sånt i dagens läge.. Huuujeeedamej!! :-O

Nää, nu ska ja spurta på och läsa vidare om "Omvälvningars Decennier"... Huhu.. Prov väntar sig för mig senare idag och jäklar vad det är att läsa.. Usch.. :-/

Har ni tänk på en sak förresten?! Vad vore Takida utan Robert Pettersson?!? INGET!! Nää, precis!! Hans röst är verkligen unik och han borde som nu med Hamilton-låten låta sig själv gå sin egen väg..
Han skulle endå klara sig på egen hand.. Hans röst är sjukt bra och vem som helst kan väl egentligen spela de instument som hans band gör..? Inte sant?
Nu retar jag säkert upp en del.. Men det är ju precis så det är.. Galet less på de studsande personerna i bakrunden som för mig är helt oväsentliga.. Faktiskt!!
Röstar på att han ska gå sin egen väg.. Vad säger ni?? :-)

Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-01-23 i Allmänt | Trackbacks ()

...Besök hit o dit..0

Har haft en helt Fantastisk söndag även idag. Har spenaderat den lite sådär.. Hmm.. Överallt!! Hahaha..
Tog o packade in oss i bilen o drog ti Birger o hälsade på en sväng, sedan vidare emot Matfors för att tomåka lite.. :-) Sen hemåt igen o kom då på att vi skulle ta inre vägen hem och därför kunde vi hälsa på J, T o lille Victor samtidigt.. Hihi.. Allt för att gosa på lillfisen.. :-)
Såå, idag kan man säga att vi ha fikat en del och också haft en massa trevligt!! Victor e ju hela 8 månader nu.. Whoohoo!! Storgrabben!! Alltså, om ca 4 månader fyller ju han första året och därmed blir de ju lättsammare för mig att räkna ner till BF.. :-D
Visst, de e ju faktiskt 135 DAGAR KVAR!! Iiiih.. Å jag är redan less!! Såå, ni kan ju tänka er va dagarna framöver komma gå långsamt.. Pjuuh!!
Men men.. Få tänka att nu blir de mycket här i slutet av Januari o sedan i hela Februari.. Å säkert en hel del i Mars också då vi flyttat in o börjat renovera lite.. Men endå.. Tycke dagen  D känns sååå sjukt långt borta! De bara är så.. :-/
Nog om de, men ville bara säga att de kan bli liiiite lättare när man följer barns ålder än sin egen tid.. Då går de lixom en hel del fortare.. :-) Hehe..

När vi väl kom hem efter vår tur me gooofy så tog jag o fräste på Söndags-steken.. Körde igång den och M skalade päror och sedan kirrade jag såsen.. Jösses va göttigt!! Mams, ni missade nåt.. Shit va gott de blev ida.. Bara för att man va liiite hungrig o suktade efter käket så bidde de lixom ännu bättre.. :-)

Ska på skolan imorn och fixa lite småsaker, sen blir de skola även på tisda.. :-O Sen så blir de lite jobb onsda o torsda för att sedan va HELT LEDIG på Freeeda!! :-) Komma bli suuuper!! Längtar!!
För sen drar ju jag neröver ti Huvudstaden på Lörda efter jobbet.. Wiiie.. Spelgala väntar jag ska va där!! Först åka ner med arb.kamrat o chefer på Lördakväll.. Sen en heldag med massa trevligheter!!
Måtte ja bara hitta en Snygg o Tjusig Galaklänning som passar mig me Stormagen!!
Ska ut o jaga här i veckan, så ha ni nå tips om vart ja kan hitta så tipsa på vettja!! I wanna know!! :-D

Ikväll ska de bli bio me tjejerna från Jobbet.. Kuligt Kuligt!! Ska se "New Year´s Eve" o bli lite rörd och Glad.. :-) Tro den kan va toppen o hoppas vi får en trevlig kväll tillsammans på bion.. :-D

Näpps, nu va de plugg ja.. De va ju prov imorn jaaaa... ojojoj.. Jag ha verkligen ingen som helst pli på mig själv när de gäller studier numer.. Dumt dumt!! Ja vet!! Men aja.. :-/

Nåväl... Hörs mer imöööra!! Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-01-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndaa!!0

Skööna Söndag är Äntligen här!! Idag ligger nog många och håller hårt i huvudet och många är säkert lika pigga o Glada som jag.. Syftar på den härliga 30-års festen som så många va på igår, å skulle tro att de va rätt så törstiga pojkar o flickor som va där.. :-D Hehe..
Kuligt värre, och jag hade mer än gärna åkt upp.. MEN, min kropp sa helt ifrån. Jag orkade helt enkelt inte.. Trött som fasen och är ju som liiiite tvungen att plugga järnet idag då jag ha skola o prov imöra eftermidda.. :-)
Visst, jag har morgondagen på mig också. Men de kan va rätt så skönt o få mycke gjort redan idag.. Inte sant?!?
Såå, ni som ligger där med huvudet på sniskan o undrar varför drinkarna blev så många.. Kan istället ställa er frågan...: "-Vilka träffade jag egentligen igår??" Hmm.. Hahaha..

Som sagt, idag är de pluggdag för min del ja.. Men endå måste jag ut o göra nånting.. Ska åka o hälsa på B nu en snabbis, sen få vi se vad dagen bjuder på..
Hade en skön dag ute igår efter städningen iaf. Att grilla korv ute är för mig heeelt fantastiskt och gör mig lika nöjd varje gång.. Gott och mysigt!! Verkligen en bra komb.. :-)

Nää, kanske ska ta o rappa på lite så man komma iväg!
Skriver mer senare..

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-01-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Visning nr.2..0

Så va Lördagen här med Visning på Schemat. Och sagt o gjort så är städningen nu avklarad och allt är klart för visning! Hej va de går!! :-)

Nu väntar jag bara på M o junior så vi kan åka utöver Matfors, skogarna o för att Grilla!! Wheeehoo, va mysigt!! Så bäst man laddar på sig täckbyxor (som dock inte går att stänga) och tjock jacka.. Verka va ett bitande väder ute, så bäst man klär sig varmt..
Junior ska leka me grabbsen o tjejerna o vi ska toksurra!! Trevligt, minst sagt!! :-) Njuuuter av uteliv och detta ska bli trevligt!! Och få se grillplatsen live blir ju mycke spännande!! Tänk va duktigt att bygga en hel grillplats me hjälp av stockar o träd.. De gillar ja!! Verkligen!! :-)

Näpps, kanske bäst o hoppa i brallerna o gå ut me soporna. O dessutom plocka undan datorn.. :-O Hehe..

Hoppas ni får en Fantastisk dag ute i luften idaaa, för de ska vi haaa!! :-)

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-01-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Torsdags-frillan..0

Javisst, idag va de dags för junior att ha kalas på dagis. Å eftersom han fick reda på de igår så va han ju tvungen att ha frilla dagen ti ära.. :-) Gofisen min!!

Han studsade in på dagis klockan 9 och egentligen skulle han börja 10.. Men de sa ju som sagt till igår och bad att få honom lite tidigare, så visst.. Klart han ska få ha kalas på dagis.. En egen dag där han få dricka ur finglaset på lunchen och få höra alla barnen sjunga för honom.. Förstår det är en lycka och att alla barn längtar till de..
För vilken lycka att få en egen dag, spec där de är så många andra som får uppmärksamhet samtidigt..
Glad att han visar sin lycka och hur roligt han tycker att allt är..

Han börjar visst bli stoooora killen nu, och snart är de ju dags för skolan också.. Tur vi tränar på mycket här hemma, just därför tro ja också att han komma klara de galant när han komma på skolan..
Storkillen min!! Inte en bäbis där längre inte!! Hihi..

Och självklart skulle han också ha skjortan han fått av Moster Cicci.. Den är en av dem han älskar, åsså jeansen.. Ett måste för att va den han är på dagis.. De ha han minsan förklarat för mig.. Gullunge!!


/Mariana

Postat den 2012-01-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Sjukt... Minst sagt!!1

Satte mig vid datorn och klickade in på Facebook eftersom jag skulle strö lite dötid innan jag åker på jobb, läser en artikel som flera har lagt in på sina sidor.. Och jag blir minst sagt Förbannad!!! Fyy faaan, hur kan man ens yttra sig om sånna här saker....??

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article11038187.ab

Denna kvinna är helt ute på öppna hav o söker sig fiender.. Och som mannen nedanför också säger, "Det är kränkande". Och det kan jag Fullt hålla med om.. Visst att man kan tycka och tänka saker, men hur fasen kan man gå ut med detta och anse att pappor inte kan ta hand om sina barn.
Jag är ett levande bevis på att man verkligen inte mår bra utan sin pappa. Att ha en pappa som varit på resande fot hela ens uppväxt eller har arbetat mycket så han inte kunnat varit hemma med oss barn..
Och för mig kan jag säga idag att jag hellre hade velat sett honom hemma, tillsammans med oss som familj. Kanske knytit band med oss barn på ett annat sätt än vad allt blev som..
Kunnat haft pappaledigt med oss när vi va små och ägnat en tid tillsammans med oss som småttingar mer än vad han kunde göra..
Men på den tiden var det så självklart att mamman va hemma och skötte barnen, fixade med maten och höll allting i schack eftersom pappans uppgift var att jobba och dra in pengar till familjen.

Jag har gjort allt i min makt för att Linus pappa ska känna sig delaktig, att han skulle ta delar av uppfostran och även ta sin del av minitiden när Linus var bäbis.. Just för att han skulle få känna sig som en riktig pappa och få vara med från början.
Just därför blir jag sååå satans arg när jag läser detta och hon går ut med att om pappor spenderar för mycket tid med sina barn när barnen är under tre-fyra år, att de ska åka på hjärnskador och andra hemska tragiska skador är helt absurt..
Jag kan inte alls förstå vart detta är coolt eller fränt med yttrandefrihet?!? Jag kan verkligen inte det!!
Jag blir så jäkla arg så jag vet inte vad.. Ojojoj..

Visst kan man ha sina åsikter om detta, men för sjutton håll dem för dig själv och sprid inte en massa dynga. Gör inte pappor mer orolig för hur de ska ta steget för att bli bättre och kanske sämre som i just detta läge.
Att man som vuxen kvinna kan säga sånna saker är för mig helt sjukt.
Man måste verkligen hata sin pappa eller sin partner som kanske inte levde upp till sina egna förhoppningar och gärna vill skylla på dem. Men för fasen, håll dem för er själva..

Usch, detta är för mig helt utanför alla gränser som finns. Man ger sig inte ut på öppet hav om man inte kan styrka sina jäkla studier fullt ut.. Vilken människa!! Hoppas som sjutton att hon ruttnar där hon sitter och att hon inte vågar kliva ut nå mer.. Usch usch.. Jag blir sååå arg!!

Jag tycker att det är mycket kränkande emot pappor i helhet och denna artikel borde inte ens ha publicerats.. Men förstår att han som intervjuade henne skrev ut den. Så att alla inser vilken människa hon är.. Att hon fasiken borde skämmas.. Till och med som reporter blev han stum.. Och inte är det konstigt??
Eller vad säger ni?!?!

/Mariana

Postat den 2012-01-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Ny vecka.. Hääärliga möjligheter!!0

Blev en lite längre väntan för er än vad ja hade tänkt mig.. Ooops!! :-/ Skulle blogga innan o i helgen, men hade varken tid eller lust.. Jobbat en hel del och också roat mig litegrann.. :-)
Torsda o Freda va de jobb som vanligt o sedan körde de på även Lörda o Sönda me härliga dagar på jobb.. Ganska sköna dagar om jag få säga så.. :-) Fredagen va dessvärre ganska frän, helt sjukt mycke folk o en annan fick stanna kvar ett tag. Men va gjorde de när man endå inte hade stress för att hämta på dagis. Då gör de som lixom inget.. :-) Å en kvart e ju inte alls ngt att klaga över.. Va ju roligt att de va lite mer kunder än förväntat och därmed så va man lixom Glad också.. Hehe..

I lördags så for mina två hjärtan uppöver skogarna och för att hjälpa farfar me skogen. Så de sussade över hos farfar och hade en hel grabbhelg tillsammans!! Härligt!! :-)
Själv så roade ju jag mig me jobb som sagt o sen på kvällen hälsade jag på lite folk och senare spelade vi biljard. Inte direkt igår kan ja säga.. Ojoj.. Men fick äran att vinna sista matchen och därmed så tyckte ju jag att lyckan va totaaaaal!! Jag vann alltså ALLT!! Hahaha...
Meningen va att vi skulle spela Bowling, men precis alla banorna va ju upptagna så de sket sig ganska rejält.. Men men.. Så kan de va. Va ju lika skojsigt att umgås o spela biljard istället. Så ingen av oss led ju direkt.. :-)
Men igår Söndag va ja inte direkt såå himla kaxig!! Klockan ringde o iväg på jobb klockan 6.30.. Tjoohoo..
Å hem sedan för att snabbvila innan grabbsen skulle komma hem.. Mina Finaste!! ♥

Sen kom även min Bästaste o Älskade mamma på besök o hjälpte oss med att putsa fönstren.. :-) Jaaa, jag vet att jag kunnat gjort de själv.. MEN, de e ju såå satans tråkigt och dessutom är hon verkligen Bäst på de!!
Såå tackar min fiiiinaste mami för de.. Vad skulle vi gö utan henne?!? Ojojoj.. Hon är verkligen BÄST!! ♥

Såå igår tog jag o Linus o knoppade tidigt som sjutton.. Så vi skulle vara utvilade inför denna vecka..
Dock vart ja sur ganska direkt efter dagen börjat.. :-/ Åkte me Linus på dagis ti åtta, sedan iväg för mig på skolan.. Väl där så va de bara upprop och genomgång för nya elever.. Vi "gamla" som bara skulle göra klart vissa småsaker kunde komma på en annan tid i veckan och planera våra egna studier tillsammans med läraren.. Suck!! Visst blir man gaaaalen?!?! Åååh.. Så här sitter jag.. Inväntar att min andra lektion ska börja klockan 15 och känner mig dum.. :-/ Vi hade kunnat haft morgonmys tillsammans och fått mysa lite extra idag om man bara hade kunnat veta.. Men men.. :-/
Såå, ska väl ta tag i annat som endå ska göras ikväll.. Lika bra de så man inte står här o svär sjuhundra olika svordommar i kvällens hetta.. :-O Hehehe..
Är ju faktiskt dags för visning imorn och därmed så vill man ju ha städat o fint såklart!! Det ska vara inbjudande när man sätter sina små tassar här hemma och därför vill jag kräma på för de också!! :-) Hihi..

Nu är de bara ti o hålla i sig.. Veckan kommer att bjuda på en hel del härliga saker.. Jobb tisda, onsda, torsda, sen möte freda o sen ledig helg!! Whoohooo!! Den ni!! :-)
Dessutom ska de ju visas lägenhet och sen ska jag hälsa på några vänner på onsdakväll.. :-D Kuligt Kuligt!!

Sen e de visning igen på Lörda, så vi få se hur de går.. Om de kommer några då eller om de inte blir nå alls.. Verka iaf som att vi får en helg tillsammans, å de ska bli himla mysigt!! Längtaaaar!! :-)
Faaast, de kan bli lite busigheter endå.. Kan inte säga än, utan ser efter hur jag mår efter veckan. Sen få allt visa sig efter de.. :-)

Dags o kanske gö nån nytta...? Eller va säger ni?!? :-D

Hej på er sålänge!!

/Mariana

Postat den 2012-01-16 i Allmänt | Trackbacks ()

Onsdaa..0

Yepps, idag är de Onsdag och jisses vad veckorna springer iväg. Men samtidgt känns de som de känns stilla.. Kanske är de grav.hormonerna som spökar om hur man känner var dag.. :-O Hehe.. Jajja, de e bara ti o kämpa på och låta dagarna gå på.
Men just idag känner jag mig helt slut i huvudet.. Trött, ont i bäckenet och allmänt seg och ont i huvudet..
Härligt att jag bara sitte här och klagar.. Men så få de kanske va ibland?! Eller?!? :-/
Just därför ska man absolut inte blogga dagar som denna..

Sååå, går o kryper ner i sängen o sussar lite istället.. Junior ligger ju redan (kors i taket), så de är väl bäst att passa på när man kan.. Sömn hjälper ju emot aaallt!! :-)

Återkommer imorrn glatt folk!! Tjingeling!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-01-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Blottad...?!?0

Jaa, just nu känner man sig ganska blottad bara för att Lägenheten är ute på Hemnet.. Precis vem som helst kan kika på den, och visst.. Det ska ju vara så såklart. Men visst känns de lite knasigt.. :-)
Men jaja, de e bara att stå ut me. Den ska ju säljas och då måste man ju visa upp den för folket.. :-)

http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=520435&referrer=hemnet

Imorgon är det dags för jobb igen!! Ha ju varit ledig i 4 dagar nu och jisses vad det ha varit välbehövligt som sjutton!! Jag ha nog vare lite småtrött och därför behövde jag få bara va några dagar och få återhämta både kroppen och knoppen.. Underbart!! :-)
Såå då drar det igång med vardag, dagis och jobb igen.. Hela helgen är räddad tack vare att de blir jobb och sånt. Tidiga kvällar och sköna dagar tillsammans med familj.. Känns toppen!! :-)

Idag åkte jag lite söderut o träffade två tjejer som ja umgicks me en hel del med förr.. Och jäklarns va roligt de va!! Såå sjukt längesen och som vanligt kändes de som att de va igår vi satt där runt köksbordet o surrade.. Visst e de knasigt hur tiden kan gå så sjukt fort, men endå har den inte gått lixom?!
De e bara på barnen som de syns hur jäklarns fort tiden rusar iväg. Men annars står den banne mig stilla.. Jaa, tiden alltså!! :-/

Imorgon kliver jag in i vecka 20.. Tänk om de kunde gå liiiite fortare...? Jag är uttråkad redan och önskar att vecka 30-35 var här nu.. Huhu.. Rackarns veckor som sniglar sig framåt.. :-/

Och åter igen fick mina hormoner sig lite spratt här ikväll.. Kanske inte så himla konstigt med tanke på vad jag kikade på.. När Stefan Liv´s nr.1 tröja skulle hissas upp i taket på Kinnarps Arena i Jönköping..
Vilka ord, vilka minnen, vilka fina tal alla hade skrivt och sa.. Jag blev så rörd så tårarna minst sagt spred sig som floder nedför mina kinder... Tänk familjen som stod där.. Jag kunde inte andas för en stund.. Helt sjukt vilken händelse.. Att sådant får hända är för mig helt ofattbart..
Och självklart är det mycket bra av HV71 och dessutom mycket fint gjort.. Såklart han skulle få en plats i arenan, förutom i alla människors hjärtan..

Nu är det bäst att jag slutar skriver.. Har en liten kille som promt ska spela spel, så de e lika bra att man lyssnar och gör som han säger.. Sista spelomgången innan de e dags att sussa för honom.. Bäst o skynda så han får natt nångång.. :-)

Hej på er!!





/Mariana

Postat den 2012-01-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Foto... Check!!0

Nu är Äntligen Fotograferingen av Lägenheten klar och förhoppningsvis så får vi förhandsgranska redan i eftermiddag och sedan kanske den läggs ut redan imorgon om det går som det ska.. Håll tummarna!! :-)
Vore ju gymt skönt att ha en visning så fort som möjligt eftersom man har städat så grundligt som vi gjort och därför också bara kan hålla undan det värsta innan det är dags för visning.. :-)
Såå, hoppas gör vi!! :-)
Man vill ju såklart också ha de gjort och helst skulle man ju bara vilja ha en visning eftersom de e ganska mycket plock och städ inför sånt bara för man vill ha de så fint och enkelt som möjligt..
Jaa, ni förstår.. :-)

Men i alla fall.. Satt och kikade efter bilder till Mäklaren som hon kunde ha eftersom vi köpte lägenheten runt sommaren.. Och därför hade vi kvar sommarbilder som hon kunde få del utav..
Då halkade jag såklart in på när Linusen va liten fis.. Ojojoj.. Gullungen min!! Såå, måste ju bara bju på nå pics sen han va minis sen.. :-D Bara för att.. Hehe..

Imorgon är de dags för Linus att börja dagis igen. Han ska få gå en dag innan det körs igång på allvar och dessutom tror jag att jag behöver en vilodag efter dessa stressdagar.. :-O På onsda börjar vi ju tidigt på morgonen, så det är bäst att köra igång med att ta dit grejjer och komma in en dag innan allvaret börjar.. Inte sant? :-)
Såå, morgondagen ska det vara en hel del surr och vila för min del. Träffa gamla vänner och surra en massa gojja. Precis som de ska va!! Kuligt Kuligt!!

Kika på lite pics här nere nu så ska jag fortsätta längta.. Längta tills jag blir 2 barns förälder och allt som hör dit till.. Åsså att vi dessutom ska bo i hus.. Komma bli en spännande sommar!! Hihi..

Hej på er!!
















/Mariana

Postat den 2012-01-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Måndags-ångest?!?0

NEJ TACK!! Inte för mig idag inte.. :-) Ska bli huuur skönt som helst och bara ligga kvar i sängen o snusa på finaste prinsen som varje morgon kommer o myser me mig/oss.. :-) De finns ju minsan inget som slår de kan ja lova. Å denna vecka är jag ledig och börjar inte mina pass föränn på onsda, så det känns faktiskt helt toppen och börja året med en sådan vecka! Känns verkligen som att 2012 kommer bli vårat år.. Ojoj, va bra allt kommer att bli.. Sedan jobbar jag ju ti helgen, men de gör inte så mycket när man endå är inställd på de.. Och dessutom så är det ju faktiskt så att om man arbetar helger och obekväma tider så finns ju möjligheten till detta också.. Att kunna få känna på söndagen att man faktiskt kan ha helg i två dagar till.. Den ni!!! :-)
Hehe..

Imorgon är det dags för mäklaren att komma och fota våran lägenhet, den ska äntligen läggas ut till försäljning. Och tror och hoppas det bli bra och klara bilder som hon vill ha. Har ju verkligen plockat bort allt som vi kunnat och städat där vi hoppas det ska synas.. Och såå.. Jaa, ni vet.. :-)
Så kanske redan denna vecka ligger lägenheten ute på hemnet. Vore ju förträffligt isåfall.. Skönt efter allt grubblande måste ja säga!! Å som M ha slitit nu.. Allt som skulle ha gjorts innan vi flyttade in och som ha blivit liggandes. Man blir som lite blind när man e uppi de, men sen när den ska säljas så vill man ju verkligen att allt ska va Perfekt!! Inte sant?!?

Appropå flytt och försäljning.. Längtar som tusan till Matfors, flytt och nya grannar och nya kontakter och umgänge.. Kommer bli helt fantastiskt mysigt och bra på alla sätt och vis..
Har redan börjat kika runt och rotat mig litegrann där ute och det kommer bli mer än perfekt.. Alldeles fantastiskt!! :-) Tror ni inte?!?! Hihi.. Att vi dessutom ska få en till familjemedlem gör ju inte saken sämre..
Längtar!!! :-)

Såg ni skidorna idag förresten?? Shih vad Hellner kapade benen av Northugoch kom i mål som tvåa.. Ojojoj, det va ju helt sjukt fränt hur han bara "sprang" om honom.. Å sen att Kalla fixade en sjunde plats.. Duktiga lilla Sverige!! Ni vet, vi är ju inte så stort och därför är det extra roligt tycker jag!! :-)
Sjuuukt bra prestation där nere i södern, de må ja säga!! Vilka talanger vi har!! Ojoj.. :-)

Nää, nu ska de visst spelas lite spel med junior.. Han är lite smått rastlös, och då e de självklart att vi ska spela spel.. Kan ju inte roa oss bättre.. Troooo om de blir pippi, fia eller Cars.. Mm.. De få vi se...

Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2012-01-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Vecka 19..2

Nu ni börjar vi närma oss halvtid i graviditeten och de känns verkligen Suuuper!! Jag har börjat funera på när man ska börja gå hemma och börja varva ner inför kommande förlossning.. Men kan banne mig inte riktigt sätta fingret på när jag skulle vilja gå hem..
Sist så jobbade jag in i de sista och det skulle jag vilja göra denna gången också.. Men samtidigt så kunde jag sätta mig, vila benen och fötterna precis när jag ville där jag jobbade då.. Det kan jag dessvärre inte nu, och dessutom så kan det innebära ganska stressiga dagar för mig där jag är nu.. Beror lite på när man jobbar, men de kan dra iväg ibland så man blir riktigt snurrig..
Men än sålänge funkar de toppen och jag kan springa på toa så fort jag behöver.. Men vad händer sen när man kanske behöver gå lite oftare? När man kanske behöver springa dit igen eftersom bäbisen lägger sig på rätt ställe så de känns som man håller på och kissar på sig...? Hmm.. Jaa, jag vette sjutton ja..

Vi få fundera och ta ett beslut senare skulle ja tro.. Just nu är jag bara snurrig och blir inte klok hur jag än tänker.. :-O Bara de att de e nära till halvlek känns underbart!! Just idag är jag i vecka 19 och detta händer just nu... :-)

Vecka 19Ett 19 veckor gammalt foster, 22 centimeter långt.

 

Nu kan man känna livmodern under naveln och den är ungefär lika stor som huvudet på ett nyfött barn. De flesta känner att fostret rör sig vilket brukar kännas extra bra om man tidigare har haft svårt att tro att det verkligen finns ett barn där inne. Man mår ofta bättre och känner sig piggare eftersom graviditeten går in i ett lugnare skede.

Fostret är nu ungefär 22 centimeter långt, väger runt 280 gram och kan knäppa sina händer. Fosterfettet är tjockt och täcker hela fostret. Huden över hela kroppen har även fått små tunna hårstrån, som kommer falla av innan fostret är fullgånget. De har också till uppgift att skydda den känsliga huden.

I magsäcken och tarmarna börjar den vätska bildas som kommer att behövas för matsmältningen. Bakom anlagen för mjölktänderna finns nu även anlagen för de permanenta tänderna som barnet ska få senare i barndomen. Flickfostrets äggstockar har redan fått anlag till hennes framtida äggceller.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Visst e de ganska otroligt hur tidigt de får anlag till saker och ting. Tycker det är helt fantastiskt!! Jag kan inte annat än att njuuta av varje sekund av denna tid och det känns helt otroligt att få genomgå denna resa igen.. Och dessutom tillsammans med M.. Bättre man får man fasiken leta efter.. Å de e nog mest helt omöjligt att hitta.. De kan ja lova!! En som ställer upp i ur och skur och finns där när jag behöver.. Min man.. :-)

Linus är Glad och exalterad över vad som komma skall.. Men han är lite orolig över vad som kommer hända med hans grejjer.. Han funderar starkt på att sälja dem till hans lillasyster/lillebror.. För tjäna pengar ska man ju visst göra.. Hahaha.. Gullfisen!! :-)

Jajja, de lär väl visa sig.. Men skulle tro att han blir ganska givmild när väl bäbisen är framme.. :-) Hoppas på de iaf.. För de e ju HANS grejjer säger han.. Å visst ha han rätt.. Men man kan ju dela på dem också.. Hehe..

Näpps, nu ska de grejjas här hemma.. Packas ner lite mer saker och sedan få besök ikväll.. Hihi..

Hej på er sålänge!!

/Mariana

Postat den 2012-01-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Helena 30 bast!!!0

Idag är de Helenas tur att fylla "tant"!! Hahaha.. Nu är hon jäklar i mig 30 bast och därmed basta!! Det har både för och nackdelar dedär med att fylla tidigt på året.. :-/ Numer tro ja att de är till en fördel att fylla lite senare på året.. Men samtidigt får man ju de gjort, sedan ha folk kanske glömt att man fyllt o tror endå att man är ett år yngre än alla andra..? Hehe.. Jaja.. Helena ser inte ut som en tant i varje fall o dessutom bor hon i storstan Stockholm.. Så hon e minsan inte bangen inte!! :-)
Önskar ja kunde vart me er i Thai nu.. Rackarns va ni lär ha de gött där på stranden me fin-drinken i handen o ha fullt upp me o smörja in er me oljan.. Ojoj.. *Liiiiite avis*

För er som inte vet.. Så är Helena den tjej som vi (jag o min syster) umgåtts med i urminnes tider.. Ända sedan vi började på dagis och än idag.. Den ni!! Vår äldsta vän som funnit där i alla år.. ♥

Men men.. Snart ses vi en snabbis, redan om några helger.. I alla fall en snabb fika eller så.. :-)
Fiiina Helena.. Tänk att idag är det DIN dag!!! :-)

Hoppas du har haft en Toppendaaaa Helena o hoppas du kommer hem utvilad... Massa kramar på dig goding så hörs o ses vi när du e hemma igen!! Tjingeling!!



/Mariana

Postat den 2012-01-06 i Allmänt | Trackbacks ()

....1

Vad gör man när man bara ska va hemma och vila upp sig? Jag är nämligen redan rastlös efter jag bara varit uppe i en timme.. Suck!! Men bara tanken av att vara hemma ni vet.. Usch.. :-/
Magen är lite bättre, men inte helt ok. Så jag måste avvakta o se under dagen hur de blir.. Hoppas jag kan jobba imorn.. Åååh.. Man blir ju såå himla less!! :-/
Meeen, ska sysselsätta mig med en bra film tro ja.. En Måbra film kanske.. Lite kärlek o dravvel.. Hihi.. De e ju bra mysigt de!! :-)
För alla andra måsten som ska göras här hemma ha jag lagt på hyllan tills ja e piggare och därmed basta!! Bara dumt att köra igång me dem o utmana ödet.. De e lixom inget att leka med när man e grav.
Å samtidigt känner jag att jag bara klagar över allt.. Ha fasen inte varit så sjuk så länge och under en sån lång period som nu sen ja blev med barn.. De e ju fasen irriterande!! Jag vill ju kunna ha energi över till annat.. Åååh..

Men nåja, ska väl inte sitta här o gorma!! Ska ta o leta fram en film istället.. Mysfilm me täcke o kudde i soffan.. Känns som vädret också tillåter de om de är ngn fler som är sugen.. För de e verkligen grått o trist ute minsan.. Hua!!

Vi ses hörrni!! Å förresten.. Ha en bra daaaag!! :-) Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2012-01-04 i Allmänt | Trackbacks ()

Tröttsamt...0

Blir man inte less då.. :-/ Åkte på jobb imorse, men mådde inte så vidare. Men man hoppas ju såklart på att de är grav.krämpor som går över.. Men nejnej.. Kändes lite bättre när jag åt, sedan drog de igång.. Magen orolig och toabesöken fick mig att bege mig hemöver.. Jaa, knas tycker kanske ni. Men japps, så va fallet!!
Såå efter ja kom hem mitt på dan så fortsatte de bara.. Och därför beslutade jag mig för att va hemma imorn o se så att de går till sig.. MEN, bara av tanken att jag måste va hemma o kurera mig får mig gaaalen!!
Tanken av hemma vistelse gör mig Rastlös bara de.. :-/ Inte bra!! :-/
Men ska väl kanske försöka sova bort skiten och vila upp tröttkroppen lite.. Eller va tro ni?

Vill ju verkligen bli pigg också inför helgen då vi ska va lediga i hela familjen HELA helgen tillsammans.. Innan dagis o jobb börjar varje dag igen.. :-) Både härligt o tråkigt såklart.. Alla dessa måsten ni vet!!
Jajja, de blir nog toppen de me. Gillar rutiner, men är gärna där o petar i dem och gör andra bekvämligheter emellan också!! Hehe.. :-)

Sitter just nu o spanar på junior som spelar Tv-spel.. Bilspel såklart!! Å jäklarns va de går!! Han ha dessutom varit me pappan o farfarn i skogen hela dagen, så tro minsan att de kan bli en skön och tidig kväll..
Kan säga att jag också behöver de.. Inte för att jag har varit uppe sent härom kvällarna.. Men att de e skönt.. Å de e speciellt skönt nu när man börja bli tjockis och faktiskt kan skylla på att jag behöver sömn.. Haha..
Men aja, man ska väl inte överkonsumera såklart.. :-D

Hoppas verkligen att bacillerna försvinner snabbt bort från min kropp så jag få vara piggelin igen!! Vill jobba o vara pigg!! Nuu!! :-) Få låta mina pojkar ta hand om mig kanske...? :-)

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-01-03 i Allmänt | Trackbacks ()

Gott Nytt År!!1

Äntligen var det Ett Gott Nytt År!! Och året kunde verkligen inte starta bättre... ♥
Här ska de minsan hända grejjer under året och den Första Nyheten som många vet, men kanske inte alla är att det Faktiskt är en liten Bäbis pågång.. Sommaren 2012 anländer den till vårat nyköpta hus och den lilla kommer att vara sååå efterlängtad och är det redan nu kan ja lova!! Ojoj.. Efter Ultraljudet idag känns det ännu mer spännande att vånta in ännu en familjemedlem, så det blir en lååång väntan tills ti sommarn.. :-/
Känner redan nu att det ha varit en pest och pina de första månaderna så just nygravid känner jag mig absolut inte.. Det är inte alls lika spännande som sist. Nu vill man lixom bara att tiden ska springa iväg så man kan hålla lilla knytet i famnen och få älska från första stund.. Ååååh!! Som jag längtar!!! :-)
Ska ju självklart bjuda er på en bild av underverket som växer i magen min nu också, så himla faschinerande så man blir alldeles salig och vill inget annat än att skriiika ut ti Hela världen!!

Och äntligen får och kan jag de.. :-D ♥ VI SKA HA BÄÄÄBIS!!! ♥ Wiiiiiie!!

Vår Lycka är Totaaal, hela familjen längtar till vår och hus, sedan sommar och bäbis!! Våra liv kan inte annat än vara huur bra som helst nu!! Käärlek o Lycka!!! ♥ ♥ ♥





'









Blev däremot liiite besviken på kvalitén på bilderna och på vilka bilder som togs.. Vi fick så sjukt fiiina bilder när vi kikade på Linusen därinne, så kanske därför man förväntade sig mer.. :-/ Inte bra.. Men men..
Är superglad att vi ens fick bilder och dessutom fick vi veta att bäbisen var normal i storlek och hjärtat slog.. Så där rann tårarna.. Ojoj.. De va lixom ännu värre denna gång än sist också.. Kanske är det för att man vet vad man får av det lilla knytet..? Vilken lycka och kärlek den ger en? :-)
Jaaa, något så otroligt mysigt ska de i varje fall bli och som sagt så längtar vi nå så oändligt mycket!!
Men lilla bäbis... Ta o kom ut liiiite tidigare än 5:e Juni!!?? Kan du inte lova de? Vet inte om ja ha ork och uthållighet att gå över me dig i två veckor som ja gjorde me Linus.. Nejnej, du få baskemig ta o grädda färdigt o kika ut i slutet på Maj.. De hade för mig varit heeelt ok.. Hehe.. :-)
(önska kan man ju alltid..?) Hehe..

Detta är för mig en superbra start på det nya året.. Kärlek, Lycka och Oändlig längtan efter ett syskon till Linus är ju heelt Fantastiskt!! Kommer bli superduperMysigt!! :-)

Så nu kan jag stilla mitt lugn.. Äntligen har jag fått skrikit ut ti Världen att vi väntar smått igen!! Wiiiie!!

Hej på er!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-01-02 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar