Måndags-ångest?!?0

NEJ TACK!! Inte för mig idag inte.. :-) Ska bli huuur skönt som helst och bara ligga kvar i sängen o snusa på finaste prinsen som varje morgon kommer o myser me mig/oss.. :-) De finns ju minsan inget som slår de kan ja lova. Å denna vecka är jag ledig och börjar inte mina pass föränn på onsda, så det känns faktiskt helt toppen och börja året med en sådan vecka! Känns verkligen som att 2012 kommer bli vårat år.. Ojoj, va bra allt kommer att bli.. Sedan jobbar jag ju ti helgen, men de gör inte så mycket när man endå är inställd på de.. Och dessutom så är det ju faktiskt så att om man arbetar helger och obekväma tider så finns ju möjligheten till detta också.. Att kunna få känna på söndagen att man faktiskt kan ha helg i två dagar till.. Den ni!!! :-)
Hehe..

Imorgon är det dags för mäklaren att komma och fota våran lägenhet, den ska äntligen läggas ut till försäljning. Och tror och hoppas det bli bra och klara bilder som hon vill ha. Har ju verkligen plockat bort allt som vi kunnat och städat där vi hoppas det ska synas.. Och såå.. Jaa, ni vet.. :-)
Så kanske redan denna vecka ligger lägenheten ute på hemnet. Vore ju förträffligt isåfall.. Skönt efter allt grubblande måste ja säga!! Å som M ha slitit nu.. Allt som skulle ha gjorts innan vi flyttade in och som ha blivit liggandes. Man blir som lite blind när man e uppi de, men sen när den ska säljas så vill man ju verkligen att allt ska va Perfekt!! Inte sant?!?

Appropå flytt och försäljning.. Längtar som tusan till Matfors, flytt och nya grannar och nya kontakter och umgänge.. Kommer bli helt fantastiskt mysigt och bra på alla sätt och vis..
Har redan börjat kika runt och rotat mig litegrann där ute och det kommer bli mer än perfekt.. Alldeles fantastiskt!! :-) Tror ni inte?!?! Hihi.. Att vi dessutom ska få en till familjemedlem gör ju inte saken sämre..
Längtar!!! :-)

Såg ni skidorna idag förresten?? Shih vad Hellner kapade benen av Northugoch kom i mål som tvåa.. Ojojoj, det va ju helt sjukt fränt hur han bara "sprang" om honom.. Å sen att Kalla fixade en sjunde plats.. Duktiga lilla Sverige!! Ni vet, vi är ju inte så stort och därför är det extra roligt tycker jag!! :-)
Sjuuukt bra prestation där nere i södern, de må ja säga!! Vilka talanger vi har!! Ojoj.. :-)

Nää, nu ska de visst spelas lite spel med junior.. Han är lite smått rastlös, och då e de självklart att vi ska spela spel.. Kan ju inte roa oss bättre.. Troooo om de blir pippi, fia eller Cars.. Mm.. De få vi se...

Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2012-01-08 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar