S E M E S T E R ! ! !0

Nu hade vi semester ja.. Kan de kännas bättre än såhär?! Hehe.. Dalarna, Stuga, gemenskap och Familj... Underbart!! :-) Nu njuter vi som sjutton!!
Resan ner gick super och båda bilarna klarade resan ner. Gött de!! Bara en liten snyt-duk som fick rädda en liten lucka som gärna ville sprätta upp.. Hahaha.. Jajja, idéerna sprudlar såklart!! Baaara bra sådan såklart!!

Imorgon ska de va klarsol, så de är bäst att ställa klockan o dra ner på stranden i tid minsan.. Supermysigt!! :-) Oooh oh oooh...
Dags o sussa...
Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-07-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Nära nu...0

Det närmar sig.. Nu är de riktigt nära innan de är dags.. Äntligen är det dags för den årliga resan ner till Classic Car Week o Leksand/Rättvik!! Wheeehooo!! Som vi alla längtar alltså.. Dock tro ja Linnéa anar hur tufft vecka de komma bli så hon sussar järnet o passar på hon.. Hahaha.. :-D
Imorgonbitti klockan 08.00 ska vi minsan vara ifrån stan. Hoppas ja!! Vi siktar på de iaf och ska göra allt för att komma iväg. Bra skönt o komma fram i tid å dessutom är ju marknaden imorn, så för M:s del så vill han gärna va framme så tidigt som möjligt.. :-)
Jajja, de blir som de blir.. Amazon är varje fall packad o klar, ska bara spännas på den sista väskan på takstället.. :-) Hihi..
De blir ju grabb-bilen de, me Mike, Linus o Magnus.. Ååå, jag, mams o Linnéa åker såklart v70 för att få åka liiiite mjukare o svalare.. Hahaha.. :-) Näärå, men vagnen ska ja me å sen är de ju en hel del packning också.. MEEEN, som sagt.. Vår packning e ju som sagt PÅ taket.. :-D

Idag ha vi pysslat me de sista och nu ska det alltså Äntligen bli av med Leksand Sommarland o dessutom lite besök runtom i Dalarna.. Eftersom de inte riktigt är bestämt vad som ska besökas så kan ja inte avslöja.. Meeen, kika in emellanåt vettja så få ni se vart vi tar vägen.. :-) Hehe..

Kommer bli en gaaalet trevlig resa med både de ena o de andra!! Linus har längtat ett helt år säger han och jag... Jaaa, jag måste ju också medge att det nog är samma för mig. De ska bli rackarns trevligt kan ja säga!! Otroligt!!! Hej o hå!!

Nää, nu måste ja nog ta o knoppa.. Imorn e de ju ti o va vaken me tuppen!! Tjingeling!!

(lite pics sen förra året.. :-) hihi...)

/Mariana

Postat den 2012-07-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Äntligen!!!0

Äntligen är Prinsessan nöjd o belåten och har gått upp som hon ska. Idag var vi och vägde igen och Linnéa hade gått upp hela 120 gram sen i fredags. Duktig kicka!! :-)
Nu är mammas lilla tjej nöjd som sagt och våra dagar tillsammans är bra mycke lugnare än vad de tidigare varit.. :-) Nu behöver jag inte va rädd för att damen ska bli ledsen och arg över att maten inte räcker, utan nu kör vi med tillägg för att få henne mätt efter hon käkat av mig.. Lillfisen min..

Å nu ska ja snart bege mig uppöver ti Västra! Mysa på me min Prins som ja saknar sååå.. Mammas goding som absolut är den Finaste killen i hela världen såklart..

Näpps.. Packa in oss i bilen kanske?! Tro ja ska passa på att städa ur bilen då vi endå är där. Så ja få en fräsch o fin bil inför semesterveckan söderut ti veckan.. :-)

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-07-24 i Allmänt | Trackbacks ()

LOL0

I won´t let you go...

OMG!!!!

Jag är SÅLD på riktigt!!

Ha ni inte sett denna film, så se den!! NU!! Jösses, jag kan inte annat än skratta, gråta och hoppa jämfota samtidigt!! Snacka om att de verkligen va en MåBraFilm!! 10 plus av 10 möjliga!!
Kommer verkligen kika på den fler gånger.. Såå sjukt jäkla bra och jaaaa, jag är nog käääär!! Woooow!! OMG!!

I won´t let you go.... Myyyyys...
 
 
 

/Mariana

Postat den 2012-07-24 i Allmänt | Trackbacks ()

Älskar....0

Eftersom jag är såå kär o galen just nu o bara är såå himla glad över att just det är vi och att vi har två underbart Fina och Fantastiska barn tillsammans.. Utan honom är jag inte hel..
Därför får han.. Magnus.. Denna låt av mig.. :-) Vad vore jag utan han?!?

Valde Lisa Nilssons fina stämma eftersom hon har en sån sjukt Fantastisk röst..

Till dig M fiiina du!! Finns ingen i världen som är så bra som du är!!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-07-23 i Allmänt | Trackbacks ()

Sommar...??0

Jaaa, vart tog sommaren vägen egentligen? Jag som trodde detta skulle bli en sjujäklarns sommar med en massa badhäng och en massa tid ute. Men icke!! Här huttrar man ikapp när man väl tar sig en utekväll i goda vänners lag och försöker bita ihop när hela kroppen skakar så man knappt kan gå hemöver då benen i princip frusit ihop.. :-O Underligt alltså!!

MEN, jag har i varje fall haft en supermysig helg tillsammans med en drös med härligt folk!! :-) Vi började fredan med en Middag o sent firande av Anna-Carin. Mumsade tillsammans me hennes familj en köttgryta som ja hade lagat med käärlek såklart!! :-) Åsså blev de surr enda in på nattkröken. Kuligt!! :-)
Åsså fick ja o lillan sussa ut rejält på lördagsmorgonen. Ända ti klockan 10.. Sen vart de hemmys o besök av M:s bror Stefan me tjej! Åsså kom E bort o surrade en snabbis plus att sis kom o umgicks me oss också! Härligt som sjutton!! :-)
Sen bar de av.. Mamman i huset (JAG) skulle ha en tjejkväll me Helena som är hemma från Stockholm o Linda (systeryster).. Vi träffades först hos sis, sen tågade vi vidare ut på stan.. Fick oss ett bord på O'learys och där satt vi.. Åt sjukt go oxe jag o njöööt varje tugga för den va så förbaskat god o saftig!! Dock kunde ja slänga stripsen.. Men men.. :-/ Vad ha man tänder till?! Haha.. :-)
Hade i alla fall en sjuuukt mysig kväll och jag tog till vara på alla timmar med glädje!! Det va verkligen nånting som jag behövde.. Lite tid för mig själv med vänner och bara få lite "andrum" eller vad man ska kalla det..? :-)

Idag drog grabbarna uppöver västra igen.. :-/ Å just ida kändes de.. Usch.. Ville följa me.. Men de e som svårt me allt eftersom de inte finns de faciliteter som man har i hemmet.. MEN, ska åka upp i veckan o mysa me dem en dag eller två.. :-) Miiina fiiina!!
Såå eftersom tomheten blev ett faktum så drog jag också iväg.. Upp till lugnet i Liden o Järkvissle.. Sjukt vad så lite kan göra så himla mycket! Jag blev alldeles varm bara jag körde uppöver Indalsleden och började närma mig mina hemtrakter.. MITT HEM!! Det är där jag är uppväxt, men som idag inte är en självklar plats att hemvända till då vi endast har stugan kvar där.. Konstigt, men det är endå så det är..
Fick både en och annan tankeställare om vi verkligen har köpt hus på rätt sida stan då jag åkte uppöver. Fast endå trivs jag som fasen där jag bor nu och hoppas jag även ska göra det i framtiden. Och samtidigt vet ja att min sambo inte är särskilt sugen på att bo just där uppe.. Inte enda där jag är född och uppväxt.. :-)
Nåja.. Nu bor vi här och sen få man väl aldrig stänga ute möjligheten.. Här trivs vi nu och här ska vi bo!!! :-)

Jag fick mig en rejäl pratstund me Helenas papps eftersom de regnade då ja skulle gå ner ti auktionen o sedan kom Helena hem istället.. Såå vi tog oss en prommis ner ti hennes lillebrors nyinköpta hus o hälsade på hans tjej Annie eftersom han själv inte va hemma. Riktigt mysigt att vandra runt i lugna Järkvissle o bara va.. :-) De va verkligen inte igår!!

Vad ha annars hänt då? Hmm.. Joo, vi va ju på BVC i fredags och där jag fick jag veta vad jag anat under den tiden som lillan ha varit me oss.. Hon hade inte gått upp så himla mycket i vikt och därför också varit gnällig o inte riktigt kommit ti ro.. Lillgumman..
Såå, nu har vi provat ersättning sedan fredan och det har faktiskt gått över förväntan än sålänge! Hon tog flaskan trots att hon kollade mycket underligt på mig. Men de gick och hon vart NÖJD!! Heeelt otroligt!! Både hon och jag kunde alltså andas ut... De va inget annat som va galet och numera så har vi faktiskt mycke lugna och sköna dagar. Än sålänge kanske man ska säga eftersom de inte gått alltför många dagar,, Men jaa, det känns riktigt bra! Och jag kan fortsätta amma endå på de som finns iaf..
Vi ska tillbaka på tisda o väga eftersom hon ville kolla extra nu då o se om vi alla mådde bättre o va nöjda efter vårt beslut tillsammans me BM.. :-)
Men i fredags vägde i alla fall lillan nu redan 4370 gram o va hela 54 lång!!
Våran lilla brumma som pappan i huset säger!! :-)

Nu ska ja nog ta o sätta mig framför tv:n.. Tjusas lite mer på sötfröken våran o dessutom bju er på lite pics från i helgen.. En del suddigare än andra.. Men men.. :-) De få ni ta!!

Kraam på er!!

/Mariana

Postat den 2012-07-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Släktträff!! ♥0

Jaa, hörrni!! Måste ju dela med mig av vår härliga dag tillsammans med min ena halva av släkten. ♥ Min pappas sida.. Det blev en Underbar dag i fiiina Väckesjön i vår stuga tillsammans med de flesta ur släkten, och med ett avslut med en solnedgång.. Sjuukt fint och vi alla åkte hem mätta, nöjda, glada och en liten bit trötta också.. Hehe.. MEN, så ska de väl vara efter ett kalas? Eller hur?! :-)
Bara farmor o Cicci som saknades.. ♥ Men vet att hon säkerligen kikade ner på oss från ngt moln där uppe o såg till att vi alla hade det lika bra som alltid.. ♥ Saknar henne gör ja, som sjutton.. Varje daaag!!

Tack Faster Annica för din insts till att ordna denna härliga eftermiddag/kväll tillsammans!! ♥
Låter bilderna tala för sig själva... Vilken dag/eftermidda...

/Mariana

Postat den 2012-07-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Såå sant..0

Eller vad säger ni?!

/Mariana

Postat den 2012-07-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Rackarunge!!0

Jag har verkligen en liten Rackarunge som gillar att retas me sin mamma!! Ojojoj..
Idag då vi är påväg ifrån stugan så blinkar de bakom och svänger hej vilt o jag tänkte... Nu är de ju nå spec då de inte kan vänta tills vi kommer hem.. Å dessutom hade jag ju telen me också.. Men jajja, såklart kunde de ju va nå bråskande så självklart stannade jag!!
Väl stannat vid vägkanten vevar min Linus ner rutan och kollar på mig.. Jag frågar: "- Vad är de?!"  Inget, säger han... Åsså flinar han åt mig o säger...

"-Flytta på dig.... Vägsnigel...!"
Gaaaaaaah!! VAD ÄR DETTA?!?! Jag trodde ja skulle kikna av skratt och kunde inte annat än o skutta efter me min lilla bil efter dem.. Hahaha... Jaa, eftersom pappan i bilen tröck ner gasen i botten o drog ifrån mig medans Linus passade på att fnysa åt mig bara för att jag tog de lite lugnt på en liten grusväg sådär.. Måste ju tänka på fälgarna... Eller hur?! haha..
Jajja.. Rackarns unge!! Åååh.. :-O
 
Till saken hör även att jag inte direkt är den som bromsar i onödan och håller gärna hastigheten så man kommer fram nångång.. Har som svårt o snigla mig fram på vägarna.. Men skulle tro de va hans pappa som lurade i honom en massa tok som vanligt!! Den busen!! Hehe..

Kan man annat än o Älska denna Fantastiska Unge?!?! Nää, de är ju så.. Han är ju helt Underbaaaar!! ♥

/Mariana

Postat den 2012-07-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Helgmys deLux!!0

Jaa, de har vi verkligen!! Hela helgen!! Tänk att de kan va såå himla skönt att bara få va hemma o mysa på. Få besök av bästa och få baka o städa.. Jorå, mina värderingar har absolut ändrats de sista åren och visst kanske de beror på att man numer ha två barn och sambo..?! Kanske.. Men just nu är det faktiskt såå himla skönt!!
Vet med säkerhet att jag inte kommer säga samma sak om ett år ungefär.. Då komma ja säkerligen vilja ut o röra på mig mera.. Men just nu... Pjuuuuh.. Jaa, de är såå himla skönt o bara va hemma o pyssla!!
M o Linus tog precis en sväng på macken för att tanka amazon. Vår röda fina amazon!! :-) Ha blivit ny tank på den idag eftersom den gamla som satt på va liiite väl tillbucklad o läkte även.. :-/ Dumt!! Så nu är den fin o fräsch!! Kanoners!!
Klockan är strax efter nio på denna sköna lördagskväll o de är 19 grader ute. Visst är de fantastiskt!! Jaaa!! Kanske kan de va så att sommaren o värmen är påväg tillbaka?? Kan vi inte alla hålla tummarna?!
Vill ju sola, bada o njuuta nu när de är semester för oss alla o ta vara på alla utetimmar man kan!! :-)

Fast även fast man gör de så måste de ibland städas också.. Som ida.. Jag fick ett ryck här på kvällningen och drog fram slangen.. Trots att man många gånger biter sig i tungan och tänker att "-jaa, vi renoverar ju faktiskt, så lite skit i hörnen gör inget!" MEN, idag kunde ja bara inte längre.. Tog av mig strumporna och kände gruskornen under tårna.. Huhu.. INTE bra!! :-/
Jajja.. Nu är de klart o skönt känns de baske mig!!

Å sen ha ja hunnit me lite bak idag me.. Hihi.. Ska ju på Auktion imorn å då ska man ju ha me sig lite fika såklart!! Å självklart vore de ju extra mumsigt me lite hembakt, inte sant?! :-D
Blev lite mer kärleksmums, MEN med Magnus-tema denna gång.. Karamellströssel på istället för kokos.. Hahaha.. :-D
Vad gör man inte för sin finaste Man o sambo?? Ojoj.. Mmm ALLT!!

Haft besök av Jessica, Henke o Lykke här i eftermidda o de mumsade även tacos me oss!! Åsså bidde de en massa Lördagsgodis såklart.. De e ju Lördaaa!! Hihi..
Älskar besök o även denna gång hade Jess me sig kameran.. Nyfiken som tusan såklart på vad som blev av denna gång!! Hihi..
Tro minsan vi ska ta o kirra en fotodag så en annan också kan fixa till sig o kanske fastna fram på linsen..

Å appropå de.. Såg ni oss i tidningen ida nu rå?! Hihi.. Yepps, de va vi!! Haha.. Bjuder som sagt på att ja såg ut som ja gör.. Men men.. De va ju inte de viktigaste.. De viktigaste för oss va att Linus ville ha den bilden och dessutom såg han ut som Kungen i familjen som han står där bakom och bara är finast!! Underbarn!! :-)

Såå bjuder på bilden här nedan ti er som inte köpt tidningen eller ti er som bor där i södern.. Såhär bidde de när vi fastnade framför linsen denna gång!! :-)

å kolla in vilka fiiina gubbar vi har i vårt Jordgubbsland!! Inte illa pinkat va?! Synd man inte kan mumsa på dem bara.. Rackarns allergi.. :-/ Nååja, fina är de iaf!!

Nää hörrni!! Klockan snurrar på o snart e den halv tio.. Måste ju packa om väskorna för mina herrar o dessutom göra klart för morgondagens utedag.. Såå här finns då ingen tid över ti att sitta.. Heeeej hopp på er!!!

/Mariana

Postat den 2012-07-14 i Allmänt | Trackbacks ()

Städ och Bakdag!!0

Här ha de bakats nu i två dagar. Inte mycket, men i alla fall nåt.. Å sen ha ja pysslat me en massa annat så de börjar sakta men säkert bli liiite mer ordning här i huset! :-)
Blev ju lixom av me två till skåp i köket som vi egentligen bara haft trams i, så nu rensas de bort minsan. De är på tok för mycke tok man egentligen bara samlar på. Dumt som sjutton skulle ja vilja påstå. Men jaja.. Nån dag kanske man lär sig?!? Eller??

Skulle åka o överraska mina grabbs över middan ida tänkte ja, men så bidde de inte. De hade visst andra planer o dessutom va de stört-stökigt där efter besök.. Såå, jag fick snabbt ångra mig o for då ti istället o hälsade på min fantastiska mamiiii o Micke idag igen.. Hahaha.. Sällan va?!? :-D
Jajja.. Där fick jag mig en bit mat o Linnéa hon sussade mest hela tiden. Å nu är vi på hemmaplan igen. Så nu jäklarns ska de pysslas lite mera!! Dessvärre e jag ju inte såå händig när de gäller att sätta upp saker på väggarna. Brukar kunna bli en del snett, såå överlåter de ti pappan i huset istället. Såå, iställer så försöker jag se ut vart allt ska va så jag sedan när han kommer hem kan peka med HELA handen o få som jag vill ha de!! :-)

Imorgon kommer mina prinsar hem och de ska minsan bli mysigt!! Åsså ska ja bege mig utöver Timrå o hämta korten på oss som vi knäppt hos fotografen. Japps, ni läste rätt.. Hahaha.. Va ju o fotade oss i måndags o eftersom jag är såå sjukt nyfiken och bara vill ha hem korten så måste ja hämta dem! De bara är så!!
Kan bli så vi kanske e med i tidningen på Lörda också.. Mohahaaa!! INTE direkt så jag blev nöjd me mig själv, men de bjuder ja fasen på!! Huvudsaken mina småtroll va nöjd o de va de.. PLUS att kortet som komma va me blev såå sjukt fränt!!
Då vet ni.. Håll utkik om ni vill.. Antingen denna lörda eller nästa rå.. :-D

Tjoollahopp... Tralalalalalaaa...

Hmm.. Joo, de hade ju bakats ja.. Vad, tänker kanske ni?! Hmm.. Ja igår bidde de bregottkakor o idag en massa Kärleksmums.. Bildbevis finns för er som inte tror mig o dessutom så tog ja me mig förut ti stugan så de också fått smaka. Tro de vart ganska ok om ja få säga de själv. Kanske att mumsen borde va liiite kletigare, men goda va de endå!! :-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jaaa, men hörrni.. Måste ju bara visa en sak.. Hitta ju en gammal låda nere i källarn me en massa skojsigt i. Sedan min ungdomstid och därmed en MASSA tavlor.. Jösses!! OCH, där hitta ja även en tavla på min Underbara och Fiiina Mamiii.. Hon är bara för bra hon och vackrast utav dem alla!! Sådeså!! :-)

Nää.. Ska sluta svamla o fortsätta me de ja pysslade me innan ja fastnade här.. Höhö..
Hej hopp!!
 
 <-- Mamiiiii!!!

/Mariana

Postat den 2012-07-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Tiden...0

Tiden... Jaa, vart är den? Skulle så gärna hinna med allt, men tyvärr spricker de planerna ganska lätt ibland.. :-O
Som bloggen.. Kääära bloggen!! Herrejisses vad man spenderar mindre tid vid datorn än innan lill-tööösa kom ti världen!! ♥
Fast just idag skulle ja nog ha kunnat ha gjort de, men de är inte alltid lilla krösamajja min vill samma som jag. Men men.. Har i varje fall bakat Bregottkakor ida, riktigt mumsiga vart de också!! Sen blev de en tur ti Vigge o mormorn o Micke! Där tjuvade jag en bit mat och blev ompysslad litegrann.. Bara för att ja kunde lixom!! Hehe.. Åsså tog jag o lillan o for hemöver.. Trodde vi!!
På vägen hem hade de blitt en trafikolycka o någon hade druttat ner i diket.. :-/ Så efter 20 minuters färd så fick vi glatt vända bilen o åka en annan väg.. Suck!!
Men men.. INTE vi som va me i olyckan tack o lov och jag hoppas verkligen att de gick väl för den/de som va med i den! Nu är vi i alla fall på hemmaplan igen efter ett blixtbesök hos Erica o Andreas!! :-)

Tänkte ju att kvällen skulle summeras så, men lillan känner inte riktigt för o sussa riktigt än. Så hon ligger här breve mig o spanar runt.. Tränar lite att ligga på mage o blir riktigt vrång eftersom de förmodligen känns liiite tungt än.. Men jaja, de SKA tränas!! Sådeså!! :-) Snaaart så.. :-D

Imorgon vette tusan vad vi ska hitta på! Ni vet, grabbarna i huset ha flytt uppöver ti Västra o spenderar några dagar i stugan tillsammans. Så jag o lillan ha faktiskt fått våran första sovmorgon tillsammans.. ♥ De va mysigt!! Å imorn ska vi ta en till!! :-D Hoppas hon sussar järnet enda ti 10 även imorn.. Vore ju ypperligt för mamman att få de timmarna eftersom jag inte varit alltför bortskämd på sånt de sista 3 veckorna.. Eller ja.. Sista månaderna skulle ja nog vilja påstå.. Men men.. Vi säger veckorna så låter de bättre, inte sant?! Hehe..

Saknar grabbarna gör vi endå.. MASSOR!!! ♥
Va ju tokjobbigt att gå runt o släcka lamporna själv igår o de känns som de komma bli de även ikväll. Jag är inte direkt van de, å spec inte sedan vi flyttade hit.. Huhu..
Men men.. Lillfisan håller mig varm om natten, så jag Älskaaar´t!!! ♥

Tro att de kaaaanske kan bli en tripp uppöver ti våra pojkar imorn.. Bara för o säga hej o kanske mumsa lite käk me dem.. Ja vet inte, men de vore ju mysigt!! Beror lite på vilket humör lillgumsan är på först..Vill ju hinna me en massa här hemma också egentligen, men som sagt, man hinner inte allt..
Tiden....

Nååja, ska ta o kanske göra klar skruttan för natten o bädda ner oss snart!! Men först blöjbyte.. Nr2 ha äntligen blitt av, sååå nu kan jag me glädje drutta ner i säng!! Whoohoo.. De blir sömn inatt!! Yeeeeey!!! :-D

Å vet ni... Lillskruttan blir faktiskt hela 3 veckor ida!!! ♥ Våran lilla brutta som är Finaste Prinsessan i våra ögon!! ♥

Natti Natti på er!!!

/Mariana

Postat den 2012-07-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Älskaaa..0

Kan man annat än o förälska sig i dessa ögon och bäbis...?!
Mammas Underbara lilla skrutt-fia!!

Tänk att de e vår skapelse.. :-)

*käääärlek*

/Mariana

Postat den 2012-07-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndags-fix!0

Idag vaknade vi alla relativt utvilade utan att veta vilken dag de skulle bli.. :-/ Pjuuh.. Efter bara nån timme vaken så börjades det.. Lillan skrek oavbrutet huuur länge som helst och somnade till, för att sedan börja gallskriiika igen.. Ojojoj.. Inte första gången de blir på detta vis heller, så just därför börjar man ana oro.. Usch usch..
Sen blev de lugna puckar igen när donnan sattes ner i bilbarnstolen.. Såklart!! Såå då tog vi o åkte en sväng hon o jag så mina pojkar också skulle få vila öronen en stund.. :-)
Iväg o hälsa på lite vänner, sen på Birsta en snabbis o sen hem igen.. Lillan va såå himla lugn heela tiden o sov som mest..
MEN, sen körde de igång igen så fort fröken vaknade upp igen hemma.. Hungrig som hon va så mumsade hon glatt i sig tills hon va nöjd.. Å då va de full spiiira igen.. Otröstlig!! Suck!!!
Men men.. Provade bilbarnstolen åter igen, och jaaa.. Hon blev faktiskt lugn igen!! Konstigt dedär egentligen.. Men de funkar faktiskt!! :-)

Nu ha vi gjort natten på henne o lagt henne.. Medans jag försöker hämta igen mig lite o bara få sitta i lugnet en stund för att snart krypa ner ja me såklart.. Men jaa.. De vart en dag som vi inte hade räknat me.. Hoppas verkligen dagen imorn blir bra mycke bättre!! Huhu..

Men vet ni vad.. De ha hänt grejjer här hemma.. Magnus ha tagit bort ännu mer väggar!! Hihi.. Så nu kan man verkligen säga.. "-Ursäkta röran, men vi bygger om!!" :-D Hahaha..
Det är fullt me grejjer i fulla vardagsrummet (som för övrigt precis ha blivit ett vardagsrum) från de två skåpen som är bortplockade.. Vår brokvist ha fått sig ett nytt utseende också.. UTAN plexiglas!! Whoohoo, vi kan se ut igen!! :-D Visst, de komma blåsa på mer därute, men de gillar vi bara!! Dessutom blev de som en helt annan bro.. Såå, den kan ja nog stå ut me ett tag till.. De tro ja.. :-) Ifall de skulle dröja me fasadbytet i nåt år till.. :-D

Nåja.. Nu ska väl inte jag ta åt mig äran för nåt av detta. Men nå sjutton lönar de sig att åka hemifrån ett par timmar emellanåt. De kan ja säga!! För varje gång (nästan) när jag drar iväg sådär spontant så fixar o trixar mina grabbar här hemma så de blir nånting nytt o spännande att kika på. Kuligt!! :-)
Såå, tro de kan bli mer Söndagshäng hos kompisar framöver!! Hahaha.. :-D

Nää, hörrni.. Bilder få ja bju på nån annan da.. Tro de blir sängen nu så man inte blir alltför hängig imöööra!! :-)
Men tänkte bju på en bild på mina kids.. Skrämmande lika.. Ungefär lika gamla på bilderna, skiljer väl kanske två-tre dagar ungefär.. Men helt otroligt hur de kan va såå himla lika..
Faaast, de e ju inte så konstigt me samma mami o papii iofs.. Hehe.. Men jaa.. Kuligt är de ju såklart!!
 
Å ni förresten... Lillan ha fått ett namn.. Linnéa.. Gotöösabiten våran!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-07-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Trött.. :-O0

Jösses, kan man bli såhär trött?! Jag är verkligen som helt slutkörd och vill inget annat än o sova när klockan gått över 21-22.. Va de verkligen så? Minns inte.. :-O
Jajja.. Kanske man kommer åter i form när nätterna blir lite mer sammanhängande, eller va tro ni? Fast ska kanske inte klaga.. Eller rättare sagt.. De ska ja inte!! Lilla fisan vaknar ju bara en gång där vid tre-fyra o ska ha käk. Sedan sussar hon glatt vidare fram ti sju-åtta.. Underbart såklart!! Meeen, jag är sjukt beroende av sömn.. Huhu..

Å eftersom jag försöker få mitt liv, hem och familj att funka för tillfället så hinner ja inte med mig riktigt tyvärr.. Vill blogga o dela med mig av alla dessa fantastiska stunder som vi har. Men hinner baskemig inte!! Ska försöka starkt o förbättra mig.. De ska ja!! :-)

Hade i varje fall en riktigt Toppen Daaag tillsammans me mina finaste!! Fick tårta o fika som min Älskade mor fixat!! TACK, du är Fantastisk!! Å dessutom har jag fått underbara presenter av allihopa!! TACK TACK TACK ALLA som Förgyllde MIN dag!!! Den blev sjukt bra och nu jäklar ska ja unna mig.. De ska ja!! :-)

MEN, nu först ska ja griiiina mig ti sömns för att ja missar Takidas spelning i stan på GF ikväll.. Och sedan ska ja sova igen ett par timmars sömn som jag verkligen behöver!! :-)
Ni som är inne o spanar in de Bästa!! Njuuuut för böveln, njuuuut!! Jag är sjukt deprimerad, men de baah är så!! Nästa gång, nästa gång!!! Huhuhuhu... :-/
Nåååja...

Heeej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-07-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Ingen Vanlig Daaaa!! :-)1

Neeej, ida e de ingen vanlig daaa!! För de e ju minsan MIN Födelsedaaa!! Hurra Hurra Hurraaaa!! :-D
Hahaha.. Den ni!! Yes, ida blir jag HELA 28 pannor och de ska firas med lite Tivoli me kidsen inne i stan, sen blir de tårta hos mamsen. Å sen tro ja de kan bli Midda på stan!! :-) Eller iaf lite kvällsaktiviteter inne i stadskärnan..
Såå, man få känna av lite Gatufest o bara va en liten stund.. Kika på lite folks o lyssna på nå trevligt!! :-)

Jahaa, vad ha man åstakommit under dessa år då?? Hmm.. Jaa, en liten pingla ha ju kikat ut ti oss. Äntligen!! Såå, nu har man två UNDERBARA kids som verkligen är de Bästa på denna jord!! Å dessutom har jag en Fantastisk sambo/kärlek som stöttar mig i vått o tårt!! Älskaaaar´t!!! :-D
Sen är vi ju nu med hus o de känns också huuur nice som helst!! Värsta LYXkänslan!! De kan ja säga!!

Hade även en superdag igår på 4th of July firandet i Fiiina Ljungaverk o Västra!! :-)
Ska slänga upp lite pics.. Men just nu hinner ja inte.. Måste ta o göra oss alla klar för en dag inne i stan!! :-)

Heeeej hopp på er!! :-D

Fööör de e MIN daaaaag idaaa!! Tjoohoo!!

/Mariana

Postat den 2012-07-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar