Nära nu...0

Det närmar sig.. Nu är de riktigt nära innan de är dags.. Äntligen är det dags för den årliga resan ner till Classic Car Week o Leksand/Rättvik!! Wheeehooo!! Som vi alla längtar alltså.. Dock tro ja Linnéa anar hur tufft vecka de komma bli så hon sussar järnet o passar på hon.. Hahaha.. :-D
Imorgonbitti klockan 08.00 ska vi minsan vara ifrån stan. Hoppas ja!! Vi siktar på de iaf och ska göra allt för att komma iväg. Bra skönt o komma fram i tid å dessutom är ju marknaden imorn, så för M:s del så vill han gärna va framme så tidigt som möjligt.. :-)
Jajja, de blir som de blir.. Amazon är varje fall packad o klar, ska bara spännas på den sista väskan på takstället.. :-) Hihi..
De blir ju grabb-bilen de, me Mike, Linus o Magnus.. Ååå, jag, mams o Linnéa åker såklart v70 för att få åka liiiite mjukare o svalare.. Hahaha.. :-) Näärå, men vagnen ska ja me å sen är de ju en hel del packning också.. MEEEN, som sagt.. Vår packning e ju som sagt PÅ taket.. :-D

Idag ha vi pysslat me de sista och nu ska det alltså Äntligen bli av med Leksand Sommarland o dessutom lite besök runtom i Dalarna.. Eftersom de inte riktigt är bestämt vad som ska besökas så kan ja inte avslöja.. Meeen, kika in emellanåt vettja så få ni se vart vi tar vägen.. :-) Hehe..

Kommer bli en gaaalet trevlig resa med både de ena o de andra!! Linus har längtat ett helt år säger han och jag... Jaaa, jag måste ju också medge att det nog är samma för mig. De ska bli rackarns trevligt kan ja säga!! Otroligt!!! Hej o hå!!

Nää, nu måste ja nog ta o knoppa.. Imorn e de ju ti o va vaken me tuppen!! Tjingeling!!

(lite pics sen förra året.. :-) hihi...)

/Mariana

Postat den 2012-07-27 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar