Ingen fara..0

"Ingen fara på taaaaket!!" Precis så skulle mitt kusinbarn säga.. Godingen Lykkebus!! ♥

Ni vet, här händer då ingenting alls och dagarna känns som en evigheeeet!! Vet att de va en pina o pärs sist när jag gick över me Linus också.. Men nu har vi ju han som frågar hela tiden och sedan kanske man hade hoppats att kroppen skulle känna igen vad som egentligen skulle göras denna gång... :-/
Men icke!! Här ska vi vänta ut tills mamman är slut i skallen o halvless o kaaanske att man då sätter igång..?! Eller va tro ni?? Hmm.. Nåja, de komma ju igång nånting.. Men kan inte annat än o vara less på dessa övertidsdagar!! Gillar dem inte alls, trots att ja vet att bebben i magen har de toppen..
Vi vill ju lixom lära känna lilla pyret i magen o låta hon/han bli en del av oss.. Här utanför magen o i verkliga livet.. ♥

Baah o vänta!! Men får hoppas att de inte blir ngt just på Tisdag då de ska va Öppet Hus på Dagis.. Eller ja, först ska barnen som ska sluta där nu i sommar få ha ett litet avslut tillsammans o sen ska vi föräldrar få komma på "visning" av vad de har gjort.. Myysigt!!
Däremot kanske de känns liiiite halvknas att man lägger de vid 14 istället för ifrån kanske 15-16 då de flesta slutat jobba.. Men alltid kan de inte passa alla, så är de ju bara.. :-)

Nåja, bara ti o hoppas att man hinner vara överallt.. ♥ 

Tro ja ska ta o knoppa nu.. För jösses va trött ja blev.. Huhu.. :-/

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-06-09 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar