Äntligen Fredag!!0

Jaaaaaa, nu är de Äntligen fredag och dagen är HÄR!! Whoohoo, vilken lycka!! Mina ögon svider redan och tröttkepsen sitter på sniskan.. Meeen, ska ta mig en dusch snart så kanske ja vaknar till. De vankas ju faktiskt musik och middag ikväll. Top Cats ska inta Sundsvalls Stadshus o jag ska dit!! Den ni!!
Mumsa mat tillsammans me mams, micke, Disa, Jan o Magnus först o ha de gött. Sedan in på dansgolvet o svänga på höfterna!! (Eller ja, så mycke de går) Hehe.. Trodde inte för allt i världen att ja skulle ta mig igenom dagens arb.pass imorse. Men de gjorde ja och sedan fixade ja skolan också.. Skrev ett litet prov som jag verkligen hoppas på att de blev Godkänt!! De bara måste va de!! :-)
MEN, dagen är klar och jag kirrade de galant.. Ska vila i massor imorn kan ja lova! Å även på söndag o sedan heeeela nästa vecka!! Har ju semester en vecka nu och den ska utnyttjas till fullo kan ja säga!
Jag ska vila, mysa och ha trevligt på ALLA sätt o vis!!

Kände för bra längesen att de kanske inte är en sån bra idé o jobba påskhelgen då man redan ha problem me fogarna, så bestämde mig redan då att semester skulle falla in ganska perfekt för mig då. Å med den Bästa Chef som jag har så fick jag det beviljat också!! Helt underbart!! :-D

Så ni förstår ju.. Jag har en hel vecka tillsammans med mina Bästaste och dessutom en härlig Påskhelg att njuta på. Vi ska påskäta och ha de gott i stugan!! Underbart!!

Men hörrni, tillbaka till kvällen aktivitet.. Vi ska på TOP CATS!! Fatta ni!! Ojojoj, komma bli helt underbart och roligt!! Såå, här sitter jag o tar igen mig innan ja ska hoppa in i duschen.. M e påväg hem från västra efter att ha varit o hämtat en släpvagn som vi köpt. Bra skit tydligen!! Sambon nöjd, så då ska väl ja va nöjd?! Inte sant?? Hahaha.. Närå.. Men de kan ju verkligen va toppen nu när vi ska slita ut hela badrummet här efter påsk då det både ska köras skrot och köpas en massa grejjer.. :-) Greeeeat!! :-D

Nähääänii, nu tro ja minsan ja ska ta en svängom i duschen!! Slå igång stäääreeeooon o pumpa en massa Rockabilly o ladda upp för kvällen!! Tjooohoo, vad jag tycke detta ska bli skojsigt!! :-D

Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll ni med där ute.. Å förresten.. Ni missar väl inte......

KLÄDBYTARDAGAR PÅ HAGA SKOLAN IMORGON LÖRDAG OCH ÄVEN SÖNDAG!!!
BEEEE THERE!!! :-D De ska ja o jäklarns va grejjer de ska va ha ja hört!! Såklart man måste dit.. Eller hur?! Å ni som ska fynda bäbiskläder.. Ge er dit.. De finns massor o de bruka finnas massor!! Å som ni vet.. Bäbiskläder hinne man ju inte slita på heller.. Så, de är väl klart man ska fynda!! :-D
KLOCKAN 10.00 IMORGON SLÅS PORTARNA UPP OCH JAG KAN SÄGA.. VA I TID!! BRUKA KUNNA VA EN SJUUUJÄKLA KÖÖÖ EFTERSOM DE ÄR SÅ HIMLA BRA OCH FINA KLÄDER PÅ JUST DENNA MARKNAD!!!

HAGA SKOLANS AULA KLOCKAN 10.00 IMORRN ALLTSÅ!!! BYTARDAGAR!! TJOOHOOO!!!

Hej på er!! Nu ska här poppas!!!



/Mariana

Postat den 2012-03-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Önskar...0

Önskar att tiden inte stog så jäkla still hela tiden.. Att dagarna fram till den 5:e Juni brakar iväg med hästfart!! Nuu!! Längtar efter bäbis så ja blir toki snart!! ♥ Att en sån otrolig längtan kan göra en så galen.. Åååh..
Vad gör man för att fördriva tiden så den går fortare? Joo, jobbar på. Har familjemys o träffar vänner i största möjliga mån.. Å visst e de gött, men skulle vilja ha ut denna lilla fis i magen nu o mysa me den..
Linus frågar nästan varje dag hur länge de är kvar innan bäbisen kommer.. Å hela tiden är det funderingar om vem som gämmer sig därinne.. Är de en tjej eller en kille? Kommer den va lik Linus som bäbis..? Jaaa, tusen funderingar.. Och LÄNGTAN!!! ♥

Igår när jag o Linus va på badhuset här i Matfors så sa Linus flera gånger om hur vi ska "hälsa på" på badhuset många gånger till hösten.. Då bäbisen också kan bada och ha mysigt me oss.. :-)
"-Då mamma, ska jag hjälpa dig med bäbisen! Men jag vill INTE byta blöja!" Hihi.. Man kan skratta i mängder av hans underbara kommentarer som flyger ur hans mun ofta numer.. Såå himla gulligt och eftertänksamma.. Tycker ni inte? Jag verkligen älskar att han är så ödmjuk som han är och att han också längtar extremt mycket över att Äntligen få bli storebror!! ♥ :-)
Det kommer bli en toppensommar och vi kommer verkligen spendera tiden tillsammans!! ♥

Leksand är ju också en sak som Linus längtar till. Såklart!! Sommarland, Classic Car Week och massa annat bus som händer därnere då vi åker dit är ju sånt som även jag ser fram emot. Det kommer bli supermysigt och att få ha med en bäbis komma ju bli ännu mer toppen!! Vi ska spendera en vecka där tillsammans med Bästa Mamma o Micke!! Åsså hoppas vi att de kanske dyker upp en Lykkebus m. familj också. Vore ju himla skojjigt!! Hihi.. Såå, nu håller vi tummarna att deras semester faller in på just den veckan så vi även i år kan ha mysigt tillsammans. Men kids!! Underbart!!
Lykke e ju då för er som inte vet Linus gudföräldrars barn och enda sedan vi va små har vi firat semestrarna tillsammans i just Leksand.. Underbara minnen och oförglömliga dagar tillsammans med de Bästa!! Så varför skulle inte vår tradition fortsätta?! Hehe..

Annars då?? Joo, jag ha klivit raskt in i Vecka 31 och nu jäklarns börja magen ta fart.. Som sagt, längtan är oerhört stor och vi längtar efter liten.. Men tiden är något som man absolut inte kan skynda på. Utan den gör ju som mest som den vill den.. Men jaa, de går framåt. Men inte så särskilt fort om ja få säga mitt.. :-O

På fredag är de dags för Middag tillsammans me Disa o Jan o Mamsen o Micke på Stadshuset!! Ybermysigt o trevligt!! M o jag ska lixom ut på krogen TILLSAMMANS!!! Whooohooo!! Det va verkligen inte igår och kommer säkerligen inte ske på länge till heller.. Men jaa.. Vi ska ut o käka. Sedan gå på TOP CATS såklart!!
Jag har fått klartecken att få gå in eftersom jag både käkar och är med ett "äldre" sällskap.. :-O Jaaa, för de e ju faktiskt så att jag som är 28 inte egentligen är välkommen då det är 35+ den kvällen. Å min käre sambo får ju lagligt gå in eftersom han faktiskt är snart 36 pannor.. Jaa, så är de!! :-) 
Men har på mail fått klart att de är OK och då ska jag in!! Sådeså!! Komma bli huuur kul som helst. Å dessutom få man klä upp sig rejält igen.. Kanske locka sig fin i barret och ta på Partyblåsan..? Hihihi.. Gött som tusan!!

Nää, kanske man ska ta sig i kragen o gö nån nytta.. Ska få äta färdig mat idag.. Mamsen tyckte vi skulle komma å äta biffar, så Självklart!! Vi kommer!! Mums Mums!! :-)

Hej på er!!

Se där... Dessa ska ja svinga mina lurviga till o stormagen ska vagga som baaaaara den!! Hahahahaha!!!
Nu du Liten i magen, ska du få samma musiksmak som Storebror!! Sådeså!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-03-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Trivsel.. ♥0

Ni vet hur känslan kommer krypandes inpå en och man känner att Äntligen har man hittat rätt.. De är en sån härlig känsla och man känner verkligen hur man svävar på moln för vad som än kommer i ens väg.. De bara är så!! :-) Precis så känner jag nu.. Huset är något som jag verkligen ser fram emot att spendera en hel del år i och kanske är det just här jag o M ska parkera våra rullatorer utanför då vi är på promenad när vi är 75-80 år gamla..?! :-D Hahaha.. Jaa, man vet ju aldrig.. Hoppet finns ju såklart!! Hehe..
Men visst är de mysigt!! Hela min tillvaro gör att jag absolut trivs med allt som finns i min närhet.. Först och främst min Underbara Familj.. Mina vänner som betyder och finns.. Vårt hus som kommer att bli vårat livsprojekt och drömhus såklart.. :-) Ännu en knodd som ska förgylla våra dagar.. ♥
Å dessutom har jag en Sambo som är sjukt nöjd med allt som har med detta och göra också.. Det märks så himla tydligt på honom, det bara gör de.. Å känslan av det är ju att man ännu mer spritter i benen och känner trivsel.. Över precis allt!! ♥ Underbara Känsla!! Visst e de skönt?!? :-)
Sen att han spenderar timmar ute i Garaget gör mig absolut ingenting.. Klart han måste få gö de om han verkligen gillar de så mycke.. Å just nu när de är Timrå-Djurgården som spelar så förstår ja honom.. Klart de är spännande!! Hejja Timrå!! Bort me 08:erna.. Usch o fy!! :-/
Å när han står därute o hamrar på nånting som egentligen inte behöver hamras på så undrar man jue.. Hans place lixom?!?! Mm, skulle tro de va!! :-)
Jajja.. Ni förstår ju.. :-) Hans välmående går absolut inte att ta miste på.. Eftersom på M syns de såå himla tydligt då han är Lyckli o mår bra.. Å de gör mig ännu Lyckligare!! ♥ Lyckoruuuus!!!

Längtar sjukt mycket till nästa vecka också måste ja ju erkänna.. Påsken är ju på ingång och därmed vankas de en veckas semester för min del. Komma bli Fantastiskt skönt att vara ledig och dessutom kanske kunna förgylla mina dagar med nånting spännande också.. Sitta i solen och njuta av ledighet, eller varför inte baka en massa?!? Som är så avkopplande och dessutom mumsigt!! :-D
Jaa, vi få se vad man hittar på. Men nånting blir de iaf.. Ska i varje fall åka ti stugan o mysa i mängder.. Familjemys och avslappning står på schemat.. Kanske lyckas vi tajma in så eventuellt så många som möjligt kan komma upp och mumsa mat me oss. Så vi kan bjuda på käket en dag..? Och dessutom fixa så vi kan "leka" eller pyssla me nå skojsigt bara för att.. Jaa, de e ju faktiskt Påsk!! Hehe..
Ska suga på karramellen ett tag till o fundera ut vad vi ska hitta på och vilken dag vi ska kunna köra detta på.. För att inte krocka me fler lixom.. :-) Hehe..
Är ju bara såå himla mysigt när vi alla ses.. HELA STORA FAMILJEN!!! ♥

Nu när Lyckoruset är på den högsta nivån ska ja allt krypa ner i sängs.. Å alla därute som är eller vill vara Bitterkakor kan jag bara inte ta åt mig av.. Nejnej.. De kan hålla sig allt där de är.. Huhu.. Alla negativa tankar och människor behöver jag bara inte.. Så är de bara..
Plugga lite till och sedan sussa järnet.. Pjuuhuu.. Upp före solen imorn igen.. Ujujuj..
Men snart e de helg o därmed TOP CATS också.. Whooohooo!! :-D

Natti Natti på er!! :-* ♥

Lycka är......

/Mariana

Postat den 2012-03-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Bilder..0

Lite update måste man ju ge såklart.. Köket är nu nästintill klart eftersom min duktiga sambo tapetserat o fixat här i helgen.. Som ja skrev förut ni vet.. :-)
Å här kommer före o efter bild... Mycke ljusare kök om man frågar mig.. Vi ha ju tänkt att kanske göra om köket helt, men de får vänta en massa år till i varje fall eftersom vi båda anser att detta är ljust o fräscht som de är i nuläget.. De ska bara in en ny "polare" ti mig.. En ny diskmaskin.. Wheeehooo!! :-D
Kommer imorgon förhoppningsvis!! :-D
Men vad nymålad taklist, nya tapeter och nya golvlister kan göra susen alltså.. ujujuj..

Jajja, här ska ni få se.. Vilken skillnad va?! :-)












Sen ha ju junior fått sig ett skrivbord så han kan göra sina läxor på här i höst säger han.. :-) Gullunge!! Såklart man måste ha ett skrivbord när man börjar förskolan. Vart ska man annars läsa läxor och träna på att skriva? Vid köksbordet eller?!?! Njäää!! Inte här i alla fall!! Nejtack!!

Såå, med detta bord och nya stolen från IKEA blev Linusen nöjd som sjutton och bygger redan lega på platsen såklart.. De va ju roligt att få sitt eget lilla bord och stol såklart!! Är det inte så alla barn vill ha de?!?
Jag vet bara själv hur lyckan gick då jag fick ett eget skrivbord och kunde sitta där och göra mina läxor.. De va tider de.. :-) Hahaha..

Bjuder även på en bild från ett annat glädjande rus från Linusen.. Han är ju sååå himla GLAD att han Äntligen fått tagit ut cykeln och får cykla på gatan själv.. Man ser riktigt hur de spritter i honom och vad han växer av att han faktiskt är en Storkille!! För de är han ju!! Ska börja i förskoleklass ti hösten jue!! Åååh.. :-D
Idag åkte han även ner ti grannpojkarna o slirade på i leran me "hojen".. Kom hem o visade mig vilken lerig cykel han hade o att han dessutom hade huuuur leriga stövlar o överdragsbyxor som helst..
Jag grinade inombords.. Men insåg ganska snabbt att hans lycka var fulländad!! Så höll självklart emot och tog hand om lerkläderna i min ensamhet.. Huhu..

Lika bra o vänja sig.. Komma nog bli en hel del sånt nu när man ha så nära ti naturen och alla roligheter runtom.. Såå, vi ser bort och låter de ske.. Inte sant?? För han e ju bara såå himla fräään på sin lilla BMX!!

Jajja.. Ska sluta beklaga mig o krypa ner i sängen istället.. Ska ju faktiskt upp o jobba imorn.. Tjoohoo!! Sen ska jag o Linusen på badhuset här i Matfors imorn.. Så är de ngn som ha lite för sig, så kom ut vettja!!
De öppnar ju inte förän 14, så vi ska dit på eftermiddan såklart.. Mamman sälar runt och grabben leker o stojjar!! Perfekt maraton för oss imorn.. Kuligt kuligt!! :-)

Nää, just de ja!! Bilder va de ja.. Hahaha.. Lätt man kan surra på hörrni.. Ojojoj..

Hej på er!! Sussa järnet nu!! Tjollahopp!! :-D









/Mariana

Postat den 2012-03-26 i Allmänt | Trackbacks ()

Måndag igen!!0

Japps, då var Måndagen här igen. Haft en strålande helg med både jobb och en massa besök!! Såå trevligt!! :-) Fikade gofika o surrade järnet.. Å dessutom hade vi lite rundtur i huset, kuligt kuligt!! De e ju inte varje dag man får så mycket besök, men de är verkligen roligt!!
Jag gillar ju att baka, så ska fylla upp frysen så fort jag får tid över.. Mycke kuligare o bjuda på hembakt än köpt, inte sant?? Tycke ja iaf.. :-)
Å vet ni.. Köket har fått sig en uppiffning med hjälp av lite nya tapeter. Sjukt nöjd jag och urduktig sambo!! Han kan han!! Ojoj, vad jag är nöjd över att han är såå duktig och dessutom min fantastiske sambo!! Slå den!! Hahaha.. :-D
Visst, jag kan väl gnata lite extra om jag vill ha sakerna gjorda. Men numer så orkar ja inte de. Utan har väl önskningar, men allting har ju sin tid. Och eftersom jag är såsom jag är och M är ju inte två så ska de heller inte gå så snabbt. Men nu är endå 3 rum klara.. Alltså uppfräschade med nya tapeter/färg o dessutom nya golvlister i varje rum. Jag njuuuter!! Älskar färgerna och det gör att jag ännu mer trivs i vårt nya fiiina hem!!
Fantastiskt!! :-)

Å igår så var vi på ännu en Underbar middag hos mamsen o Micke. Grillat, snittar och Äppelkaka o vaniljsås ti efterrätt.. Mums!! :-P
Å Linusen va toknöjd efter kalasandet!! Snacka om att lära känna barn fort.. Nu hade han träffat ännu fler kompisar och kände mer barn här i Matfors.. Haha.. Gulligt värre!! Han tyckte de va riktigt roligt me piratkalas så skulle tro att de blir nå liknande när de e dags för hans kalasande när de e dags för de i December.. :-) Eller va tro ni? Å då kanske me ännu fler nyfunna vänner?! Hihi.. Glad för hans skull.. De e ja!! :-)
Så, även igår sussade vi in trötta o nöjda efter dagen och inväntade en ny vecka med nya härliga möjligheter!! Dock vaknade vi till regn imorse, men de verka som de gav med sig lite.. :-)

Idag sitter jag o läser.. Språkhistoria ligger framför mig och jisses vilken soppa.. Men endå känns de som enkelt på nå vis.. Ääh, jag vet inte.. Men jaa.. Ska gö prov på de i veckan o hoppas ja fixar de så ja kan lägga ämnet på hyllan sen.. Behöver verkligen de.. Nuuu!! :-O
Annars lunkar dagarna på.. Känner spänning inför vänners förlossningar och krämpor och glömmer lixom bort mina egna för stunden, vilket är underbart!!
Men kommer på mig själv och märker att jag vissa stunder inte kan komma upp som jag vill. Eller att fötterna värker så jag få trippa mig fram.. Ojojoj.. Man blir ju brydd på sig själv.. :-O

Första veckan med 15-timmars schema är gjort och nu kör vi på en till vecka. Allting har sin tid och jag hoppas detta går bra och att jag orkar.. Va dock liiite kämpigt igår när jag kom hem från jobb.. Ont i fötter o fogar, men hoppade in i dusch o mjuknade upp en del.
Sen är ju vila den enda medicinen när man har ont tycker jag, så det gör jag ju i massor verkligen!! Både skönt och behövligt!! Verkligen!!

Nää, nu rackarns måste jag nog ta o köra på med läsningen.. Här kan ja ju inte sitta.. Ojoj..

Uppdaterar bilder på kök o annat trevligt senare.. :-) Hej på er!! :-D

/Mariana

Postat den 2012-03-26 i Allmänt | Trackbacks ()

Kalasdags!!0

Ni vet hur barnen blir när det Äntligen är dags för kalaset de väntat på sen inbjudan kom.. Det lixom sprätter i benen på dem och under hela veckan frågas de hur det kan vara sååå himla långt till just de kalaset som man längtar så till.. Hehe.. Ända sedan inbjudan damp ner i brevlådan har de varit spänning.. Mm, ni förstår ju!!
Mm, precis så var det för Linus just denna gång. Han längtade så och hade förberett sig riktigt rejält för att piratkalaset.. Hihi.. :-) Gullungar!!
Å kanske är det speciellt då det är hos en kompis barn som bor här i Matfors.. Linus hoppades supermycket på att Äntligen få träffa lite nya vänner.. Kanske någon fler som han ska gå tillsammans me i skolan här till hösten!! :-) Jaa, ni förstår ju!! Allting är ju superspännande!! Hehe..

Såå, var och lämnade honom för en timme sen. Å än sålänge verka de gå relativt lugnt till.. Annars ringer de väl?! :-O Hehe.. Fantastiskt att kunna promenera på kalas, det är för mig Första gången!! Härliga tider!! Å dessutom detta kanonväder.. Kan det bli så mycket bättre?!

Nää, ska kolla till kakan i ugnen kanske?! Å hoppa in i duschen så man kan åka iväg på Middag sen!! Gomiddag hos mamsen o Micke!! Göttigt värre!! Ujujuj.. *sluuurrrrp*

Kanske lite pics på min storkille!! Kalasar dessutom utan mamsen.. Han börjar visst bli stor!! :-O Å snart e de dags för kontrollen inför förskolan.. Spännande!! :-D

Läskiga bilder va?! Nästan så man backade lite för piraten.. Ooooh... Hahahaha.. Pappan o Linus fixade de himla bra måste ja säga!! Vilka grabbar!! :-)

Hej på er!!





/Mariana

Postat den 2012-03-25 i Allmänt | Trackbacks ()

Tänkte... MEN..0

...Orkar bara inte.. Lusten föll bort och mina sura uppstötningar gör att jag bara vill hoppa ner i säng o sooova!! Usch usch usch.. Tycker inte om detta nu, för nu jäklarns skulle ja vilja må liiiite bättre.. :-)

Såå, orkar inte blogga ida.. Återkommer imorn!! Hej hopp!!

Tjing på er!! :-*

/Mariana

Postat den 2012-03-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Dax för jobb!! :-)0

Japps, nu va de dags!! Imorn ska ja börja jobba igen. Ska avverka 15 timmar denna vecka å de börjas redan imorn. Komma bli alldeles Fantastiskt att få komma igång igen. Speciellt när man få ut o surra me folk och se lite annat än dessa väggar. Jaa, de är faktiskt så att man blir smått rastlös emellanåt eftersom man inte gör så mycket annat än o vila.. :-/ Eller ja, några fikastunder ha ja ju också hunnit me såklart.. Vänner som försökt peppa mig, få mig glad och låtit mig surra halv ihjäl dem.. Ojoj.. Mm, till och med ni måste ju tycka de är sjukt skönt att ja ska köra igång me arbete o rutiner igen?! Hehe.. :-)

Men som nu när jag faktiskt har vilat, tänkt på hur jag rör mig. Inte går långa steg, utan trippar på som en liten pingvin mellan punkterna dit man ska.. Mm, de är ju inte direkt så man är nöjd över sin nya härliga gångstil.. Hahaha.. :-D

Så nu ska jag börja med 15 timmar denna vecka o hoppas att kroppen låter mig göra de.. Så jag få sysselsätta mig så jag kanske inte surrar sönder min käre sambo o gnatar runt här om att de är sååå tråkigt att gå hemma.. :-/ Jaa, nu kanske ni tänker.. "-Men va sjutton? Ha inte de köpt hus?" Joo, vi har ju de.. Men saken är ju den att jag inte kan göra nånting. Så för de mesta så druttar ja ner i sängen o vilar eller sitter vid datorn.. Å de är faktiskt INTE kul jämt inte.. Första veckan kanske man njöt av just vilan.. Men inte nu inte.. Nejnej!!
Rackarns va de ska bli skönt att få röra på sig lite.. De kan ja säga!! :-)

Just ikväll är jag o junior ensamma hemma.. Inte direkt varje kväll de händer kan ja säga. Men kanske väl unt.. Eller.. Det är det!! Pappa M är på Hockey me grabbarna från jobbet.
Så ikväll ha jag o junior haft en mysig kväll tillsammans. Bad, film i sängen o kvällsfika.. Jaaa, allt e ju såå himla mysigt när vi har våra myskvällar! Hihi.. :-)

Jajja, ska väl ta o krypa ti kojs ja me tro ja.. Så man är riktigt laddad imorron!! :-)

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2012-03-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Ombudsgalan 2012!!0

För er som inte vet vad jag varit med om så måste jag nu bara visa.. Eller ja, för er som också vet att vi varit iväg från jobb. Så var detta Verkligen ett Äventyr och En Upplevelse utöver det vanliga!!
Jag kan LÄTT säga att det är bland det Häftigaste jag varit på!!

Såå gå in här o kika på filmen som de klippt ihop från hela dagen!! En mycket inspirerande dag och mycket pepp inför vad som ska komma skall.. På med hornen och kämpa för att bli den Bästa!!
Bästa butiken mena ja såklart!! Å eftersom vi i år snubblade på Mållinjen gör de oss ännu mer peppade för att kirra de ti nästa år!!
Jag ska givetvis vara med och bidra med en hel del jag med.. Dock inte just för tillfället kanske.. Eller ja, såklart de stunder jag tillbringar på jobb. Men efter sommaren tänkte ja jobba lite mer. Så man kan dra ut på mammaledigheten och dessutom få träffa en massa härliga Människor!! :-)

Men hörrni!!
Spana in denna film på ca 10 minuter.. Helt värt varenda sekund man arbetat dessa åren på just Coop Forum i Birsta.. Som sagt.. LÄTT bland de Häftigaste jag varit på.. Och förresten.. Min kollega Ingrid är med på filmen också där på slutet.. 9.35 ungefär.. När ÅRETS OMBUD koras o även där vi föll på mållinjen..
En av de Bästa arb.kamraten som finns!!
Men ack den som ger sig.. Nästa år!! Då tar vi banne mig hem titeln!! Sådeså!!
De e ju såklart lite pics också.. Å fotografen hade dille på o knäppa på oss.. Spec när man såg som mest aktiv ut i en diskussion eller nå.. Hahahaha.. Men jag gillar filmen som mest.. En ihopklipp av hela Fantastiska dagen!!


http://www.ombudsgalan.se/galleri/




/Mariana

Postat den 2012-03-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Sååå fiiin!! ♥0

Har ju helt glömt bort och visa er den finfiiina tavlan vi fått av min kusin (Linus gudmor) Jessica m.fam!!
Såå himla fin och jag vill bara sätta upp den nu bums!! Men eftersom min kära sambo ha fått dille på att riva tapeter så väntar vi tills de e klart.. Jag har en sån duktig o krestiv kusin som gör de mesta!! Den ni!! :-)
Såå, nu måste ja bara visa upp den fina!!
Den komma pryda vår hall så fruktansvärt fint så ni anar inte!! Mycket välkomnande ord och en inspirerande tavla till att man verkligen känner sig välkommen!!

Tack Tack o åter TACK för den fina!!
------------------------------------------------
Vänner
Fyller livet med
Glädje
Själen med
Solsken
Och hjärtat med
Kärlek

    ♥
----------------------------------------

/Mariana

Postat den 2012-03-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndag förbi, å nu har vi Måndaaa!!0

Måndagen är här och Söndagen förbi.. Å än har jag tröttögonen på.. Förstår inte hur ja ska vakna denna blåsiga och trista måndag...? Trots att jag inte slarvat med nattsömnen så är jag endå helt sjukt trött..
Kan det vara den lilla spillevinkeln i magen som ställer till det? Hmm.. Jaa, kanske..?
Har spenderat mestadelen av denna dagen framför datorn.. Pysslat med en uppgift som ska lämnas in idag, duktiga jag!! :-) Nu är jag verkligen inne på sluttampen och det är baske mig skönt må ja säga..

Annars då? Jaa, Söndagen va himla härlig. Jag mådde suveränt gött när jag vaknade, visst trött, men endå laddad för en dag på isen tillsammans med Familj och fiske.. :-D Fantastiskt!!
Ingen fisk hamnade på våra spön, men lite napp kände både M o Micke av.. Men icke så de ville hakas på inte.. Nejnej, varför ha denna tur.. :-/ Jajja!! Tur fikat var med och sen va ju såklart vår lycka endå total då vi fått en dag tillsammans. Å de gör ju allt.. De viktigaste av allt.. :-)
Trots att solen höll sig borta större delen av dagen så var det en härlig dag på isen.. :-)
Ni vet, som de är just nu så försöker man få lite små stunder tillsammans. Men för de mesta när man går hemma så ser man saker som bör göras.. Så familjetid och vila är inte direkt något man är bortskämd med. Inte nu i varje fall.. MEN, den kommer.. Jag försöker och gör allt för att junior får den tid han behöver och dessutom får vara med på allt han kan. För han e ju faktiskt Snickare han med!! Sådeså!! ♥ Hihi.. Gullungen!!











   












Min Finaste lilla kille som är just den bästa!! ojojoj.. ♥ Gullunge!!

Just denna vecka är det tänkt att jag ska börja jobba igen. Ska jobba 15 timmar i veckan och jag hoppas att de komma gå bra. Vill ju som ha nå o gå till varje dag och dessutom går ju dagarna såå himla mycket fortare.
Såå, nu håller vi tummarna för att "tant" ska kunna göra rätt för sig o jobba lite o sedan orka me resten av vardagen också.. Så nu kör vi på de!! :-)

Näpps, dags o grejja vidare.. Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-03-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Lördag!!0

Så har Lördagen sprungit förbi oss i himla rask takt nu också.. Ojoj, vad veckorna går fort just över helgerna.. Knasigt dedär, eller hur? Är de bara för att man har så mycket man tänker göra och att man hela tiden kanske är sysselsatt?? Va tro ni? Jag kan i alla fall säga att min svank/rygg känns lite bättre efter dessa dagars vila.. Men jag är fortf. rädd.. Det är som en gnagare som verkligen inte vill ge sig.. Men visst, de är helt klart mycke bättre!! Dock så fastnade jag i flyttvagnen idag då ja skulle rulla ut en cykel.. Fastnade i ett läge då de bara kändes helt tok baki ryggen o ner i benet.. Usch, för den smärtan!! AJAJ!!
Men men, den gav med sig efter ett tag o nu ikväll här känns de mycke bättre.. Vila gör susen!! :-D
Va ju upp ti Fränsta igår o hämtade min efterlängtade soffa, säng o en hel del Flyttkartonger.. Ujuj, vilken lycka!! :-) Soffan o sängen e ihopmonterade och klara!! Dock är alla dessa kartonger i vägen.. Överallt o ingenstans ungefär.. :-/ Huhu.. Men men.. Nästa vecka kanske de försvinner en eller två.. Vi få se.. Ryggen avgör helt hur fort de går.. O sen också hur mycke ja hinner vila emellan såklart.. :-D

Imorgon är de dags för Guldnappet på Sidsjön!! SOM jag längtar!! Vi har laddat upp med att mumsa kyckling, klyftpotatis o Tzatziki här ikväll o nu kikas de på Hockey nere i Källarn.. Så nu förstår ni ju varför jag hamnade här.. :-) Hehe.. Efter disken så orka ja inte se nå mer Hockey.. Å dessutom är de kval.. Säkert jättespännade, men njaaa... Inte ida!! :-/
Har lust o grotta ner mig i sängen me en film ja o bara jäsa.. Men lär ju bli så man få så lov o se lite hockey endå ti slut.. Pjuuh.. :-/ Jajja..

Men... Tillbaka ti morgondagen... Vi ska pimpla i mängder o dessutom ladda upp me fika så vi har hela långa dagen.. Packa med extrakläder så vi kan byta eller värma oss i bilen.. Å dessutom ladda upp me varmt så vi kan dricka varmt under hela dagen.. :-)
Nu ska vi minsan vinna!! Tjoohoo!! Såå, de komma bli en mycket mysig dag på isen. De kan ja säga iaf.. Ska vara där i tid också så man få sitta där man vill sitta.. Å stolarna ska givetvis med.. :-)
På med varmkläderna o packa matsäcken!! Å iväg med er!! Nu e de pimplingsdags!! Jippiiie!! :-D

Tro de få bli lite gosaker nu innan de e dags o sussa ner sig.. Morötter o dip e väl aldrig fel..?? :-)
Tycker minsan att de e liiiiite halvtrist o inte få följa Melodifestivalen nå nu på ett tag.. Ha som varit ett rent Lördagsnöje för oss den sista tiden.. :-) Myyyys!!

Hoppas ni har en lika härlig Lördakväll som vi har!! Mys, gemenskap och Kärlek står på vårat schema!!
Fantastiska Lördag!! :-D

/Mariana

Postat den 2012-03-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Upp o ner, ner o upp..0

Jaa, de är ungefär så mitt liv känns just nu.. :-O Massor av saker händer och jag hänger inte riktigt med på allt som sker.. Men jajja, kommer väl snart ikapp hoppas ja!! :-)

Har varit en lite omtumlande vecka eftersom min svank/rygg inte velat vare med på banan denna vecka heller.. Men som läkaren sa till mig igår.. "Se till och vila i mängder!!" Och jaa, de gör ja!! Massor!!
Dessvärre e de en massa trixande som ska göras, å nu är redan klockan halv två och jag ska snart iväg på Vattengympa igen.. Såå himla kuligt!! Verkligen värt varenda sekund att gå på de, så jag ska verkligen försöka gå varje torsdag!! Mycke bra för både kropp o själ o dessutom få man träffa andra "tjockisar" i samma sits som en annan.. Fantastiskt!! :-)

Har varit in på jobb idag och lagt upp hur jag ska arbeta till veckan.. Kommer att vara halvtidssjukskriven nu framöver, så genast blev de en massa strul.. :-/ MEN, glad att min chef är så bra som hon är och dessutom löser sig de mesta eftersom.. Man få lixom ta dagarna som de kommer.. :-)
Och sen hade ju jag sökt semester i påskhelgen för att underlätta lite för min del av påskhandeln och dessutom för att få unna familjen en massa tid.. Fick ju rentutav paniiiiiik eftersom jag nu blev sjukskriven på halvtid.. Hur gör man då?! MEN, även där flöt vindarna på min sida.. Ringde F-kassan och det va absolut inga bekymmer.. Utan valde jag att ta semester (som för övrigt är intjänat sedan förra året) så var de helt upp ti mig. Och jag har ju sjukpenning som vanligt för de andra timmarna.. Pjuuuh.. Jag trodde jag skulle behöva styra bort min semester och jobba då.. Och dessutom hade ja isåfall strulat ännu mer på jobb.. Ååå nej, man vill ju inte besvära mer än vad man behöver.. Inte sant?
Sååå, nu är jag lättad!! Skönt de!! :-) Ibland känns de bara förträffligt bra alltså!!

Annars då..? Joo, missade tömningen av soperna i måndags. Så nu få vi snällt vänta ti om 1½ vecka när de dags för tömning igen.. Hahaha.. Vi ställde ut dem i tisdags vi.. Å tji fick vi!! :-O Jajja.. Så kan de gå när man inte riktigt vant in sig i hur de är med hus o allt som hör till.. :-)
Vårat bredband ska vara aktivt nu så snart hoppas vi att vi kan surfa trådlöst här hemma, vilken känsla!! Whooohoo!! Nu ha vi ju kört telias sega grejjs som måste va kopplat ti datorn heeeela tiden.. Å dessutom ha vi ju haft den i köket ständigt!! Kan bli bra skönt o få göra iordning lilla "hörnan" nere så snart vi får hem ett skrivbord.. :-) Häärliga tider!!

Men hörrni, vilken känsla de är o bo i just hus.. Friheten och dessutom få slippa alla trappor som man sprungit nog i.. Ojojoj, de går bara inte att beskriva!! Sen att de är lite halvlångt o åka inöver ti stan me junior på dagis o sånt, de få man lixom leva med.. De hör som till nästan.. Inte sant?? Bara man få den gnutta frihet som man känner av just detta kan man i princip göra vad som helst.. :-) Love it!! :-D

På Söndag är de Guldnappet.. Vill så gärna fiska lite o få njuta av lite sol.. Så nu håller vi alla tummarna för att de ska bli fint väder och att isen håller för allt som ska ske där på isen.. Broddar på!! :-)
Å jag ska kirra upp me gofika o härligheter redan på lördan.. Sådeså!! Komma bli sjukt bra om de är så att de inte blir inställt nu rå.. :-) Håll tummarna nu för att de INTE blir de!! :-)

Nu ska ja nog ta o packa ihop så ja kan åka inöver snart!! Vattengympa o avslappning står på schemat!! Whoohooo!!

Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2012-03-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Tips... :-)0

För er blivande mammor o pappor.. Gå in här o spana på vad som man kan få helt GRATIS!! :-)

Alltid en kick för blivande föräldrar eftersom det är så mycket som kostar å får man något Gratis så är de ju ett himla stort PLUS!! Inte sant?! :-)
Hittade en sida som ja tycker de flesta gratisgrejjerna är samlade på.. Men finner ni fler.. Tveka inte att hojta till mig. Jag gillar dem serrni!! De gör ja!! :-)

http://www.minbebis.com/gravidpaket.html#comments

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-03-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Före/Efter bilder..1

Nu ska ja bju på lite pics.. Före o Efterbilder.. Hihi.. ALLTID lika kuligt att se vad lite färg och nya lister kan göra rummen heeeeelt annorlunda.. Min man är GRYM!! I just Love it!! :-D hihihi..
Men måste medge.. Jag va ju också me i färgkombon.. Men jajja.. Inte jag som gjort de stora jobbet.. Men rackarns vad nökd jag är!! :-)
Kika så få ni se!! :-)






Åsså måste jag ju bara få bju på en bild på junior som hade "vila" med sina lagkamrater igår i vardagsrummet.. Han är för go min lilla grabb.. Gräver ur äpplet så alla barnen skulle få dela lika på det enda äpplet som fanns.. Hehe.. Jag kunde inte bli arg de minsta lilla för allt han dragit fram min lilla finurliga sockertopp!! Hahaha.. Man blir ju som smått glad också över vad han pysslar med.. Tänker på alla verkligen!! ♥



Dags o kila!! Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-03-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Helg...0

Tänk vad mycket som kan hända på en och samma helg egentligen.. Fredagsmys, lördagsmys i stugan me mormorn o micke o sedan en heldag hemma söndagen för att försöka få ordning på Linus rum.. Själv har jag åstakommit med hela en sak.. :-O Torkat golven!! Den ni.. :-) De e inte varje dag man sitter på arslet och inte gör nånting.. Men som sagt.. Jag kan inte!! Såå, får faktiskt sitta snällt och peka med Heeeela handen!! :-)
Eller ja, inte hela.. Men halva iaf.. Hehehe..

Igår så myste vi på och såg Melodifestivalen uppi stugan me mormorn o micke, å Linusen stannade kvar o myste järnet medans vi for hem igår efter festivalen.. Idag skulle de ut på isen o pimpla o dessutom åka lite kälke.. Mysigt som sjutton kan man säga!! Lite avis e ja allt.. Men Glad att han får lite uppmärksamhet då vi har det vi står i.. Å då han dessutom har en sjukt orkeslös mamma o handskas med.. :-O Jajja.. Hoppas på en stark vändning snart!! De bara måste bli.. Man få ju fasiken inte tappa hoppet, eller hur? Fortsätter hoppas tills jag får ngt slags besked att det är eller blir annorlunda.. :-)
Hoppet är de sista som släpper för min del iaf.. Tyvärr är de inte lika överallt.. Men nåja.. Här stannar de för att stanna, sådeså!! :-) Jag är Lyckli i vilket fall.. ♥ Huvudsaken den lilla krabaten i magen mår bra, å än sålänge så verkar de ju så.. Då kan man gå igenom eld för den.. De kan ja säga!!
Vi hade iaf superdupermysigt igår o Victor o T kom upp också.. Kuligt kuligt!! Såklart passade ja på att knäppa en hel del kort eftersom kameran va me.. Hihi.. :-)

















Sen så hoppas jag att Linusen blir nöjd me rummet när han kommer hem sen.. Ska ju upp lite tavlor, hyllor o sen ska vi in me ett skrivbord o en garderob också såklart.. Såå, visst blir rummet fullt nog.. :-)
Så nu är de listning i vardagsrummet som står på schemat. Där tro ja min goding ti sambo kör igång redan i skrivande stund.. *Hoppas* Hör iaf hur de knapras o trixas där inifrån, så kanske han redan ha börjat grejsa.. Hihi.. Å här sitter jag?! :-O Höhö..
Vårat sovrum får vara som klart för sålänge iaf.. Vi ska tapetsera om nångång. Men inte nu.. De få som duga ett tag till så tiden räcker till för oss.. :-) Istället ska vi ge oss på köket härnäst och sedan blir det toalettrenovering.. Whooohoo!! :-D
Dock e vi ju inte riktigt heeelt överrens om hur de ska vara.. Men de hinner ju gå en del timmar tills de e klart, så vi få bara sitta lugnt i båten sålänge o se senare vad vi ro iland tillsammans.. Hahaha.. :-)
Sen ska vi förhoppningsvis trixa lite med bäbisrummet också.. Där blir de ny tapet också såklart.. Har som liiite svårt me de starka färgerna som varit här.. Men jajja.. Alla är vi olika.. :-D Hehe..

När vilar vi då kan man tänka sig? Jaaa, jag vilar mig nästan hela dagarna.. Försöker strosa omkring o inte göra nånting som mest faktiskt. Lyssnar gärna på ljudböcker, men blir fort rastlös.. Ha som svårt för sånt här ja.. Sjukskriven, vad är det lixom?! :-/ Nää, skulle helst vilja läka klart nu ja så ja få nå o göra.. Iiih..
Men men.. M däremot går tyvärr på högvarv för de mesta numer. Så just därför va de en sån skön grej att plocka ihop o dra ti stugan o bara få va en kväll igår.. Annars är de lätt att man gör saker trots att man inte tänker på de.. :-/ Tyvärr..
Har ju en sambo som tyvärr kan jobba så mycket som att han inte känner själv att de är bra. Eller nog kanske man säger.. Han kör sålänge kroppen pallar o när den säger ifrån så ska han va sängliggandes för att sluta pyssla me de han håller på med.. Hmm.. Å hur går de i längden?! Jaaa, de kan fundera vidare på.. Men i vilket fall så får han faktiskt lugna sig lite efter vardagsrummet.. Ta ett par kvällars vila nu när de blir klart.. Sen så drar vi till me köket och en del av hallen.. Sen såå..





Lutar emot att vi ska ti sommarstugan i Påskhelgen.. Blir på tok för långt o dra iväg upp ti Klimpfjäll i år, hur gärna vi än vill.. Å sen känns de ju som att när man väl ska dit så vill man ju gärna va där hela veckan o gärna lite till eftersom de är sååå himla mysigt.. Såå..
Å dessutom kan ju inte jag ut o åka nån skoter.. Så mycke därför också blir ti att vi stannar hemmavid.. Kan bli minst lika mysigt i sommarstugan bara vi själva vill. Å där kan vi också pimpla o ha de riktigt mysigt tillsammans.. Huvudsaken vi är tillsammans, eller hur?! :-) ♥

Näpps, kanske man ska börja me maten snart?? Junior kommer ju me mormorn o Micke från stugan snart. Såå, då ska de bli tacos ida.. Linus favvo såklart o eftersom de e som lite hans dag ida så få vi lyssna ti vad han vill.. Såklart!! :-)

Slänger in lite pics.. Är ju bara sååå himla härligt o kunna knäppa me en rolig kamera som skapar riktigt fiiina bilder.. Tänk om den vore min.... ♥  Aaaaaw!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-03-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Less... :-/0

Jag blir så arg och less.. Jaa, jag vet att de bara är klag just nu. Men hela mitt liv rasar när jag inte kan göra som jag vill och har tänkt.. :-/ Har ringt runt ti vc, bm och sjukgymnast och ska få komma ti läkare till veckan.. Att de måste ta sån tid.. Men jaa.. De är ju inte heller överbemannade så är väl bara att sitta lugnt i båten och invänta besök.. Inte sant?!
Min rygg/svank tar knäcken på mig.. Både psykiskt och fysiskt.. Ilskan som befinner sig i mig just nu är så svår att beskriva eftersom jag vill allt annat än att bara sitta hemma och inte kunna göra nånting åt de.. De är som att nerver i slutet av ryggraden klämts fast och inte alls vill ge med sig. Å ni vet ju hur sjukgymnaster och massörer blir när man säger de..!! "Njaaa, där törs vi inte klämma så mycke för då kan förlossningen sätta igång." Åååhnej, de vill vi inte. INTE riktigt än inte.. :-/
MEN, skulle mer än gärna slippa detta NUU!! Jag kan inte plocka upp ur kartonger, jag kan inte njuta av att ha lille junior hemma, jag kan inte jobba o jag kan inte va gullig o snäll som ja bruka vara!! Å just sånt blir jag gaaalen på rent ut sagt!! Vad är de för liv?!?! Inte direkt de som jag önskade när jag blev grav i alla fall.. Suck!!
Jag trodde detta skulle bli en ungefär lika grav som ja hade me Linus.. Som va nästintill prickfri, om man få säga så.. Allt som ha skett under denna som kräkningar, sjukdomar och denna knasiga värk har gjort mig att tvivla på om jag verkligen skulle vilja genomgå en till gång.. Meeen, man glömmer fort va?! :-O
De kan man ju iaf hoppas på!! För ett till litet knyte önskar vi nog oss endå.. För egentligen kan man ju gå igenom vilket skit som helst för sina barn o där inkluderas ju också grav.. Inte sant?!
Ska i vilket fall få träffa läkaren till veckan och hoppas han/hon kan hjälpa mig på någe vis.. *Hoppas* För såhär vill ja verkligen inte ha de.. Jag vill jobba, kunna fixa klart i huset o dessutom ha kvalitétstid med junior o min sambo.. Spec nu när vi e villaboende.. hihi..

Jajja.. Nog om de nu.. Ska inte ödsla mer tid på att klaga.. Nu ska vi va pepp inför kommande Melodifestival som är imorgon. Tjoohoo!! Min telefon komma gå HET!! De kan ja lova!! Vinner inte Loreen eller Top Cats så grinar ja!! Eller?? Njaaeee.. Kanske inte riktigt så. Men jaa, ni vet.. Jag komma definitivt inte följa de nå mer om de skulle vara en sån som Flinck eller Ranelid går vidare o ska representera oss i Eurovison.. Då skulle ja fasen skämmas!! De kan ja säga!! Usch o fy!! Pinsamt Sverige!! Såå, ge nu inga röster ti de knasbollarna.. Hua!!

Igår så trotsade jag min onda rygg o gav mig iväg me junior på badhuset här i byn. Å jösses vad jag blev imponerad!! Sjukt mysigt bad och där kan jag säga att vi kommer att spendera en massa tid på till hösten och förhoppningsvis mer under våren också.. Galet litet och underbart för små kids som kan bada i den lilla delen om man inte vågar sig på den större bassängen..
Vi provade båda och Linus skötte sig verkligen exemplarisk!! ♥ Jag kunde med stolthet gå därifrån och känna att min pojk han lyssnar verkligen på sin mammas ord och tog de lugnt, precis som vi hade lovat varandra innan vi gick in.. Allt gjorde han själv, studsade i, tränade o simma och åkte en hel del rutschkana.. :-) Jag är GLAD och mycket STOLT över att ha en sån grabb.. De e ja kan ja lova!! :-) ♥
Såå, Matforsbadet rekomenderar jag mycket varmt till de som inte varit där.. De kan ja säga!! Grymt bra och lagomt stort för oss som inte gärna sälar runt med 1000 andra barn.. :-O Varför ens bege sig på et??

Jajja.. Nu blir det i alla fall en skön fredagskväll hemma tillsammans med mina finaste ♥!! Vi ska ha fredagsmys på MAXnivå och ladda inför Melodifestivalen imorn.. :-)

Förresten.. Vet ni att de minskar på min graviditet..? Hihi.. Har ju faktiskt mindre än 90 dagar kvar ti BF.. Alltså MAX 104 dagar.. Hahaha.. (Ganska säker på att ja kliver över tiden denna gång också)..
Men endå.. De minskar, å de e i varje fall ett mycket härligt pepp.. ♥
Snart är vi FYRA i familjen!!! Wiiiie, vad vi längtar!! ♥

GLÖM NU INTE VILKA NI SKULLE RÖSTA PÅ IMORN!!! :-D hihihi..

Näpps, dags o ge kroppen lite vila.. Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2012-03-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Fyndat.. :-D4

Idag serrni ha man fyndat!! Hihi.. Slog på stort och inhandlade lite till mig också.. :-) För de förtjänar man ju ibland, inte sant?! :-) Å när halva priset lapparna sitter på och de hänger RAKT FRAMFÖR ögonen på en så finns ju inget stopp.. Man lixom faller lätt i groparna o de bara är så.. :-O
Va på Stadium i Birsta o shoppade lös lite.. Egentligen skulle ja bara handla åt junior, men som sagt, de trillade till lite mer ner i påsen.. :-)
Allväders/Regnställ åt junior.. Mycke fint!! Mössa o vantar åt honom och en mössa o vantar åt mig.. :-D Hihi.. Vad GLAD man kan bli över lite shopping!! Dock är ja liiiiite sur över min svank/rygg.. De verka inte som den tänker ge med sig, så få ta dagarna som de kommer numer..

Imorgon är de tänkt att junior ska va hemma me mig, så har funderat hela veckan vad vi ska hitta på för skojsigt!! Men tro de blir badhuset.. Kan ju va himla skönt för mig eftersom min gympa inte är denna vecka pga sportlov och då Linusen dessutom kan studsa o bada som han vill.. :-)
Är de ngn som varit på Matfors simhall förut? Är de lätt o hitta in o ut ti bassängerna? Åååh, blir alltid nervös över att de blir nå tok när ja ska iväg själv på nå ställe som ja aldrig varit på förut.. :-O
Men men.. De lär nog gå toppen tro ja!! Kan ju inte gå annat än åt skogen!! Å då är de ju bara o börja om igen!! Hehe.. :-)

Igår o idag ha vi fått hjälp av M:s kompis M.. Han är här o hjälper oss me vardagsrummet och en massa målning/spackling o sånt.. Är så sjukt glad att de finns de som frivilligt kommer och hjälper oss. Tänk att de finns sånna vänner.. :-) Så nu var de ett plus att vissa är arbetslösa.. Dock inte kul för dem, men himla tur för oss.. :-) Sååå, nu ska vi bara komma på nå bra som tack sen.. Undra baah vad.. Vad behöver man?! Hmm.. Jajja, få fundera vidare på den tro ja.. :-D
Själv så sitte ja här vid datorn o jäser.. Hahaha.. Närå, ska väl kanske gå ner o hänga tvätten snart.. Sen tro ja de få bli lite solning på baksidan.. Ljuuuuvliga husliv då man bara kan kliva utanför dörren o jäsa.. Ojojoj, vad jag njuter av just de!! :-)
Men önskar att de gärna kan få bli lite mer tinad snö och mindre is på vår gård.. De e banne mig inte de lättaste o ta sig från bron ti bilen.. Där går man på helspänn kan ja säga. Speciellt nu när man också har ont baki lixom.. :-/ Jajja.. Baah o ta de lilla lugna.. Hur man nu gör de?!.... :-O

Näpps... Här kan man ju inte sitta o slöa.. Dags o slappa lite tro ja!! Solstolarna på baksidan lockar bra mycke mer än denna dumburk!! Ut i solen baaah!! Tjoohoo!! :-D

Men först.. Pics på NYA fiiiiiina Kläder!!! Wiiiiiie, vad glad man blir av att våren är påväg!! Inte sant?! :-D

Åsså bjussa ja på nå bilder på dagens renovering.. :-) hihi.. Första strukningen av färg e på ena väggen..

Hej på er!!









/Mariana

Postat den 2012-03-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Hemlagat...?0

Självklart!! Finns de nå annat?? Jag har så svårt att äta halvfabrikat trots att man ibland gör de utav ren lathet.. Men i den möjligaste mån jag kan så kör vi hemlagat, å självklart är de jag som kockar!! För jag Älska´rt!! De bara är så!! Gör inte alla det?!? :-O
Igår hade vi en kamrat här på en sporadisk middag eftersom de vankas hjälp för M.. Å eftersom jag var hemma från jobb så va jag extra rastlös.. Alltså då blir jag extra sugen på att tillaga nå riktigt mumsigt till middag.. :-P
Så det bidde Köttgryta av älg o potatis.. Mycket mumsigt! Men går som vanligt efter mitt eget recept. Då blir de det allra bästa!! :-) Då funderade vår middagsgäst vem som lagat maten.. För de va ju väldigt gott!! :-D
M svarade att de va ju såklart jag, å han höjde riktigt på ögonbrynen!! Den ni!! Då man få visa sina dolda talanger för ngn som inte är van att käka min mat är ju väldans fantastiskt tycker jag!!
Speciellt då ja älskar att kocka o stå vid spisen!! :-)
Idag smäller jag på med Hemmos, biffar o sås.. Mmm... :-P OCH SÅKLART!! HEMLAGAT!! :-D
Finns inget annat i mitt hem.. Riktig mat till riktigt braiga oss!! :-) Finns ju också såklart en chans att det verkligen uppskattas av de små också då man gör hemlagat. Å de gör de minsan.. Här är det inte lyx med strips o hamburgare eller korv.. Nejnej.. Här e de LYX me hemgjord mat och visst kan man unna sig de lilla extra me o äta ute ibland.. Men nu när de ska levas livet på landet så är det också bäst att man lagar maten med kärlek.. "Varje biff får sin del kärlek från mig"... Så brukade min farmor säga.. Å hon kunde laga mat hon minsan!!
Hon och min älskade fiiina mami har och är, varit mina stöttepelare just med matlagningen!! Visst ha de väl sin charm?! :-)

Näpps, nu e de bäst o kocka vidare med min rackarns rygg som inte vill ge med sig.. :-/

Hej på er främlingar o älsklingar!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-03-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Nu börjas de.. Förvandlingen!! :-)1

Äntligen har saker o ting startat i vårt hem.. Dock inte med världens spurt som jag gärna vill, men endå går det absolut framåt.. Enligt min älskade fiina o duktiga sambo ska de första rummet (Linus rum) stå klart ti helgen.. :-) Såå, nu håller vi tummarna för att vi ska lyckas hålla de.. För de betyder ju också att nästa rum som står på tur är Vardagsrummet!! Hihihi.. :-) SOM jag längtar!! :-D
Just nu har vi ett lila vardagsrum, vilket kanske inte är just den färg jag skulle ha valt. Men men.. Nu ska snart rummet få en ny färg o de med stil såklart!! Hahaha.. Ni förstår vad jag menar va?!?! Alltså, med en enkel färg så man kan möblera med ungefär vad som helst till.. Bra va?!
Jaa, enligt mig komma de verkligen bli kanon!! Whoohoo!! Å dessutom har jag en sån fantastiskt och bra sambo som gärna gör som jag säger och tycker ganska lika som mig.. Detta gäller dock inte badrummet.. Där ha vi mycket olika åsikter och än är inte sista ordet sagt.. :-O
Men men.. De är ett senare projekt! De drar ju inte igång föränn efter påsk eller nå.. De få tiden visa.. :-)
Ska ju göras en del emellan nu först.. Å vet ni vad.. Ni ska få se liiiite smakprov på hur duktig min M är också.. Han är den Bästa!! :-) ♥
Å de e junior som valt färgen.. Mammas lilla solstråle.. Helt klart min färg!! hihi.. :-)





Sen är de väl typiskt att jag o M alltid har otur på någe vis.. SÅKLART skulle detta även hända så fort vi har kommit in i ett hus.. Suck!! Men jajja.. Kanske va de tur.. Vad vet man?!?
MEN.. Vår Tvättmaskin pajjade i Lördags!! Iiiiih.. Hade då lixom tvättat 2 maskiner på hela veckan o skulle lördagstvätta lite eftersom ja jobbade igår söndag.. :-/
Det är väl typiskt!! Vaaa?!?!?!!!!! Såå, igår åkte den gamla ut i Garaget o in med en ny!! Så nu ska en ny pärla slitas me hälsan o de kan man ju verkligen lova då de snart vankas bäbiskläder att tvätta.. :-) Hihi..
Jajja, nu ska de iaf gjutas en platta så maskinen kommer upp en bit så man slipper böja sig ner så kraftigt ni vet.. :-) Han tänker visst på allt min käre sambo.. Hihihi..
Nåja.. Här kommer en bild på min nya polare.. Som ska slitas med hälsan.. De lovar ja!! :-) Fin va?!?








Å eftersom ja blev så förbaskad åkte torktumlaren också.. Ut me han baah!! För de måste ju va en HAN!! Inte sant?? :-O Blir ju som attans förbaskad när de inte gör som man säger.. Iiiih.. Hahahaha..
Skämt o sido!! Nu är felet åtgärdat och resultatet av detta blir att vi får vänta lite med diskmaskinen som egentligen skulle inhandlas denna vecka.. :-/ MEN, handdiskningen flyter på och nu börjar ja snart vänja mig vid de igen.. :-) Eller?? Jajja!! Kan ju stå ut ett tag till om de är så.. Å dessutom tro ja de är bättre att beställa från internet.. Å få de hemskjutsat o allt.. Lockades direkt av tanken o så få de nog bli!!

Annars då...? Joo, efter helgen som varit så trodde jag knappt ja skulle komma upp från sängen imorse.. Helt sant!! De bara låste sig bak i ryggen o jag blev fasiken rädd.. :-/
Tror att de är en nerv (ischiasnerven) som är i kläm.. :-/ Så har jag tur så kan de gå till sig inom några dagar, vilket jag såklart hoppas.. För sjutton vad det strålar neröver benet när de kör igång.. Usch usch!!
Inget jag vill leva med de närmsta 12 veckorna inte.. Nejnej!! :-/
Såå, håll tummarna för mig att de ger med sig o att jag kan jobba ti helgen.. Inte alls roligt o gå hemma om man endå inte kan göra nå.. Eller ja.. Kan, kan man väl.. Men de går sjuukt långsamt!! :-/ Sen när de hugger emellanåt så tror man fasiken att benet ska gå av eller nå.. Inte bra!! :-/
Men men, ska ta o vila igen snart nu. Klockan tickar på o snart e de dags o sussa järnet!! Har sovmorgon me prins junior imorn igen, så här ska de mysas!! :-)

Tro de få va allt för ida.. Fingrarna krampar o dessutom måste ja hjälpa M o skölja svampen han putsar bort tapetklistret med.. :-O För vi jobbar ju sååå himla bra ihop!! Höhö... :-O

Hej på er sålänge!!

/Mariana

Postat den 2012-03-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Flytt..0

Yesbox, då har vi nu blivit Matforsboende.. Den ni!! :-) Sitter här nu i vårt nya fina hus o lyxar till det rejält o surfar lite.. :-) Haha.. Va ju som tvungen ida o köpa mig en internet-sticka så ja kunde surfa på lite.. Jösses vad befriande för själen!! Hahahaha.. :-D
Ha ju packat ner den andra stickan vi bruka ha med oss i stugan någonstans o ja vette sjutton vart.. :-/ Kan inte fatta!! Vet att jag lagt den på en jäkla bra ställe, men nu kan ja bara inte hitta den.. :-/ Hur lyckas man??
Jajja, ha ju fått mycket gjort då i alla fall.. Eller ja, något sådär iaf.. Köket är i princip klart och de tackar ja Erica för.. Hon fixade o trixade me gardinerna o jag pysslade me o plocka upp porslin.. Å lagade lite mat såklart.. Åsså ha vi ju sovit här också nu i hela 2 nätter.. :-D De känns mycke spännande o nytt kan ja säga.. Ojoj.. Men ha sussat på ganska bra just inatt.. Skönt som sjutton!!
Å just idag är de dags för premiär för min del på grav-gympa på Himlabadet.. Ha fått remiss från min sjukgymnast att prova de o se om de underlättar lite för min rygg o fogar så ja kan orka mer framöver.. Så ja hoppas verkligen de!! För de vore ju verkligen toppen!! :-D

Gillar ju att ha nånting att göra och därför hoppas jag att ja kan jobba så länge som möjligt. Men är de så att kroppen tryter o inte orkar hela vägen så få man ta de.. Man få lixom ta stunderna som de kommer o därefter se hur de blir.. :-) Inte sant?!? :-)

Annars då? Ha vi blivit klar me nå här?? Hmm.. Nää.. Eller ja, Köket e ju som nästan klart.. Vi ska tapetsera lite, men först o främst ska vi ge oss på Linus rum o sedan vardagsrummet.. Sen blir de kökstapetsering o sen få vi pyssla me lite av varje.. Ska ju renovera toaletten längre fram i vår här o sen e de klart att de alltid finns göra på ett hus.. Så har väl alla det? :-)
Men vi ska som sagt ta de som de kommer o därefter lösa allt eftersom.. :-) Låter klokt va? :-)

Har inte så mycke tid o spela på just nu, så ni få nöja er me de sålänge.. Men återkommer.. För nu kan ja ju surfa på.. Hihihi.. Men bju er på lite pics sålänge.. :-) Så ni få se mitt fiiina kök o dessutom de fina blommorna vi fått av Erica o Amilia.. :-D

Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2012-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar