Sista showen på Dagis!!1

Så va det dags för den allra sista showen för Linus på Dagis.. Idag va de Fixardag och därmed också Vårshow för oss mammor o pappor o övriga släktingar!! :-)
Linus va mest en gråmulen liten grabb som helst bara ville få de överstökat o komma fram till oss som det verkade. Men höll tiden ut och va såklart me på både sång o dans.. :-) Lillfisen!!
å eftersom de är lite si o så med vad man få lägga ut på nätet så publicerar ja inte några pics.. Förutom på min prins då såklart!! :-D
Åsså kom Farfar o Barbro, Superkuligt!! Så bjuppar på en bild me dem också!! :-)











































Sen va ju inte vi kvar på gården och plockade o städade o sånt där som skulle göras.. Byggas o grejjas på.. Vi hade ju fått tid för att få vårat golv flytspacklat ikväll så då går de absolut före sånt.. Så är de bara!! Man få lixom ta vara på när arbetarna har tid också.. :-)
Dessutom är de ju bara några veckor kvar för junior på detta dagis, såå.. Visst överväger de.. De ska ja inte sticka under stolen med!!

Men i varje fall.. Nu har de börja hända saker här hemma.. Nästan så man själv inte hinner knäppa kort o så, varje dag händer de nå nytt.. Å som sagt.. Idag ha de flytspacklats och därmed är vi på G med Badrummet!! Wiiiiie!! :-D Lycka!! :-)
Såå, givetvis ska ja bju på några pics från de också.. :-)

Vad händer annars då? Hmm.. Joo, va ju ti Bm ida o mina värden va bra till en viss del. Men en del va dåliga så nu få man börja tänka till rejält.. Dessutom ska jag på en glukosbelastning på fredamorgon. Vilket jag ABSOLUT INTE ser fram emot.. MEN, de är bara ti o svälja o gå dit.. Kan ju faktiskt va bra, men samtidigt känner jag att de är såå himla onödigt kort tid kvar.. :-/ På freda är jag ju lixom 37+2..
Jajja.. De ska väl va bra för nånting skulle ja tro.. Dessvärre är de ju med morgonmaten som ja inte få äta.. INGENTING före de e klart.. Hua!! Jag kommer verkligen vara som ett VRAK rentutsagt!! Hua!!
Såå, ser ni mig vansinnig och Gaaalen så ge mig maaat.. Eller Socker kanske vore till sin fördel just då..?? Hahaha..
Nåja.. De få så lov att gå. De bara är så!! Man få vila o vräka i sig käk efter!! Sådeså!!




































Händiga grabbar!! Helt klart!! Mamman i huset är helnöjd o nu kan ja verkligen lägga mig med ett leende på läpparna!! Det är på G:eeeee... Tjoohooo!! :-D

Nu ska ja ta o smaka lite mer kaka som ja "råkade" köpa på affärn förut.. KÖP DEM INTE!!! För fyyy tusan vad sjuuukt jäkla Äckligt GODA de vaaa!!! Ååååh!! Jag är fast!! Ojojojoj..
Sommarhjärtan!! Mums!!

















Nu hoppar mamman ner i säng så hon blir Pigg o Glá imorn igen!! :-) Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-05-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av anna-carin den 2012-05-15 (21:09:10)

Ja visst var de goa,filip gillade dem skarpt oxå!! Skönt att badrummet börjar bli klart! Hoppad på en dejt framöver oxå! Kram kram

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar