Trädgårdsmästarn!! :-)2

Min Fantastiska Trädgårdsmästare!! Underbara Mamiiii, hon är då den bästaste!! Underbar på alla sätt och vis och ställer upp i vått och tårt!! ♥ Denna gång var det mina (våra) rabatter här i vårt nya hus som skulle rensas och fixas iordning.. Vem kommer inte då? Joo, finaste Mami kommer såklart!! Bästa!! ♥

Såå, nu har jag fina rabatter och inväntar med Spänning med vad som kommer upp i dem. Har ju som aldrig sett huset under sommar eller sensommar, så har faktiskt inte en aning om vad som kikar upp.. Spännande!! :-)
Och dessutom har vi sett att vi har ett jättebra maskställe här på vår gård som kan bli bra när vi ska ut o fiska i sommar.. Kanooon!! :-)

TACK TACK och åter TACK Bästaste Mamiiii!!! Glad att du finns när en annan knappt kan böja sig och fixa o trixa med sånna saker.. Är såå Glad, nu är här fint!! Taaack!! :-)

Och eftersom många frågasatt varför jag inte lagt ut ngn bild på huset ska ja också förklara de.. Vi ska ju nämligen göra om fasaden.. Vet inte om de hinns med i sommar som de först va tänkt, men det ska ju göras.. Såå, därför ha ja legat ganska lågt me de.. :-) Meeen, bjuder på en bild endå..
Faast ni vet ju.. De komma bli en annan färg och dessutom lite andra små justeringar.. Nå mer kan ja inte säga.. Ni få följa o se.. Hihihi.. Men fint komma de bli!! Kan ju inte bli annat när man har en Fantastisk underbar snickare som sambo.. ♥ De förstår ni jue.. :-)


"Drömkåken!!"







/Mariana

Postat den 2012-05-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Maria den 2012-05-08 (19:51:59)

Fan vad mysigt det ser ut! Ser lite ut som vårt nästan, sådär lagom svensson ;-), och det är bra tycker jag. Har några vänner som slagit på stort och byggt nytt....och ja, de skiljer sig nu. Eller en annan som köpte sekelskiftsvilla och måste restaurera/renovera hela kadavret - "men tänk så fint det blir sen, säger hon". Ja, men vad är priset. Utbränd och utfattig.

Jag älskar vårt svensson-hus med lagom mycket rum, lagom mycket tomt och "lagom" dyrt (om det nu blir det här nere i storstan, fast jag bor ju långt utanför). Det är vårt drömhus!!

Och ta hand om dig nu, sista tiden innan miraklet kommer. Massa kramar och lycka till med allt <3

Postat av Annica Bruhn den 2012-05-10 (22:01:36)

Jag vet vad som kommer upp i rabatterna...

Ogräs!!!

I ena hörnet i stora rabatten har du några blåstenar. Det är slaggstenar från Sörfors Järnbruk!

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar