Måndag!!0

Så var det åter igen Måndag och vardagen var igång igen.. Är lite smått trött och önskar att kroppen vore lite mer piggelin faktiskt. Har jobbat i helgen och dessutom varit på den sista Twilight-filmen. Bra såklart.. Men man känner sig liiite less att det faktiskt var den sista.. :-/ Jajja, bara ti o hoppas att de komma nån fler bra film som man kan kika på under vintern. Jag lixom älska ju sånt ja.. Kura ner mig under filten, ha nå gott fika o bara se film.. Myyyys!!
Jag fick faktiskt M att se en himla bra och härlig "MåBra" film häromdagen.. "En Ny Start" heter den och självklart va den superbraa!! :-D
Hoppas de kommer nå fler sånna braiga filmer här framöver!!

Idag ha jag o lillskruttan en hemmadag me mys. Försöker ha henne hemma lite efterson hon blitt lite förkyld o e inte direkt på det bästa humöret. MEN, hoppas på att det vänder snart.
Hon ska få premiärsova borta till helgen då jag åker till Stockholm o därför vore det ju bra om hon va piggare då.. :-) Hon ska få mysa o va me mormor o Micke en hel helg o jag vet att de komma gå super, även fast hon är lite tjurig vår lilla dam.. :-O Hehe..
Hon kan vara lite bestämmande och ha hon bestämt sig för o va grinig o sur så finns de inget som ändrar henne. Hon bara är sån.. :-D Hahaha.. Sööötfia våran!!

Linus ska få lite pappamys o pappan här i huset får grejsa me allt möjligt då jag åker på tripp över helgen. Tänkte ta bilen så ja snabbt kan åka hem om de skulle vara nå. Inte för att jag tror de, men vill ändå vara på den säkra sidan.. :-)

Imorn ska ja träffa gullisen Sanela från jobbet. De ska bli megaroligt att få surra lite me henne, nykär o grann som hon är just nu.. Hihi.. De är ju såå roligt för dem!!
Sen blir de ev lite bak här i veckan. Kan va gött o få lite bakat inför jul och jag hoppas de håller sig fint i frysen så vi kan mumsa rejält då de vankas juletider.. :-)
Tror de komma bli en Fantastisk jul här hemma då även lille Victor m.fam förmodligen kommer att fira med oss.. Underbart!!! :-D
Jag ska fixa o trixa så att så många som möjligt kan sova över om de vill eftersom jag tycker det är så härligt att dagen inte bara tar slut när de är läggdags, utan att man kan fortsätta o ha de gott tillsammans även på frukost/lunchen dagen efter!! :-)

Ååååh, vad jag längtar till jul nu........

/Mariana

Postat den 2012-11-19 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar