Segast...1

Mm, ibland får man vara riktigt slö och bara hänga i en soffan heela dan. Man behöver det ibland för att hämta igen lite ny energi och få tillbaka lite ork helt enkelt..
Efter dopet i helgen blev jag ju som sagt heeelt slut.. Tycker ändå inte att vi va uppe spec sent eller stökade till det onödigt inte. Men tydligen gör spänningen inför ett dop mer än vad man kan ana.. :-O

Hade vilket fall som helst en Fantastisk helg tillsammans me goda vänner och släkt.. Hade besök här från i Fredags då fiiina Nina o hennes Jonas kom. De stannade kvar ända till i söndags och det gör så mycket när man får en massa tid på en gång. Glad som sjutton att de kom på dopet och spec för att de kom över helgen. Vi inser bara hur mer och mer lika vi är och jag trivs som sjutton i den tjejens sällskap. Vi har aldrig en tyst stund.. :-)
Får träffa dem en snabbis nästa freda också då jag drar neröver till Huvudstaden över helgen.. Gaaaah, vad jag verkligen längtar till denna helg alltså.. Kommer bli galet kul o få träffa tjejerna nere i Stockholm och dessutom ta en snabbdate me Nina på vägen.. :-)

Ikväll somnade Linnéa in fort efter badet.. Lillskruttan va såå söt när hon skulle få sig ett bad.. Förvånad och trött på samma gång.. Å med boddyn hängandes sådär slappt lixom.. Hahaha.. Sööötskruttan våran!!
Linus e ute i garaget me pappan och snickrar på nå trevligt!! Hehe.. Tänk vad han kan gilla dedär.. Bara att få vara med... :-) Underbaringen våran!!!

Dags o kila!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-11-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Jessica Karlsson den 2012-11-16 (19:35:55)

Söt som en liten karamell.
Vad kul med en Stockholmstripp. Snart borde det vara dax för oss att åka ner igen?? :-)

Kram!

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar