Tiiiiiisdaaa..0

Dagarna fylls med kärlek och glädje här hemma och det är verkligen supermysigt!! MEN, jag tycker ändå det ska bli såå sjukt skönt o komma ut o jobba ti helgen. Få lite vuxentid själv på jobb o bara va sig själv för en stund. Inte dendär mamman som alltid e hemma o trixar o fixar så allt ska flyta på lixom.. :-)
Ni vet.. Man börjar alltid dagen me frukost o piggelinbarn vilket är Fantastiskt!!! :-)
Sen beger vi oss ti skolan, oftast gåendes om det inte är så att vi är sena eller att jag ska iväg någonstans.. :-)
Sen tar Linnéa o sussar på.. För de mesta fram till 12.. Men nu de senaste dagarna ha hon lixom inte velat göra nånting o ha varit extra gnällig hela dagarna.. Knas!!
Men men.. Snart e de över få vi hoppas!!
Sen när hon e vaken så surrar vi på och pysslar för de mesta med nå pyssel eller är ute o hälsar på nå folk. Eller så slappar vi (som de senaste dagarna) bara i soffan o slökikar på nån film.. Rätt så gött!!
Sen beger vi oss för att hämta hem en trött skolkille o hittar på nå bus me honom om inte han vill leka själv.. Sen blir de middagstajm o sen är de nääästan kvällen..
Dagarna har som ett mönster och jag hatar verkligen när de blir flera på raken som blir likadana.. De blir som i ett ekorrhjul lixom.. Iiiiiiih.. De e lixom inte min grej riktigt.. Allt står då på tok för stilla och fröken J blir riktigt rastlös.. ojojoj.. Jajja.. Som sagt, de ska bli både skönt o nyttigt för mig o komma ut på jobb så ja kan surra sönder mina älskade arb.kamrater.. Hahaha..

Som tur är så sover Linnéa sig igenom hela nätterna fortfarande också.. Vilket är sååå skönt!! Och som det är nu och som det alltid har varit så äter hon middag 16-17, sen gör hon natten vid 19, sen väcker vi upp henne runt 21-22 och ger henne mat.. Sen sussar hon vidare fram till 6.30.. Oftast vaknar hon också av min klocka.. Å har vi inte den ställd så kan hon tuta på ända ti klockan 7.30-8.00..
Jaa, hon är verkligen sovfrisk denna dam.. Inget jag tackar nej till, verkligen inte!! Men samtidigt ska man va oerhört tacksam för det och inte va alltför kaxig om det.. Det KAN slå tillbaka, de vet vi.. Men sålänge hon är på detta viset så njuter vi bara..
Jag o M försöker pyssla me så mycket vi hinner och orkar. De blir som mer gjort här hemma då..
Inte ikväll dock, men de hör till nå heeeelt annat.. :-)

Jisses vad jag sitter här o tomsurrar.. Jag som ha gjort 2 fillimpor.. :-D Mums!! Kanske bäst o kontrollsmaka dem innan man ger ti grabbarna här hemma.. :-) Hehe..

På återseende era godingar!! Tjing!!

/Mariana

Postat den 2012-09-18 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar