Torsdag!!0

Idag är en bra dag känner ja!! Eller ja, den började inte som den bästa. Men ja tror på den. Att de blir en BRA dag!! :-) Ska in ti stan vid lunch o träffa Mikkan som ja jobbar me o surra sönder henne ti max.. Komma bli superduperkul tro ja!!
Åsså ska ja handla lite smått o gott som behövs för helgen.. :-)

Sen ska M jobba över ida tro ja, så ikväll blir de en kväll för mig o kidsen själva.. Kan va rätt så mys de också.. :-) Riva lite mer golv och förbereda inför golvläggning i övriga hallen.. :-)
Men ja måste säga.. Fy sjutton för detta golv.. Ujuj.. Tog inte de förra ägarna på allvar då de sa att de va ett sjuhelsikes golv. För de ÄR det!! Först ligger de en matta, sen en masonitskiva (eller hur de stavas) på den, sedan en massa till som dessutom har en matta under sig.. Plus att den sista nedersta mattan är en skitmatta som delar på sig, som man slutligen får skrapa bort de sista på.. :-/ Grrrrr... Hur tänkte de på 60-70 talet då de bytte golv o bara la på.. Fy fasiken vilket jobb de är o få bort skiten.. :-/
Meeeen, blir nog rackarns snyggt då vi får dit det nya golvet o allt smälter samman.. :-)
De blir nytt golv i hall, kök o vardagsrum. Komma nog bli superfint tro ja!! Å allt komma flyta samman också!! Men tänkte bju på nå bilder på h-vetes golvet.. Vi tar lite för varje dag eftersom de är ganska mycket o jobba med.. Bara spikarna de sjutit in i masonitskivan är ett h-vete att ta lös.. Suck!!
Men snart såå.. Ha bara lite kvar nu, så de e ju rackarns skönt!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-09-20 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar