Vardag?!?0

Är det verkligen sant?? Är vardagen här nu?!? Jaa, iaf för mannen i huset som börjar sin första dag imorn.. :-/
Själv har jag några veckor kvar att njuta och dessutom inskolning för lilltösa på Förskolan!! :-) Spännande!!
Linus börjar i första klass och därmed börjar skolplikten på allvar. Alla dagar på skolan och nya utmaningar väntar honom.. Såå himla kul!! :-)

Semestern ha bara sprungit iväg som vanligt! En vecka med familj, mormorn o Mike på Leksand Strand! Husvagnslivet var toppen och vi alla är helnöjda med den nya fina vagnen våran!!
Efter vi kom hem så vart det urstädning inför nästa tripp..
Förra lördagen tog jag o Linus o drog ti Furuvik, spanade in Stiftelsen o junior hann även med en massa karuseller! Vi vann lite choklad o chips i stora lass! Sen drog vi hem samma kväll! :-) junior supernöjd över att få se sina stora idoler såklart.. De va ju såå spännande!! Hihi..

I måndags packade jag min egen resväska, förberedde husvagnen o drog sedan neröver mot Dalarna igen! Nu var det dags för mammabus på egen hand! Rättvik var vår slutstation och dessvärre blev det en första natt utan el. Men sen löste det sig! :-)
Va på John Lindbergs Trio på onsdagen och jösses säger jag bara... De blir fasiken bara bättre o bättre för varje gång!! Gaaaalet bra!!
På torsdagen tog jag det toklugnt eftersom jag bara ville hem o va less! Men avslutade på bästa vis och mumsade god mat på Siljanskrogen nere på Siljanbadets Camping.
Tog oss en cider, spanade på cruising, å sen vart de natten! Tidig kväll o trött som jag va..
Längtade hem...

Å nu.. Haft en riktigt skön helg med familj, systrar o systerson m.fl..
Badat o bara sugit ut de sista av ledigheten tillsammans!!
Jobbade ett par timmar på Konsertfesten igår oxå. Trevligt!! :-)

Men nu är jag nöjd.. Tröttkepsen är på o nu är det dags.. Sova järnet så man orka ta sig ett dopp imorn igen.. För min vardag är minsan inte än.. Få dröja ett par veckor till iaf!! Hehe..

Hoppas ni andra får en toppenbra start på eran vecka!! Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2013-08-04 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar