Dagarna går...0

Dagarna går och fort går det.. Man hinner inte alltid med allt man vill, nästan så man glömmer bort sig själv för en stund också.. :-/ Just nu är det simskola varje dag på förmiddagen, sedan hem o peta i oss lunch. Sovning för lillkrösa o sen försöker vi hitta på saker.. Man orken finns inte riktigt när det är så dystert väder som regn..
Dessvärre blir barnen rastlösa och vill ju också såklart vara ute och samla ny energi.. Meeen, regnet gör en ju inte torr direkt..
Jajja.. Tänkte vi skulle göra oss ett besök ti stan idag o kika lite i affärer så fort lillskrot ha sovit sin dos idag. Hoppas man samlar liiiite ny energi av det!! :-)

Som ni alla vet så fyllde lillan hela 1 år förra torsdagen.. Så nu är alltså min lilla lilla tös redan 1 år och 1 vecka!?!? Gaaalet!! Men så är det, allt går fortare än vad man tänkt och kalaset blev toppen!!
De flesta av våra närmaste och bästaste kom och det är ju huvudsaken!! Linnéa va liiite gnällig dagen lång, men de e ju inte lätt. Allting blev såklart förvirrande och att just alla kom för hennes skull va nog inte vad hon räknat med.. Hehe..
Dock åt alla för lite... Fick slänga en hel tårta.. Suck!! Alltid planerar man fel åt nåt håll.. :-/
TACK alla som kom och förgyllde hennes dag med sällskap och superfiiina presenter!! :-)
 

I helgen va det Midsommar och vi passade på att dra lite mer västerut, ti Vigge o mams o Mike... Mysigt!! Sov i husvagnen för första gången och det tyckte vi alla va supermysigt. Dock ska en extra madrass inhandlas.. För fy sjutton va hårt de va att bädda direkt på dynorna.. Ajajaj.. Icke bra!!
Hade iaf en supermysig helg tillsammans med mams o Mike, där vi avslutade med bad, gräsklippning och krattning! Inte illa!! Nästa år hoppas vi att fler kommer och är med oss.. Roligare ju fler vi är.. Så är det alltid!! :-)

Nåja, det är ju lite småsaker som ska inhandlas till vagnen innan den är i skick för att komma ut på riktiga campingar. Men ingen brådska eftersom det inte blir förrän vecka 29-30 nånting.. Måste första börja med tak här hemma o sedan är det en massa ved som ska klyvas o köras hem också.. :-/
Jobb jobb jobb... Varför ska man dra på sig såhär tänker ni?!? Jaa, de förstår inte jag heller. Men de är väl så man säger..
Har man hus behöver man då aldrig va rastlös.. De finns alltid ngt att finslipa på!! :-D
Men rackarns vad bra det blir med färgen som vi valde.. Sandbeige med vitt.. :-) Komma bli toppen de på detta lilla hus!! :-) Under förändring alltså!! :-)
 
 
Linus ha dessutom fått en helt ny cykel.. Gissa om han är nöjd?! Jösses... Han bor på denna, även fast det som igår regnade hela dagen.. :-)
 
 
I måndags hade vi en lite tjejkväll vi Klassmammor som har anordnat saker för klassen under året och jösses vad M hade gjort en massa gomat.. Mumma!! Åt o drack gott tills vi nästan storknade o precis innan vi skulle hem, klämde vi i oss en kladdkakemuffins me glass också!! :-P
Mätt som sjutton rulltade ti oss hemöver.. Undra vad jag o C ska komma med härnäst.. Men de är ju bara för mysigt o få träffas sådär.. Surra en massa o bara få ha de gott!! Galet gott!! :-D
 
 

Nu ska jag sluta med torsdagsbabblet och försöka få lite saker gjort härhemma innan det bär iväg inåt stan.

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2013-06-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Linnéa 1 år!!0

Min lilla Smultronblomma.. Idag blir hon stortjej, hela 1 år!!

För ett år sedan åkte jag o M in.. 15:e dagen över tiden.. Va måttligt less på att vara gravid o ingen bäbis ville titta ut.. :-/ Skulle få ett ultraljud, men blev inte av. Utan de la in oss direkt och så va de igång.. Dropp, Eda, värkar o jaa.. Sen bar det iväg!!
Klockan 15.10 kom en tjej som fick superduper bråttom ut och oj så fiiin hon va!! Allting gick superbra och vi åkte hem redan samma dag/kväll!
Hem till storebror o pappan!
Kan fortf inte förstå att det redan gått ett år, de va ju nyss!! Minns de som igår..

Grattis min fina lilla gullunge!! Hoppas du orkar med din allra Första Födelsedag!! ❤

/Mariana

Postat den 2013-06-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Tänka sig...0

Tänka sig att min lilla krösa blir hela 1 år imorgon!!
Helt galet tycker jag, men de är väl så de bruka vara..? :-) Året har gått sjukt fort som alltid och samtidigt som jag vill ha henne liten länge så är jag rätt glad att hon rör sig fritt och lär sig mer och mer för varje dag! :-)

Det har varit en ganska hektisk vecka eftersom Linus också går på Simskola just nu. Intensivt i 2 veckor!! Perfekt!! :-) Men dagarna blir på nå sätt kortare när man ha ngt man ska iväg på varje dag..
Jajja.. Vi hann med oss.. Igen.. Haha,,

Paketen är inslagna, tårtorna är lagda, gräset är klippt, allt är hemhandlat o till och med Ballongerna är uppblåsta!! :-) Nu ska vi ta o försöka sova några timmar på dehär å så man orka med en heldag imorn!! :-)

Lilla sessan blir stora tjejen!! <3

/Mariana

Postat den 2013-06-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Ni som..0

Ni som köper blöjor åt era barn.. För sjutton muggar!! Hör upp nu!!
Jag är ju en sån som Älskar att fynda, å när det gäller barnmat, välling eller blöjor.. Ja, vem kan neka?! De är ju verkligen Snordyrt!!! Usch!!
Å de e ju inte så att man bara använder de i nån månad, utan år!!

Jag va o storhandlade idag, inför kommande kalas o fyllde lite i frys o sånt. Man kommer ju snabbt upp i hundringarna.. :-/ Å när jag sedan va klar inser jag.. Jaa, för sjutton. Dehär vart ju massor de.. Pjuuh!!
MEN, för varje 500:- man handlar får man köpa ett blöjpaket för 1 krona!!!!! Förstår ni?!?! Heeelt fucking otroligt!!
Lycklig jag kunde glatt stoppa ner 4 (!!!!) paket i min vagn!! För hela 4:-
Den ni!!
Jag sparade alltså 472:- på detta!! OTROLIGT!!!
Tokgilla som småbarnsmamma!! :-D

Så har ni inte medmera-kort, så tycker jag ni ögena-böj skaffar er ett sånt o handlar på Coop Xtra i NACKSTA!!!
Helt sjukt givande o man blir såå glad i både plånbok o själ!!
Såhär ska baskemig varje butik tänka!! Eller hur?! Varje jäkla barnfamilj skulle handla på de stället!!

Sådärja!! Nu ha ja fått tipsa vidare detta Fantastiska erbjudande!! Åk dit!!

Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-06-16 i Allmänt | Trackbacks ()

Fullt upp!!0

Jaa ni, som Mammaledig behöver man absolut inte vara görarlös iaf!! Spec inte när man har ett hus som behöver omvårdnad.. Bron ha rivits, det har grävts ur och isolerats o nu står här en ny bro. Större o finare!! :-)

Dessutom inhandlade vi en Husvagn i lördags, som jag spanat efter dessa!! Ojojoj.. Å nu Äntligen!! Nu står den här på går'n!! Fantastiskt!! :-)

I lördags va det ju cruising oxå, å jag tog tag i ratten på en Ford Galaxie! Gick ju galant de å dessutom så va jag hemma redan kl 3!! Tidigt om man jämför med andra gånger man kört! Haha.. Är man som jag, älskar o köra bil.. Jaa, då blir de så oxå!! Å är sällskapet trevligt oxå så är det ju absolut inte fel!! Urskoj!! :-)

Idag är det dags för Mr.Klippo att få sig en omgång igen!! Suck!! Men de är väl bara att dra sig i kragen o köra igång! Gräsmattan klipper ju inte sig självt.. Bra träning o svetten är ju inte helt fel, å dessutom får man färg på köper!! De gillar vi!! :-)

Näpp, klippa gräs va de ja!! Hej på er!!

Bjuder på lite Pics på bro o så oxå såklart!!

https://cdn1.cdnme.se/354893/7-3/pic_51b5a54cddf2b30dfce81b6e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/354893/7-3/pic_51b5ac729606ee4a1507d9a2.jpg" class="image">

/Mariana

Postat den 2013-06-10 i | Trackbacks ()