Dagarna går...0

Dagarna går och fort går det.. Man hinner inte alltid med allt man vill, nästan så man glömmer bort sig själv för en stund också.. :-/ Just nu är det simskola varje dag på förmiddagen, sedan hem o peta i oss lunch. Sovning för lillkrösa o sen försöker vi hitta på saker.. Man orken finns inte riktigt när det är så dystert väder som regn..
Dessvärre blir barnen rastlösa och vill ju också såklart vara ute och samla ny energi.. Meeen, regnet gör en ju inte torr direkt..
Jajja.. Tänkte vi skulle göra oss ett besök ti stan idag o kika lite i affärer så fort lillskrot ha sovit sin dos idag. Hoppas man samlar liiiite ny energi av det!! :-)

Som ni alla vet så fyllde lillan hela 1 år förra torsdagen.. Så nu är alltså min lilla lilla tös redan 1 år och 1 vecka!?!? Gaaalet!! Men så är det, allt går fortare än vad man tänkt och kalaset blev toppen!!
De flesta av våra närmaste och bästaste kom och det är ju huvudsaken!! Linnéa va liiite gnällig dagen lång, men de e ju inte lätt. Allting blev såklart förvirrande och att just alla kom för hennes skull va nog inte vad hon räknat med.. Hehe..
Dock åt alla för lite... Fick slänga en hel tårta.. Suck!! Alltid planerar man fel åt nåt håll.. :-/
TACK alla som kom och förgyllde hennes dag med sällskap och superfiiina presenter!! :-)
 

I helgen va det Midsommar och vi passade på att dra lite mer västerut, ti Vigge o mams o Mike... Mysigt!! Sov i husvagnen för första gången och det tyckte vi alla va supermysigt. Dock ska en extra madrass inhandlas.. För fy sjutton va hårt de va att bädda direkt på dynorna.. Ajajaj.. Icke bra!!
Hade iaf en supermysig helg tillsammans med mams o Mike, där vi avslutade med bad, gräsklippning och krattning! Inte illa!! Nästa år hoppas vi att fler kommer och är med oss.. Roligare ju fler vi är.. Så är det alltid!! :-)

Nåja, det är ju lite småsaker som ska inhandlas till vagnen innan den är i skick för att komma ut på riktiga campingar. Men ingen brådska eftersom det inte blir förrän vecka 29-30 nånting.. Måste första börja med tak här hemma o sedan är det en massa ved som ska klyvas o köras hem också.. :-/
Jobb jobb jobb... Varför ska man dra på sig såhär tänker ni?!? Jaa, de förstår inte jag heller. Men de är väl så man säger..
Har man hus behöver man då aldrig va rastlös.. De finns alltid ngt att finslipa på!! :-D
Men rackarns vad bra det blir med färgen som vi valde.. Sandbeige med vitt.. :-) Komma bli toppen de på detta lilla hus!! :-) Under förändring alltså!! :-)
 
 
Linus ha dessutom fått en helt ny cykel.. Gissa om han är nöjd?! Jösses... Han bor på denna, även fast det som igår regnade hela dagen.. :-)
 
 
I måndags hade vi en lite tjejkväll vi Klassmammor som har anordnat saker för klassen under året och jösses vad M hade gjort en massa gomat.. Mumma!! Åt o drack gott tills vi nästan storknade o precis innan vi skulle hem, klämde vi i oss en kladdkakemuffins me glass också!! :-P
Mätt som sjutton rulltade ti oss hemöver.. Undra vad jag o C ska komma med härnäst.. Men de är ju bara för mysigt o få träffas sådär.. Surra en massa o bara få ha de gott!! Galet gott!! :-D
 
 

Nu ska jag sluta med torsdagsbabblet och försöka få lite saker gjort härhemma innan det bär iväg inåt stan.

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2013-06-27 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Senaste posterna

Arkiv

Länkar