Hemma o grejjar!!0

Idag har vi en pysseldag hemma igen! Jag bara måste få ordning på kläderna som ska säljas i helgen!! :-)
Är som litegrann o de tar ju sin tid att ta sig igenom. Pjuuh!!
Hoppas det blir mycke folk på Haga skolan i helgen! Vore ju roligt att få iväg en del..
Imorn är det ju fredag och inlämning av kläderna. Dock så jobbar jag, så vi få se hur vi löser det. Men det gör det ju alltid! :-)

Imorn är det ju som sagt fredag o de innebär mysdag med båda mina kids! Då brukar vi ha mysmorgon nere med fika, Disneychannel o bara ha det gott!!

Nu, dags o ge lillan lunch!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-03-21 i | Trackbacks ()

Bilder..2

Bilder som inte gick att lägga ut från igår.. ❤

/Mariana

Postat den 2013-03-21 i | Trackbacks ()

Lyllos mig!!! ❤0

Lyllos mig!! Fick en alldeles bedårande tjusig ung kille bredvid mig inatt!! :-)
Linus kickade ut sin pappa på soffan o tog hans sovplats inatt! :-) Å inte gnäller jag för de inte, de e så härligt att ha honom såhär nära ibland.. Händer ju absolut inte ofta!!
Ligger här o lyssnar på hur han andas.. Djupt o lugnt.. Min finaste Linus!! ❤

Vi ha haft en riktigt mysig eftermidda tillsammans! Men ibland önskar jag att tiden kunde gå liiiiiite långsammare!! :-)

Kusinerna ha även träffats idag, Linus Linnéa o Edvin!! :-) Självklart komma bild längre ner!! Linus ville gärna hålla hela tiden om han fick.. Hihi.. Han är verkligen en fin kille min junior! Vill gärna hjälpa, leka med dem o avlasta mammor/pappor!! Han tänker då himla fint!! De är ju såå gulligt ju!! ❤

Gonatt på er!!

/Mariana

Postat den 2013-03-21 i | Trackbacks ()

Lilla sessan blir stor!!0

Min lilla sessa blir verkligen stor fort!! Idag ha hon hunnit bli hela 9 månader!!
Vart tar tiden vägen?!?

Det firar iaf jag o Linus med en eftermiddag/kväll på Birsta!! :-) Har lovat honom att nångång när Sean Banan kommer hit så ska vi gå o se han! Å just denna gång blev det precis på denna dag! Så kan de bli! :-)
Jag själv e ju inte sånt stort fan av han, men visst, har man lovat så har man lovat!! :-)

Men nu innan så ska både han o Linnéa få träffa sin nya kusin Edvin! 1 dag gammal.. :-)
Sen få minsan pappan i huset va me lillan o jag o junior drar o äter middag ute o ser lite show!! :-)
Mysigt!!

Dags o packa ihop oss o dra!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-03-20 i | Trackbacks ()

Mosters...1

Yes, igår blev ja moster på riktigt!
Edvin, 4432 gram tung o 54 cm lång kikade ut klockan 12.09 igår den 19/3.

Ybersöt såklart o sjuuukt lik sin mamma då hon va nyfödd!

Å dessutom lyckades han kräkas ner mig två ggr på den lilla stund vi va där! Bra iofs, fostervattnet ska ju lixom upp!!
Lika bra o ha de gjort! Tur moster hans e van efter Linnéa.. Hehe..

Grattiis Linda, nu njuter ni av stunden å försök att vila så mycket ni kan!! 💕

/Mariana

Postat den 2013-03-20 i | Trackbacks ()

Mycke å stå i!!0

Jösses vad man har o göra!! Pjuuh.. Fixar o trixar inför kommande helg! Klädbytardagar på Haga skolan!!
Äntligen är det dags!! :-)
På Lördag klockan 10 kör det igång o för andra gången så ställer jag upp som säljare, kuligt!! För er som ev ska besöka bytardagarna kan ja avslöja att ja kommer att sälja det mesta efter mina kids! Bärsele, gåstol, kläder, skor, babygym å en massa annat trevligt!! :-) Sååå, ni vet vart ni ska komma om ni är på jakt efter sånt o mycke annat!! :-)
Förra gången hittade jag ett par skidor, stavar o tillhörande pjäxor till ett Fantastiskt pris!! Visst är det härligt att fynda!! Nå så otroligt tycker jag!! :-)
Sen hittade jag såklart en massa annat smått o gott!! Hihi..
Även fast de är en massa folk så tycker jag de är så sjukt roligt! Få trängas litegrann o få slita o rycka i kläder som man bara vill ha!! Underbart!!
Så har ni inget för er på Lörda?!? Kom på Bytardagar på Haga Skolan!!

Förresten.. Veckans event på Birsta City lär locka folk som galningar! Tror ni inte? På onsdag har jag lovat att jag o Linus ska ta oss en tur dit o ha mamma-son mys!! Äta gott, titta på Sean Banan å förhoppningsvis hitta nå snyggt till honom!! :-)
Men tror de komma bli kaos därute på Sönda, då kommer schlagervinnaren Robin Stjernberg dit o uppträder!! Kan va nåt hörrni!! :-)
Själv står jag på jobbet då, så jag passar den gången.. :-)

Å vet ni vad?!?! Nu vrääääker snön ner igen!! Inget dåligt heller!!
Den dagen då jag fick Linus tokvräkte det ner snö, å vet ni vad? Min syster, som även hon ska ha sin första.. Ligger där nu, på britsen, å ha säkert värkar uti ******!!! Hua!! Men blir nog bäbis idag iaf som det verkar! Spännande!! Är tvärsäker på grabb ja, men man vet ju aldrig..

Men titt hörrni, nu jäklar snöar det!!!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2013-03-19 i | Trackbacks ()

Denna tjej...0

Denna tjej kommer, tro mig, göra mig gråhårig!! Om jag inte redan är det då dvs.. Men jösses vad hon far omkring.. Överallt...
Började i hallen, drog ut allt i lådorna.. Fortsatte och tömma ut leksakslådan, ÖVERALLT i hela vardagsrummet uppe. Drog vidare in i badrummet där hon rev schampoo-hyllan, ut över hela golvet.. Fortsatte till köket där jag höll på att kocka.. Kom in och rev ut hela lådan där jag har små plastpåsar, bullformar och annat dylikt. Sedan avslutade lilla damen med att riva ner en blomkruka i köksfönstret!!! Gaaaah!! :-O
Sååå, är jag inte gråhårig så kommer jag deffinitivt att bli det!! :-D

Jorå, jag håller koll på henne. Men sålänge hon sköter sig själv medans jag pysslar med annat o inte skriker så låter jag henne vara fritt såklart. Bara bra att vänja sig vid att jag inte alltid sitter bredvid henne. MEN, all denna tid sedan för städning är sjuuukt tråkig!! :-/ Ojojoj..

Nu när lillchefen här hemma fått sig mat i magen o mamman börjar och rensa o plocka i köket. Så har hon nu sin skönhetssömn en stund.. :-) Å jag få roa mig me annat.. Eller ja, efter städningen.. Pjuuuh..

Men jösses vad jag är Glad att hon finns.. Gråhårig eller ej!! En dag kommer även hon briljera med ngt stort!! De vet ja!! :-)

Min fiiinaste lilla Linnéa!!
 

/Mariana

Postat den 2013-03-18 i Allmänt | Trackbacks ()

I mina drömmar...0

I mina drömmar.. Då finns denna fiina cheva!! Vill bara ha!!
Tänk om man kunde önska.. Jaa, då hade minsan denna varit först på min önskelista!! Mumma, vad jag skulle glida runt fint i den!! Med lite extra tryck unden huven oxå såklart!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-03-14 i | Trackbacks ()

Bra dag!!0

Idag känner jag de är en himla bra dag!! Linnéa börjar bli piggare o är fri från feber! Dock e snuvan o hostan kvar, men sånt kan vi allt leva med! :-)
Bricanylen hjälper till på natten och vi alla får vår skönhetssömn. Precis som de ska va!! :-) Skönt!!

Igår drog vi på Usport o fyndade lite. En mössa ti tösa o en TILL innebandyklubba ti Linus. Åsså hittade han ett par sneakers till sommarn. Så självklart, han skulle bara ha dem!! :-)

Idag va de tänkt att de skulle bli babysång, men eftersom lillan inte va riktigt som vanligt kändes de bara dumt att gå. Vi har däremot varit ti stan en sväng, lämnat in BeSafe stolen på service o hälsat på på jobbet en snabbis! Bra nog de!!
Nu ha vi landat hemma o skriver handlingslista inför imorgon. Storhandlar gör jag en gång i månaden o den som varit gjorde jag aldrig de. Så Bidde en hel del småhandlingar.. :-/ Gillar inte alls de!! MEN, ska bättra mig på den fronten!! Såå gött o ha allt hemma klart o bara behöva handla mjölk, bröd o sånt småtjafs!! :-)
Såå, imorn när M slutar så bär det av!! Spendera nån timme på affärn!!
Å sen blev de visst match redan imorn! Klockan 16 ska vi va i hallen!! :-) Kuligt kuligt!! Å spännande!!
Tro vi få ta en semesterdag för junior på månda så han få vila upp sig efter denna helg!! Haha.. Lär nog va bra nog trött!! :-)

Ikväll blir det dessutom att skaffa kort på rätt ställe här i Matfors!! På TRIM blir de!! Är så trött o less på de andra stället o de har inte det jag önskar! Sen så är det inte direkt så att man vill gå o hoppas på att maskinerna funkar!! De bara SKA funka!!
Jajja!! Nu blir de varje fall mer träning o de gillar ja!! Ska bli gött o bli en i gänget där ist för som de varit nu. Jag o sjutton grabbar!!! :-/ jösses!!

Äsch, må nog fortsätta på min inköpslista.. Usch, så lång den blir... :-/

/Mariana

Postat den 2013-03-14 i | Trackbacks ()

I väntan...1

I väntan på pappan i familjen så leker vi lite i bilen! :-) Jösses vad jag Älskar mina barn!! Detta är vad livet handlar om!! LYCKA!!! ❤

/Mariana

Postat den 2013-03-13 i | Trackbacks ()

Febern håller i sig..0

Javisst, Dumma Febern håller i sig och lillans förkylning är densamma som igår.. :-/ Önskar den va väck snart så vi kan vara på Hockeycup allihopa till helgen!! :-) Linus ha cup tillsammans med 05:erna å eftersom vi ska träna inför nästa år, så ska vi föräldrar vara med och arrangera och hjälpa till! :-) Våran lott föll på hamburgeförsäljning och förberedning! Helt okej för min del! Hehe.. Bara jag slipper sitta i speaker-båset o prata!! :-)
Ska bli kul att få va med om detta för första gången, riktigt kul!! Å som Linus ser fram emot detta!!! :-)
Så är det ngn som ha väldigt lite för sig på lörda, kom o kika på match, köp en hamburgare eller bah kom förbi!!
De va visst runt 10 lag som skulle spela, så jag tror det komma bli galet snurrigt o sjukt kul att få va me!! :-)

Sååå, hoppas lillan piggnar på sig så vi alla kan vara med!! Vore såå kul att få vara med på juniors allra första cup! Å på hemmaplan i Njurunda oxå!! :-)
Matcherna börjar redan 8.40, å slutar inte förrän vid 18 nånting.. Så kom in vettja!! :-)

Imorn är det premiär för Baby på Bibblan här i Matfors också, men eftersom skruttan är sjuk så tror jag inte nu iaf att det blir nåt! Bättre att va hemma, bli frisk å va pigg inför kommande helg!! :-)

Igår va jag in o träffade o surrade med några goda vänner!! Som alltid drar klockan iväg så rackarns fort o vi pratar nästan i mun på varann!! :-)
Men de är ju såå himla kul. Å när man e hemma med en sjukis som nu på dagarna är det faktiskt skönt o få slippa bacillerna ett tag oxå!!

Idag är dagen oxå då min systers tid går ut. Ja, hon ska ha bäbis även hon. Jag blir moster på riktigt och mina barn får en kusin.. (fast enligt linus har dom ju flera redan... haha) Jag gissar på en kille o tror dessvärre att hon får förbereda sig på övergång. Jag själv har ju gått över med båda mina barn, blivit igångsatt och inte haft nån vidare tur.. :-/ Förutom turen att de mått gott och varit välmående båda två när de äntligen tittat ut!! :-)
Men som sagt, vi är ju inte kända för att få när vi ska. Och eftersom jag vet vilken pina det är med övergång så hoppas jag förstås att hon slipper.. Den önskar man ingen kan ja lova!! Men risken är ganska stor.. :-/
Jag gissar på 23-25 mars jag!! :-)
Bäbisar brukar ju inte direkt lyssna på oss föräldrar o tro mig, inga spec.grejjer som man gör heller gör direkt saken bättre!! :-/

Förresten.. Vet ni att Usport har utförsäljning!?!? Tror faktiskt att vi ska ta oss en sväng förbi där sedan. Först o se om de är kaos eller om man faktiskt kan vistas där!! :-0

Dags o gö lite nytta!! Hej på er!! ❤

/Mariana

Postat den 2013-03-13 i | Trackbacks ()

Sjuk sessa!! :-/2

Min lilla sessa är sjukis o inte är de roligt inte!! :-/
Ringde vc förut, så kl 13 för att få lyssna på lillhjärta o ev få nå som lugnar hennes hosta.. Hua!! Lillan!! ❤
Linus är på skola o skulle på spännande utflykt med klassen idag! :-)
Önskar att lillan blir piggare!!

/Mariana

Postat den 2013-03-12 i | Trackbacks ()

Jobbhelg-check!!0

Sådär ja, då har man gjort en helg i uniformen på jobbet! Avverkat några få timmar på sömn och idag kom min mami hit o kockade mat! Alltid lika mumsigt såklart!! :-) De tackar vi för!!
Igår blev det en liten reunion kan man säga! Träffade på några härliga människor o skrattade gott!! Fantastiskt!! Å vad glad sånt kan göra!! Verkligen!! :-)

Dessvärre ha lillskruttan här hemma feber, så om man ser på kommande vecka så blir de nog lite lugnt! :-/ hoppas dock att hon blir piggare så vi kan gå på Babysång!! De e ju så trevligt!! :-)

I fredags hade vi en toppendag på isen i Kovland! Grillade korv, wokade o körde skoter!! Linnéa va såklart superduktig o skrek inte en gång! Så de bådar väldigt gött inför kommande fjällresa!! :-)
Vi blev några stycken o kidsen fann varann fortare än förra gången! Såå himla kul tycker jag!! :-)
Det sämsta va väl att så fort solen gick ner blev det vrålkallt.. :-/ Å efter vi packat oss in i bilarna o lastat på skotrarna så insåg vi att graderna redan gått ner på -10!!! Hua!!! Brrr.. Inte så konstigt att de blev lite kyligt emot slutet!?!
Men så kom febern å på lillan!! Där fick vi iaf igen de direkt!! Såå dumt!! Men men.. Vi hoppas ju som sagt att de inte blir långvarigt!!

Imorn är det måndag igen!! Hääärliga månda!!! Hehe!!
Ser fram emot o längtar nu till ledighet, bus o mycke träning!!

Nu blir de iaf soffhäng av en trött jag o ladda om för en ny vecka!!

Ha en bra vecka!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-03-10 i | Trackbacks ()

Dubbel Lycka!!! ❤0

Jag är sååå Glad så jag både skrattar o gråter samtidigt!! Jäklarns vilken chock!! Min "syster" Therese o hennes Jonas ska få tillökning i sommar och imorse har de varit på UL.. Dubbel lycka o tvillingar kikar ut här i sommar!!! 
Snacka om häftigt!! ❤
Såå nu komma det bli en härlig skara grabbar där hemma som vi få snusa på!! Jisses!! Jag är stum!! Det är ju såå häftigt!! :-) Tänk, Victor blir storebror till två samtidigt och tro om han är nå stolt då!! Waaaoow!! Både jag o Linus är säkra på att Vicke komme bli en superbra o snäll storebror!! :-)

Ni vet mina underbaringar vart ni har oss!! Vi finns här o allt komma gå super!! :-)

Stort Grattiiis ti er!! ❤

(Stal bilden av er.. Hihi.. Dubbel Lycka!!)

/Mariana

Postat den 2013-03-06 i | Trackbacks ()

Sportlov!!0

Äntligen!! Nu kör vi Sportlov för Hela slanten!! Linus får välja lite vad han vill göra och det bruka kunna bli bra!! :-)
På fredag blir de varje fall istid igen på tjärn!! Underbart!! Tro om man ska ta med lite pimpelgrejjer så kidsen kan ha kul med de oxå!! :-) ska i vilket fall förbereda fiskeprylarna!! Alltid kuligt!! :-)
Tänkte göra iordning så man kan äta middag ute och utnyttja dagen till Max!! Så hoppas verkligen inte att vädret sviker oss!! Då blir ja butter!!
Får förhoppningsvis sällskap av några kompisar som bor alldeles i närheten oxå, så det blir riktigt kuligt de!! :-)

Men först onsdag!! Undra just vad junior vill hitta på?!? Kanske bara va ute på går'n o pyssla? Vore ju gött de med! Hacka bort lite is o kanske sola lite på baksidan?!? :-D

Nu först.. Soooova järnet!! Natti nattii!!

/Mariana

Postat den 2013-03-05 i | Trackbacks ()

Tisdag!!0

Idag kör vi en hemmadag igen!! Rätt så skönt när man är trött o bara vill slappa!! :-) Linus ville hemskt gärna på fritids idag igen då de skulle gå iväg på en tripp till en Superrolig pulkabacke i närheten! Såå, han gjorde sig redo för de imorse!
Men sen gör vi Sportlov!! Ska vara lediga resten av veckan o det ska bli superskönt!! Verka ju som att det ska bli superväder, så inte grinar vi inte!! :-)
Bestämde oss för att fredagen spenderas i kovland igen så junior få köra av sig lite till å så vi kan grilla o sola!! :-)
Då ska även Linnéa få testa att åka skoter oxå! Hon är ju över 8 mån så nångång borde ju få bli den första innan fjällerna!! :-) hihi..
Linus va ju endast 3 månader första gången han!! :-)

Till helgen så ska jag jobba igen o det ska bli kuligt! Meeen som vanligt då jag har dagpass så ska det va strålande sol enligt prognosen.. :-/
Jajja, de som är lediga får ju njuta i varje fall!! :-) å eftersom det är Sportlov så är de ju en del!! :-)

Förut så slog Linnéa rekord på förmiddagssovningen iaf!! Hon somnade efter jag lämnade Linus på skolan vid 8.30.. Jag lyfte över henne till säng, sedan sov hon ända ti 10.20...!!! Helt otroligt länge!! Tro faktiskt aldrig ha hänt!! Såå jag slumrade oxå in, såklart!! På soffan.. Drömde sjukaste drömmen av de alla o visste knappt vart ja va då jag vaknade!! Hahaha!! Jösses!!
Men iaf!! Linnéa är just nu på strålande humör o busar runt!! Härligt!! Om hon blir såhär glad gör de ju absolut inget om hon sussar på såhär på morgonkvisten.. :-)
Tänk vilken skillnad från då hon började krypa omkring! Min lilla smultronblomma!!! ❤

Nu tro ja vi ska ta o gö nån nytta här hemma!! Tvätthögen ska fortf bort bort bort!! Dumt bara att vi inte har en torktumlare då man ska tvätta jackor.. :-/ Hade gått liite bättre då!! Men men.. Ordna sig på nå vis ändå!! :-)

Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-03-05 i | Trackbacks ()

Måndag!!0

Japps, måndag igen!! Trött efter en mycke trevlig helg, men det börja ordna till sig! Jag o Linnéa ha en mysdag tillsammans medans Linus ville gå på fritids ett par timmar! Snart ska vi ta en prommis o hämta hem han!
Håller på och tvättar bort en del av tvätthögen som på nå konstigt sätt vuxit som sjutton i helgen!!?? Kan inte förstå!! :-0 hehe..
Tvättat överdraget till bilbarnstolen som Linnéa ska växa i snart oxå så vi kan börja använda den snart!! :-) Ni vet, hon är ju inte så stor våran lilla skrutta. Så än har hon babyskyddet!! Hehe..
Men snart såå!!

Idag är en bra dag känner ja!! :-) Imorn blir den nog ännu bättre då Linus ska va hemma o va lediga med oss!! :-)
Tro de kan bli grillning nånstans eller nå annat tokroligt som han väljer!! :-)

Linus hade ju turen att vinna igen förresten!! Hahaha!! (Undra just vart han ha fått turen ifrån??!!) Men de vart en ny snowracer!! Kommentaren ifrån Linus då han fick veta va ju sååå klockren!! "-Men pappa, vad bra!! Då kan ju du få igen din!!!" Hahaha.. Goungen!! Till saken hör ju att vi faktiskt aldrig köpt en åt Linus eftersom M:s fanns kvar och va hel och körduglig! Så han har alltid varit nöjd med den! Lite tung dock, men skadar ju aldrig med lite muskler?!? :-) hehe..
Men nu alltså.. 6 år o ha Äntligen fått sig en egen!! Ni kan ju alltså förstå Lyckan!!! :-) ni får en bild på den här nedan!! Superfrän ny snowracer!! :-)

Dags o klä på tösa!! Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2013-03-04 i | Trackbacks ()

En dag på isen!!0

Igår hade vi en Fantastisk dag på isen!! Jag bah älskar't!! TACK alla inblandade för en grym dag!!
En repris på den vore nog en idé!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-03-03 i | Trackbacks ()

Gaaah!!0

I brist på sömn så få man blogga sig trött?!? Eller?? :-0
Jajja!! Förstår inte!! Behöver sova, är trött och gäspar hela tiden.. Trots detta så vill inte John Blund besöka mig i afton.. :-/
Funderar på morgondagen....

Eftersom jag plippar runt på telen så hamnade jag en sväng på fejjan!! Hittade på lite pics på mina barn! Älskade älskade ongar!! Verkligen mina juveler!! ❤
Bjuppar på bilderna såklart!!

Ska försöka med ett nytt försök nu ti sömn. Behöver de... Nuuuu!!!

/Mariana

Postat den 2013-03-02 i | Trackbacks ()

Äntligen Helg!!0

Jaa, säga vad ni vill. Nog är det alltid skönt med helg och ledighet tillsammans med det Bästa man har. Tillsammans!! :-)
Idag har Linus varit hemma med mig o Linnéa och vi tog oss en promenad fram på byn. Handlade lite, mumsade en korv på Dannes och sedan vart de en massa halkande fram och tillbaka.. Jösses, det är verkligen glaaashalt överallt!!! :-/
Sen kom M:s kompis M över med grabbarna o åt middag me oss!!

Nu ikväll drog M o Linus iväg ti västra med vår nyinköpta bil. Som snart Äntligen är klar. Hoppas vi!! :-)
Och jag.. Jaa, jag har påbörjat packningen inför imorn. :-)

Imorn blir det en sjujäkla trevlig dag på isen. Mina pojkar drar iväg tidigt och ska angla medans jag som är bekväm av mig drar iväg liiite senare. Där runt 9 iaf.. :-) Hehe..
Sen ska de anglas, grillas och mysas i massor!! Vi komma bli en stort gäng och SOM jag längtat efter detta heeela veckan lång!! Tror det blir en sjukt trevlig dag, å eftersom det är de allra bästa som kommer vara med så VET jag att de blir super också!! :-)
Linnéa få ha en heldag me mormorn hon, så hon blir nog superglad hon med!! :-)
Såå, kycklingen är marinerad o allt det andra är kirrat!! Häärliga årstid!! :-)
Verka dock som vi ska få skitväder, men va gör väl de?!? Ha man kläder så funkar det ändå!! Gaaalet vad jag längtar!! :-)

Nu tro ja minsan det blir sussa av så man är pigg som en MÖRT imöra!! Hahahaha...

Hej på er!!
 

/Mariana

Postat den 2013-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar