Jobbhelg-check!!0

Sådär ja, då har man gjort en helg i uniformen på jobbet! Avverkat några få timmar på sömn och idag kom min mami hit o kockade mat! Alltid lika mumsigt såklart!! :-) De tackar vi för!!
Igår blev det en liten reunion kan man säga! Träffade på några härliga människor o skrattade gott!! Fantastiskt!! Å vad glad sånt kan göra!! Verkligen!! :-)

Dessvärre ha lillskruttan här hemma feber, så om man ser på kommande vecka så blir de nog lite lugnt! :-/ hoppas dock att hon blir piggare så vi kan gå på Babysång!! De e ju så trevligt!! :-)

I fredags hade vi en toppendag på isen i Kovland! Grillade korv, wokade o körde skoter!! Linnéa va såklart superduktig o skrek inte en gång! Så de bådar väldigt gött inför kommande fjällresa!! :-)
Vi blev några stycken o kidsen fann varann fortare än förra gången! Såå himla kul tycker jag!! :-)
Det sämsta va väl att så fort solen gick ner blev det vrålkallt.. :-/ Å efter vi packat oss in i bilarna o lastat på skotrarna så insåg vi att graderna redan gått ner på -10!!! Hua!!! Brrr.. Inte så konstigt att de blev lite kyligt emot slutet!?!
Men så kom febern å på lillan!! Där fick vi iaf igen de direkt!! Såå dumt!! Men men.. Vi hoppas ju som sagt att de inte blir långvarigt!!

Imorn är det måndag igen!! Hääärliga månda!!! Hehe!!
Ser fram emot o längtar nu till ledighet, bus o mycke träning!!

Nu blir de iaf soffhäng av en trött jag o ladda om för en ny vecka!!

Ha en bra vecka!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-03-10 i | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar