Vilken vecka..0

Precis, den här veckan känns som om den är oändlig. Men snart är det helg igen, så det ska bli najs de! I söndags så verkade inte Linus nå pigg igen, så vi bestämde oss för att jag skulle vara hemma med honom på måndagen. Men även på måndagen har sjukan hållit i sig. Är hemma fortfarande idag med lilla prins som så oturligt aldrig kan få va helt frisk.. Tycker så himla synd om honom, han blir ju så himla trött och utmattad.. Hua!!
Fast igår kom mormor på eftermiddagen och jag kunde jobba heldag, först på morgonen och sedan hela kvällen fram till klockan 22,15 när jag va hemma igen.
Fast visst, hade ju en break där emellan när jag va och snusade bäbis. Hälsade på Nadde i Härnösand och deras nya fiiina bääs Jenna åsså Becca såklart! Såå himla fin var hon ju så såklart blev man ju sugen åter igen att skaffa en till.. Men men, what to do!?! :-)
Ska lägga in några tjusiga bilder på nytillskottet längre ner här så ni få kika.. hihi.. :-)

Idag verkar Linus mest slut och allt är jobbigt för honom, vi har starka funderingar på att ringa och kolla vad vi ska göra.. Det är ju inte alls roligt när han blir sjuk stup i kvarten, kanske är det något som inte stämmer? Jaa, funderingarna blir långa. Lilla stackarn!

Igår när pappsen kom hem från jobbet så hade han köpt me sig en liten present till sjuklingen våran, eller ja, ingen liten heller. En stooor traktor eller grävskopa, eller vad det nu kallas..? Hehe.. De få ni avgöra själva.. :-)
Ska ta o slänga in lite sånna bilder också, mysfisen våran!!

Nu när det snart är helg igen känns det såå himla skönt, fast egentligen skulle jag vilja jobba hela helgen eftersom man gått miste om några timmar här i veckan. Men när det vankas personalfest (kickoff) så kanske det inte lockar lika väl. Vi skulle hålla till på sidsjö hotell, jaa, kan tänka mig hur ni tänker.. Vad är det? Joo, vi ha haft alla våra utbildningar där innan vi kom in i huset ute i Birsta. Så för oss alla som jobbar på coop så är det välkännt.. Hehe...
Fast vi ska såklart följa travet tillsammans innan vi sticker upp dit, nu ha vi inte bestämt riktigt vart ännu. Men de lär väl ordna sig i sista sekund.. :-)  Å eftersom förra helgen innebar en fin välkomnande vinst så hoppas vi ju just denna helg på ännu bättre vinst såklart.. Aldrig är man nöjd... :-) Hehe..

Nää, ska ta o grejsa lite här hemma nu jag medans Linusen för en gångs skull sover....

Ha de fint i dassvädret o njuuut av bilderna här nedan!! Tjingeling!!

  <--Snygging!     <--Killen som älskar duschen!   <--Stövelkillen!

  <--Tokglad!!    <--Stolt över bilen o bygghjälmen! :-)

  <--Rebecca stolt storasyster till Jenna.    <--Finaste Jenna sussar gott!!

/Mariana

Postat den 2008-04-03 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar