Vändning kanske?0

Hoppas på vändning med febern nu närmsta dagarna.. Har varit upp på barn på sjukhuset igen idag och fick Linus genomkollad igen. Skönt att veta lixom innan helgen eftersom han var röd på ena trummhinnan i onsdags när vi va där. Han va även det idag plus att halsprovet han lämnade fanns det också bakterier i (såklart när man har en fökylning).. Men jaja, han fick penicilin nu iaf så hoppas på en stark vändning.

Efter vi varit på sjukhuset och hämtat ut nya medicinen så åkte vi förbi Linus mormor, hon ville ju hemskt gärna träffa honom. Sedan så hade hon varit på stan o shoppat åt lille prins igen, gaaalen.. Han blir så bortskämd!! :-)
Men va gör de när man e sjuk?? hehe.. Jättefiin stickad tröja me tillhörande snygg mössa och ett par fina mysbyxor. Tack momma!! :-D
Där märkte vi av en STOR skillnad på Linus redan då, han började äta litegrann plus att vatten gick ner. Är såå himla glad att han börjar få i sig både vätska och mat.
Eftersom han gått ner en massa när vi va och vägde honom på sjukan idag, så blev jag glad.. :-)

Nää, dags för Let´s Dance igen.. Sååå bra!!

Kraaaam o ha en trevlig heeeelg!!! Herråå

/Mariana

Postat den 2008-02-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Feberkille här hemma..1

Febern håller i sig, ingenting verkar ta på lilleman. Han får sånna här subbar i stjärten, men så fort han får dem så kommer de ut lika fort. Så han tar inte åt sig.. Inte bra!
Fast nu här på morgonen så ringde jag min pappa, han va som tur va på hemmaplan. Så skickade honom på apoteket och köpa flytande alvedon, så nu har vi provat de. Hoppas de ger med sig bara.. Linus är så himla slö, stackars liten.. Han har legat hela natten med frossa, 40,6 har den legat som mest. Uscha! t.o.m. när vi vaknade imorse så var den uppe på 40,4.. Verkligen inte bra!! Men men, går förhoppningsvis emot bättre tider nu..
Håller på o vädrar ur sovrummet nu så det är svalt och skönt när han ska sova sen igen.. :-)

Satte honom i sittsäcken förut, myste på lite..

             <<<----Mammas sjukling.. Hua!!

Ingenting duger verkar de som, vatten som brukar vara så gott vill han knappt dricka. Det som är såå himla viktigt!! Å sen välling som också brukar vara favoriten duger heller inte, men yougurt däremot fick vi i oss en halva iallafall.
Hoppas han blir piggare snart så man känner igen honom igen, mitt lilla energiknippe är mer en slö liten fågelunge nu. Inte det roligaste att de som mamma måste jag säga, lider så fruktansvärt med honom..

Nää, nu ska vi gå o mysa.. Ha de gott!!

/Mariana

Postat den 2008-02-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Mardrömsnatt..0

Mm, vilken natt. Helt slut i både kropp och huvud, Linus ha fått hög feber och hostar så han nästan kräks. Uscha, vad man lider me honom.
Men ringde på sjukvårdsrådgivningen imorse och fick en tid klockan 11,30, väl där fick vi inte komma in förän 12,30.. Sällan de ska vara sånna förseningar!! Men men, bättre de än ingen hjälp alls..
Så nu har de tagit halsprov på honom, vilket vi får svar på inom några dagar förhoppningsvis. Sedan kollade de honom rakt igenom för att kolla så lungor och allt sånt va bra, och som tur va så lät att fint. Så förhoppningsvis så visar de inget onormalt på halsprovet heller..
Tyckte de va tokjobbigt att ens finnas med i rummet, trött och me gråten i halsen så kämpade vi oss igenom läkarbesöket. Som även hade 2 läkarstudenter med, inget illa emot dem, men jobbigare när fler är med tycker jag. Och sen att de försöker få mig och tro att jag själv överdriver det hela gjorde ju inte saken bättre, men jag stog på mig och fick tillslut den hjälp jag ville ha!!
Så nu ha vi fått någon dundermedicin, så håller tummarna att hans hosta ska försvinna nu de närmsta dagarna. Eftersom han haft hosta nu till och från i 8 månader så känns det som att det är på tiden att den försvinner nu!!!! Är så less på att ligga på aga och känna sig osäker på hur han mår, nu är det nog!

Igårkväll var jag på Me&I-party hos Ki, en mycket trevlig tjej som jag lärt känna genom familjeliv.se. Jätteskoj o träffa andra också, men att få se de såå fina kläderna va ju ett absolut nöje! Plus den goda fikan hon bjöd på, mumsigt hembakat bröd med go fyllning och te. Såå gott!! Tack Ki för att jag fick komma!! :-)
Hittade ju en del finfina kläder åt Linus, måste ju bara visa.. hihi...

         <--Fiiina va?? hehe..

Blir hemma från jobbet imorgon iallafall eftersom Linusen e sjukis, såå himla trist för man missar ju en del av de roliga me jobbet. Praktiken!! MEN, ska försöka se om jag kanske kan få åka och göra den nästa vecka. Får ju i sånna fall åka själv, men de e de ju värt. Skulle va skoj och komma ut, dessutom lär man sig mera också. Iallafall med det som jag ska lära mig, kassauppräkning.. :-)  Inte lite heller och hålla reda på, men de ska nog läras in så fort som möjligt.. :-)

Nää, nu ska jag försöka ta och göra middag. Idag ska jag göra kokt potatis och fiskgratäng, syrran e här o hälsar på så då bliré fisk.. Mumsigt!!

Ha de fint... Herrååå!!

/Mariana

Postat den 2008-02-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Massor ha hänt...0

Hejsan hallåå gott folk!

I helgen har det hänt en del kan man säga.. På fredakväll va vi som skrivet ut på Alnön o käkade mumsig middag me mamma o Micke, sedan åkte vi bara hem o sussade gott.
På lördagen åkte vi o hälsade på familjen Dahlin ute i Fagervik en sväng. Sedan for vi ut ti birsta och köpte en ny bilstol till Linus, måste ju ha en i båda bilarna eftersom han ha vuxit ur den lilla.. :-) Blev en BeSafe eftersom den passade bäst i bilen, plus att den är tokbra!!
Sen så sprang vi in på birsta city och inhandlade en skinnjacka åt lilleman, såå snygg!!

  <-- Cooling!! Den ska vi ha användning av massor här i vår och sommaren! :-)

Senare på eftermiddan va de ju såklart hockey på tv:n, så kikade på den åsså kom Magnus bror Stefan hit me kompis Martin. Käkade ilag, pizza!! Mums!!
Linus fick även prova Stefans mössa, titta här.. hehe..

  <-- Frään va? hehehe..

Senare på lördagskvällen ringde min kära lillasyster och ville så gärna ha skjuts, å snäll som man är så åkte jag såklart iväg och skulle skjutsa dem. MEN, väl där och ha hämtat dem så upptäcker vi att jag ha fått punka på ena framdäcket... Bläää!! Men eftersom de inte är alltför långt hem ti mammsen så tog jag mig dit och parkerade bilen där istället. Vilken tur de va goofy å inte volvon, då hade jag inte kunnat kört en meter.. :-/  ho ho..
Efter många om och men så tog jag mig hem, strumplös, bh-lös och endast me pyjamas o fleecejacka stog man där.. Ja, ni kan ju tänka er den synen..!! Haha, man kände sig ganska utblottad.. :-)
Nåja, tog mig hem iaf.. Skönt de!! 

På söndagen stog de tupperwareparty på schemat, åkte upp till Torpshammar där det skulle vara och gick på en visning hos Emma. Massa fint finns de, men tyvärr kan man ju inte handla allt för mycket åt gången. Men hittade en del som jag bara skulle ha!! Sen ska jag ha ett eget party också i slutet på mars, så ska försöka komma på ett datum så jag kan skicka inbjudningar till massor!! hihi..

Igår hela dagen så höll sig Magnus hemma här och tapetserade Linus sovrum, snart e de klart. Halva rummet är tapetserat, snart så... Ska ta och åka och inhandla en ny dörr plus div till som ska in i rummet också den här veckan, så förhoppningsvis kan vi göra klart de till helgen.

Igår fyllde även min styvsyster Therese år, hela 21 år.. Så dit for vi och åt tårta plus go mat igår eftermidda, alltid lika skoj och träffas allihopa!

Idag tänkte vi åka och hälsa på Jennifer och Bodil, Jennifer fyllde ju hela 1 år i förra veckan. Så nu e hon också stortjej, de gå så fort! Få se när de blir idag, annars få vi kanske ta de någon kväll här i veckan.. :-)
Måste ju jobba resten av veckan, känns ganska trist faktiskt.. :-/ Man tänkte inte på hur skönt man hade det när man va hemma och myste som mest hela dagarna, nästa gång ska jag verkligen ta vara på det mer!! Men vi ska vara i Härnösand ons-fre på deras coop forum, så de ska bli skoj faktiskt. Fast dock blir de ganska långa dagar, men visst, de få man ta!! :-)

Imorgon är det Me&I party också, hemma hos Ki. Ska bli najs som sjutton de, har redan spanat på deras hemsida. De finns ju såå mycket där också som man bara vill ha, men även där tar plånboken emot och säger..: "-Bara enstaka, inte allt!!"  hehe..

Nää, nu ska jag väl ta o mysa me Linus såhär en ledig dag. Har hållt på jagat några begagnade däck åt golfen, men de skulle kika ifall de hade. Såå hoppas jag kan åka och köpa dem idag nångång... Annars blir det nya, och dessutom mer stålars ska ut. Näätack, köper hellre beg.. Håll tummarna åt oss!! :-) hehe..

Joo, kom på en grej... Surrade på pappa min igår och han hade testat och ha me hundarna på skoterturen i lördags, vilket de båda gillade. Tänka sig? Hahaha.. Så måste ju lägga upp bilderna som han skickade, sötnosarna Temmis och Boss njuuuter i släden!! :-D

       
   <-- Boss tar sig en vilostund på snöhögen uti Kovland..

/Mariana

Postat den 2008-02-25 i Allmänt | Trackbacks ()

Vilken underbar dag!!0

Mm, dagen känns redan helt kanoon. Solen skiner och jag med den! Kan ju inte bli bättre, eller hur?

Linus och jag har dansat och sjungit här på morgonen, fast dock blev han såklart övertrött och vägrade sova när de väl blev dags. Så somnade inte förän klockan 13, så vi få hoppas lilleman vill sova ett litet tag till.
Älskar lille prins även fast han ka bli toookjobbig i sitt trötta tillstånd, hua!!
Själv ska jag strax hoppa in i duschen o fräscha upp mig lite, för att senare ta oss ut i fina vårvädret. Termometern visar +9 grader så det känns verkligen toppen!

På eftermiddan idag ska vi bege oss till mamsen o micke, vi ska äta tillsammans idag. Mums! Har tagit fram älgstek som vi ska göra, sedan ska det serveras kokt potatis och mumsig sås till. Ooo vad jag längtar!! hehe..
Inte alls så man är matglad va? haha..

Tänkte även ta mig en tur utöver Birsta innan vi åker på Alnön, kika runt lite i de nya butikerna. Inte för att man ska shoppa så väldans, men alltid roligt o se va de har o bjuda på. Kanske nå nytt o fint? :-)

Såå nu ska jag ta mig i kragen o fräscha upp mig lite, lovely!!

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-02-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Kolla in...2

Härom veckan visade syster yster min en video som verkligen har gnagt sig fast i min skalle, såå himla bra! Och av dem som sjunger den, killar från norska idol om jag inte missat ngt helt?
Men den är ju sååå underbart bra, ni måste bara lyssna!!! :-)  Njuuut!!

De som sjunger heter Espen Lind, Askil Holm, Alejandro Fuentes och Kurt Nilsen...

/Mariana

Postat den 2008-02-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Vilken dag!!0

Ojojoj, vilken dag. Är helt slut efter o ha försökt hämtat igen sig och samtidigt haft Linus hemma. Kan säga att man va rejält sugen på o ha honom på dagis när man e så trött o slut som jag varit, fast mysigt o ha honom hemma också. Lillfisen min!! :-)
Fick ju åka ti Övik i tisdags och kom hem igår eftermiddag, hade haft jätteont i magen hela dagen igår och till slut så kom kräkan igårkväll. Kändes helt fantastiskt bra efter den, MEN hade fortfarande magont och febern började stiga. Över 39 graders feber och frossa låg man här i soffan och tyckte rejält synd om sig själv. Usch o fy!! Fast blev inge mer kräka utan de la sig sakta men säkert. Får hoppas att det kanske va en matförgiftning el liknande, men borde ju va nå sånt eftersom de gick över så pass fort.
För idag ha jag endast varit som mest trött och hungrig, bra va? :-) hehe.. Aja, nog om detta.. Piggare nu iaf!

I lördags va vi ju som sagt hemma hos Jessica o Henke, ska lägga in lite bilder här nedanför. Åsså i söndags va vi ute hos familjen Dahlin o grillade lite, mysigt! Så tänkte lägga in ngn bild därifrån å.. :-)

Snart är de helg igen, å va ska vi hitta på denna helg då tro? Joo, ska faktiskt försöka bli klar me Linus rum. Sedan ska jag som mest bara vila, tänka åka uppöver ti västra på söndag. Är nämligen bjuden på tupperwareparty, ha småkikat lite i tidningen innan och de finns ju verkligen massor.. :-)
MEN kan ju inte handla allt, skulle ju bli ruinerad då..

Hörde även att det va utförsäljning ute i Matfors på pysen´s, så måste nog ta mig en tur ut dit imorn. Skulle va halva priset på jackor, handskar osv. Och eftersom reima är de absolut bästa måste man ju ut o spana, kan ju fynda rejält.. Går inte o missa!! :-D
Plus att polarn o pyret hade öppnat ny butik i birsta, där kan de kanske också finnas lite av varje. Måste nästan ut o spana där nå också i helgen.. hehe..

Nää, dags o kika klart på hockeymatchen. Inte för att jag är så tokintresserad, men roligt ibland å se å.. Tyvärr ligger timrå under nu me 3-1, men de kan de snabbt vända bara de själv vill. Tro faktiskt på en seger för timrå ikväll, så vi få väl se? Hoppas kan man alltid göra även fast de ser väldigt dystert ut nu efter 2 perioder.. :-(

Ha de gott bloggers.. Lägger in lite av varje nu rå så kan ni titta o njuuuta!!  Tjing Tjing!!

  <--Buspojke!      <--Disa o Linus!      <--Åsså kom
                                                                                                                                                                               Ebbe!

  <--Sööt Ebbe!     <--Frääning!                 

  <--Sööta Julia sussar gott!      <--Linus i vagnen!

  <-- Julia o Linus             <-- Busar lite.. :-)

Mm, där va de massa fina bilder på massa sööta barn. De bästa!! :-D

Bye Bye!!!

/Mariana

Postat den 2008-02-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Åker...0

Japps, då va de dags. Åker till Övik nu snart, väntar på skjutsen nu. Ha varit och lämnat Linus på dagis, så nu är det bara att fara.. Lite pirrigt känns de, men mycket skoj också såklart. :-)

La ju som sagt in lite olika bilder igår, några e ganska gamla men de e lika fina ändå!

Nää, dags o rusa. Ha de gott people!! Herrråååå... :-D

/Mariana

Postat den 2008-02-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Lite bilder bara.. =)0

   <--Race på barnens hus!     <--Läser tidningen en söndag..

  <--Mammas snygging!           <--Hahaha, gissa om jag skrattade?

  <--Linus gudmor o gudfar!       <--Linus farbror Stefan!

  <--Linus moster Linda!          <--Åsså moster Cicci!

Tänkte bara, fina bilder på underbara personer!! :-)

NU ska jag verkligen gå o sussa, natti natti... Iiihhhh...

/Mariana

Postat den 2008-02-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Månda, snart tisdaaa... =)0

Måndag och vardag igen, ganska skönt faktiskt även fast man blir trötter. Ska åka upp ti Övik imorn på lite praktik, åsså ska de bli himla skoj o mysigt o bo på hotell. hihi..
Fast kommer sakna ihjäl mig efter lilleman, ett helt dygn utan honom. Blää!! Varför ska det kännas 10 ggr värre bara för man ska åka lite längre bort..? Usch, känns inte kul. Men eftersom det ingår i jobbet så måste man offra sig ibland.. :-)

Lägger in några bilder från lite nu o då här, snyggingen o prinsen Linus är min bästaste i väääärlden!! :-D


                     


Nää, sak faktiskt ta o ta mig en dusch o gå o sova nu snart. Är såå jäkla trött plus att mitt huvud ha gjort ont enda sen jag klev ur sängen imorse. Kan kanske va för att man är såå trött nu på sistone, blää!!

Så natti natti, skrive nå mer när ja orka..:-D   Herrråååå!!

/Mariana

Postat den 2008-02-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Ännu en fredag!0

Ännu en fredag är kommen ja, å vad gör man? Joo, ska hämta mamsen uppe i gamla byn där man en gång bodde. Närmare bestämt Liden, ojoj, ha inte varit där på evigheten igen. Dumt! Men har ju ingen som man hälsar på där, sen så bor ingen av familjen kvar där uppe heller. Fast egentligen borde man kanske va där o spana runt lite oftare än va man gör.. :-)
Aja, de få vi se va de blir av de.. Hehe..

Idag ha jag o Linusen varit på stan, shoppade inget spec. Mest bara trams som vanligt, dumt att man alltid ska göra de. Men skoj när det blir lite impulsköp ibland å.
Sedan va vi o handlade lite, ska göra en smörgåstårta. Mums! Skulle egentligen göra de ikväll innan jag åkte upp o hämtade mamsen, MEN min kära lillasyster ringde och ville ha skjuts hit o dit. Vad gör man inte för sin ärade familj? Så lägger tårtan imorn, så kanske de blir tårta tills på söndag iaf.. Mums, snacka om att man är matglad!! 

Ska ti Jenny sen också o se lite tv innan vi åker uppöver, hon ska följa me så man slippe åka låånga vägen helt själv. Sen så är de roligt o träffas o surra av oss lite också, allt för sällan man ses nuförtiden. Inte bra!!

Imorgon ska vi hem till Jessica o Henke o käka tårta, mumsigt! :-)  Längtar o träffa dem också, å roligt för Linus med... Hihi..

Nää, dags o stressa lillasyster. Vill ju hinna me o se nån tv å innan klockan blir för mycket.. Iiiih..

Ha de gott bloggers!! Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-02-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Städning stog på schemat..0

Yesbox, så va det städning idag. Såå duktig känner man sig när man ÄNTLIGEN är färdig, fasen va snuskigt de kan bli ibland när man bara inte orkar. Men kan ju säga nästan att det va som ett träningspass, haha!
Alla grejer är dammtorkade, golvet är dammsuget och torkat. Ojoj, va bra man är! :-) ho ho..
Hela dagen har Chuck Berry förgyllt mina öron, han är ju sååå bra!! Måste nästan säga att "Maybellene" och "Johnny B Good" är nog de bästa jag hört me honom. Eller ja, det finns säkert fler bra. Men de är de jag har på min dator, haha.. Jihooo..

Och idag är det ju självaste Alla hjärtans dag också, skoj. Ska gå ut o käka lite gott, mums! Va tvungen o beställa bord, man vet ju aldrig ifall de kan bli fullt en dag som denna. Fast iofs så kanske folk lagar mat hemma, vilket är tokgott det med. Men det va Magnus som föreslog det och jag bara höll med, kan va skönt o komma ut o slippa stå som en slav vid spisen.. hehe.. :-)
Efter middan så blir det kvällsfika hos mammsen, måste ju träffa henne också på hjärtedagen. Älsklingsmammsen våran!! Vi satte faktiskt in en annons i tidningen åt henne idag, gissa om hon blev rörd? Haha, hon tog t.o.m. o grinade en skvätt. Gomamman våran!! Älska dig mamma, vad gjorde vi utan dig!!!??
Jaa, älskar ju såklart resten av min familj också. Alla ni är ju de bästa, vad vore allt utan er? Nää, det skulle inte gå!
Och nu när man han en liten snygging som Linus så har man förstått vilka starka band man kan få som mamma.. Hualigen, går inte att beskriva. Kärleken är oändlig till honom!! :-)

Imorgon fyller Linus gudfar år, hela 26 år.. Haha, Henke du börja bli gammal!! Ho ho... Närå, skojja bara.. Och på lördag ska vi komma o smaka lite tårta, mums! Jaa, åsså ha ju Linus en liten tjus han ska ge också.. hihi..

Igår va vi o hälsade på pappsen min, han hade ju sin självaste födelsedag. Och guuud vilken go tårta det bjöds på, nästan så man tyckte det va sommar igen. Smaskig frukttårta m. exotiska frukter på o mycket gott klet emellan. Vi fick ställa undan tårtan för Linus ville bara ha MER när de va slut.. hehe..
Och numer så är han inte alls rädd för "Boss" och "Temmis".. (hundarna alltså) Han gick t.o.m. fram och klappade dem själv, snacka om framsteg för lilleman. Såå stolt är man!! :-)

Nää, dags o fixa till sig kanske för och äta en gooo middag ute. Ska bli såå skönt o himla smakigt också, tänka sig att Magnus kunde komma me den idén. De kan man inte tacka nej till inte.. :-)

Ha de gott!!  Toodeloo...

/Mariana

Postat den 2008-02-14 i Allmänt | Trackbacks ()

08-02-130

Onsdag igen, som sagt sticker veckorna iväg som sjutton. Men lika bra är ju det.. :-)
Det har gått en helg och redan halva veckan, ojoj. I fredags var vi som sagt på bio, såg "National Treasure 2". Den va såå bra! Glad att den valdes faktiskt, även fast jag va sugen på ngn annan.. Hehe..
Sen i lördags va de ju melodifestival del 1, himla mysigt o kika på de varje gång. Synd bara att Christer Sjögren gick vidare, har inte han lagt av tänkte man? Men som de flesta säger, vi ska väl ha en skitlåt för och vinna schlagerfestivalen nångång...? Jag menar, annars röstar ju bara baltikumländerna på varandra.. Suck!! Tycker faktiskt det ha gått lite överstyr, inte lika roligt som när en annan va liten.
Vi få se vad de andra delfinalerna kommer med för nånting, men hoppas verkligen "the puddles o E-type" kommer vidare. De gillade jag!! Ho ho.. Fast Amy Diamond va ju såklart också bra, hon kommer komma långt den tjejen. Så himla duktig!!

Idag fyller pappa år, Linus morfar alltså. Så dit ska vi ikväll o fira honom, äta lite tårta o träffa hundarna också. Skoj! Men nu på dan tänkte vi åka och hälsa på Felicia o Madde, längesen nu så verkligen på tiden. Hoppas de små leker med varandra så vi hinne surra nå.. hehe.. :-)

Och innan vi åker ut dit så ska jag o Linus åka och skjutsa min farmor, hon ska handla lite. Ska bli skoj o träffa henne, men hon ska även med ikväll ti pappsen så hinner ses lite då också. :-)

Jaja, dags o fixa oss iordning om vi ska hinna me allt som ska fixas innan vi ska iväg.

Ha de gott folket.. Tjoooo!!

/Mariana

Postat den 2008-02-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Då va de helg igen..0

Mm, helgen är kommen å trött är man som en gnu! Usch, vill inget hellre än och lägga mig å sova. Men ska faktiskt gå o se på bio ikväll, mysigt! Linus är hos mormor o Micke ikväll, så det är bäst o passa på medans han är borta och har det mysigt och blir bortskämd.. hehe.. Kan inte bli bättre!

Har nästan nyss kommit hem från jobbet jag, å tänkte snart åka bort till Linus o mormor o se va de gör. Kanske ska tigga åt mig lite middag också eftersom jag själv inte orkar ställa mig o laga mat åt mig själv.. Trött va namnet ja!! :-)

De två dagar nu som vi varit på coop konsum i timrå har varit mycket roliga, har lärt oss massor och längtar ännu mer tills vi ska öppna våran egna butik i birsta. Fast det är ju nästan 2 månader kvar dit, å det innebär en massa varuplock och uppiffning av våran butik innan. Skoj! Längtar såå!! hehe..
Innan öppning ska jag hinna med o jobba lite på coop i Härnösand och även på coop forum i Skellefteå, himla roligt faktiskt.

Igår va jag o syrran (Linda) och tränade på sporthallen, guuud va trött jag va imorse när man skulle kliva upp. Inte för att det vart någon hårdträning för min del, men bara och röra på sig va tröttsamt när man jobbat i några dagar nu. Inte van detta inte, hualigen! :-/  Ska verkligen bli ändring på de!!

Nåja, ska väl ta o "piffa" till mig nu innan biobesöket. Ha inte bestämt vilken film det blir än, men e rejält sugen på Will Smith´s nya film. Va den nu hette?? Öööh, få la kolla de när man komma dit. Haha!! Snurrjag!!

Ha de fint så skrive jag nå mer när ja orka, som sagt e man tröttast nu.. Oooo..

Tjingelingen!! :-)

/Mariana

Postat den 2008-02-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Onsdag 08-02-060

Onsdag igen, fasen va veckorna springer iväg. Snart är det helg igen, va skööönt! Eller ja, ska väl inte hända allt för mycket. Men nånting ska man väl kunna hitta på, bara för o känna helgen lixom.. Haha!!
Idag har vi varit och hälsat på Bodil och Jennifer, mysigt! Surrade såklart på i massor vi, många saker som vi går igenom nu samtidigt. Mycket man funderar på och tycker är jobbigt så är det så skönt och prata med någon som känner likadant, tack för de gumsan!! :-)
Är på mycket bättre humör nu, men fortfarande trött efter en nästan sömnlös natt..IGEN!! Gaalen blir man, men vad kan man göra? Njaa, inte allt för mycket. Suck!

Ikväll ska jag banne mig ge mig iväg o träna, ska bli skönt. Tänkte köra ett stationspass på friskis, skoj skoj! Tänk er mig stå där o studsa runt, kan ju inte bli bättre. Haha, ni kan ju bara tänka er!! Jiiihooo!! :-D

Tänkte gå ut efter Linus sovit klart, men upptäckte precis att regnet ha kommit över oss. Blää, jag som ville få lite friskluft efter två dagar inomhus. Så jäkla surt, inget går i min väg just nu...

Satt förresten och spanade runt förut och ramlade in på Emelies blogg, där hon även tipsade om "The Hatchback´s" sida på myspace. Så va ju bara tvungen o kika in där jag me, roligt o se vart de ska upptäda nästa gång och dessutom tror jag att det är bilder som blir utlagda där med. Så för alla nyfikna kan man gå in o kika där, fast det finns en hake tyvärr... Man måste vara medlem för o snoka runt.. Haha..

www.myspace.com/thehatchbacksband  <---Där ha ni adressen iaf.. :-)

Mycket trevliga grabbar å dessutom himla bra o spela också..!! Inte för att jag pratade me alla, men endå.. :-)

Och även idag är ju supersugen på o köpa den där bilen som jag skrev om, kan bara inte sluta tänka på den.. Typiskt! Samtidigt som jag hellre egentligen vill ha en jänkare, fast å andra sidan så är de mycket dyrare.. Om man ska ha en sån som jag drömmer om såklart, det finns ju billigare men de duger inte!!
Dåligt kräsen man är då, men ska det va så ska de va... :-D

Aja, kanske man ska ta sig en dusch snart..? Bli lite fräsch på allt, sen ska jag börja me maten tro ja. Eller ja, klockan måste ju bli 16 först. Funderar på o gö köttgryta me ris, va gott. Men undrar just om ja orka stå o göra de idag...? Ååh, idag är de ingen bra dag. Vill som mest bara gå o dra täcket över huvudet, trött som en gnu!

Måste för övrigt också tipsa om klädbytardagar som kommer att vara på Haga skolan här i slutet av mars, rättare sagt den 29 å 30 Mars. Där kan man fynda både det ena och det andra till barnen, själv ska jag dit o fynda massor. Hihi.. Nämen, nånting kan man ju hitta iallafall. Det brukar vara runt klockan 10-15 båda dagarna tror jag, men skriver väl mer om det senare.. :-)

Nåja, vi ses nå mer bloggers!!

Ha de fint!  Bye Bye!!

/Mariana

Postat den 2008-02-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Heeelt såld!!0

Heeelt såld är precis vad jag är! Shit, har hittat en bil och vill verkligen ha en sån! Såå jäkla snygg!! En Mitsubishi Outlander sport turbo är vad den heter.. Men för o köpa den måste volvon säljas plus några lappar till ska slantas upp, så än sålänge får de bli en dröm. Men kolla in!!!

image29

Är kääär!! Men men, få se hur de går me det. Har sett en massa bilar som denna på nätet och kanske man kan kolla närmare på de, men först ska de räknas såklart.. :-) hehe..
Å ni undrar säkert hur jag kunna finna denna snygga bil bara såhär? Hmm, jaa.. En av mina nya arbetskamrater hade precis hämtat ut en ny sådan i förra veckan, å såklart blev man såld direkt.
Vill såklart inte ha en helt ny -08, men någon tidigare modell skulle helt klart funka.. hihi..
Nog om detta, men ni ser ju vilken snygg bil. Ni förstår säkert va jag menar, snyggast!! Tänk den me tonade rutor o me mig i bilen!! woooow!!

Idag har jag o Linus bara varit hemma igen, men han har absolut inte magsjuka som jag skrev igår. Såklart borde det va de elaka tänderna som spökar, kan inte tänka mig något annat...? För efter jag hämtat hem honom från dagis så va de inte så mycket mer bajsande utan mest förkylning som retas me lilleman.
MEN, vi tog en extradag o va hemma ändå. Är ju ledig imorn så då ska vi nog ut på staden o kika lite tror jag, blir ju såå himla rastlös av o sitta hemma. Eller ja, finns ju rentvätt som ska vikas nu. haha!

Började även fundera på vilka veckor man ska va ledig i sommar, är det bäst o kanske va ledig i augusti eller liknande? Brukar ju vara den bästa sommaren då, åsså är ju vattnet uppvärmt o bra då. Badkruka som man är!! :-) Haha! Nämen, ska ta mig en funderare och bestämma mig någon dag. Få se hur M ska va ledig å, så Linus kan vara borta från dagis så länge som möjligt. Sen ska han också få vara me mormor någon vecka, så det blir ju mysigt. Men först o främst kanske man ska vänta på schemat som kommer här i slutet av februari, lite lättare o se om man jobbar kortveckor så man slipper ta ut fler dagar än man behöver.. :-) Snåååljag!! ho ho..

På torsdag o fredag ska vi ut på praktik, lite pirrigt är det såklart men även roligt och komma ut o träffa folk! Eftersom jag ska jobba i kundtjänsten när vi öppnar våran egna butik så blir det även så på våra praktikveckor. Det enda jag gruvar mig lite för är påskveckan uppe i Skellefteå, såå långt hemifrån plus att det är påskveckan!!
Va ju tänk att vi skulle åka till fjälls å åka skoter o fiska o grejsa, eller ja, vi ska ju åka. Men det blev uppskjutet till långfredagen, känns lite halvjobbigt och åka precis när man suttit och åkt 40 mil hem.
Inte allt för lockande kan jag lova, men till fjälls ska jag iaf. Längtar efter skoterlukten och den underbara fjäll-luften, åsså efter en tur på skidor såklart. Det går ju inte att missa!!

Höll på o städade mitt skafferi förut idag, appropå ingenting!! :-) Och där finner man ju dels det mest roliga egentligen.. Haha.. Varför har man ungefär 2 av allting? Och hur mycket som helst är ju onödigt skit som man inte ens använder..!! Kan inte va jag som handlat tänker man, men det är de ju!! Ojojoj, hyffsat knasig e man ibland..

Dags o kila, lilleman ha visst sovit klart.. :-) Oo, glömde visst.. Idag blir de panerad spätta o päärer som ska lagas, mums va gott!! hihi..

Tjing Tjing!!

/Mariana

Postat den 2008-02-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Vilken helg.. =)0

Jaa precis, vilken helg. Hade tokskoj uppe i västra delarna, massa dans och mycket trevliga människor. Kunde inte bli bättre, dessutom spelade "The Hatchback´s". Kanonbra spelning, så himla roligt!! :-) Såå, nu såhär en måndag kan man bara sitta o tänka tillbaka o känna att det var en lyckad kväll.. Kan man leva länge på kan jag lova!! hehe..

Den här veckan har däremot inte börjat så himla bra, åkte o lämnade Linus på dagis imorse vid 7,30. Åkte på jobbet och fick då ett samtal från dagis runt 8,10. Linus hade åkt på magsjuka, IGEN!!! Eller ja, de trodde dem. Så vi få väl se hur de artar sig.. Så de va bara o plocka ihop mina grejjer o åka iväg o hämta hem honom igen, lilla gubben.. Tycke så himla synd om honom, att han aldrig ska bli helt frisk. Det går lixom i rundgång där på dagis verkar de som, så bestämde nu på dagis att vi är hemma imorgon också ifall de nu är magsjuka. Plus att på onsdag är jag ledig, så en till bonusdag där.. :-) Nu ska han banne mig bli frisk!!
I helgen har han haft snuva, som dessutom medför hosta. Usch, lider me min lilla groda!
MEN, förhoppningsvis så går det fort över. Vill ju heller inte själv åka på nå sånt där igen, inte roligt.. Blää!!

Idag tänkte jag göra köttgryta, mums va sugen jag är på det nu. Igår så va vi hem ti min mamma och åt, där serverades fläskfilé m. potatisgratäng o sås. Såå himla gott och dessutom så himla skönt o slippa ställa sig o laga mat när man vart ute o slirat. :-)
Innan jag åkte hem från Ljungaverk så drog vi i oss massa smaskig smörgåstårta, å det va också mumsfillibabba!! Haha!! Tänka sig o bli så mycket bortskämd på en o samma dag, aldrig helt fel.. :-) Haha!

Den här veckan blir det alltså mycket hemmamys eftersom lilleman e sjuker, fast ska komma iväg o träna lite också. Så himla skönt när man gjort sig ett pass, åsså känne man ju sig såklart pigg o fräsch. Ja, för stunden iallafall..

La Linus för o sova för en stund sedan, så nu tänkte jag försöka tvätta lite också. Kan behövas, tvättkorgen är överfull som vanligt den sista tiden. Hinner för sjutton inte med mig riktigt, men ska bli ändring på det. Å det är NU!

Dags o grejjsa!! Ha de gott allihopaaa!!  Bye Bye

/Mariana

Postat den 2008-02-04 i Allmänt | Trackbacks ()

Mammas lilla piraya!0

Jaa, de e precis va lilleman är. Upptäckte att fler tänder har kommit, så nu har han hela 14 tänder plus att 2 till är påväg o spricka fram. Helt sjukt va många tänder de ska få.. :-) Men de ska ju kunna tugga, så bra e de ju. Men förklaringen till allt lösbajs o snor kom ju iallafall. hehe.

Idag har vi haft en riktig mysdag eftersom vi varit lediga, har myst i soffan o lekt på golvet. Det är så himla roligt nu när Linus leker, han vill lixom att man ska va me på ett annat sätt. Åsså försöker han säga några ord oxå, även fast man inte fattar ngt av va han säger så är det tokskoj! Storkillen våran!!  Mums, vad jag älskar honom!!!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, ska bara vänta på att Linus vaknar. Han behöver oxå ta sig en dusch, eftersom de e helg så ska man ju va nyduschad o snygg! hehe.

Ikväll ska vi nog mest bara vara hemma, tänkte ju ta mig en sväng upp ti västra imorn så umgås me familjen ska bli mysigt ikväll. Åsså ladda inför imörn såklart! :-) Ska bli skiiitskoj!!

Ha en riktigt skööön o trevlig helg allesammans!!   Bye Bye!!

/Mariana

Postat den 2008-02-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar