Stuga o student..2

Tjoohoo gott folk! Ännu en gång ligger man på latsidan med att uppdatera bloggen, men så går det när man har fullt upp hela tiden.. :-) Så all tid med familjen går som först på min prio-lista.. Såklart!!

I helgen va vi uppe i stugan, såå himla skönt. Slappa och bara va, najs de!! Förutom det så kom min mamma och micke upp för att mysa o slappa lite me oss med. Blev lite av varje gjort, altanen har snart räcke över hela. Sedan så städade jag ur båda bilarna, inte en dag för sent kan jag säga.. Oj oj oj!!
Plus att Linus fick bad av sig lite i nya poolen också, gissa om han älskade det? Jaaa, ville inte kliva ur när de väl va dags. Prins Linus loved it!! :-)
På söndagseftermiddagen så fick vi även besök av Roland, Pernilla och Magnus, så vi fikade lite o grabbarna lekte av sig lite i poolen. Hihi..

I veckan så har jag jobbar 7-17 mån-ons, ganska tröttsamt kan man säga. Ska göra hela 47 timmar den här veckan, flera timmar o ta igen så därför så himla mycke. MEN inga fler sånna här griiisveckor kan jag lova, fyy fasen va slut i kropp o huvud man blir. Inte värt det för fem ören!! Blää!!  Vem tackar en? Hmm...
Fast måste medge att det är så mycket nytt och roligt, så faktiskt så lider man inte så mycket väl på jobbet. De mesta kommer när man väl kommer hem o sätter sig ner.. Suck!

Idag har min kära lillasyster äntligen tagit studenten, som hon längtat efter denna dag!!! Fast som hon sa idag: "-Åååhnej, nu måste jag ju bli vuxen. Det orka jag inte riktigt än!"
Haha, nää de kanske man inte gör. Men de e ju sånt som kommer eftersom, när man väl gör saker hit o dit osv. Visst känner ni igen de? Man kan ju inte tvinga fram ngt man inte vill vara. Sen att det innebär mera ansvar hör ju bara till, och sånt kommer man bara inte ifrån.. :-)

Men vi va iallafall och firade henne här idag, Linus va såklart snyggaste killen. Hade finskjorta o jeans såklart på mosters dag. Dock blev det inte ens en minuts sömn för honom idag, fattar inte ens hur han orkat vara vaken enda tills klockan blev 19.  De ha varit så mycket hit o dit hela dagen så är ju absolut inte konstigt att de blev som de blev.. Stackarn!!

Imorse va vi även på ett föräldrasamtal på Linus dagis, kan ju lova att jag aldrig varit såå himla STOLT även min största kärlek i heela världen! Jaa, de är Linus såklart!!! :-)
Fick höra såå himla mycket positivt om honom, inte nånting fanns det att säga negativt som honom. Snacka om att man gick med stolta steg därifrån, jaa, ni förstår ju varför! Allt han gjorde va bara med "glimten i ögat" sa de och sedan så hjälper både fröknar och andra barn när det behövs. Och för att skryta riktigt ordentligt så tyckte de också att han kunde gå så långt och roka så himla mycket för att vara den åldern han är.. Mm, ni fattar säkert varför man sitter o småler heela tiden nu.. Hehe..

Nää, dags o jäsa soffa o ladda inför morgondagen. Jobbar 8-18 imorn, känns sådär. Men vafasen, jobbar ju heeela helgen så då spelar de mindre roll en fredagkväll..

Avslutar me en massa smått o gått från helgen och veckan.. Ha de fint vänner så syns vi!! Tjingeling!!

       

     

      <--Linus fick även en ny snygg tröja av Janne, Disa o
                                                                                                                      Johanna. Toksnygg jue!! hihi..

/Mariana

Postat den 2008-06-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Mycke jobb..0

..blir de, speciellt nu när man ska sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Och samtidigt sköta sina gamla också, men men. Duktig är man som klarar av både jobb och familj.. :-) Men det är ju så livets gång är va? Jobb, familj och kanske lite av de man tycker är spännande också. Fast de e klart, familjen går ju absolut först!!

Idag är jag hemma me en liten sjukis, Linus hade feber igårkväll och inatt va han het som bara den. Magnus skrek rekt ut han: "-Men va faaan, känns som han brinner upp snart!!" Såå, jag spratt upp ur sängen kan jag lova.. Hjärtklappning först, sedan lugnade jag ner mig o gav Linus en alvedon o lite vatten. Han somnade som tur va om och sedan sov jag o prinsen enda ti klockan 8 imorse.. Mysigt!!
Idag ha febern dämpat sig, men ha fortfarande runt 38, så vi håller oss inomhus. Ska iväg o jobba senare jag så Linus ska va me mormor o moster innan Magnus kommer hem. Såå glad att min älskade familj bor så nära och att de finns där när de krisar sig såhär. De e klart jag skulle vilja va hemma heeela kvällen me sötfisen, men M komma ju hem runt 17.. Han har det lika bra me honom som me mig, faktiskt himla stolt över allt han gör för Linus. Kunde aldrig ha funnit någon bättre livskamrat och pappa, även fast det finns sina djupa stunder.. :-) Jaa, ni förstår va jag menar.. Hehe..

I helgen som var så jobbade jag heeela helgen, ganska lite folk eftersom de va såå himla varmt ute. Så ni kan ju gissa om man va less på att va inomhus när man slutade. OCH såklart gick solen i moln så fort jag slutade på söndagen, snacka om att jag verkligen för tur med mig.. Eller INTE!!! Iiihh..
I lördags så va Linus me Roland plus pappor på folkrace i timrå, strålande sol o gott fika. Kan de bli bättre? Nää, tro heller inte de! Kul för dem iaf, själv jobbade man i högsta effekt o tjänade stålars! Haha..
På eftermiddagen på lördan så blev vi bjudna på midda hos mamma o micke, mums va gott de är me grillat. Så det slutade me att vi åt gott o spelade spel. Jaa, åsså surplade de gott också. Själv fick jag köra såklart, men så är de ju när man ska upp på jobb dagen efter..

Till helgen är det sommarstugan som ska "piffas" till lite extra, M o Linus åker upp redan på torsdagen. Själv så jobbar jag torsdagkväll o fredag dag, så åker uppöver efter jobb på fredan. Så heeela lördagen ska jag mysa på me Linus och plaska vattnet, hoppas bara att vädret är med oss. Sooool, soool, soool... :-)
OCH såklart är det cruising i stan till helgen, bara för att vi hade bestämt o fara bort. Fast samtidigt så ha de ju blivit så himla mycke jobb sista tiden. Så tillbringar faktiskt hellre min lediga tid i helgen till o tjusas på prins Linus än o fara o dricka nån cider. Kommer ju heeela sommarn me fler cruisingar, fast såklart, ingen är som den första.. Hmm.. Nää, inte gräma sig över de inte.. Veteranmarknaden står vi också över, komma ju också fler av!! :-)

Igår va vi förresten o kollade på hus.. Jaaa, jag vet. Vi ha ju precis flyttat... :-) Men de va ett hus som vi har intresserat oss av länge också kom det så lägligt att de va till försäljning just nu.. Typiskt!! MEN, fööör mycket jobb och sedan så va det väl lite för mycke fel vi störde oss på. Så där blev det inget av! Nää, de va väl heller inget som skulle göras nu kanske. De rätta huset kommer dyka upp inom sin tid, så man ska som sagt inte stressa sig till sånt. De e ju en livs investering..

Nää, kanske dags o ta sig en dusch medans Linus sover. Ha de fint bloggen!!

Just ja, kanske ska slänga in o pics också. Mums på sötfisen!!

        

/Mariana

Postat den 2008-06-03 i Allmänt | Trackbacks ()