Ny frissa!!0

Go´kväll mina trogna läsare!
Känns så himla roligt att skriva när man vet att det är en del som verkligen följer våran vardag här på bloggen, trodde man inte när man väl började skriva. Men absolut jätteroligt!

Imorse började dagen med att åka på bytardagen i Haga, hittade en massa kläder åt Linusen plus en del böcker som är roliga också. Hoppas Linus gillar dem också! Sen så hittade vi även gummistövlar som han givetvis gillade till max. Tog på sig dem när jag kom hem med klädpåsen och vandrade runt här, MED hockeyklubborna han fick i påskägget av hans gulliga gudföräldrar Jessica o Henke. Hihi, gulli pojken våran!! (ska lägga in bilder, men de blir imorn)
Senare så tog jag och åkte förbi min mamma, där möttes jag av min syster yster som visst hade haft en ganska hård kväll ute igår. Ojoj säger jag bara.. Hade ännu en gång tappat väskan, vad ska man göra? Hur ska du förstå att du måste ta de liiiiite lugnare? Hehe.. Fast ska väl kanske inte predika allt för mycket eftersom jag vet själv hur jag har varit, hmm... Njaaaee, inte för att vi ska gå in på den saken. Men visst har man tabbat sig en del gånger, å då menar jag en del gånger!!! :-)

Efter det tog jag och åkte hem för att senare åka och fixa frillan hos min andra syster som jobbar på Jess, duktig som få är hon måste jag säga! För att vara så ung och ha dessa talanger, oh oh, mycke bra!
Vart ju såklart toknöjd med håret, å då ska ni veta att jag äntligen har färgat mitt hår! Jaaa, det är faktiskt sant det ni läser. Mitt blonda fall har bytts ut till lite mörkare med såklart lite nyanser i, men det blev ju jättebra! Nu ska jag bara försöka få till det på egen hand också, men de ska väl inte vara för svårt..? Hehe..

Och när jag sitter där i frisörstolen så ringer plötsigt telefonen, jag tänkte, vem kan de nu vara? Joo, de va nämligen min kära arbetskamrat Ingrid. Eller "mama" som vi kallar henne, den bästa av dem bästa på jobbet såklart! Hon frågade om jag satt ner osv... Vi hade visst vunnit på v75 raden som en annan arbetskamrat lämnat in i fredags, hela 7 rätt!! Jätteglad blev jag såklart och när jag fattade hur mycket det egentligen var så blev man ju bara ännu gladare, gisses vilken tur vi haft. Och vilken kunskap Anton haft som gjorde raden, duktig kille!! hihi..

Så nu här på kvällskvisten kan man andas ut för att imorgon kanske få hämta ut vinsten, eller om jag kanske väntar till måndagen. Man vet inte, det är ju faktiskt inte så att man vill ut o "vifta på" me sina nyvunna stålars överallt. De ska ju in på banken, så kanske ska vänta tills bankdag!! :-)
Men absolut det roligaste som hänt på länge alltså som ni kanske försår, inte det vanligaste att det händer just mig. Men tänk, det kan faktiskt hända närsomhelst.. :-D
Så nu förstår ni vart ni ska handla era andelar till v75, hos oss på COOP FORUM som öppnar i Birsta i mitten på April. Välkomna!!

Så, nu har jag gjort lite reklam för jobbet också. Men vill ju såklart att vi ska ha mycket folk och dessutom är det roligt när det väl händer sånt här, eller hur? :-)

Nu när det är dags för sängen så känner man sig ganska slut i kroppen, trött och nyklippt. Inga bilder på det dock, men kanske kommer de med. Hehe..

Ha de fint allihop, själv ska jag sooova gott på v75-bongen. Så ingen kommer o stjäl den av mig, hahahaha!!!

Tjing Tjing!!

/Mariana

Postat den 2008-03-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Helg igen, himla skönt!1

Ja, som sagt är det ju tokskönt när det äntligen är helg igen. Nu är det slappa som gäller, fast ska på klädbytardag imorgon på Haga skolan. Det startar klockan 10, så bäst och vara där i tid. Siktar på att vara där runt 9,30 för bästa platsen.. Hehe, kommer nog vara den 20:e då men ändå.. Hehe.. Är så grymt mycket folk som är där så man anar inte, men som sagt, ska man åt det finaste och bästa så gäller det att vara framme.. Annars så försvinner det himla snabbt kan jag säga. Ska försöka få tag på nå fina skor åt Linus och kanske några roliga böcker, sen så kanske det förhoppningsvis finns några fina kläder också. Eller ja, det vet jag ju att det finns. Men ändå, bra o va ute i tid! Brukar ju ha förmågan att aldrig hinna med mig så kanske bästa att ställa in mig på att vara där runt 9,15 istället.. Hahaha, ni som känner mig vet ju va jag menar.. :-D

Står vid datorn nu och halvspanar på hockeyn som går på tv:n, det står redan 2-0 till HV71. Inte alls bra för timrå.. Så vi få hoppas att timrå tar igen sig så de vinner ikväll, annars tror jag tyvärr att det är över för dem. Är ju två bortamatcher på söndag o måndag, så bara att hoppas att de tar igen sig!
Magnus åkte iväg själv på hockeyn, hade fått en biljett av jobbet så glad va ju han! Själv så slappar jag som mest här hemma, njuter av att det äntligen är helg igen. Guud va trött man blir efter en veckas jobb egentligen, kommer man någonsin vänja sig? Ojoj.. Fast samtidigt så kommer jag ju inte jobba såhär ihållande många dagar i sträck senare, plus att det komemr bli kortare dagar när man börjar så tidigt. Inte helt fel.. :-)

Men i kommande veckan så blir det mycket, blir bara trött och yr av att ens tänka på det. Ska dels upp till H-sand en sväng en kväll för att vara med på en stängning, sen så ska jag ju såklart hälsa på min kompis Nadde och hennes familj när jag ändå är uppe. De fick ju nämligen en liten tjej i tisdags, en liten Jenna! Myys me bäbis. Tro man blir sugen igen då, åååh!! Aja, de få komma när de kommer.. :-) Men ett STORT GRATTIS vill jag ju säga till dem!!
Blev såå himla glad när jag pratade me henne och är så glad att de alla mår fint.
Nu väntar vi bara med spänning på att nästa bäbis ska anlända, det är nämligen Magnus kusin som ska ha en till liten fis, undrans jag när hon/han tänkte komma. Tro faktiskt tiden gick ut idag, vem vet, kanske de är inne redan..? hihi.. Såå framöver blir det att snusa bäbis, mysigt!!

Måste ju berätta om våran såå älskade son också, han är ju den mest underbaraste som finns ju! Visst har han sina "galna" perioder också, men han är ju bara för härlig. Allt han gör numer får en som mamma att känna sig såå himla stolt, man vill verkligen inte missa en sekund av hans roliga gester.. :-)
Höll på att smälta som snö när vi va på en affär här i veckan, han såg en anna liten kille som satt i en annan kundvagn o plötsligt slinker det ut "hejhej" ur Linus mun åt den andra pojken. Såå sött ju!! hihi..

Nää, kanske dags och njuta av min solokväll här hemma. Linus sover ju och eftersom M e borta så ska jag slå igång en film snart och bara jäsa soffa för att ladda inför bytardagen imorn som sagt.

Herrrååå!!

/Mariana

Postat den 2008-03-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Vardag och mycket me jobbet..0

Japps, vardag har man nu igen. Kliver upp på morgonen åker på jobbet, snabbt på dagis för att sedan hem och laga mat. Suck, man blir alldeles galen ibland för att det ska vara så himla stressigt allting nuförtiden.. Hua!
Vi har även massor på jobbet och hur mycket om helst är oklart för många, plus att varor och inredning ligger efter i tiden inte gör saken bättre. Alla är så uppstressad och irriterade så man knappt vågar fråga saker ibland, för allt är ju inte heller glasklart för en annan.. :-/ Såklart!! De flesta har inte ens jobbat i butik förut, klart det är svårt att förstå och inse hur allt ska vara. Men enligt "vissa" så ska det bara fattas och falla på plats.. Jag menar, även fast jag jobbat i butik förut så har man ju fortfarande aldrig varit me på någon nyöppning och liknande.
Men men, det lär väl bli bättre när vi närmar oss slutet. Inte allt för långt kvar nu ska ni veta, får dock inte avslöja datumet ännu men spana in på lokaltv:n så kanske ni kan lista ut lite.. Hehe..

Annars då? Hmm, jaa inte mycket händer. Vi är pigga och friska här hemma, eller ja, nästan! Sen så blev det inget stugan till helgen, ganska skönt samtidigt som man blev besviken.. Fast iofs, kanske blir en sväng på lördan ändå.. :-)  Sen så är det bestämt att vi ska ha en personalfest också här framöver, den 5/4... Undrans jag vad vi ska hitta på? Hoppas de blir najs! Så även den helgen försvinner ju ifall man skulle vilja åka ifrån stan. Plus att jag även ska jobba den helgen, mycke på jobb.. Suck!! :-/

Till helgen kommer även lite grejer från tupperwarepartyt som jag hade för 1½ vecka sedan, ska bli jätteskoj och få det man beställde. Sen så ska ju även jag leverera till dem som var här också såklart, går ju fort de.. Fast bruka ju kunna bli så man fastnar på alltför många "fikor".. Hahaha.. Nää, inge sånt nu inte!! :-o
Sen så skulle visst kläderna från Me&I har kommit också som jag beställde för några veckor sedan, sååå glad!! :-D De är ju så himla fina, längtar tills jag få testa dem på Linus.. hihi..

Måste ju också säga att jag lider lite med timrå just nu, de ligger under 0-2 på bortaplan. Inte det bästa läget direkt.. :-( MEN, hemmamatch på fredag och då blir det seger. Det finns inge annat!! :-D
Dags o kanske kika lite innan det är dags för läggdags, ha de fint allihooop!! 

Bye Bye!!

/Mariana

Postat den 2008-03-26 i Allmänt | Trackbacks ()

Hemma och jäääser!!0

Ja, som jag skrev imorse så har helgen varit en katastrof. Usch, nu orkar vi inte med några fler sjukor. Blää!! Dessa bakterier ifrån dagis verkar aldrig vilja sluta komma, fattar inte hur mycket man ska palla me.. :-(
Men men, man orkar iallafall tvätta allt från resan och dessutom så har vi en ledig kväll här hemma. Mormor ville låna Linusen inatt och imorgon för att hon hade tagit ut en semesterdag, roligt för Linus att slippa dagis plus att vi får lite gjort här hemma med. Även fast man egentligen bara ska ligga i soffan och slappa, men de går ju inte!! Typiskt!!
Imorgon och på onsdag är det utbildningsdagar på jobbet, ska gå igenom både det ena och det andra. Kommer bli ganska tunga dagar, men känns som man kan ta en del sånt nu också när det va ha varit ganska slappt ett tag. :-) Eller ja, en del dagar finns det ju MASSOR att göra.. Hehe..

Även just idag känner jag mig så himla glad över alla runtomkring oss som ska ha barn här framöver, tycker det är så himla skoj. Något att se fram emot varje månad känns det som, när är det våran tur tro?
Närå, visst är man sugen men det får gärna vänta som det känns nu. Man har lixom blivit bekväm å, konstigt!! Hehe.. Nu när Linus klarar sig så himla mycket själv och dessutom så har lilleman börjat prata mer och mer.
Man blir bara mer och mer stolt över honom varje dag som går, allt han gör och säger får en annan att sväva på moln av stolthet. Hehe.. Konstigt va?? Näää!!! hihi..
Nu närmast är det dags för min käraste kompis Nadde som bor i H-sand, tänker på henne dagligen. Tiden gick ut för henne i lördags, hoppas verkligen hon slipper de 9 dgr som jag själv gick över. Men jag tror hon slipper faktiskt.. :-) Och jag vet att det kommer gå så himla bra när det väl är dags för dem igen, Rebecca ska ju nämligen bli storasyster.. hihi..
Har bara en sak och säga dig just nu gumsan: "-Det fixar du galant, du är BÄST och de vet du!!"

Till helgen blir det även stugan uppe i västra, missade ju för mycket nu i helgen. Blir så less så man dööör.. Usch!! Men men.. Måste dessvärre neröver till stan även på lördagsmorgonen, är ju nämligen klädbytardagar på Haga Skolan. Både lördag och söndag är det emellan klockan 10-15, så jag måste ju dit och fynda redan på morgonen. Annars åker ju de bästa fynden bort, å det vill man ju inte.. :-)

Nää, kanske är det bäst att gå och sussa lite när man är barnledig. Hehe.. Just nu är det ju himla hett på tv här bredvid mig, Timrå håller på och "spöa skiten" ur HV71 och guuud vad glad jag blir. Inte för att jag är såå himla vidare hockeyfan, men det är himla skoj att det kan gå så bra för lilla Timrå lixom.. Hehe..
Håller tummarna för dem att det kanske förhoppningsvis kan bli ett guld i år.. :-)

Slänger ut lite smältande bilder från våran helg, blev dock inte så många eftersom det blev en massa inomhus för min del. Mycket mer på videofilmen roligt nog, hehe.. Både av det ena och det andra.. Hahaha!!

Ha de fint allihooop!! Herrrååå

  <--Söötfisen älskar o busa!    <--Spanar in farfars place..

  <--Åker snowracer! hihi           <--Mammas godisråtta!! =)

  <--Sockersöööt!!                       <-- Provar pappsen mössa såklart!!

/Mariana

Postat den 2008-03-24 i Allmänt | Trackbacks ()

Påsk i sommarstugan!0

Japps, då va äntligen påsken avklarad. Nästan iallafall, sista dagen idag. Och himla glad är jag för det, vardag igen, äntligen!! :-)
Vi har nämligen legat i princip hela helgen, det började me att Linus fick magsjuka i förra veckan när jag var i Skellefteå. Sedan fick Magnus de i torsdags, men det gick snabbt över. Jag kände mig helt okej fram tills i lördags, då var jag helt däckad. Usch o fy! Så lördagen innebar en massa sängliggande, såå himla tråkigt när solen sken utanför fönstret och alla gick ut. Näärå, men då fick man ligga inne o tråååka.. :-(
Fast kom ut en sväng iallafall och tog en sväng me skotern, trodde ju mest att man hade blivit dålig för kvällen innan me en massa go dricka.. Men inte rå, de kändes knaaas!!
Aja, de andra som var med hade ju det bra iallafall.
Eftersom natten emot igår inte blev så rolig för Magnus plus att jag låg hela dagen igår med, så bestämde vi oss för att packa ihop och åka hemöver. Less att påsken som skulle bli så mysig o skön belv en sjukhelg med en massa sängliggande timmar. Uscha, inge roligt alls!! Men men, åker nog uppöver igen till helgen. Spenderar mera dagar i en sköön miljö, så himla mysigt!!
Tack och lov att stugan finns för alla årstider, tokmysigt och tacksam för det!!

Igårkväll kom vi hem ganska sent, så blev åter igen sängen direkt. Såå trötta!! Typiskt nog så blev det ingen mer sömn inatt, Linusen ville visst vakna redan klockan 4,30 imorse. Guuud va galen man blir!
Men men, älskar ju honom mesta av allt ändå. Hur eländig och jobbig han än är, bästaste killen i vääärlden!!

Förresten, Linus åkte skoter för första gången i helgen å. Han tyckte det nog va lite otäckt o början, men sen så gick det prima. Tur pappsen e försiktig så allt gick toppen.. :-)

Skriver mera när man e piggare, håller på o tar undan en MASSA tvätt nu.. hu hu..

Ha de fint!! Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-03-24 i Allmänt | Trackbacks ()

Melodifestival-finaaaal!!0

Måste börja med o säga ett stort GRATTIS till Charlotte Perelli, bästa låten med den bästa tjejen! Såå himla bra att hon vann, tror även att hon kommer "kamma hem det" i Belgrad också! Så jag håller tummarna!! hihi..

Timrå vann även en viktig match idag, himla roligt att det står 3-0 till timrå i matcher just nu. Tror det är vi som vinner derbyt faktiskt, så modo, släng er i väggen!!!! Haha.. :-)  Ganska förnedrande med såå himla många mål också, kul!! :-D

Idag så har det varit en liten tröttsam dag, gick nämligen ut en sväng med Jenny igår. En mycket sporadisk utgång som belv helt sjukt rolig, tack gumsan för en kanooonkväll!! Inte det vanligaste att vi går ut tillsammans nuförtiden vill jag lova, men såå mycke roligare också när vi väl träffas!
Förr (eller ja, för några år sedan) så kunde vi va ute en, två eller t.o.m. tre dagar i veckan. Jaaa, vi hade tokroligt tillsammans. Dansade nätterna långa med både en och annan skurkäpp, plus en och annan skandal dök upp emellanåt.. Haha.. Går inte annat än och skratta åt det, men vi hade de såå roligt!

MEN det är verkligen inte så att jag ångrar mitt liv som det ser ut idag, kunde faktiskt aldrig kunnat få det bättre. Älskar mina finaste grabbar i mitt liv, ni är bäst å får mig å må sååå uuunderbart bra!!! :-)

Innan jag såg melodifestivalen så va jag och handlade, eftersom de va löning igår så skulle det månadshandlas plus påskhandlas litegrann också eftersom jag åker till Skellefteå på måndag. Hinns inte med annars.. :-( Nåja, äntligen vid kassan efter evigheter i affärn så skulle det betalas.. Oooo, tänkte jag! Shit, va dyrt de vart... :-/ Aja, inte mycket att göra åt. Men kan ju avslöja att jag aldrig handlat för liknande förut, så det kändes en aning faktiskt. Närmare 1700:- landade notan på, herrejisses vad man verkligen äter upp pengarna!! :-(
Fast egentligen va de massor me bra varor jag handlade, men ändå!! Guuud, behöver nog inte handla nå mer här på en månad får man hoppas.. Hehe..

När jag väl kommit hem, packat upp de oändliga matvarorna och sedan varvat ner så tog jag och "slängde" ihop en smörgåstårta. Mmm, va gott!! Imorgon ska jag nämligen ha ett Tupperwareparty och hade stooora funderingar på vad jag skulle bju på för fika. Visst, smörgåstårta kanske låter himla avancerat. Men himla gott är det och de flesta äter det (alla förutom magnus, sällan va?) plus att jag kan ha det me mig till "påvägenfika" när vi åker på måndag till Skellefteå.. :-) Kanooon!! Om de blir något till över såklart, alla ska ju äta så de blir nöjda. Mumsa på liksom!! :-)

Nu är det alldeles snart dax för sängen, är såå himla trött så ögonen går i kors. Men tänkte "slänga" in några bilder som ni kan kika på tills jag dyker in igen och skriver något ännu mer intressant.. Hehe.. :-)

Ha de fint, herrååå!!

  <-- Så himla fina. Vill ha!!    <-- Roland kom på besök i söndags..

                       

Linus tycker om o hjälpa pappa o renovera, plus att han kan vara lite rolig o sätta saker på huvudet.. Hahaha..

               

Provar morfars skoter.. Leker me tröjan på huvudet... Å den sista bilden går ju inte annat o säga än att han e ju söööt som socker!! :-) Snyggingen våran!! hihi...

Nää, dags o sooova!!! Tjingeling!!!

/Mariana

Postat den 2008-03-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Så va det fredag igen.. =)0

Va skönt med helg igen, eller ja, hade redan helg igår jag. Är ledig idag så ska mumsa lite go mat ute på birsta city me mammor och barn. Sedan blir de storhandla lite inför påsken, och senare ikväll såklart Let´s Dance!!
Hela helgen blir lugn eftersom jag ska åka med jobbet till Skellefteå på måndag, känns lite halvtungt att inte komma hem förän på torsdag (skärtorsdag). Men det ska väl gå bra, kommer sakna min lilla prins i massor. Tur jag har så goa arbetskamrater och prata av mig med.. Jag o linda kommer ligga grinandes till sömns varje kväll, saknar våra älskade småå goungar! Hehe, jaa Linda är en av mina toppenkamrater på jobbet. Roligt att man har så mycket gemensamt med många som man ska arbeta med, så himla tråkigt att hon ska gå hem på mammaledighet redan i juli.. =( Men men, hon komma ju tebaka.. hehe..

I veckan har det mesta inneburit jobb, när man kommit hem har man varit helt slut kan jag lova. Trodde verkligen inte att det skulle suga musten ur en så mycket när man bara jobbar 75%, men de gör det!
På kvällarna orkar man som mest laga mat, mysa me Linus och kanske tvätta nån gång ibland.. Fast den här veckan har det varit 2 hockeymatcher, ganska kuligt att timrå vunnit över modo i båda. I år är det annat, inget kan stoppa timrå i slutspelet verkar de som.
Hade varit skoj och gå på matchen imorgon, men verkade som det hade tagit slut på sittplatser och stå vill man ju helst inte. En annan gång.. :-)

Linus gör massor me framsteg varje dag, är så stolt över min storkille. Ibland kan han bara sitta i soffan me oss och helt plötsligt tokskratta rakt ut..!! Varför vet vi inte, men nånting roligt va de väl.. Hihi.. Mysfisen!!

Nåja, nu ska jag ta och göra mig iordning. Ska ju ut på lunchdate, skoj de!!

Ska försöka bättra mig på att gå in och skriva lite nu och då, men jobbet suger som sagt musten ur mig!! Iiih..

Ha de fint bloggers!!

/Mariana

Postat den 2008-03-14 i Allmänt | Trackbacks ()

Lördag, heeelt ovanlig.. =)0

Japps, helt helt vanlig lördag fast ändå mycket ovanlig.. Tävlingen som jag skrev om i mitt förra inlägg som syster yster skulle vara med på, vann hon!! Såå stort GRATTIS Linda, äntligen blir det ett körkort för dig å.. :-) Allting betalt, nästan 13 000:- gratis.. Guud va härligt!! Vi kommer alla såklart stötta dig, eftersom vi alla även vet att du inte ens vridit om en startnyckel.. Haha.. Men det kommer att gå bra, det lovar jag!!
Alltså jag har ju fortfarande svårt och fatta, för det va ju faktiskt JAG som anmälde henne.. Hihihi.. :-)

Så nu har vi alltså firat lite smått därute i Birsta, och vidare skulle de på Kent ikväll. Skoj för dem, själv kanske jag ska köra om jag har tur.. Bilen skulle ju fixas idag, men ha inte blivit gjort än. Förhoppningsvis kommer pappa hem så vi kan åka dit senare här ikväll.. Vill ju ha de gjort så fort som möjligt, inte roligt o köra runt me helt slutkörda dämpare.. :-(
Aja, de löser sig. Antingen ikväll eller imorn.. :-/

Nu ska jag börja fundera på va man ska äta ti middag, helt torka på idéer..

Ha de fint.. Herrååå

/Mariana

Postat den 2008-03-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Snööö!!0

Snö är välkommet, mysigt! Fast egentligen hade man ju börjat fått lite smått me vårkänslor, det hade ju töat ganska bra. Men inte gö de nå, mysigt me snö! :-)

Igår måste jag ha varit snurrigare än vanligt, guldnappet som jag trodde skulle vara idag är ju inte förän den 15/3.. Alltså NÄSTA helg!! Hahaha, tänka sig att jag trott galet ännu en gång.. :-)
Men men, inte mkt och göra åt. Man få väl gå o längta en vecka till, dessutom var ju kanske inte vädret det bästa för att va ute en hel dag. Plus att syster yster ska vara och tävla idag klockan 13, och eftersom det var jag som anmälde henne dit så måste jag ju bara åka och kika på henne och de andra 17 åringarna.. Hehehe.. Skulle tydligen vara många yngre, hehehe..
Hon skall nämligen tävla om ett körkort värde närmare 12 000:-, tokskoj ju! När jag och en arbetskamrat gick förbi här i veckan så tänkte vi: "-Känner vi någon som vi kan hjälpa med detta?" Och direkt kom syrran i mina tankar, klart hon ska va me och tävla, men också kommer tanken att: "-Nää, men man går inte vidare." Det va ju såå himla många lappar som va ifyllda redan.. :-) Man skulle ju fylla i ett frågeformulär, hehe..

Nåja, ikväll är det melodifestival. Najs de, men hoppas verkligen INTE att Carola och Andreas går vidare. Icke!!
Igår va vi på Bergsåker och kikade lite på hästar som jag skrev, det sket sig med barnvakten så Linus fick följa med. Han sov så himla gott i vagnen plus att vi va hemma redan klockan 21,30..
Tyckte det va lite konstigt att det va så himla dåligt me folk där, men ska absolut gå dit mera. Va ju jätteroligt tycker jag.. :-) Även fast man är urkass på hästar så gick jag ibland plusminusnoll.. Hehe.. En del blev strukna.. Hahahaha!!

Dags o fixa sig fräsch nu snart kanske, ska ju ut ti Birsta city där tävlingen är.. Hehehe.. Skoj Skoj!! Håll tummarna för syster yster!! :-)

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-03-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Soligt o fint!!0

Vilken uuunerbar dag!! :-) Solen skiner så fint och jag ska ta mig en dusch så man kan gå ut o visa sig bland folk, hehe.. Man vill ju verkligen va ute en sån här dag, lovely!
Imorgon är det ju familjedag på sidsjön, även pimpeltävling. Funderar på om man ska kika upp dit en sväng, de bruka ju va himla mysigt o gå runt där.. Åsså blir de ju himla skoj när de händer saker också, plus att hamburgare brukar ju säljas i massor.. :-) Så de kan bli najs de!!

Ikväll ska vi nog gå på trav på Bergsåker, inte varje dag man gör de inte. Så vi ska försöka dra med oss mamma och Micke, blir roligare när de är fler..Fick ju ett sånt här erbjudande om gratis entré och grejer så såklart måste man ju passa på. Så moster Linda ska förmodligen va här hemma o mysa på me Linus.. :-)

Fast dock måste nog M va lite försiktig me ölen ikväll, de bytas lite grejer på v70:n imorgonbitti. Dämparna är heeelt slut så kanske dags o fixa de nu rå, den ha ju gått en del så inte så konstigt.. :-)
Sedan efter de rå så blir de ju sidsjön, naaajs!! hihi.. Håller tummarna för att det ska bli riktigt fint väder me soool och relativt vindstilla iallafall..

Den här veckan har det varit ganska ståhej på jobbet, massor med varor har kommit och massa annat ska göras. Men tycker det är riktigt roligt också när det händer en massa på en och samma gång, tiden går ju liksom lite fortare också. :-)  Vi har även spenderat en massa tid på ikea och handlat möbler, plus att en del skruvande har blivit efteråt också.. Suck för ikeamöbler!!

Linus ha ju varit på dagis också, vardagen har kommit tillbaka.. Han va ju hemma måndag och tisdag denna vecka också så han skulle bli helt frisk. Och i onsdags när jag lämnade honom ville han inte riktigt släppa taget, skrek som en galning.. Tänk er: "-Maaaaammmaaaaa!!!" Inte direkt så man går därifrån med gott samvete, men ringde så fort jag kom på jobbet. Och SÅKLART går det ju bra, men oron ligger ju liksom kvar där..
Jaa, ni som ha lämnat barnen på dagis förstår ju vad jag menar.. Hehe.. :-)

Nää, nu vill visst Linus fortsätta mysa. Vi låg i sängen förut och hade bus och mysstund, bäst och ta vara på allt sånt när man är ledig. Min lilla älsklingskille!! Han är det bästa som finns... :-)

Ha de fint bloggers!! Herrååå

/Mariana

Postat den 2008-03-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Jobb, jobb, jobb...0

Denna underbaaara dag har inneburit massor me timmar på ikea, vi har varit och inhandlat massa möbler till konferensrummet plus till kontoren.. Vilken tur det fanns en lista och gå efter plus att det mesta skulle hämtas på varuutlämningen. :-)
Men visst, skoj va de! Inte varje dag man få gå och shoppa och dessutom få betalt.. hehe.. :-) Sedan har vi även monterat möbler, inte alla, men några iallafall. Så man måste ju erkänna att man känner sig himla duktig för dagen! :-)

När jag väl kom hem från jobbet (slutade 17) så fanns maten färdigt, så de va bara o sätta sig ner o käka. Inte varje dag de inte, mumsigt! Sedan ha jag o Linus tjusas på i massor, tänk att man saknar honom såå mycket varje dag. Och mycket just nu är väl för han varit sjukis, tur han e frisk och feberfri sedan två dagar. Så imorgon blir de dagis, härligt för han o träffa de andra barnen igen.. :-) De tro jag han längtar till!

Imorgon är det onsdag, äntligen "Men in Trees" igen!! Äntligen!! :-D hihi..
Sen är det tordags, å sen har jag helg igen.. Är ju nämligen ledig på fredag, skööönt!!

Aja, ska ta o mysa på me lille prins nu innan det är läggdags för älsklingen. Tycker inte att man hinner ses nu när man jobbar, såå himla trist! Man vill inte lägga honom för man vill umgås så mycket som möjligt me honom. Men runt 19-20 är det okej för han o sova så de e ju tur de. Så man hinner tjusas när man jobbar såå länge..:-(

Slänger in några mysiga bilder sen i helgen... Njuuut!!! :-)

  <--- Fick smaka choklad av momma.. hihi.. (men bara liiite, va ju sjuuuk..)

  <--- Fick en gitarr av mormor o Micke, gissa om han vart glaad?? Ja, ni ser ju!! hihi..

Nää, nu ska ja dra!! Herrååå

/Mariana

Postat den 2008-03-04 i Allmänt | Trackbacks ()

Feberfriiii... :-)0

Japps, äntligen va Linusen feberfri igen. Hoppas bara att den inte vill komma tillbaka nå mer, ha ingen ork ti de just nu.. Hans penicillinkur tar slut imorgonkväll, himla skönt faktiskt! Men måste säga och berömma min käre sambo, han e ju för tokduktig med medicinerna till Linus.
Linus är ju också förstås duktig som tar dem, men M fixar de där galant!! Tokbra! :-)
Skönt att de snart e över me kuren och vi alla kan fortsätta me jobb, dagis o liknande. Blir lite lättare som sagt! :-)
Idag har jag jobbar första dagen efter att ha varit hemma me sjuk Linus, måste säga att det va tokhärligt och träffa alla mina härliga arbetskamrater!!  Trivs verkligen med de flesta!! :-)
Imorgon är det samma tider som idag, 8-17. Helt okej, fast visst blir man trött och seg. Aja, vila få man gö i nästa liv.. Hehe..

Ååh vet ni, jag har helt glömt bort att skvallra om vad min älskade lilla kille gjorde hos farbro doktorn i fredags... Vi satt och bläddrade i en bildbok och vi sa traktor, åsså plöstligt sa han också "tlaktol".. Mmm, precis som jag skrev.. Hehe, sååå sööt våran guldgosse. Man e ju för stolt!! hihi..

Här ikväll har det märkts att Linus är piggare, han går på och drar leksakerna runt omkring sig. Och plötsligt kan han kasta runt dem lite hit och dit, nästan så man måste börja ha störtkruka.. Elle va tro ni?? Haha..
Nämen, han e ju för go. De enda som kan ha påverkat honom i detta virus är hans matlust, hans matsäck verkar ha krymt. Han äter absolut inte som förr nu, fast iofs kan det gå till sig här i dagarna om inte sen när han ser andra barn. Men visst känns de konstigt, han som jämt brukade skriiiika när de tog slut.. hehe..

Nää, kanske dags o kika lite tv och slappa. De är man verkligen värt efter en dags slit me hyllor, varor och liknande.. Hua, fattar verkligen inte hur vi ska hinna klart me allt till i April när vi ska öppna..

Aja, ha de fint!! Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-03-03 i Allmänt | Trackbacks ()

Vasalopps söndag!0

Japps, precis vad det är. Vasaloppet är på tv:n och om knappa 2 timmar ska de väl gå i mål, skoj skoj! Skulle också vilja ha den där motionen och viljan för att kunna åka loppet. Men närå, sen jag slutade me skidorna så har dem legat på hyllan sen dess.. Hmm, inte allt för bra va?
Men har mycket starka funderingar på att börja spela något igen, en lagsport alltså.. Tyvärr tror jag inte att jag kan spela fotboll igen, men något liknande vore skoj. Såå himla trist att mina knän e paj, tänk om man va som förr..?
Under den mest vältränade perioden höll man på med mycket...Fotboll, fridrott (ibland), löpning plus skidor på vintern.. Inte illa va? :-) hehe.. Stackars mamma som fick skjutsa en hit och dit... Ojojoj..
Vältränad och massa energi, vore ju inte helt fel.. Aja, en dag ska jag vara tillbaka i den formen verkligen. För man mådde så himla bra då och orkade springa hit och dit. Alltså man vill ju inte direkt bara sitta på sidan av planen då ens egna barn en vacker dag kommer sporta me något, då vill jag fasen vara med!!
Kunna ta med dem ut o träna på kvällarna osv, jaa ha kåndis som sagt!! :-)

Idag ska vi som mest bara ta de lugnt igen, Magnus verkar ha hamnat i sjukan han med så han blir nog hemma idag. Själv tänkte jag ta mig en sväng ut ti Birsta el nå, såå uttråkad som jag skrev igår. Tänkte ev åka förbi syster yster o dra me henne ut, kanske hon e dålig efter gårdagen...? hihi.. Nää, nu ska vi pigga upp na!! hoho..

Linus verkar iallafall piggare, han åt lite mat igår. Eller förresten åt han en heeeel portion, duktig! Men idag ha vi endast fått i honom välling än sålänge, men de duger fint de med såklart!
Febern har dessvärre kommit tillbaka, han ligger redan på 39 graders feber. Men ha gett honom en subb nu så vi få hoppas de går över igen.. Men de kan ju faktiskt va så att viruset han bär på måste ha sin egen gång, eftersom penicillinet bara biter på hans röda öra och bakterierna i halsen.. :-)
Men bra e ju de iallafall, huvudsaken han e piggare och att vi får i honom lite mat och dryck iaf..

Dags o duscha av sig lite.. Ha de fint!!

/Mariana

Postat den 2008-03-02 i Allmänt | Trackbacks ()

Rastlöööös!!0

Såå himla rastlös är jag, inte för att det är tråkigt o va me Linusen. MEN klättrar snart på väggarna, jag är verkligen inte van att vara hemma såhär 4 dagar i sträck. Tänkte att idag kanske man kan åka o träffa folk, kanske ta en fika eller nå när väl M va ledig...? Närå, då skulle givetvis M fixa goofy som ska besiktas på måndag... Vilket jag absolut förstår, men känner mig såå uttråkad av och bara va hemma hela tiden.
Som tur e så är ju Linus på bättringsvägen, så kanske man kan gå ut me honom något till veckan.. :-)
Aja, som tur e så börjar ju hockeyn klockan 15 så då smiter jag härifrån. Ut o åka bil eller nå, fika ute i Birsta kanske? Men där lär de väl krylla av folk såklart, löningshelg å allt.. Blää!!

Tänka sig att jag blivit så himla folkskygg?? Jaa, de kan man känna ibland faktiskt. Men orka trängas me en massa folk här o där, njaaa, inte så värst lockande!!

Funderade på en sak....
Tycker de e ganska tråkigt att man ha vuxit ifrån många av ens gamla kompisar, alla dessa roliga spontana grejerna som vi alltid hittade på. Allt galet som till slut blev skitskoj, haha, jaa man saknar en del faktiskt..
Men det kanske är så att när man har som minst och göra, som just nu t.ex. Så kommer man ju på sånt här, att det faktiskt dyker upp en och annan tanke.. Konstigt?? Nää, de skulle jag inte vilja kalla det!!
Ni vet vilka jag menar, saknar er sååå!!! Men men, liven springer vidare. Många skaffar familj (som jag), en del nöjer sig med sambo och en del lever vidare som förr.. Mm, man gör ju som man bäst känner.. :-)
Men önskar som sagt att man träffades lite oftare än va man gör.. :-)

Aja, kväll blir de melodifestival. Sista deltävlingen så kanske kan de bli några höjdare, inte för at jag tror det men hoppas kan man ju alltid. :-) Innan ska min älskade mamma och Micke komma hit, äta tillsammans. Mums!!
Mamma skulle visst göra maten åt oss, tycker lite synd om oss tro ja. (Haft lite för dåligt me sömn i veckan kanske).. Nåja, det ska verkligen bli skönt. Även fast jag vet att jag inte bara kan sitta och vänta in maten, lär väl såklart hjälpa till i köket.. :-)

Dags o kila, Linus sover så ska göra nån nytta medans man kan.. Hehehe..

Ha en bra helg!! Herrååå

/Mariana

Postat den 2008-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Det vänder..0

Äntligen ser man ett ljus bakom det hela, Linusen verkar piggare redan. Såå himla skönt!! Fast man ser hur tanig han har blivit på dessa dagar, hua, åsså hans balanssinne verkar ha försämrats. Inte bra!! Men skulle tro att hans trötthet har kommit ikapp honom. Nu äntligen har han börjat ätit igen plus att penicillinet går ner, lovely!!
Just nu ligger han och sover igen, i mamma o pappas säng såklart. Storkillen sover som bäst i våran säng, konstigt va? hehe.. Jag o Linus klev upp vid 6,30 imorse o år lite välling och såg på Teletubbies på tv:n.. Såklart blev lilleman trötter igen, för att bli firsk måste man sova!! :-)

Nää, kanske ska ta o gö lite frulle. Magen skriiiker efter käk nu, kanske ska ta o fixa lite äggröra. De e ju gotta de!!

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2008-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar