Lugnare dag idag.. :-)0

Idag är det fredag, äntligen måste jag säga! :-) Skrev av mig en massa i bloggen igår som jag ångrade mig skarpt på, så ha tagit bort lite onda tankar och ord som jag kanske borde ha behållit för mig själv.. Såklart kommer man på sånt efteråt om hur elakt det verkligen låter.. Lät kanske som han inte gjorde nånting alls, vilket blev helt galet. Saker vi inte är ense om bör ju såklart redas ut utan denna bloggvärld... :-/
Jag vet att M ställer upp, men kanske inte tillräckligt som jag vill ha det. Men kanske är de den här skitperioden som gör mycket också. Hoppas verkligen att det vänder snart!

Idag har det varit en riktigt rolig dag på jobbet, massor att göra och mycket folk! Underbara dagar!! :-) Så nu är det äntligen fredag igen och det är dags för en solning för min del. :-) Måste ju underhålla den stackars blekhuden! Haha..

Jobb för hela slanten hela helgen, får se om de blir nå bus endå eftersom jag e barnledig. Men de få tiden utvisa... :-)

Ha de fint o ha en trevli helg!!  Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2009-02-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Arg.... :-/0

Idag ha dagen varit allt annat än bra! Ååh, känne mig som ett vrak! Men är så arg och irriterad så ni anar inte! Hatar verkligen att känna såhär, man mår ju inge bra av det!
Dagen började me att jag gick ner till M precis tills han skulle åka på jobb, vi ha ju bestämt att jag ska ta Linus de dagar som jag börjar senare.. Såå, va nere hos honom till strax före 6.. Han for iväg o Linus vaknade såklart precis när han åker.. Suck, tänkte jag! Ville gärna sova i allafall till klockan 7,30.. Men men... Sa till Linus att de fortfarande va natten så de bara va o lägga igen ögonen o mysa me mamma. MEN såklart skulle ju inte han de inte! Upp mamma, upp!! Skrek han oavrutet... Grrr... Mm, ni som känner mig vet att mitt morgonhumör inte är att leka med.. :-) Okej, trött som jag va så la jag mig i soffan istället.. Somnade väl till lite smått som vanligt! Hade ställt klockan endå på 8 för att veta att de va dags att göra sig iordning. Å Linus skulle lämnas på dagis klockan 9..

När väl klockan ringt och jag kliver ur soffan o ska göra iordning frukost åt lilleman så spanar jag ut lite snabbt igenom fönstret.. Där stod v70:n.. Vaaa? Tänkte jag! Skulle ju besikta golfen 9.15.. Men hur dum kan han va??? Åååh.. Så tog upp telefon o ska ringa honom o gorma, då upptäcker jag att hans telefonj*vel ligger kvar på hallbordet!!!!! Vaaaa???
Jaha, så nu ska jag besikta en bil som inte ens finns hemma? Och Linus ska på dagis.. Ojoj, blir ännu mer förbannad! Tänkte att nu skiter jag i o besikta.. Aldrig, ska jag jaga fram bilen eller?? Nää!!
De värsta är att jag vet precis vad jag skulle fått hört om jag skitit i de.. Orka inte me sånt idag.. :-S
Då plötsligt ringer min telefon, från nå nummer jag inte känner igen.. Å gissa vem de va? Joo, om inte M!! Jag började gorma direkt o frågade hur fasen jag skulle kunna besikta en bil som inte ens finns i närheten av där jag va!!!??
Jamen, du kan väl komma och byta bil då? Säger han me en len röst! Ååååh, skrek lite till och slängde på luren!!

Sa till Linus att nu va de bråttom och att vi va tvungen o snabba oss på dagis.. Vid den här tiden va klockan 8.25... Drog på Linus kläder o sprang nerför trappen till bilen. Oborstade tänder hade jag o inge som helst makeup för att dölja mitt trötta ansikte!! :-/ Irriterad som ett bi kliver jag in på dagis o frågar om de e okej att han kom en halvtimme tidigare? Och såklart va de ju inga beskymmer, han va så välkommen så! Är så glad för att de är såå gulliga o snälla på hans avdelning.. Mysdamerna där!!

Jaja, när jag väl ha lämnat min stackars lilla fis på dagis. Så va de full gas emot Timrå där M jobbar, kastade v70 nyklarna på karl o satte mig i golfen o körde iväg.. Då va klockan 9.05.. Fattar ni? Hur skulle jag ens hinna? Ååh, drog på stereon på högsta volym o sjung o skreek i massor. Bruka va sånt som lugnar mig när jag e förbannad som ett bi...
Men nejdå, inget lugnade mig nu! Iiiih...
Hann i varje fall in på besiktningen i tid och bilj*veln gick igenom, förutom att den skallrade o levde om som bara fasen! Han sa att nån värmeplåt hade ramlat ner på avgasröret.. Jaja, tänkte jag och bara åkte!

Joo, å inte nog me de!! Gårdagen va ju inte speciellt lyckad heller.. Tro jag ha kommit in i en jäkla skitperod nu, känslig, less o deppi.. Usch, vill inte känna så nå mer!! :-/

Hoppas inte kvällen på jobbet slutar i kaos, ha ju medlemsdag på jobbet idag så skulle väl inte alls bli förvånad om de skulle bli nå tok! Men men, ska försöka ladda om batterierna o tänka framåt. Är ju inte en långsur person, men ska i varje fall börja fundera på vad jag lovar och ställer upp på...

Mysig morgon va?? Njaaeee... Värsta på länge!!   Dags o kila... Herrååå...

/Mariana

Postat den 2009-02-26 i Allmänt | Trackbacks ()

Lite gamla...0

...Bilder... Sitter här o kikar tillbaka lite.. Tycker inte om att va ledig o fundera så mycket, usch.. Tur man ska jobba hela helgen så man ha massa annat i tankarna!! :-) Fast kommer sakna lillprinsen alltför mycke!!
Titta va jag hittat!!

 Jag me Linus i magen.. Ungefär 7:e mån.. Stortjockmagen! :-)

 Lite brun man va dårå.. Ojoj, som jag längtar tll värmen.. Fast de e ju mysigt me snö å!

  Längtar till fjällvärlden!! Mysigt!

Snart e de ju dags för en fjällresa, men tro faktiskt inte att de blir så mycket skidor. Då ska de köras skoter.. :-) Hehe..

     <<<---Fiint i Klimpfjäll..

 Lillfisen sitter själv i sängen. (ca 3 mån)  Linus me mormor i Klimpfjäll.

Mmm, de där va lite smått o gott från nåt år tillbaka.. :-) Ganska skojsigt o sitta o kika på gamla bilder ibland..

Nu e de dags o gö lite nytta igen.. :-) Ta o gå ut på en promenad e ett måste just nu, missade ju träningen idag.. :-( Såå jäkla surt!! Jaja, bara o ut o gå nu rå.. Så de så!!

Herrååå!!

/Mariana

Postat den 2009-02-25 i Allmänt | Trackbacks ()

En liten film...0



Snigelfart... Men sååå söööt!!

/Mariana

Postat den 2009-02-25 i Allmänt | Trackbacks ()

Underbart fint väder...0

...Å en massa mys me lilleman! Kan det bli bättre?? Hmm, näää tror faktiskt inte det! Han e såå otroligt söt o gullig denna lilla kille. Att han har sina vrånga sidor hymlar jag inte om, men de mesta han gör e ju såå mysigt så man nästan går under.. Hehe.. Gullunge!!

Idag så vaknade vi ganska sent, eller ja, klockan 8. Då tog vi o myste i soffan o såg på Byggare Bob åter igen! Snacka om att man kan bli ganska less på dessa filmer ibland.. Ojoj.. Men huvudsaken Linus e nöjd så... :-) Han tittar ju absolut inte hela tiden heller, vill helst springa runt o göra en massa annat. Spela boll, kasta grejer o div annat.. Hehe.. :-)
Förut så tog vi och klädde på oss våra täckkläder o gick ut i det fina vädret. Linus ville åka skidor, så vi tog fram dem o gick bort till gångvägen o tog på han dem. Söötfisen! Han stakade på me stavarna, de gick ju inte fort om ja säger så.. De gäller o ha tålamod säger jag bara.. Snigelfart framåt.. Hahaha.. Men ha va ju såå gullig, enda tills han ledsnade.. Vilket va ungefär efter 100m.. Hihi.. Då blev de bara stavarna ett tag, sen ingenting alls.. :-)

Vi gick en sväng till lekparken också som ligge här mitt i granlo ungefär.. Såklart bara vi där, lite tråkigt faktiskt. Men de e ju så när inga andra e lediga samtidigt.. :-/  Lekte på en massa där så t.o.m. jag blev blöt om baken, typiskt! Men snön e ju så nu.. Mysigt som fasen!! :-)
När vi väl skulle gå hemöver igen så kom min syster o sa hej, Linus skulle visa va duktig han va på o åka skidor. Men gav även upp då, knasfisen! :-) Surra på lite me henne o sedan hem o värmde käk åt Linusen, han åt hela 2 portioner.. Fattar inte, men han ha börja ätit som en galning.. Måste göra sig av me en massa hela tiden.. :-)

Slänger in lite pics från våran utedag... :-)

   

   

 

Jaaa, jag vet de blev en massa bilder på bara nån timme.. Men de blir så när man tar fram kameran o Linus bara skriker meeeeraa!! :-D Tro han gillar att bli fotograferad ibland.. :-) Hihi..
Vi ska nog ta o gå ut en sväng på eftermiddan också, Linusen sover just nu o jag myser på balkongen.. :-) Mm, sitter faktiskt på en stol me datorn i knä... Haha.. Där ser ni, inte utan min dator!! Hahaha.. Desperat eller?? Näää!! :-/
Skulle egentligen iväg o gratta Jennifer som fyllde år i fredags o sen hälsa på några andra, MEN ingenting blev av. Så då få jag o Linus passa på o mysa massor me bara varandra istället.. :-) Vilket inte är helt fel såklart.. Men men.. :-) Hehe

Jaha, annars då? Hmm, vad händer egentligen.. Joo, igår så jobbade jag endast fram till klockan 11.30. Sedan hem, tvättade en maskin o sen fick vi besök. Av en gammal kamrat ifrån den gamla goda tiden.. :-) Va supertrevligt me besök o kidsen våra lekte faktiskt förvånansvärt bra tillsammans även fast de båda verkade vara ganska vrånga.. Haha..
Gulligt o roligt! Smaskade köttfärssås o pasta ti middag o sen blev de inte så mycket mer.. Slappa soffa o la mig tidigt.. Fast såklart bara för att man lägger sig tidigt så kan man bara INTE somnaaaa... Blir galen på sånt! Elende!!

Nåja, de va lite av våra händelsrika dagar. Snart är det helg igen och jag ska jobba hela helgen.. :-/ Linus ska ner till pappsen redan idag o jag ska besikta bilen imorn.. :-( Usch, hoppas de går bra!
Ikväll blir de lugna puckar, ska träna lite o sen blir de nog bara som mest ingenting!! Ganska skönt!! :-)

Ha de fint bloggers så ska ja sooola vidare!! Myyyys!!   Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2009-02-25 i Allmänt | Trackbacks ()

Helgen slutade i Ljunga..0

Dagarna rusar iväg.. Helgen har varit toppen, myst me Linus i massor och kikat på skotrar. Gissa om man blir sugen o köpa en egen, men de går ju inte i år.. Kanske nästa år.. :-)
Det va en skoterdag uppe i Ljunga i klubbstugan som vi åkte upp på, mysigt som tusan. Men dagen gick lite för fort måste jag säga. Efter de så åkte vi hem ti moster o åt mumsig mat o senare på kvällen/natten så va de dags för att bada tunna... Tokmysigt!! Nu vill man ju inget hellre än o bada varje helg, supermysigt va de! Hada faktiskt aldrig badat såhär mitt i vintern ute i ett kar, men de va ju hur underbart som helst ju...
De blev några bilder tagna, men ha inte den kameran här så de bilderna kommer nån annan dag.. :-)  Haha, me toppluvor på o en samskig cider i handen.. Haha.. Linus hade somnat han, orkade inte att vara me enda tills vattnet va riktigt varmt. Men nästa gång så ska vi tända eld på brasen lite tidigare så han också kan va me.. Hade varit mysigt, han som älskar att bada.. :-)

Annars då.. ? Joo, tog en promenad också mitt på dagen idag. Fram på kiosken o köpte mig en håkkimössa såklart.. Hehe.. Mycket fin måste jag säga, kanske inte så fantasirik just denna. Men superfin! :-)
  Fiiin va? :-)

Linus sparkade på rejält, men sen åkte han som mest. Blev så trött i benen tyckte han.. Hehe.. Sööötunge!!

   Mm, duktig liten 2-åring va?? Mmm.. Bästaste!!

Idag kom vi hem ganska sent, väntade på Magnus som kom hem ifrån fjällresan me grabbarna.. Haha.. Vilka historier!! Ojoj, jag säger då de.. Roligt! 

Nää, nu måste jag sooova inför en ny vecka.. Blir en massa på jobbet, så hoppas dagarna inte blir alltför långa.. Hua.. MEN, de ska tränas i massor endå.. Nu jäklar ha man kommit igång.. :-) Najs som tusan!!

Natti Natti...

/Mariana

Postat den 2009-02-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Det gör mig så arg..1

...Att vårat samhälle är såå fruktansvärt hemskt.. Tittade på Uppdrag granskning igår och belv så himla tagen av allt, usch o fy. När jag precis skulle hoppa in i duschen så började det såklart.. :-/ Men det handlade om "Louise" som först hade blivit utkastad av sin mamma i Göteborg, som sedan hade kontaktat sin pappa. Men vad varken hon eller sociala inte visste om eller kollade upp var hans instsabila levnadssätt och hur egentligen det var där med honom.. Hon va bara 10 år, fattar ni? 10 ÅR!!! Utkastad av sin egen mamma på gatan, med endast en säck med kläder.
Flyttade då in hos sin pappa i Småland och där var det inte alls bra. Han knarkade hej vilt och åkte in och ut från psyket! Herre jisses vilken sjuk tillvaro! Ingen, och då menar jag INGEN gjorde nånting! Hennes skolgång slutade vid 11-12 års ålder och hon levde med sin pappa i både de ena och det andra.. Hennes pappa utnyttjade även henne sexuellt, tog tunga droger och bad henne t.o.m. blanda skiten åt honom!! Vaaa?? Är detta acceptabelt? Nää, verkligen inte!!
MEN, varken sociala eller kommunen tog tag i detta och det blev världens liv runt detta media. Och det är ju inte konstigt, eftersom ingen placerade den stackars lilla tjejen i ett familjehem eller liknande.
Denna stackars tjej fick t.o.m. fira en jul på en parkering utanför ett köpcentrum... Ååh, de e ju helt sjukt?

Jaa, ni förstår säkert varför man blev såå himla tagen och arg! Jag satt bara och skakade och blev ännu mer förbannad ju mer jag såg på programmet. Gårdagens program var en återblick från ett avsnitt som gått för ca 2 år sedan och just igår så fick man se hur denna "Louise" mådde och hade det idag. Fyy fasen alltså, hon måste ju vara helt förstörd stackars tjejen! Hon säger idag att hon varken har en mamma eller en pappa, vilket man verkligen förstår och stöttar henne med. Jisses, vem fasen skulle ens förlåta sin mamma om man blev utslängd som 10-åring och sedan få bo hos farmor medans sin pappa åkte in och ut från akutpsyk? Vaa?? Nää, inte jag i alla fall!!

Och sumeringen av detta är alltså?? Vart fanns mänskligeheten hos folket nere i Vetlanda?? Varför reagerade ingen? Hjälpte henne därifrån?? Stackarn fick uttstå så mycket!! Hur kan vårat Sverige tillåta detta?? Nää, jag fattar ingenting??

Ååh, nää. Jag blev sååå arg och blir det fortfarande när jag tänker på det.. Usch!! Man får ju verkligen SKÄMMAS!!!

Jaha, såå ska vi kanske skriva om nå andra roligare saker... Vad har hänt i veckan? Hmm, joo vi va hos mormor en sväng igår medans jag tränade. Sedan hem o sussa o jäste.. :-) Idag ha jag o Linus varit o hälsat på Madde o Felicia.. Dock så tjivaas ju Linus o Flisan lite me varann, men till slut när vi nästan skulle åka hem så började de springa på och allt va frid och fröjd.. :-) Dom e bra tokiga de små liven.. :-)

Imorn är det äntligen dags för Linus o mormors tågresa uppemot västra, som Linus har längtat!! Han pratar bara om att få åka tåg och buss numera..  "-Linus o momma åka tåge ti DisaJanne!" säger han ständigt.. Hehe, min lilla sötunge!! Komma sakna honom sååå...  Så imorn ska jag nog ta o städa ur bilen en sväng o sedan träna bort lite av de överflödiga man har kvar på magen.. :-)
Känns som ingenting händer och snart är de ju April, avresa emot Egypten och sol, bad o strand.. Myyys!! Linus kommer att älska att vara där, värsta delen är väl kanske att få honom på flyget.. Hoppas de går bra, fast orolig för de e man ju inte.. Komma nog gå suuper!! :-)

Ha suttit o slökikat på en film nu, "Theeth" heter den. Helt sjuk, så ha mest bara slöat igenom den.. Orka inte se... Man få väl bara en massa sjuka drömmar om att man "klipper ett o annat".. Ojojoj..

Sååå, nu är det dags för att soova.. Tänka på vårt sjuka samhälle som bara skiiten i barn som verkligen har det svårt och sjuka filmer som bara inte går att titta klart på..

Natti Natti!!!

/Mariana

Postat den 2009-02-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Tänk om...1

...Livet bara kunde var lite enklare ibland.. Mindre ansvar, mindre val och mer möjligheter...? Mmm, de e mycket av vad man funderar på just nu. Men de e ju faktiskt så, har aldrig gjort någonting jag ångrar! Men visst ha man gjort saker man kanske borde ha tänkt till en gång extra på.. Ääh, småsaker bara.. :-/
Är supernöjd över mitt liv just nu, bara lite småsaker som måste justeras. Men de få komma som de kommer.. hehe..
Dumt va?

I veckan så händer inte alltför mycket, mest bara jobb. Va ledig idag, men eftersom de va möte på jobbet så åkte jag dit till klockan 8 endå. Me Linus på armen.. Hehe.. Satte honom me kritor o sen fick han rita lite medans vi surrade på, han e såå himla duktig ibland när han kan sitta stilla i några minuter.. :-)
Mm, som ni kanske förstår så har jag inte direkt en lugn liten kille. Nää, däremot är han den galnaste av de galnaste.. Hahaha... De märkte vi genast idag på eftermiddan när vi va hemma hos Pernilla, Magnus, Roland o Alfred.. Linus o Roland trissade upp varann o gormade en massa så man va alldeles slut efter man kommit hem därifrån.. Ojoj... :-S Tro faktiskt de också va de efter vi gått hem. Linus somnade i alla fall som en "klubbad säl" när han väl skulle somna..
Lillfisen!! Mums på han!!

Idag ha vi varit på utflykt till Härnösand o hälsat på Nadde o barnen. Fick också träffa N´s syster Malin o lilla Wilma o sedan andra systern Carro som ha bäbis i magen! :-) Hihi.. Bäbisar överallt... *avis* Vill ju också, fast vet innerst inne att de e absolut hopplöst just nu!! :-/
Jättemysigt i alla fall och träffa alla barnen och alla andra också, Linus o Becca "gnabbade" lite. Men de lekte förvånansvärt bra tillsammans tyckte jag eftersom de knappt har träffats nå. :-) Söötungar!!

Fick annars en spännande överraskning i eftermiddag när min s.k. "chef" ringde från jobbet o sa att "dom" hade bestämt att jag skulle vara i deli´n o göra lite tårtor nu imorgon o på torsdag.. Jaha, tänkte jag?? Okeej, men de vore ju roligt om nån kunde fråga innan också? Inte för att jag har det minsta emot det, men eftersom jag inte tillhör den avdelningen än så kanske man borde få frågan först, eller hur?? Ääh, blev bara irriterad!! Iih...

Igår va de träning igen, shit va roligt de är alltså! MEN, igår va de tokjobbigt. Va helt slut i heela kroppen när jag kom hem, sedan så svettades jag som en j*vla gris under hela passet.. Kanske va de alkoholen sen i lördags som skulle ut? Mm, de tro jag me faktiskt! Vart ju en del shots o annat smått o gått, så inte såå himla konstigt kanske? ;-)
Så hoppas de går bättre på träningen imorgon, kanske inte svettas lika mycke o kanske ta i ännu mera! :-) Det är ju såå himla skönt när man väl kommit från träningen o man känner sig utmattad o slut. Då ha man lyckats verkligen!! Hahaha..
Muskler, muskler, muskler.. Bort me annat slisk o slask!! :-D

Hitta inte igen kabeln ti telefonen heller, så blir inga bilder idag.. Tråkigt va??

Nu är de dags o sussa.. Hörde förresten att systeryster ha kommit fram ti Malaysia (eller hur de stavas?), är såå glad att du hör av dig så man vet att du har de bra gumsan! Miss you sis..Nu e de mindre än 2 mån kvar innan vi få träffa dig igen.. :-)

Natti Natti, hörs o störs!!

/Mariana

Postat den 2009-02-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Ojojoj...1

...Vilken kväll och natt.. Hehe.. Man känner sig levande idag kan jag lova, jisses va trött man är.. :-/ MEN, va en supertrevlig afton me massa roligt tillbehör.. :-)
Kom precis hem till mamma o micke, ska käka här tillsammans me dem, syrran, niklas o barnen hans. Trevligt! Men just idag mår jag verkligen som jag förtjänar så skulle helst bara vilja sooova.. Hoho..
Aja, de få bli en annan dag..
Så va gjorde vi rå antar jag att ni undrar? Joo, åkte upp till Ljunga på årsmöte som jag helt missade tiden på. Va helt inställd på att mötet skulle börja klockan 19, men i själva verket så började det 18 och mat plus partaj startade klockan 19.. Snacka om snurresprätt man känne sig som då..? Ojojoj... Men men, mötet hade gått bra endå utan mig såklart.. Hehe.. Sedan blev det kanske inte en sån succé som jag hade hoppats på denna kväll i klubbstugan. Hade hoppats på fler "happy faces" och lite mer Rock´n Roll. Typiskt!
Så jag och några andra tog o åkte upp på Mittis (i ånge), där de va ännu mer värdelöst. Fattar verkligen inte hur man kan ha roligt där? Eller ja, om man kände mer folk och kanske inte hade så många andra ställen o välja bland så kanske de hade var okej..? MEN, nääää.. Nu ha jag varit där två ggr och båda gångerna ha jag haft pisstråkigt! Värdelöst!!
Nåväl, sedan bar de iväg neröver igen.. Sova, surr o musik.. What a great combination!! :-) Hihihi..

Idag ska Linusen komma till mig igen å gissa om ja saknar ihjäl mig efter honom? Bästaste lilla grabben i väärlden kan jag lova!! Nästa helg ska han och mormor ut o åka till Ljunga o hälsa på Disa o Janne, vilket Linus ser fram emot nå grymt mycket! Såå hima kuligt! :-)
Själv då? Joo, jag ska ju jobba lördagskvällen. Men kommer nog förmodligen åka upp efter jag slutat så jag finns där på morgonen. De ska även badas tunna vad jag hört, mysigt värre va? Jorå, så atté!! Hehehe...

I veckan ska jag o Linus försöka åka uppöver emot Härnösand, så jag hoppas de går enligt planerna. Skulle va sååå himla kul o träffa Nadde, barnen o kanske någre fler.. :-) Miss them!
Sen så är de bara jobb för hela slanten, ganska bra de å så pengerna rullar in från nånstans.. :-) Jo, åsså blir det träning såklart! Kanoners de!! :-)

Nää, nu ska jag se om mamsen vill ha nå hjälp i köket. Ska äta smaskig fisksoppa me mumsigt bröd o annat gott tillbehör.. :-)

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2009-02-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Snart är ännu en vecka förbi..0

Den här veckan ha gått tokfort.. Började me att i måndags när jag hade en heldag i den såkallade "bunkern" fick frågan om jag ville ställa upp att göra smörgåstårtor här i veckan istället för att vara på stället som jag egentligen brukar vara på. Ooo, javisst ville jag de!! Roligt me en liten utmaning tänkte jag! Visst ha de varit skoj, men jisses va trött o less man blir på dessa smörgåstårtor... Ha gjort 50 st nu på 2 dagar, så nu jäklar måste de "krängas"!!

Tänkte lägga in bilder, men de verka inte funks..:-( Surt, mina tårtor som blev såå himla fina! Aja, lägger upp dem en annan dag! Hehe..

Till helgen händer de grejjer, ska först o främst hem till pappsen imornkväll o fira lilla "gubben" som fyller hela 50 år!! Ojoj, tiden går fort pappsen!! Sen så ska jag o Linusen på lilla Kevin´s dop på lördag. Sedan är de årsmöte me klubben uppe i Ljunga, plus partaj förstås.. Hihi.. Skoj Skoj!!

Hoppas på en MYCKET lugn söndag denna helg, orka inte me så mycke mer.. Hehe..

Ha fått höra den senaste tiden att fler än jag trott läser min blogg, vilket jag tycker är jätteroligt!! :-) Man får såklart ännu mer insiration o vill bara skriva av sig ännu mer. Typiskt bara att de inte funka o lägga in bilder, hade en massa smaskiga bilder på lillfisen min. Men då blir de att vänta på dem.. Haha!!

Nää, nu e de dags för en dusch! På återseende!! Tjing!!

Jo, förresten... Ta en extra kik i tidningen imorn förresten... Alla ni som ha ST.. Hahaha..

/Mariana

Postat den 2009-02-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Pappa 50 år!3

Pappsen fyller hela 50 år, halvvägs till 100-strecket och haft ett liv med massor med händelser. Allt han gjort och upplevt går inte att berätta om, det blir en alldeles för lång historia som ni kanske förstår..
MEN, han har hunnit varit gift en gång. Fått 3 underbara och bästa barn, än sålänge 1 barnbarn, byggt hus lite här o där och dessutom haft massa olika hundar. Även rest land o rike runt för sin överlevnad, alltså jobbat som ni kanske förstår.. :-) Jaa, ni förstår kanske att det finns ganska mycket att berätta. Under gårdagen så fick vi höra en massa roliga och smaskiga historier som jag iaf har hört både en och två ggr förut. Men det är lika roligt att få historierna uppdaterade såklart och många som inte hört dem förut fick höra dem. Haha.. Jaa, både galna och lugna händer har innefattat hans liv genom dessa 50 år.
Va jätteroligt att få vara med och dela denna dag med honom och hans närmaste vänner som hade gjort en helt fantastisk dag speciellt för honom.
Ska försöka sammanfatta dagen med bilder och vad vi gjorde, superskoj!

Dagen började klockan 8 med att vi packade ihop oss och hämtade min kära mor som skulle ha Linus under gårdagen och natten till idag. Så vi for sedan upp till Indal där vi skulle utgå ifrån och dit pappa skulle komma för att få ta med Jan och hans låtsaskompis på en långtur upp emot Laxsjön och Skinnen eller vad de nu hette.
MEN, eftersom detta bara var ett dragplåster så var ju såklart inte planerna så. Pappa skulle få en helt annan dag, som va helt uppbyggd på vad han tycker mest om och såklart få paket under färden.
När väl pappsen kommer med Sune som hade mött upp honom på älven, de kom såklart på skotrarna som ni kanske förstår! Där står vi undangömda bakom allt möjligt inne i garaget hos Jan o Karin. De kommer in och vi överraskar med "jaa må du leeeva!" Han stod som mest bara chockad och kollade sig runtomkring och fattade nog inte riktigt vad dagen skulle innebära! Haha!
Efter ett tags surrade och historierna som flödade om vilken som var hans första skoter och hur de gick med "faffen" som tappades av på kälken en gång när han o syster Annica va ute på färd osv.. Ojoj, mitt fnittrande gick ju bara inte att stoppa.. :-) Nåväl, en kompis till pappa (Mats) hade renoverat och fixat iordning en likadan skoter som faktiskt var den första som pappsen hade och skulle dagen till ära få köra denna igen. Så efter många om och men så fick han på sig en "störtkruka" o sen va det dags att åka.
Uppemot Rönnsjön bar det av, en mycket avlägsen plats som va perfekt för barnen att provköra skotrarna runtrunt på isen. Där de hade varit dagen innan och fixat och trixat inför dagens ankomst. Väl där så satte vi oss ner, gjorde upp eld och lite paket delades ut, pappa blev alldeles "rörd" och glad för hans vänner gjort detta bara för honom.
Hade en superduper mysig dag ute, himla tråkigt bara att de skulle snöa hela tiden. Det yrde verkligen snörök heeela tiden! T.o.m. jag provade på att köra den gamla Yamaha 440 som pappsen hade haft, shit vilken skillnad på hur dagens maskiner är uppbyggda. Hur kunde man ens njuta av åkningen på den tiden?? Vaaa? De e helt sjukt va bra dagens snöskotrar är egentligen!! Visserligen dyrare, men värt varenda krona om man ska ut o åka långt!

Efter vi ätit wok tillagad på öppen eld i murikka och sedan tårta under tallarna ute i de fria så skulle vi bege oss vidare. Tråkigt nog så pajjade gammskotern som pappsen körde (alltså yamaha´n) så vi fick bogsera hem den. Den höll ju i alla fall hela vägen upp och massa körning däruppe och halva vägen hem. Så man ska nog va glad för de.. Hehe..
Sedan styrde kosan hem emot Gåltjärn, där skulle vi äta mumsig mat och fira pappi ännu mer.
Vi kom dit ungefär runt 17.20 sådär nånting, då kom även våran lilla prins Linus som skulle vara med på middag och träffa släkt och vänner och såklart sin morfar.. :-)
Efter de så åkte Linus hem ti mormor o Micke igen där han skulle sova o mysa i massor.. :-)
Det blev en frågeslinga innan maten serverades och efter maten bjöds det på dans av oss alla och mycket skratt och ståhej! Tror och vet att pappsen haft en helt underbar dag me vänner och släkt, så hoppas den blir ett minne för livet!

För våran del så avslutades kvällen runt 1 på natten, då kan man säga att man va ganska nöjd efter en låång dag ute i de fria och sedan go mat och mumsiga cider.. :-) Hehehe..
Imorse kändes de tungt i huvudet, men nu känns de toppen. Ska åka o flytta på skotern som står kvar uppe i Kovland och sedan åka hem ti momma o träffa Linus o sedan ät mumsig go mat där.. Vi har tur alltså, tänk att man har en sån tur att ha en sån underbar mormor m. sambo som Micke. Vi har sån tur som har dem alltså!!

Lägger ut lite bilder från dagen, ganska roliga en del om jag får säga mitt.. Hahaha..

Sålänge så få ni ha de så bra, herrååå..

  

  <<---Snön täckte heela skotern o halva pappa... Hahahaha

   <--Faster Annica provar pärlan!

 <--Niklas körde fast!        <--Jag o Pappi!

 <--Farmor o pappi! 

Sen måste jag bara lägga in lite pics på hur sjukt mycket snö som kommit bara för att Cicci ska få se som är nere i varmare breddgrader.. Gumman, de här är nog den bästa vintern ever för min del måste jag säga. I alla fall här på hemmaplan.. Det sjuka är att det bara fortsätter.. De snöar som bara f***n!! Ojojoj... I love it!! :-)
MEN, du ha de nog bättre därnere me sol, värme o myys! Tänkte bara lägga in lite så du få se litegrann på hur de ser ut.. :-) Miss you sis... Love you!!! Kraaaaam på dig!!

 <--balkongen!  <--Sjukt va? Snövallar som tusan!

/Mariana

Postat den 2009-02-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Dagen D mitt i veckan..0

Japps, så är de. Imorn är det dagen D mitt i veckan! Mm, åsså undrar ni hur jag tänker då kanske? Joo, men de e ju lill-lördag, snart helg och träning för min del faktiskt... :-)
Ringde förut o frågade min älskade mor om hon kunde ge Linusen lite käk o umgås me honom där efter jag hämtat honom på dagis.. Och självklart ville hon ju de, vilken tur hörrni, men hade ju inte förväntat mig annat heller.. Inte för att de ska låta spydigt eller så, men jag vet att Linus älskar sin momma o hon gör ju detsamma. Såå himla skönt att du finns mami!!

Så är de, träning imorn ja. Har ju börjat att gå o träna ett s.k. danspass, tycker verkligen de e skitkul förutom när man sprattlar lite väl fel med benen. Men de blir väl ändring på de snart å, haha! I alla fall så ska passet göras om och imorgon onsdag så är det första passet med nya rörelser. Vill vara med från början och inte behöva känna mig som en nybörjare helt själv.. Hahaha.. Närå, men de ska bli najs de! Roligt som tusan!!

I söndags var det åter dags för Linusen att få komma o bo hos mig, så himla roligt när han säger "åka mamma hem" och veta att han tycker de ska bli mysigt lixom. Visst, jag känner att de känns lite knepigt fortfarande och elakt emot honom lilla stackarn. Men för att alla ska må bra så va detta ett måste just nu.. Ha gått på tok för lång tid innan endå tyvärr.. :-/
Såklart blir man ju glad och stolt över att han trivs och känner att de här också är hans hem. Så de känns verkligen som vi lyckats, är såå glad över de!!
I alla fall... Linusen fick bada när vi kom hit på söndan, vilket han älskade såklart! Nu ska han bada heeela tiden verkligen, mysproppen min!

    Mysigt va? Hihi..

Sen idag så va vi och hälsade på Linus pappa på hans jobb, Linus tycker de är så himla roligt att få se grävmaskiner o traktorer o en massa spikande. Så där va vi och senare åkte vi hemöver o gjorde lite mat.

 <--Linus me papi..

Här ikväll har det inte hänt mycket alls, tvättat lite och mest bara vilat. Tro de e nå fel me bihålerna eller nånting? Känner mig helt tung i huvudet och tät på ena sidan av kinden... Hmm, är väl bara att vänta och se vad som händer.. Ska i alla fall springa över på apoteket o handla lite nässpray imorn på lunchen.. :-)

Dags o knyta sig, hörs en annan dag!! Tjing Tjing

/Mariana

Postat den 2009-02-03 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar