Dagen D mitt i veckan..0

Japps, så är de. Imorn är det dagen D mitt i veckan! Mm, åsså undrar ni hur jag tänker då kanske? Joo, men de e ju lill-lördag, snart helg och träning för min del faktiskt... :-)
Ringde förut o frågade min älskade mor om hon kunde ge Linusen lite käk o umgås me honom där efter jag hämtat honom på dagis.. Och självklart ville hon ju de, vilken tur hörrni, men hade ju inte förväntat mig annat heller.. Inte för att de ska låta spydigt eller så, men jag vet att Linus älskar sin momma o hon gör ju detsamma. Såå himla skönt att du finns mami!!

Så är de, träning imorn ja. Har ju börjat att gå o träna ett s.k. danspass, tycker verkligen de e skitkul förutom när man sprattlar lite väl fel med benen. Men de blir väl ändring på de snart å, haha! I alla fall så ska passet göras om och imorgon onsdag så är det första passet med nya rörelser. Vill vara med från början och inte behöva känna mig som en nybörjare helt själv.. Hahaha.. Närå, men de ska bli najs de! Roligt som tusan!!

I söndags var det åter dags för Linusen att få komma o bo hos mig, så himla roligt när han säger "åka mamma hem" och veta att han tycker de ska bli mysigt lixom. Visst, jag känner att de känns lite knepigt fortfarande och elakt emot honom lilla stackarn. Men för att alla ska må bra så va detta ett måste just nu.. Ha gått på tok för lång tid innan endå tyvärr.. :-/
Såklart blir man ju glad och stolt över att han trivs och känner att de här också är hans hem. Så de känns verkligen som vi lyckats, är såå glad över de!!
I alla fall... Linusen fick bada när vi kom hit på söndan, vilket han älskade såklart! Nu ska han bada heeela tiden verkligen, mysproppen min!

    Mysigt va? Hihi..

Sen idag så va vi och hälsade på Linus pappa på hans jobb, Linus tycker de är så himla roligt att få se grävmaskiner o traktorer o en massa spikande. Så där va vi och senare åkte vi hemöver o gjorde lite mat.

 <--Linus me papi..

Här ikväll har det inte hänt mycket alls, tvättat lite och mest bara vilat. Tro de e nå fel me bihålerna eller nånting? Känner mig helt tung i huvudet och tät på ena sidan av kinden... Hmm, är väl bara att vänta och se vad som händer.. Ska i alla fall springa över på apoteket o handla lite nässpray imorn på lunchen.. :-)

Dags o knyta sig, hörs en annan dag!! Tjing Tjing

/Mariana

Postat den 2009-02-03 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Senaste posterna

Arkiv

Länkar