Jisses aaaamalia!!1

Är det sant? 3 veckor sedan bloggen uppdaterades..? Nää, nu får de tusan va nog me allt detta roliga som händer runtomkring mig. Måste ju uppdatera alla mina nyfikna o bästsaste läsare också, inte sant? :-)
Ska ta mig en rejäl uppryckning o få igång skrivandet igen, jag lovar!! :-) Hehe..

Så vad ha hänt de sista veckorna...? Joo, bröllop, midsommar, jobb åsså i helgen så ha de varit underbara Peace&Love! Har massor att skriva om precis allting, men tror jag hellre recenserar de mesta i bilder.. :-) 
....Fast inte nu...  De kommer!!  :-))
Än sålänge har sommaren börjat och varit helt jäkla underbar! Solen är stekhet just för tillfället, min moster har gift sig efter 28 ÅR!!!! Tillsammans me hennes bästaste Janne! :-))
Såå himla fint bröllop o mumsig mat åsså en massa trevligt sällskap! :-) Tokigt nog så hade ju jag tagit på mig äran att surra en massa i mikrofonen under bröllopet och hänvisa hit och dit och komma igång me lite lek o sång... :-/
Tror jag klarade de ganska bra....Men visst.... En del tabbar fixade man ju såklart!! :-/ Sjung fel i första verserna, glömde säga vissa saker när de va dags (så man lixom pinsamt fick plocka fram micken igen...).. MEN, utöver det så tycker jag att de funkade ganska galant... :-)   Haha..

Sen så va de Peace&Love nu i helgen, så i tordags så drog vi iväg me ekipaget som vi skulle sova i också.. Husvagnen såklart! :-) Haha.. Enda ner till Borlänge skulle vi, hua hua, i denna värme.. Men så är de!! Körde även utan AC, bara för att känna denna härliga "feeling" av campingliv!! :-) Gaaaanska svettigt vill jag lova! Men de gick! :-)
Från Bollnäs ungefär o resten av resan va de JAG som körde, så kan säga att jag faktiskt e rätt så nöjd me körning nu ett tag.. Men grabbsen va ju ganska törstiga, så såklart, snäll som man är så tog jag o körde.. :-)
Inte gjorde de nå heller, men visst, igår på hemvägen va ögonen rätt så trötta de sista milen hem. Så de 7 sista milen sa jag upp mig o myste me lilleman som vi hämtade på hemvägen.. :-)

Så nu efter en dag hemma så börjar man känna sig som människa igen, stack iväg o badade idag sedan hem för att ta hand om tvätten som resan orsakat! Jisses va mycke som hinner skita ner.. Hua!!
Men som sagt, nu e den avklarad o städat här hemma har jag gjort också.. Tokskönt när de e klart! Nu ska vi bara ta tag i husvagnsstädningen imorgon, usch.. Sand o MASSA disk.. :-/ Men den e ju ganska snabbt avklarad också, isf när man är några stycken som ska fixa o trixa!! :-)

Näää, nu e de nog dags för sängen... Annars kommer morgondagen bli himla seg.. :-/

Natti Natti gott folk!!

/Mariana

Postat den 2009-06-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av Anonym den 2009-07-20 (00:06:47)

Men nu är de ett tag sen du uppdaterade bloggen igen.. Hoppas allt är bra.. Kram

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:URL/Bloggadress:Kommentar:Senaste posterna

Arkiv

Länkar