Nothing can break me, Nothing!!!0

Snart är fredagen över och lördagens början sätter fart, det gillar vi! Snön börjar falla runtomkring oss, vilket jag också gillar. Men dessvärre inte omkring mig.. :-/ Vill ju ha snööö!! Men men, den som väntar på nånting gott!
Mörkret blir bara mer och mer och luften blir svalare o svalare, så nu behöv verkligen snöö.. Snaaart!!
Å de tråkig e ju också att vi faktiskt ska ställa tillbaka klockan igen på söndamorgon, åååhneeej vilken jobbig vecka de kommer att bli till veckan. Alla dessa mornar som komma kännas som pina o skiit som man verkligen måste maka sig upp ur den varma sängen, o kliva upp på ett kallt golv o tassa enda in till toaletten för att vakna till och välkomna ännu en "lovely day!"  Jisses!


Idag ha de varit en allt annat än en bra dag på jobbet måste jag säga, ALLT har verkligen talat emot mig och en totoal chock rusade på mig imorse! Inget jag varken vill eller ska skriva här, men jobbigt som fasen blev de!
Nåja, som jag sagt förut och jag säger det igen.  Nothing can break me, Nothing!!!

Imorgon är en ny dag, men nya utmaningar och nya busigheter. Erika fyller heeela 26 år på sönda å de ska firas!! Så imorn ska jag först jobba å sedan blir de bus på hööögsta nivå!! Brukar de bli annat när jag o E hittar på bus tillsammans...? Njaaaee... Hehehehe...

Nästa helg ska det anordnas ett Halloween-Party för de minsta här hemma hos oss, Linus ska bjuda hem sina kompisar på "bus eller godis" på lördagseftermiddagen. Och jag ska försöka fixa o trixa med lite bak på fredagen så vi har en massa busigt att bjuda på. Hihi.. En liten utmaning för min del måste jag säga!
Har faktiskt aldrig egentligen firat Halloween själv, men tänkte att de skulle vara roligt och göra nånting roligt nu när han börjar bli lite äldre. Så det blir lite mumsiga karrameller, popcorn o kanske lite lek o disko för de små. Åsså lite fika o surr för oss vuxna! Har aldrig provat detta förr, så de ska bli roligt o se vad det kan bli för nånting.. :-) Joo, åsså få ju de minsta också klä ut sig om de vill. Här vet jag att min lilleman verkligen gillade att vara Cowboy för en dag, så tror faktiskt att de blir ännu en dag som cowboysare för prins Linus! :-)

Nää, ha inte så mycke mer att dela med mig idag. Mest bara... "Va nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser..." Citerar Balooo eftersom jag bara lööööw him!! :-)

Dags o sussa järnet eftersom de vankas jobb imorn igen.. :-/

Natti Natti and take care!!

  <<-----Egoooo!!  :-))

/Mariana

Postat den 2009-10-24 i Allmänt | Trackbacks ()

Veckans alla måsten...0

Härliga måndag är snart över och jag ska krypa ner under täcket, släcka lamporna o sussa rikitgt rejält! Har ju sovmorgon imorn. Kommer bli fantastiskt skönt, även fast jag kommer missa föräldramötet på dagis imornkväll. Men som tur är så kommer ju bästa pappsen M gå, så kommer nog få all info endå! Jag är ju som en tjatkärring ibland vet ja, men vill ju verkligen veta allt vad som gäller min son och hans "jobb". Tycker det är himla vikitgt också att kunna vara delaktig i hans vardag på dagis. Det tror jag också de flesta föräldrar är! :-)
Men tyvärr så va de ingen som hade lust att byta pass med mig imorgon, eller heller inte ta på sig ett litet extrapass. Så blev att jag blev tvungen att jobba mitt pass från 15-22.15 endå.. :-/

Jaja, inget o bita sig fast i. Men himla surt e de ju såklart ibland.. :-/ Det sura med att jobba kvällar måste jag väl säga, annars kan de va himla skönt med variationer enligt min åsikt! Kunna få soova ut ibland o kunna känna sig utvilad och kanske ibland få saker gjorda under dagtid då alla andra jobbar! :-)

Vet ni... Hela min dag ha varit seg, strulig o långdragen. Jobbade över några timmar idag, så dagen blev extra lång. Men kan behövas nångång ibland å sen så va de ju himla roligt spel vi fick testa på också, så lidande blev man ju inte! Hehe.. MEN dagen slutade perfekt!! Fick ett samtal som berättade att de skulle tackas för att man ha varit med och hjälpt till på en arrangerad dag me klubben som jag är medlem i (Karlsro Flyers)! Det va den 22:a Aug som de vart en massa bus i västra me massa ståhej! Kunde ju dessvärre inte vara med den kvällen, men hade det himla trevligt under grillningen på dan måste jag säga! :-)
Men i alla fall, det ska bjudas på middag den 7:e November. Och kvällen kommer att avslutas med BÄSTA Go Getters!!! Mina favvosar!! Såå kommer bli en helt fantastisk kväll i västra då vill jag lova! Gunga golvet rejält på Bykrogen o avnjuta en massa gomat som jag vet att de har där på stället!! :-))
Kunde ju absolut inte stå emot erbjudandet, så tackade ja direkt!! Fantastiskt roligt ska de bli!! De e just sånt här som gör att fler folk väljer att vara med än att stå på sidan. Fler vill hjälpa till och ha roligt tillsammans och inte missa sånna här roliga tillställningar!
Så nu ni, ska man ladda dansskorna tills dess! Gillar ni Rock´n Roll så ska ni ju absolut åka dit vettja!! :-)

Just precis nu så blev jag toksugen på köttfärslimpa, mums va gött de hade varit! Eller ja, just precis farmors köttfärslimpa! MUMS!! Så tro faktiskt jag ska ta o fixa till nånting sånt imorn innan jobb. Så de kanske blir de till lunch eller nå..? Sen fixa till en massa matlådor!!

Å sen vet ni... Då e de dags att ladda upp för en premiär på Toys´R us ute i Birsta på torsdag!! Jiihooo!! Och de har ju öppet från 9-21!! :-) Vi ska ju faktiskt iväg o ta spruta på torsda också. Den sista av de andra vi tagit tidigare i våras, alltså för Hepatit A+B.. Sen e man skyddad i heeela 20 år!! Kanoners!!
Så dit ska man nog o hitta en massa fynd! De kom ju faktiskt ut ett reklamblad här i S-svall idag, men jag fick INGET!! Vaaa?? Sur som sjutton för de, men de kanske kommer imorn...? Hoppas på de i alla fall!

Annars e de ingen speciell vecka, mest bara kvällsjobb för min del o sen e de min "underbara" jobbhelg! Hade velat jobba söndagen också, så man få tjäna in lite extra cash här framåt jul. :-)
För nu ska de ju laddas upp åter igen, lilleman ha ju både födelsedag och julklappar e ju såklart ett måste. Även fast man såklart måste begränsa! Han ha ju så många som vill uppvakta honom å de e ju verkligen suuperglad för! :-)  Är såå himla glad för alla som finns runtomkring oss, superdupermänniskor måste jag säga!! För precis så är det!!

Jo just de ja, måste ju skvallra lite om min tokiga vän Rickard också! Han blev ju som jag skrev i förra veckan inskriven på sjukhuset. Å vet ni, han ligger kvar fortfarande! Så kan de gå! Men förhoppningsvis så får han komma han imorgon! Fast nu ha han nästan börjat vänja sig vid det bekväma underhållet däruppe, haha, den galningen! Närå, men det blev till en början i alla fall 6 veckors sjukskrivning. Sen få vi hoppas att han kan hålla sig någorlunda lugn så han e redo för skotersäsongen sen, annars kan de ju bli illa.. :-/
Såhär såg han ut i förra veckan när vi va o hälsade på! :-)

 <-- Ganska liten på jorden just då!

Nää, kanske dags o lägga ifrån sig datorn o krypa ner riktigt under täcket o sussa jäärnet..?
Yes, så få de bli!

Natti Natti!!

/Mariana

Postat den 2009-10-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Fantastiskt!!0

Helt sjukt såld är precis vad jag är! Brolle har verkligen en pipa som får en att smälta totalt, många andra också såklart. Musikalen va helt fantastiskt bra och man gick därifrån med ett leende över hela ansiktet. Jisses alltså!!
Alla låtarna väckte en till liv igen och vi avslutade kvällen på hotell malmen i deras hotellbar alldeles bredvid! Det är ju helt sjukt mysigt hur de är i Stockholm egentligen, sitta o mysa i en hotellbar med dj o grejjer!
Massor me folk och alla är vilda o galna! Så man kände sig helt som en outsider där i början, men efter ett tag smälte man in ganska bra tro ja! Drack Cosmopolitan, MUMS säger jag bara! Helt gaaalet gott, så den ska jag verkligen beställa mer utav! Hoppas bara att de kan fixa den lika bra här hemma i lilla staden som därnere i den stooora staden! :-) Jaa, ni vet!! Hehehe..

Mm, ni förstår ju vilken musikal jag varit på va? Just precis, BUDDY HOLLY!!! :-)  Ha ni inte sett den, så tycker jag verkligen ni ska passa på. Underbart bra och verkligen sevärd och öööver all förväntan verkligen!!

 <--Ögongodis! :-)

Vi träffade våran gamle goda vän Helena också i massor, vilket va suuperskoj! De tog oss ett år för att komma ner o hälsa på, men kan lova att de verkligen inte kommer att dröja lika lång tid innan vi dyker upp igen.
Ska faktiskt försöka kika neröver igen redan innan jul om allt går som de ska, så nu håller vi tummarna.. :-)
Men tänkte ja skulle slänga ut lite pics från våran superhelg iaf.. :-)  Sooo, here they come!!

 <-- På bussen påväg ner!!

 <-- På Helenas jobb "Anglais" (freda)

 <--Vårt fiiina rum!!

 <--Påväg emot shopping i stan!

 <--Där vi mötte upp Bästa Helena!!

 <--Syster yster Lindaaa..

 <--Mee!!

 <--En FET Hummer-Limo!!

Jaa, som ni ser så ha vi haft de supermysigt verkligen! Efter musikalen igår så mötte vi upp våran kusin Niklas också, trevligt att ses bara sådär appråpå. Surra lite o ta nån bärs tillsammans.. :-)

Just nu känner jag mig ganska slut i huvudet faktiskt, så ska försöka komma i säng nångång.. :-/ Ganska segt o ha sutti på en buss ida även fast de gick ganska fort. Men jaa, ni förstår!!
Bättre o avsluta på topp nu o gå o sussa!!
Ladda om batterierna me sömn inför ännu en jobb o dagisvecka.. :-) Dagisväskan är åter igen packad, så imornbitti är de bara för mig o lilleman o kliva upp, vakna till o sticka iväg på våra jobb! :-)

Natti Natti!! 

/Mariana

Postat den 2009-10-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Äntligen....1

Äääntligen kan jag säga att mitt sovrum faktiskt är ett sovrum och inte bara ett krypin längre!! :-)  Va och köpte mig 2 sängbord här ikväll. Hittade dem på blocket faktiskt, haha, inget dåligt kap måste jag säga..
Blev såå himla fint och känner mig helnöjd för att krypa ner där ikväll..
Äntligen har jag ett sooovrum, bara en byrå o ett litet skrivbord kanske.. Mm, de skulle faktiskt funka tro ja!!

Nyfikna? Mmm, här kommer resultatet......------> 

 



Mm, förtjusande fint va??  Aaaah aaah aaah... :-)

Nää, nu e de dags o packa inför morgondagens resa till Stockholm! Hihi, jaaa, de e äntligen dags de med!!

Såå, imorgon jobbar jag först till klockan två. Sen såå.. Då draaar vi!!

Så kanske kommer med en update på sönda eller månda, eftersom vi ha så mycke o stå i hela helgen så blir de inte mycke ti övers för bloggen eller överhuvudtaget inte ens internet såklart!!

Tingeling på er o ha en trevliii helg!!

/Mariana

Postat den 2009-10-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Kääär? Japps, de e ja!! ;-)1

Vet ni.... Jag är käääär!!! Jaa, de är faktiskt sant. Så kär, så kär, så käääär!! :-) Å inte e de det minsta konstigt heller.. Är så käär i min lilla kille till son, Linus!! Finns ju inge bättre än när han är här hos mig o myser järnet tillsammans med mig.. Mysfisen!
Idag ha jag varit helt slut efter jobb, men lilleman ha pysslat om mig här hemma. "-Mamma, ska jag hämta vatten åt dig..??" Åsså..: "-Mamma, jag tar fram täcket så du inte fjyyser!!" VAA?? Han är ju för söööt!!
Så nu ha jag tagit mig en varm kopp me choklad o ska strax krypa ner i sängen istället för o slöa här framför tv:n! Ska försöka sova mig piggare! Å dessutom måste jag bli piggare eftersom resan till Stockholm närmar sig me stormsteg.. :-/ Då kan man ju inte va slö o trött o förkyld när man ska ligga o jäsa på hotellrummet o sedan busvissla järnet efter snyggingen Brolle... Mm mm mm... :-)
Vitaminer, vatten o sömn är ju den bästa medicinen, så ska köra på de stenhårt heeela veckan! :-)

Förut ikväll så ringde min bästaste vän Rickard. Han ligger på akuten o väntar på operation.. :-/ Usch o fyy!! Tänka sig att en pil under knät kunde orsaka dessa bekymmer!?!? Först sjukskriven nu i en vecka, sen fortsatt sjukskrivning såklart. Vem vet hur länge de kan bli.. :-( Åsså en operation så de kan rensa rent när de ha blivit inflamation.. Jisses hur de kan gå när de vuxna grabbarna leker loss me pilar!! :-/  Ojojoj..

Nää, ska nog ta tag i kragen o kliva över ti sängen nu. Där min underbaraste lilla prins ligger.. Söötfisen ville sova i mamsens säng inatt, å såklart så tvekar man inte ti de inte.. Värme från han e ju den bästaste bästa!! :-)

Natti Natti på er!!

/Mariana

Postat den 2009-10-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Ny vecka, nya utmaningar...0

Ännu en helg har passerat med rekordfart, och nu sitter man här en söndagskväll o funderar över vad som blev gjort denna helg... ;-) Hehe.. Mumsar morötter o dip o spanar på Wallander samtidigt! :-)
Hade en superskoj kväll igår, verkligen tokmycke folk på Ääävenjoo igår o massa gamla goda vänner sprang man på också! Kunde ju inte blivit bättre!! :-)
Hoffmaestro va superbra o heeela Aveny gungade!! Superduperkväll alltså som ni kanske förstår!!
Jobbade dagen igår, så va ganska seeeg där på småtimmarna inatt. Inte den bästa kombinationen att först jobba o sedan utgång, men va gör man då? Fast de blev ju super endå!! :-)
Att man sen träffar vissa som gör att kvällen blir till de bättre gör ju inte saken sämre heller, att få finfina komplimanger o få känna sig lite mer speciell gör inte heller saken sämre!! Sååå lovely!!  hihi..

Idag ha vinterdäcket åkt på skrutten till bil som jag har, så nu kan jag o lilleman i alla fall åka säkert! Hehe.. Jaa, ni kanske undrar varför ja skriver skrutten..? Men ha ju verkligen en skiiitbil, men vafasen, man ska ju bara frakta arslet i den!! Men SKA köpa en ny, men kan väl slita ut den här så länge som de går. Bara bättre att spara lite mer slantar till en ännu bättre bil.. :-)
Tack förresten snälla M som hjälpte mig snabbt o enkelt me o få på däcken, såå tacksam att man kan hjälpas åt.

I veckan blir de jobb i massor, ska jobba varje dag heeela veckan. Huhu! Så lilleman får också en ganska tuff vecka.. :-/ Som tur är så får han åka o vila sig hos mormor nästa helg o jag åker o vilar upp mig på hotell i Stockholm! De är äntligen dags, veckan som jag ha längtat efter i evigheter!! Syster (linda), jag o Helena ska ses o umgås i massor. Se på musikal (Buddy Holly), som för övrigt kommer bli huuuur bra som helst. Bara att få sitta o spana på gobiten Brolle gör ju halva nöjet! Hehehe..  Konstigt vaaaa??

I veckan som var så hann jag o Linus med 2 kalas som ja skrev i mitt tidigare inlägg, men idag tänkte ja dela med mig av lite bilder som vi knäppte. Supersöööta Viking o Linus, åsså på lite annat skojsigt! :-)
Köpte mig ett par stövlar häromdagen också, supersnygga om jag få säga mitt. Så igår när man va ute kände man sig superfin me fixat hår o finfina outfiten!! :-)) Hihi..  Inga pics från gårdagen, såå de få ni inte se!!

Har i alla fall gjort klart inför måndag igen, dagiskläderna packade, linus nybadad innan läggning o jag ha fått mig en uppfräschning me en dusch! Helt fantastiskt!! :-)
Ska mumsa lite mer morötter medans de fortf finns kvar i skålen o spana in filmen på tv:n! Facebook verka ju ha problem me allt möjligt nu, så de e inte ens roligt o sitta vid datorn längre.. Hehe.. Tål inte när de hänger sig precis heeeela tiden!! Grrr...

Men jaja, ska väl kanske fixa ut lite pics så ni få nå o spana på! Ska väl ta o lägga mig ti sängs också, härliga måndag e ju på ingång snart.. oh oh ooooh...

 <--Sööta Viking 1 år!!

 <--Linus sugen på tåårta!!

 <--Mumsbiten Viking igen!! :-)

 <--Från L ti pappa M.. Tokgod!!

 <--Roland o Linus busade som vanligt!

 <--Elsa o Linus bygger tågbana!! :-)

 <--Nya blommor i mitt kök!! :-)

Nää, nu ska ja ta o studsa ner i sängen tro ja.. Trött o inte de minst laddad för en måndag... Meeeen, that´s life!

Natti Nattiiii!!

 <--Ska mysa ihop heeela veckan!! :-)

/Mariana

Postat den 2009-10-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Min lilla cowboy!!1

Min finaste bästaste lilla cowboy, eller "shejiff" som han ville säga! Hehehe.. Fiiinaste hjärtat mitt hade maskerad på dagis igår, å självklart va jag där o spanade in honom och fikade lite med dem!
Så måste bara dela med mig av lite bilder på min lilla tuffing!! :-)





 

Mmm, nog e han en liten sheriff nog. Vill styra o ställa så mycket han bara kan!! :-) Hehehe..


Idag säger vi GRATTIS till Viking som fyller 1 år, åsså Linus bästaste papi som fyller 33 år!! GRATTIIIIS till er!!!

Vi kommer me kramar o paket till er båda!! Hoppas era dagar blir toppen!! :-)


Dags o gö sig iordning, tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2009-10-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Balkongfix en tjusig tisdag som denna.. :-)0

Yes, idag är de gjort!! Äntligen!! Som jag har gruvat mig för att rensa bort de fula, döda, hemska blommorna som varit kvar sedan sommaren. Men nu e de klart! Stack iväg på plantagen o köpte lite ljung o fixade det fint på en o samma gång, lika bra de, annars dröjer de väl ett par veckor till innan man tar sig an ngt igen.. Hehe..

Och resultatet: ----->



Mm, visst vart de ganska tjusigt? :-) hehe.. Farmor inspirerade mig igår, den gamla damen kan hon! Så när jag vaknade idag visste jag precis vad jag skulle pyssla me..

Men nu e de dags för o fixa sig iordning inför en maskerad på dagis o fika me föräldrarna, sen e de dags för jobb heeela kvällen.. :-/ Fast måste säga...Idag ha de varit en fantastisk dag för vila o pyssel, hade verkligen längtat efter denna sovmorgon!! :-)

Måste kila... Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2009-10-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Måndagstrött.. :-/0

Mm, idag är det måndagströttheten som kommit öven en igen. Suck! Fast jag tro faktiskt de e lördagsnattens sömn som kommer tillbaka o slår en i skallen.. :-/ Iiih...
Tänk om man kunde gå o lägga sig i tid nångång? Nejnej, de finns inte ens i närheten.. Fast vadå? Man kan ju inte bara soova, tänk vad man då skulle missa en massa!! :-)

Igår va de som ja skrev sist inventering! Inte direkt morgonpigg, så jag bokstavligen PUTTADE mig själv ur sängn i söndags morse. Upp, fräscha till sig o åkte me speeed på jobbet. Väl där så va man väl ganska halv vaken, men efter ett par timmar va de dags för frulle. Men efter yougurten o mackan som bjöds på så kunde man driva på vidare ett tag till, mm precis, ett par timmar till... Hade tid ti 12, men jobbade ti strax efter fyra!!  Aja, klirrar fint i kassan i november då man ska köpa en massa julklappar o födelsedagspresenter åt lilleman!!
Va faktiskt ut idag o kikade på en del i Birsta, va på jakt efter en cowboy-hatt å lite tillbehör åt tuffingen som ska va cowboy imorn på maskeraden på dagis!! Min lilla sheriff... :-) Hehehe..
Men i alla fall.. Ska ut o spana efter fler "klappar" o födelsedagspresenter här framöver. Lika bra o börja i tid så fisen får lite av varje då de e jul o när han ska ha kalas.. :-) Blir ju storkille!!

Idag ha jag varit o hjälpt min bästaste farmor med både de ena och de andra. Men först började vi med att avnjuta en helt fantastisk middag, som vanligt!! Hon e för bra på att laga mat, mums va gott de va!!
Baconinlindad köttfärslimpa me kokta pärer o sås o grönsaker, såå himla gott!!
Sedan va de dags för gardinbyte inför vintern, hon e för gullig farmor alltså. Å de ska va på ett speciellt sätt, för så ha de alltid varit.. :-) Hehe.. Men de e ju så, dumt att bryta på gamla vanor..
Sen va de dags för att flytta om lite blommor... Mm, ni ska veta då också att min farmor e en gudinna me blommor, jag fattar inte, men ALLA hennes blommer e verkligen såå himla fiina!
Kommer man hem ti mig så får man tyvärr inte se alltför många levande sådanna, men ha fått en ny av henne nu. Så vi få väl se hur länge den håller sig, men ska verkligen försöka ha liiite gröna fingrar iaf.. :-)
Såå himla roligt o få surra av sig me henne alltså, hon e så gullig och vill göra allt till det bästa för alla verkligen!

Nää, vet ni vaaa.. Ska gå o sussa järnet nu ja, toklänge ska ja sova imorn också!! Har väärldens sovmorgon och jag ha verkligen sett fram emot denna tisdag!! Sängen heeela dagen innan jobb vill jag lova!! Den ni!! :-)
Behöver sömn och lathet nu, kroppen säger ifrån och förkylningen är mycke näära.. :-/

Jo, just de ja.. Hittade ett kort på mig, lilleman o mamsen/mormor i kusin Jessica´s blogg. Kunde inte låta bli o sno de av henne.. Hihihi.. Hoppas de va okej..? Men de tro ja nog!!

Natti Natti gott folk!!!

  <---Från mamsens partaj!! :-)

/Mariana

Postat den 2009-10-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Natt nu och jag borde verkligen sova... :-/0

Jaa, jag vet. Borde sova vid den här tiden, men ha varit så uppi varv här under kvällen me städning o div annat så ha inte kunnat lagt mig.. :-/  Jag ha städat lägenheten, dammtorkat nästan överallt o städat undan på lillemans rum. Ska göra klart resten imorgon om jag orkar efter jobb. Ska ju faktiskt upp snart, om en sådär några timmar.. Meeen, ja ni vet.. Datorn lurar en ibland, tiden rullar bara iväg! :-/
Åsså åkte lilleman ti sin papi idag eftersom jag ska jobba imorgon.. :-(

Denhär veckan ha varit den mest omtumlande på länge, massor av funderingar har flugit igenom mitt huvud och de finns en massa som jag har bestämt mig för att göra. Så nu ska de minsan ske en massa radikala förändringar i mitt liv, va så säker!!! :-)
Förra helgen så firade vi som sagt min mami, hade en supertrevlig fest med massor me nära och kära och de blev en hel del surr om både de ena och de andra. Sång, singstar och mycket gott dricka! Haha!
Sen bar de iväg på stan... Jaa, som jag skrev i mitt förra blogginlägg blev ju inte kvällen/natten som man tänkt sig. Men hade isf suuuperskoj och träffade en hel del knasiga o en del roliga härliga människor!
Speciellt en fick mig att tänka till.... Fick mig att inse hur man vill ha det och gör det till det bara..      Av allt som sas där under kvällen så vet jag att jag kanske menade hälften av vad jag sa, mycket för att skydda mig själv och för att inte få någon att kliva för nära inpå mitt liv. Jag ville som mest bara försvinna när jag vaknade på söndagsmorgonen och började förstå vad jag egentligen sa.. Hmm.. Jäkligt dumt!!!  Inte för att ångra, för de gör jag inte!
Men som sagt, inget går att göra ogjort. Men mycket går att förbättra!! :-)  Vilket jag också ska satsa stenhårt på nu, måste bara få igång heeela schemat så de blir en bra grej att följa!
Jag ska bli fit, få bra kondition och ett jäkla gött humör här framöver! De loovar jag!! :-)

Så nu tänker ni.. "Vad ska hon göra som blir sånna förändringar då?" Och kanske.. "Men seriöst, ha hon fått nå fel?"

Jaa, mycket ha gått fel den sista tiden. Men jag har bestämt mig!! Sista dagen av coca cola är imorgon, träningen blir meeer intensiv och jag ska absolut ge allt för att försöka få motivation till att sluta röka!! Ett måste!!
Den här träningen är ju lätt att man skjuter åt sidan, men de ska inte gå att göra det längre. De veckor jag har lilleman blir de hurtiga promenader och fler pass framför mitt älskade Zumba!! :-) Hahaha..
Ska kliva in mer intensivt i programmet och avacera med nästa steg och de bästa av allt.. Ge mig själv mer tid till att tillåta mig själv till att ha kul.

Som ni vet så har jag ju lilleman numer varannan vecka, vilket jag lider fruktansvärt av. Även fast jag veeet att jag behöver dedär sovtimmarna när jag ska jobba kvällar de veckor jag inte har honom, men de är jobbigt som fasen när man inte gör så mycket innan man ska iväg på jobb. Och inser att dagiset ligger ca 100 meter ifrån en och att han är där 6.30-17.00 när man inte börjar förän mitt på dan.. Jaa, ni som själv har barn kanske förstår att de är såå himla jobbigt o va ifrån de bästa man har!
Så när jag väl har honom, så ger jag verkligen ALLT jag har och lite mer därtill!! Mitt bästaste lilla underverk!!



Tänk att man haft sån tur att få en sån fiiin liten kille! LYCKLIG!!!  :-)

Är det någon som kan få mig på bästa morgonhumöret är det han i alla fall. Kommer nästintill varje morgon vi är lediga och smeker min kind o säger att han e vaken. Vilket får mig att smälta på studs! Mm, ni förstår va? :-)

Men jaa, ni fattar va? Jag är skitnöjd över hur mitt liv ser ut, fast missnöjd med vilka vanor jag har satt dit för mig själv. Jag va en gång en person som tränade flera gånger i veckan, till en som inte lyfta arslet till att ens ta en promenad till affärn!  Som de flesta vet så är ju inte jag direkt någon som gillar att spendera tid på gymmet eller någon annanstans där man måste ta sig dit för att få nånting gjort. Har alldeles för lite tid för det, för när jag väl kommit hem, gjort mat och fått lilleman i säng så är de bara att försöka få tid till att ens andas.
Kanske få vara vuxen förutom jobbet och inte bara mamma jämt.. Mm, ni förstår vad jag menar.. :-)
Jisses!! Nää, nu få de va nog på de iaf!

Jag har besämt mig!! Hoppas jag får med mig några på resan till att få mer energi o ork till att fixa alla vardagsbekymmer och jobb.
I know I got it, and I´m fucking great at it!! :-) Grrr...

Nää, kanske dags o fundera på att soova!?!? Mm, de vore nog rätt så najs endå.. :-)

Gonatt o hoppas ni har de trevligt va ni nu pysslar med. Hoppas inte ni är ute i dehär pissvädret bara, jisses, nästan så man trodde man skulle blåsa bort ute förut.. :-/

Soo long!! ------------>



/Mariana

Postat den 2009-10-04 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar