Hahaha..0

Haha, måste ju bara... För er som inte hört den.. Jisses vad ja skrattade o höll med på massor när jag hörde den första gången.. Ojoj.. :-D
Såå här kommer den.. "MILF - Ola Lustig"   Skratta, lyssna o må gott!!! :-D

 

 

/Mariana

Postat den 2010-04-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Vill ha...0

...Sommar, soool o värme... Helst igår, helst nu... Åååh, längtar som en tok tills man kan få glida runt i kortbyxor, linne o småskor! Tänk va sköönt!! :-)
Satt o funderade häromdan och kom på att de va precis ett år sen vi va i Egypten.. Ojoj, där va de gött minsann.. Varmt, soligt o härliga stränder.. :-) Vill ha de nu!! Är så sjukt sugen på att ta en sista minuten, men vart ska man vinna fram de pengarna nånstans..?? Ojoj.. Fööör mycke utgifter o massa annat skoj som står på schemat nu..

Såå.. De e bara till att drömma sig bort o kika på bilderna från sist, och kanske, kanske åka framåt sommarn om allt går som de ska! :-) Wiiie...

Natti Natti

 <--Vill tillbaka... Soool..

/Mariana

Postat den 2010-04-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Busigt värre.. ;-)0

Såå sjukt busigt och roligt man kunde ha rå! Massa gaalet skoj både på afterski och på kvällarna! Japps, helgen i Vemdalen är avklarad och vi hade en superhelg med både det ena och de andra. Hade dock kunnat må liiite bättre på lördan, men de va bara att sadla om och ladda för ännu en superkväll ute i vimlet.. :-) Hahaha..
Det vimlade verkligen av folk överallt, blev nästan snurrigt där på lördan. :-/ Meeen såå sjukt skoj! Och natten till sönda kunde bara inte ha slutat bättre än vad den gjorde.. Såå gött!! ♥
For hem med ett leende på läpparna och fnissade glatt för mig själv! Jisses, what a weekend!!

Som ni redan vet så stack ju jag upp redan på fredakväll ti grabbarna grus stuga å där va de överladdat redan då jag anlände. Gaalet skoj! Så efter en dusch va man med i matchen och redo för första kvällen på skalet! :-)
Eftersom de flesta hade löst in sig redan så va ju jag ensam om att måsta gå ti huvudentrén o betala in mig.. :-/ Meeen tur de fanns en snäll Tobbe där som givet skulle följa me mig så ja slapp stå där o gunga i takten till musiken ensam.. Elle ja, va ju inte direkt ensam. Men endå.. När man va någorlunda stel o inte visste om ja kände ngn i kön osv.. Aaaaja, struntsamma! Han följde iaf o då tog vi tillfället i akt o skickade iväg en lite bild ti någon som blev sjuuukt sugen på o komma upp! Hahahaha.. Aaaallt händer ju i Who Valley you know!! ;-)

 <--Jag o Tobbe!!

 <--Taggade!! :-D

Japps, de va en heeelt galet sjuk kväll! Ojojoj, fötterna va ömma redan efter första kvällens dansande. Men vad gjorde de? Bara att ladda om på lördan.. :-) Faaast för min del va det helt sjukt stört segt heela dagen!
Började dagen med paniken.. Paniken att jag inte hade ngn ström kvar i telen och de fanns heller ingen som hade en liknande laddare som jag behövde.. :-( Surt som fasen!! Tänk att man alltid ska glömma nånting!?!?
Men efter många om och men så fixade det sig så jag kunde ladda den i en halvtimme i en annan stuga, tack för de! :-)

Sedan va de dags för backen.. Men ingen skidåkning för min del, hade inte med mig mina skidor eftersom jag hade tänkt pyssla me annat på dagen. Som för övrigt bara sket sig, men endå.. :-/ Fick en superdag ute i solen där man knaprade efter luft gång på gång.. Haha.. Eller kanske inte riktigt..? Meeen huvudet va tungt o ville inte riktigt komma igång förän de va dags för afterskin!
Där va det heeeelt sjukt bra stämning, ojojoj... De flesta hade snyggt fixat en klädsel eller annan utstyrsel som såg allt annat än bra ut.. Men de va skojsigt! Nästa år ska ja banne mig fixa nå riktigt knas jag också!! :-)
Hade ju inte den minsta aning om att de skulle vara så skojsigt jue!! :-/

 <--På dagen.. På Altanen..

 <--Steker!! :-)

 <--André o Tobbe!

 <-- Hittade Tarzan i trädet! Haha..

 <--Sjukt laddat på afterskin! :-D

 <-- Gung, gung, gunga....

 <-- Efter afterskin.. Amaruuuula!!

 <-- Jocke som gillar "Gremlin"...

 <--Tobbe-pluutmun!! Hahaha..

Vart en smaskig midda efter förladdningen iaf, köttfärssås a´la Mariana o spaghetti.. Mums vart de! :-)
Sen va de bara dags för att duscha av sig lite o snygga till sig för ännu en kväll på skalet. Buuusigt värre!!

 <--Flätor blev de för mig.. :-)

 <-- Förfest i "den lilla" våningen..

 <--Gaalet roligt! Erica o Jaaag..

Japps, de va de få korten som vi fick ihop på heeela två dagar!! Ojoj.. :-/ Inte bra! Men vi hade ju bara såå sjukt skoj o hade annat o spana på än o dra fram kameran och fånga ögonblicket.. Istället så bär vi dem i huvet.. Haha.. Lät inte alls djupt? Aja, ni förstår..
Har i vilket fall redan bestämt att det blir av även nästa år! Dock ska jag försöka att behålla vissa fina kommentarer för mig själv hädanefter.. HAHA!! :-D Fick höra ngt mycke underligt där på tidiga morgonen bara för man ibland kanske inte tänker sig för vad som sveper ur ens mun. Gaaalet!!

Men men, sumerar ihop en galen, rolig och trevlig resa med mååånga ♥ ♥!!! :-)
Ska leva på denhär resan ett tag nu och bara sväva på moln ett tag och va sådär äckligt Glad som alla verkligen hatar att man är! Bara för att de kan kännas så..

Nu tro ja minsann att de e dags o trycka ner fejset i kudden, tröttheten ha svept över en ännu en kväll. :-/

Natti Natti!! ♥

/Mariana

Postat den 2010-04-26 i Allmänt | Trackbacks ()

Klipp, Bus o massa andra Rackar´s-tyg!! :-)2

Jahopp, så va de snart helg igen. Fantastiskt!! Veckan ha varit heeelt perfekt för min del, massor me spännande grejjer på schemat och ha jobbat snart heela veckan. Grymt skönt att va tillbaka i verkligheten igen måste ja säga! :-) Fast är liite halvseg varje kväll, tro förkylningen inte riktigt ha släppt. Men de gör den nog snart få vi hoppas! Bara att bryta ihop o gå vidare sägs de! Å brytit ihop ha ja redan gjort, haha, å vidare ha ja gått.. Så nu är de bara att traska vidare på vägen o bli starkare än någonsin!! Heeelt perfekt!! :-)

Igår va de dags för frissering för lilleman igen, ojoj vilken liten pudding vi har till son alltså. Finast i väärlden!! ♥

 <--Före me långhåret.. :-/

 <--Efter! Snygging!! ♥ ♥

Igår så passade jag även på att sätta på nya sommarsulorna på bilen, snyggt! Sen så blev de en tvättning av bil både ut o invändigt! Naaajs som tusan!! :-)   Kolla in....

 <-- Pärlan!! :-)

Jojo, så nu skiiiner pärlan o me nya fina däck glider jag o Linus runt i den.. Hahaha..  Härlisch!!

Men nu i helgen ska den få sig en resa till härliga Vemdalen där det vankas dans, bus och en massa trevligt sällskap! :-) hihi.. Såå nu få vi hoppas att jag taggat mig riktigt och att de kommer bli de bästa däruppe.. Meeeen, de tvivlar jag inte ett dugg på!! :-)
Wiiiie, vad jag kommer skiina på jobbe imorn å inte kunna koncentrera mig på annat än att få åka iväg nån rackarn´s gång!! Ojojoj...

Annars då...? Hmm, nå skoj som hänt...? Joo, just de ja! Linus ha ju fått en helt ny fotbolls-outfit!! Så nu ska här tränas me honom. Ska lära han aaallt jag kan!! Dribbla, fintas o spela boll.. Japps, så ska de bli!! :-) Ha införskaffat nya riktiga fotbollar också, åsså ska vi fixa riktigt fotbolls-skor ti garbben också. De e ju bara ett måste! :-) Hihi, va roligt de ska bli!!
Meeen kolla in killen... Waaaaooow!!

 <--Såå coool bara!! ♥

Ja just de ja, köpte mig ett par till solbrillor igår. Man måste ju variera sig lite, eller va säger ni? Haha..
Tokfrääänt ju!! :-D
OCH jaaaa jag vet Cecilia (syrran) att de e j*vligt töntigt o knäppa på sig själv!! Men jag gör de endå bara för att jag är sååå braaaa!! :-) HAHA!! Ha man ingen annan som knäpper på en så få man ju för sjutton ta saken i egna händer.. Hoho..
Såå denna bild få avsluta de hela ikväll.. Nu ska de packas.. Tjoohooo, vad skojsigt de komma bli!!
Ha en sköön o trevli helg, för de ska jaaaag ha!! Tjingeling!! :-) ♥ ♥ ♥

/Mariana

Postat den 2010-04-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Åter på jobb...0

Så va måndagen på jobbet avklarad! Jihooo, vad bra de gick! Fick dock en "karamell" att suga på, men som det ser ut så tror jag inte att man hoppar på den utan travar vidare o kämpar på. Vad denna "karamell" grundar sig på tänker ja inte surra alltför mycket om. Men de finns en chans att traska vidare om man hellre vill de om jag säger så.. Jaja, saksamma!
Det känns iaf skönt att va tillbaka i vardagen igen och få göra nånting igen. Ha ju fått ett nytt guld-schema så ska bli riktigt najs o få jobba lite 11-19 tider nu framöver.. :-) Perfekt!!

Ikväll ska jag o linus ut o traska, eller ja, Linus ska sitta i vagnen medans jag svettas o ger järnet genom Granlo. Wiiie!! Ska ju nämligen börja "programet" som jag ska följa nu i 6 veckor framöver, så vi få se vart vi hamnar när allt e klart! :-) Önskan e ju att komma litegrann i mer form innan sommarn och att förhoppningsvis få mer pepp inför att fortsätta såklart! Men första veckorna e lugna, de e mest på slutet man få kämpa på.. Hehe..
Men fixar de gör jag nog allt, med aaall säkerhet! :-D Tjurighet vinner som mest vet ni!!

Sedan e de dags o tvätta lite efter helgen, plus en massa vinterkläder som ska hängas undan. Tänk va skönt de blir att endast ha vårjockorna som hänge ute i hallen o inte en massa overaller o massa annat trams som bara tar en massa onödig plats. :-/ Japps, så få de bli!
Åsså hoppas jag naturligtvis att lilleman är lite mer snäll me mig idag vid läggningen, för jisses va vi inte alls va överens igår. Fyy vilken mardröm de blir när de blir så. Man känne sig som värsta surhäxan som vägrar ge med sig och vill inge annat än o göra precis som han säger. Men skam den som ger sig! Ibland känne jag bara att regler är till för att följas, och det kan vara bra med sånna ibland. Speciellt när de gäller läggning..
Men rackarns om de ska bli såhär flera ggr framöver, då komma man ju korka innan man hunnit fylla 30 för sjutton.. :-/ Hehehe..

Nähepps, nu ska ja nog ta o bege mig o hämta hem Linus. De äter ju mellis precis runt 14-15 så de känns såå himla onödigt o komma o dra upp han från bordet. :-/ Om man inte ska iväg på annat då förstås..
Men varför komma o stressa när man kan ta de lugnt och samma me dem lixom...? Finner ingen som helst anledning.. :-)

Tjingeling o njuut nu i den härliga vårsolen!! Tänk er.. Snaaart e de sommar!! Wiiiee!! :-)

♥ ♥ ♥

Våren e bra allt hääärlig endå!! :-)

/Mariana

Postat den 2010-04-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Vilohelg gör en gott! ♥0

Helgen börjar närma sig sitt slut och vi ha haft det supermysigt och bra uppi bästa Ljungaverk! Som vanligt så blir man såå himla avkopplad från övriga världen så fort man kommer dit, och lugnet bara sveper in över en. Uuuunderbart!! :-) Vi har badat tunna, druckit ngn cider och ätit en massa maaat! Ojoj, jaaa nu ni så ha man verkligen fått tillbaka aptiten! Haha.. När man väl ska sätta igång med träning o tänka på vad som stoppas i mun. Jaa precis, nu ska vi här sätta igång på riktigt! Ha ju vare ute o tjuvstartat på mina promenader, men nu blir de allvar. Ska köra Martin Lidberg´s 6 veckors schema med en massa gång och intervallpass.
Komma bli tokbra tro ja!! :-) Såå nu kör vi!!

I fredags så lämnade jag o Linus in våra nya däck o fälgar. Japps, de ska alltså på me nytt gummi på fälgarna eftersom de som följde me bilen va heelt slut! Usch, vilka hemska kostnader de faller på en ibland. Fyy tusan!! De skulle kosta hela 1000:- för att få på dem på fälgarna, sedan däcken på bilen samt en hjulinställning.. Gaaaaah, de vet ju iaf vart de ska plocka in cashen från oss stackars bilägare som inte kan ett smack själva.. Puuhuu.. :-/
Detta resulterade till att lilleman fick för en gångs skull sitta fram me mig i bilen, eftersom däcken va fulla baksätet och skuffen..
Så ni ska tro han blev nöjd! Att sitta fram me mamsen o ha "brillorna" på sig. De va ju kanooon de, tyckte han! Hahaa.. Goo-trollet mitt!! ♥

Va o hälsade på A-M också igår, såå himla fint ha hon fått de i sitt lilla hus. Där komma de bli tokbra för henne o Viking. Å jisses vad man ser på barn att tiden bara rusar iväg. Lilla Viking e ju Stora killen nu o springer på som bara den.. Hihi.. Såå roligt!! :-)

Bjude på lite bilder..

 <--Myser fram me mami! ♥

 <--Linus cyklar fort fort fort!!

 <--Snyggingen Viking!

 <--Gokillen!

 <--Kvällsmys!! ♥ ♥ ♥

 <--Linus o Jag i tunnan!!

 <--Liite cider va smaskigt!

 <--Badkille! ♥

 <--Mysigt me facklor! :-)

 <--Resten av gänget!

Jaa, som ni ser så hade vi supermysigt! Här ovan på bilden e ju Disa, Janne, Mamsen/mormor, Micke o Linus. Ångande vatten som bara blev varmare o varmare.. Myyys!! :-)

När jag nu skulle flytta över bilderna från kameran så upptäckte jag ju att jag inte hade lagt över bilderna sedan i påskas. När vi hade påskmidda i stugan.. Vänta bara.. Här komme några!! :-)

 <--Linus, Disa o Lykkeliten ♥

 <--Kusin Jessica´s familj!! ♥

 <-- Mitt Älskade ♥!!!

 <--Trångt o mysigt! :-)

Jahapp, då ha ni en maaassa sköjsigt o kika på.. Men ja e inte klar än.. Måste ju visa er det skojsiga ägget som Linus fick av Jessica o Henke i påskägget. :-) Först i början så va Linus mycke skeptisk eftersom ägget skulle kläckas.. Vilket han trodde skulle ske ganska direkt. Så han tog skydd en bit utanför köket där en stund, tills jag lurade in honom i köket igen. Haha, gotrollet! :-)
Sedan tog det ungefär 14 timmar så va ägget kläckt och där ur kom en dinosaurie. Waaaaoow, va linus första kommentar! "-Titta mamma! Oooh, vad kladdig den va!" Hahaha.. Jaa, den va ganska kladdig. Iiih..
Men vilken rolig grej alltså.. Så nu ha ja visst lovat att vi ska söka rätt på ett till dino-ägg och försöka skaffa "syskon" till de andra han har.. Hahaha.. :-)

     

Mm, roligt me expriment!! :-)

Jaja, ska väl ta o krypa ner så ja e pigg o fräsch inför dagen imorgon. Ha ju vare sjukskriven i 2 veckor nu så nu känne jag mig redo att kliva tillbaka till verkligheten igen. Har ork i kroppen, maten trillar ner som ja skrev ovan o livet känns bara på tok för bra nu! Precis som de ska vara! :-)
Tror och hoppas denhär veckan bjuder på en massa gött! Annars få man väl ta o göra så den blir till den bästa!

Såå nu tar ja o klappar igen skriv-fabriken o krype ner breve en tjurig o vrång liten kille som va huur gaalet övertrött här förut ikväll.. :-/ Meeen endå mitt finaste och bästa lilla Hjärta!! ♥ ♥ ♥

Natti Natti o Ha en trevli vecka!! :-)

/Mariana

Postat den 2010-04-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Nu kan det bara bli bättre..0

Jaa, nu kan det verkligen bara bli bättre! Jisses vilken omtumlande vecka det ha varit, hela min vardag rasade och allt, precis allt, blev bara svart för en stund..
Febern och förkylningen tog över mitt liv totalt och jag lyckades inte ens att ta mig ur sängen vissa dagar. Jag är så sjukt lyckligt lottad som har en supermamma/mormor, som inte bor alltför långt bort ifrån mig som va och hjälpte mig precis heela veckan! Tog hand om min tjusiga son medans jag låg däckad hemma och försökte ta hand om mig själv. Jisses, vad skulle jag göra utan mamma...? Ojoj.. TACK!! ♥

Idag är faktiskt den första dagen som jag börjar komma i form igen. Äntligen! Va på vc och fick läkarintyg så jag få vara hemma resten av veckan för att hämta igen mig och så att de kilon som rasat av mig kan komma tillbaka i form av mat som jag faktiskt kan få behålla. Just därför så tog jag o Linusen och smaskade i oss en pizza var idag, haha.. De va gött de! Kanske inte den bästa middan, men med gott samvete så tröck jag i mig den! Mumma!

Idag är det någons födelsedag också.. Ingen vanlig daaaag alltså.. hihi.. GRATTIS ti dig!! ♥  Hipp hipp hurraaa!!

Annars ha de inte hänt såå mycke spännande i våra liv, ganska vardagligt just nu. Vilket jag också välkomnar såklart denhär veckan. Något som jag verkligen älskar är att Sooolen kommit!! Wiiie..
Hoppas och håller tummarna att den stannar några dagar så man kan få samla energi i massor av den och njuuta av vårsolen när den är som bäst! :-)

Något jag absolut inte hade tankarna på är ju att faktiskt vintersulorna ska av redan innan torsda.. Herre jisses, hur ska jag hinna med det?!?! :-/  Meeen ska ta mig i kragen och ringa runt imorgon och se om det finns ngn som har tid för en liten tösa som mig.. :-O  Eftersom man e totaaalt värdelös på bilar så måste jag ju verkligen ha hjälp me de. Speciellt nu när ja köpt nya däck o så som ska på! :-)

O´hoj va klockan skeenar iväg, kanske dags o sussa lite igen! Meeen, måste ju bju på lite pics innan. Lite från påsk o lite från förra veckan när prins Linus kom hit o snusade på sin sjuka mamma.. :-/

Natti Nattiiii.. ♥

 <--Påskbusig tro ja..? :-)

 

 <--Erica o jaaag!!

 <--Blommor fick jag också!! :-)

 <--Bustrollet mitt!

 <--Hänger coolt på fyrhjulingen!

 <--Jaa, bustroll va namnet! :-)

/Mariana

Postat den 2010-04-12 i Allmänt | Trackbacks ()

En lista...0

När fick du reda på att du var gravid? I april/maj 2006
Var bebisen planerad? Jaa, fast de gick liite fortare än vad vi trodde de skulle gå..
Mådde du illa mycket? Jaa, om jag inte fick mat direkt när jag blev sugen. Hysteri!!
Hur blev ditt hår? Ännu tjockare o fett som tusan på slutet.. :-/
Hade du mycket halsbränna? En del, men inte olidligt.
Grät du för ingenting? Hmm, jaaa..
Var du känslig? Inte direkt, men visst hade man sina stunder..
Vad gillade du för mat? ALLT! Men åt Tzatsiki som en galning, starkt o gott! :-)
När kände du bebisens första sparkar? Ojoj, de va sent de.. Runt vecka 30 ungefär..
Var du ofta orolig? Njaa, inte så ja visade de iaf. Men visst, inombords va de väl lite oro såklart!
När började du läcka bröstmjölk? När jag hade börjat amma. Kan inte minnas att de kom något innan iaf.
Samlade du på dig gravidtidningar & böcker? Nope, är ingen läsmänniska.. :-/
Sparkade bebisen mycket? Inte mycke alls.. Buffrade som mest på slutet..
Fick du bristningar? Hmm, jooo..
Hur kommer det sig att du behöll bebisen? Självklart val eftersom vi hade börjat planera en liten..
Blödde du någongång? Näpps!
Levde du på som vanligt? Japps! Va lite mer käär än vanligt bara.. Hehe..
Hur gammal var du när du blev gravid? 21
Hur tog dina föräldrar det? Superglada och nervösa!
Hur tog din partner det? Glad, men chockad..
Vart bodde du/ni? På klippgatan i korsta
Hur ofta gick du till mvc? Från v.25 ganska ofta
Hur många ultraljud gjorde du? Tro de slutade me en 4 st.. Om de va en, två el bara onödigt stor mage (vilket de också va). Lille prins hade myycke plats därinne.. :-)
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Allt annat än panikartat iaf.
Hur började din förlossning? Med en massa griiin! Blev igångsatt och det ville jag ju absolut inte, speciellt inte på den dagen det blev. Men lugnade mig ganska snabbt, sedan va de dags för den berömda "ballongen".. Haha..
Hur många timmar tog din förlossning? Från igångsättningen klockan 10.00 så va lille herrn ute klockan 21.04 samma dag. :-)  Såå ca 11 timmar..
Födde du vaginalt eller med kejsarsnitt? Vaginalt såklart!
Hur mycket var du öppen när du kom in? Naaada!
Vilken smärtlindring tog du? Ryggbedövning. Provade lustgas, men ajaj vilken skiiiit!!
Hur lång tid tog det att krysta ut bebisen? Från första krystvärk.... 14 minuter...
Blev det komplikationer? Näpps, allt gick som de skulle trots mina spekulationer.
Fick du sy? Näpps!
Vad tyckte du var jobbigast? Att inte veta vad som skulle ske, hur de skulle kännas osv..
Var du rädd för något? Mm, att Magnus (pappan) inte skulle fixa de.. Han va ganska blek innan, under o efter..
Skrek du? Nää, låg mest tyst o snällt o kikade på medans M löste korsord.. Hehe..
Hur många var inne i förlossningsrummet? Hmm... 4-6 stycken.. Lyckades pricka in avbyte, så 2 barnmorskor ville vara kvar tills de va klart.. Gulliga!
Hade du någon nära med dig? Yepps, Magnus såklart!
Hur var vikt och längd? 3785 gram, 51 lång
Ögonfärg: blåa
Hårfärg: blond
Ammade du? Japps, enda fram tills lille herrn började bitas.. :-/
Ammar du nu? Nejnej..
Hur gammal är bebisen nu? Min lilla bäbis ha hunni blivit heeela 3 ½ år..
Vad tyckte du om förlossningen? Sjukt häftig upplevelse! Ska absolut göras om nångång i framtiden! :-)
Vill du ha en till? Absolut!
Planerar ni ett till? Näpps!
När kommer andra barnet? Inte än på sjukt måånga år iaf!
Hur är ert förhållande nu? Mitt o M förhållande tog slut och numer bor vi på skilda håll.
Vilken vecka födde du i? 41+5

/Mariana

Postat den 2010-04-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar