Återträff 2010!!0

O´hoj vad trevligt me o träffa allihopa! Surrade och dansade som sjutton där på slutet, sjukt skoj!! :-) Vissa hade man inte sett sedan man gick ur 9:an. Visst e de sjukt?!?! Men de e ju bara så.. Livet rullar på och så gör vi också. Man blir äldre, men känner sig fortfarande som 15-16 år endå.. Hahaha.. Vi kom fram ti de igår, att man gör ju inte sig äldre än vad man vill. Å de e ju faktiskt sant! Hehe..
Vi bestämde i alla fall att vi ska göra ett nytt försök om 5 år och träffas igen. Bara Liden-klasserna! Önskade att de kunde varit bättre uppslutning igår, vi va lixom 4 st från våran klass och de va 6 st från andra klassen.. :-/ Dååååligt tycker jag!! Men men.. Som sagt, hoppas på bättre nästa gång! :-)

Jag tycker i alla fall att det är superkul och höra vad som händer med alla, vad som hänt under åren och vart man står i livet. Uuundebart!!
Lite halvdåligt också att de placerade våra klasser läängst in i hörnet, jag menar, vi som va så få hade väl varit bättre och placerat lite mitt i så vi slapp känna oss så få som vi faktiskt va.. :-/
Aja, vi roade oss himla bra endå och hela kvällen summerar jag till en toppenkväll!! Busigt värre blev de på slutet där man dansade så kinderna blev röda som äpplen och varm som en... Jaaa, jag vet inte vaa..? Hahaha..

 <--Sofie o Maria hos mig innan!

 <--Sedan träffades vi på Irish!

 <--Där vi började känna oss få...

 <--Men vad gjorde det?
                                                                                                      Vi hade ju superskoj endå vi!! Hihi..

 <--Lena, Sofia o Mattias!

 <--Roger o Maria!

 <--Tjejtjusar´n Roger!! Hihi.. Åsså jag!

 <--Vackra flickor!! Sofia o Maria!!

 <--Sofie, Sofia o Maria!!

 <--Lena, Per-Arne o Mattias!!

 <--Jaaag o Patrik!!

 

 <--Maria o Sofia!!

 <--Sen började dansandet!! Wiiiee..

 <--Glaaader!! :-)

 <--Barhäng!!

 <--Wiiiie!! (varma o glada)... hihi..

Det va det!! Vilken kväll, vilka härliga människor de finns! Lika underbara o goa precis som förr, heelt fantastiskt! Önskar man kunde ses mera och ha lika roligt som vi hade igår mera!! :-) Ännu fler härliga minnen läggs ner i ryggsäcken och längtar redan ti nästa gång vi ses allihopa! Tack för en trevlig kväll!! :-)

Nuu e de dags o fixa sig iordning o kila iväg o hämta finaste prinsen i väärlden!! Min Linus!!
Han ha ju sovit hos mormor o Micke inatt, så han går de ingen nöd på inte! Hehe.. Sötfisen hade haft myskväll me dem igår o nu när jag surrade me mamma/mormor så va de påväg ti lekparken! hihi..

Tjingeling på er därute!!

/Mariana

Postat den 2010-05-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Semester o annat skoj att se fram emot...0

Så ha man glidit åt sidan igen o halkat av banan me bloggandet igen. De e väl typiskt! Men tiden räcker inte till, samtidigt som man inte har varken ork eller lust ibland. :-/ Not good!! Bättring!!

Veckorna springer fortare än fortast emot sommaren, dit hör ju också en kommande utlandsresa till. Lagomt till midsommar drar jag, Linusen o mamma/mormor iväg. :-) Ska blii såå sjukt skönt att få komma iväg igen och få njuuta i massor i solen o på playan! Gaaaah, vad jag längtar! Sen e de hem o kika på en massa "knuttar" som ska visa upp sig o tävla emot varann. Hihi, va roligt de ska bli! Komma ju hålla tummar o tår för att de ska gå vägen för de man känner!! :-) Sen börjar ju den årliga gatufestveckan! Med både pompa o ståt, gillar spec mycke att Brolle kommer ti stan. Komma bli såå bra! Hoppas på bästaste vädret i år så man kan slappa i hamnen på dagarna eller ute på stränder o bada hela dagarna för att hämta ny kraft för att hitta på nytt bus..
Lilleman ska ju förstås också få åka lite karuseller, kuligt! :-)
Men aja, de e ju några veckor innan vi är där.. Suck!! Men läste nyss en blogg där överskriften på dagen va...:
Passa på och njut, Du är lyckligast före semestern!  De kan ju faktiskt stämma.. Man ha mer pengar i kassan, och dessutom är man full av förväntan av sommaren som är på ingående.. :-)

Såå, jobba i 4 veckor till. Sen semester i 2 ½ o sedan jobb i 2 veckor o sedan avsluta sommaren me 3 veckor till. Kan de bli bättre?? Nää, tro de e dags för att bli sommar nu.. Eller hur? :-)
Komma bli såå himla BRA sommar, så med stor förväntan komma ja gå in i den med ett stort leende på läpparna o bara njuuta i mängder! Ni vet, speciellt på playan!! Jiihooo!!

Annars ha de hänt massor i våra liv här hemma, både jag o lilleman ha haft en del o göra o som ja skrev ovan är ju tiden ett mirakel. Hur ska man hinna med allt på samma gång? Man vill ju såå mycke mer, men ingenting hinns med.. :-/ Jaja, de gå ju inte o gnata fast sig i de. Utan de e bara att rulla vidare o må bra på köpet! :-)

På fredag är det dags för återträff med gamla klasskamrater sedan 9:an. Det ska bli huur skoj som helst faktiskt. Vissa ha man varken hört eller sett på en sådär 10 år!! Mm, ni förstår ju va tiden går fort!! Ojoj..
Meeeen, visst känne man sig inte en dag äldre än 20 ibland. Å de tycke ja heller inte man ska göra! Man ska leva för dagen och göra det bästa för alla och inte minst sig själv. Göra det som faller en in och bara känna lugnet!
Mitt motto e iaf så... Lev för dagen!! Det är NU livet är mitt!! :-)

Lilleman ha varit på sitt sämsta humör senaste tiden och han är verkligen inne i 3 års trotsen... Suck!! Hur länge ska man måsta dras me det egentligen? För ibland förstår jag inte ens hur man ska orka med dagen..?
Vissa stunder känner man bara för att stänga dörren o springa fort som sjutton vidare till nästa, gömma sig där ett tag för att sedan komma hem och att lugnet har lagt sig av sig själv. Och så kan det faktiskt vara ibland, den som inte känner så ibland tycker jag nästan lite synd om faktiskt. För de vet nog inte vad riktigt härliga, bra, fantastiska vissa andra stunder egentligen är.
Och visst, jag kan sitta här och klaga på dittan och dattan. Men vafasen, det är inte alltid lätt när man är själv för jämnan med en liten kille som verkligen toklängtar efter sin papi. Åsså måste man sitta där och föklara att det inte är som han tror att det är.... Känns bara såå himla bra att få skriva av sig och få ge världen en verkligehet av hur vardagen hos en ensam mami faktiskt kan se ut.
Inte alltid den enklaste vägen att få jobb, dagis och all vardag att gå ihop.. FAST måste erkänna och berömma min älskade bästa mami, som ställer upp i vått o torrt. Vad det än är så finns hon där för mig/oss. Och det är GULD värt!! :-) Just därför hon alltid är värd det lilla extra så fort man kan ge det! BÄSTA!! :-)

Å appropå det.. Det är ju faktiskt morsdag på söndag, jihoo.. Undrans ja om Linus hitta på nå mysigt för mig...?  Hmm... Njaae, väntar mig faktiskt inte så mycket. Men om han kanske ritar en teckning till mig om jag ber honom så vore jag mer än nöjd! Lilla gofisen min! Hjärtefisen mammas!!
Nånting som min mamma ska få kan jag ju förstås inte skriva här.. Meeen, ja tro faktiskt hon kommer bli mer än Glad och förhoppningsvis så jag kan bli nöjd med det fina som jag kommit på!! :-)
Ingenting går ju att bräcka lillasyster´s finfina morsdags-present. Men de handlar ju inte om det! Det handlar om att visa vad de betyder för en och vad man vill visa uppskattning med.. Och just detta kommer bli huuur suuper som helst!! Hihihi... Jaaa, mami.. Nu e du bra nyfiken va?? Hahaha.. Ååå nää, jag e inte som du!! Jag kan faktiskt hålla mig till dagen med att berätta vad jag ska suprise med.. HA!!

Ojoj, nu snurrar klockan på igen. Kanske dags o knoppa så man inte är på tok för trött imorn igen..

Natti Nattiiii..

 <--Liite smalare, liiite bättre!! :-)

/Mariana

Postat den 2010-05-26 i Allmänt | Trackbacks ()

Killen som e nöjd o glad!!0

Jisses, tokglad o åker runt som en galning. Japps, de e lilleman de.. Hehe.. Måste bara lägga in ett klipp från gårdagen när jag va o hälsade på dem i stugan.. Gofisen!
Är sjukt imponerad att han klarar av att hantera och köra fyrhjulingen så pass bra och är inte ens 3 ½ år ännu..
Duktig kille!! :-)


Dags för jobb för min del.. Usch, lider me folk som måste börja denhär tiden för jämnan.. :-/
Man känner ju sig som en lik att börja denna tid.. Fyy tusan!!

Ha en braaaa dag!! Tjing Tjing!!

/Mariana

Postat den 2010-05-14 i Allmänt | Trackbacks ()