Nytt år snart...0

Nu är det mycket nära att det ska bli ett Gott Nytt År!! Ojoj, vilket bra år de komma bli!! Alla händelser som hänt under 2011 har för mig betytt en hel del och gjort mig starkare som person. Vilket är superbra!!
Jag känner mig sjukt laddad för ett år som kommer bli grymt och Fantastiskt!! ♥

Linus ha blivit 5 år och han är superglad för det, Äntligen säger han!! :-) Hans födelsedag var toppen och vi hade full lägenhet med gästande folk som kom för att fira lilleman!! Som han njöt av varje sekund.. Det va Äntligen hans dag igen!! :-)
Han hade en sån bra dag och jag Tackar alla inblandade för att ni kom och för alla fina presenter som han fick.. Allting var perfekt och han var såå himla GLAD!! ♥
För 5 år sen fick vi komma hem från bb, med en grabb som hade tindrande fina ögon, med en alldeles perfekt kropp och som visade sig vara en alldeles speciell person.. Det va LINUS!! Som då fick heta prinsen i ungefär 2 veckor eftersom vi inte kunde pricka in rätt namn åt honom..
Men pappan hade redan bestämt sig.. Det va en Linus, och det va ju också det enda namnet han lyssnade på.. Så en BusLinus bidde de och tänk vad otroligt Älskad han var från första stund..
Vår alldeles egna Linus!! ♥ ♥ ♥
Just denna dag för två år sen for vi hem till den nyblivna mormorn och Micke.. Sedan hem till vårat hem.. För att lära känna vår nya familjemedlem.. Vilken lycka.. Allting var verkligen perfekt!!

Och så är det fortfarande.. Att dessa fem år gått så himla fort förstår jag inte.. Inte alls faktiskt.. Tycker det har gått sjukt fort och dessutom så har ju jag och M spenderat några år/månader ifrån varandra också.. Vilket var supernyttigt för våran del.. Man uppskattar vad man har och inser vart ens punkt är här i livet..
Vi var helt enkelt inte Hela utan varandra!! ♥ Så va de bara!! Såå, nu när vi slagit oss samman igen och bott tillsammans i snart ett år igen så känns allting helt Underbart!! Och nu ska vi verkligen spendera våra liv tillsammans, det vet vi nu!! Vi är starkare tillsammans och allting vi har tillsammans är Äkta och vi tror på oss!! Därför har vi också tagit steget till att flytta till hus, till en egentligen helt främmande ort, just Matfors.. Och där ska vi tillsammans bygga nytt liv tillsammans med Linusen och med kommande barn som ska fylla vårat hus.. ♥
Och även renovera och göra saker efter hur vi själva vill ha det och tänka att vi gör allting tillsammans, trots min okunskap av mycket sånt som ni kanske vet.. :-/ Jag ska försöka.. Det ska ja.. Men har sån fruktansvärt dålig uthållighet i vad allt som heter renovering.. Handla kan ja, det vet jag att jag kan.. Hahaha..
Men endå.. Vi ska planera och trixa med dagar så vi kan bygga den trygghet vi behöver, som våra barn behöver.. Kommer bli alldeles fantastiskt!!
Och att vi skulle finna lyckan och kärleken i och hos varandra trodde jag var helt uteslutet, men som visade sig vara det enda rätta.. Det är för mig det bästa som kunde hända..
Vi är ETT, familjen!! Och det känns såklart Underbart och Fantastiskt!! ♥

Jag kan inte annat än att vara Lycklig för det jag har och för det som varit.. Allt har varit så nyttigt och jag har lärt mig vad som är äkta och inte äkta.. Vilka vänner som finns där och inte.. Vilka nära som ger mig lugn och vilka som inte gör de.. Ibland måste man begå misstag för att inse vad som är fel och ibland måste man testa annat för att inse vad man hade.. Och allting sånt trodde jag att jag redan visste.. Som visade sig att jag inte egentligen hade helt full koll på.. Men som till slut visade sig vara det bästa!! Jag är fulländad.. Men som gärna sätter mig själv på mer prov i framtiden och det tror jag komma bli helt gaaalet roligt och spännande!! Visst?!?

Imorgon kommer det nya året att ringas in.. Med raketer och god mat tillsammans med min älskade fina mamma och hennes Micke.. Vi ska äta gott tillsammans med dem och sedan skjuta raketer och ha det lugnt och skönt.. :-) Jag ska ju jobba både imorgon och på nyårsdagen. Men det föll sig så bra att jag har förmiddag imorn och eftermiddag på sönda.. Helt perfekt!! Så kan kan endå fira och ha det trevligt!! :-)

Sen ska jag hålla mina ögon öppna, min telefonlinje öppen och ha mina armar öppna om det skulle behövas.. Har en kär vän som jag vet kan behöva lite mera vänskap och stöd under de närmsta dagarna.. Och därför finns jag även där.. Jag finns för de som behöver.. Självklarhet för mig!!
Men jag kan inte göra mera tyvärr.. Bara finnas och visa det.. Hon/Han vet vart jag finns och jag hoppas han personen detta gäller får ett nytt spännande år tillsammans med nära och kära och kan blicka framåt och inte bakåt.. Att de får ett nytt år med fantastiska händelser och mer kärlek och kan få vara lycklig!! ♥
Det hoppas jag!! Nu får banne mig allt det otäcka försvinna och hålla sig borta.. Jag håller alla tummar jag kan för det och hoppas verkligen att det blir så!!

Nu ska jag ta o fortsätta me nerpackning av grejjer.. Lägenheten ska ju ut på annons snart och de e dags att plocka undan saker som vi inte använder så mycket.. Packa ner och börja nånstans.. :-/ Jobbigt! Men de ska göras.. Så är de bara..
För just idag har mina pojkar åkt till Västra för att jobba lite med farfar och kika på skogen som blivit förstörd.. :-/ Tråkigt me skogen.. Men roligt att de får tid tillsammans.. :-)

Nu Önskar jag er Alla ett Gott Slut på det gamla året.. Och blicka framåt till Ett Gott Nytt År!!
Hoppas ni får ett fantastiskt slut på året tillsammans med kära vänner eller familj och får ringa in det nya med massa trevligheter och mycke härligheter!!
Ha de super sålänge och Ta hand om Varandra!!! ♥ ♥ ♥/Mariana

Postat den 2011-12-30 i Allmänt | Trackbacks ()

LINUS 5 ÅR!!!0

Fiiinaste Prins blir Äntligen 5 År just idag!!

Tokmassa Grattiiiiis ti Linus på hans dag!!

Hipp Hipp Hurraaa!!!/Mariana

Postat den 2011-12-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Snart dags..0

...För Födelsedag igen!! Linus väntade med spänning ikväll när de va sussadags för honom.. Å jag, jaaa.. Jag ha stått hela dan o gjort tårtor känns de som.. Eller ja, kilade iväg o jobbade ett par timmar också.. :-)
Meen, nu är de gjort och de e bara garneringen kvar!! Mycke skönt!! Men blir såå himla sugen på o smaka av smörg.tårtan.. Testade en ny röra i tillsammans me de andra som ja bruka ha som standarn. Så de ska bli skoj o testa imorn hur de smakerna blir tillsammans. Men ja tro nog att de bli fint!!
Kan ju inte mer än o smaka bättre då de är mer gosaker i.. Hehe.. Eller hur?? :-)

Sista presenterna är inslagna och ballongerna är uppblåsta, så nu är de faktiskt bara till att vakna imorn och få sjunga för minste man som blir hela 5 år!! Tänka sig.. Varje år undrar jag samma sak.. Hur sjutton kan tiden gå så sjukt snabbt.. Och de e ju inte direkt så en annan åldras nå.. Nejnej!! :-O
Hahaha.. Men endå är det så himla kuligt att se hur han utvecklas och växer.. Snart komma han växa om en annan och då är man minst åter igen.. Verka som han ha komme in i en växperiod nu, för han brakar iväg som sjutton alltså.. Ojoj.. Men kanske är det så det ska vara?!? Jajja, härligt är det i varje fall!!
Huvudsaken han mår bra, är frisk och kan njuta av vardagen så mår man ju som mamma också gott.. :-)

Nää, man kanske ska krypa ner i sängs och sussa ett par timmar innan det är dags o kliva upp igen..
Ska bli superskönt att få vara ledig och få rå om la familia en stund och bara få jobba lite kortpass resten av veckan.. :-) Ibland har man de gött alltså!! :-)

Tjing Tjong sålänge!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-12-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Jul, Födelsedag och snart...0

Är det Nyårsafton!! Dagarna rullar på som aldrig förr.. Och jag älskar´t!! Så är de bara!!

Vi hade en Fantastiskt Julafton med en tripp till Västra o hälsade på Farfar och dessutom hann vi hälsa på min moster och finaste Lykke ma familj.. :-) Myspys!!
Sen hemöver ti Stan o fira me mamsen o Mikaaal!! Tomten kom även till oss i år, sikken tur vi ha.. Kom som vanligt på kvällskvisten efter maten och allting blev lyckat i vanlig ordning!! Underbart!! :-)
Och dessutom hade jag visst varit mycket snäll i år eftersom jag fick en hel del paket.. Trots att vi sagt att vi inte skulle ge varandra något.. Visst, jag hade köpt en Muurikka som hela familjen skulle få ta del utav.. Men av ngn anledning så bidde inte den de sista ordet efter paketöppningen.. :-ONejnej.. Utan jag o M ska nämligen gå på "Nu är de Klippt" med Janne "Loffe" Karlsson och många andra härliga medverkande på Södra Berget.. Å dessutom ska vi sova över där efter premiärspelningen den 10 Februari och äta tvårätters middag!! Fantastiska pojkar jag har, som vill skämma bort sin mams på de sätter.. Ojojoj.. :-D
Jag är mycket lyckligt lottad!! :-DMen sen så hade visst Linusen även i år varit en snäll pojke. Fast han själv tyckte de va konstigt att de va så många paket till honom eftersom han visste att han varit en tjurpojke många dagar av detta år som varit.. Haha.. Han ha visst koll, men tomten tyckte visst att han skulle få njuta av en hel del paket endå.. Lillen..
Som vanligt överöst me klappar och många av dem skulle lekas med direkt.. SJÄLVKLART!! Julen är till för barnen, så bygga ihop de flesta på en gång och dessutom leka med en del av dem direkt.. Såklart!! Är ju såå himla roligt tycker ju de.. :-) Nyfiken och lycklig på samma gång!! :-)

Å nu har vi sadlat om för en ny spännande dag imorgon.. Det är nämligen dags för lilleman att bli storkille!! Han fyller ju nämligen år och därmed ska de bli kalas för släkt och vänner imorn!! Det andra barnkalaset blir väl i Januari nångång då man e tillbaka i vardagen igen.. :-)
Men i alla fall.. Han ha beställt en godistårta och en smörgåstårta.. Så den ena är lagt idag nu innan jag ska åka på jobb. Och den andra ska läggas ikväll.. Kan ju inte chansa på torra tårtor inte!! Nejnej!!
Smaskiga tårtor hör till och alla ska kunna mumsa!! :-)
Såå, imorn blir de kalasande!! På morgonen me oss o resten av dagen av besökande.. Mysigt!! :-) Tycker de e en självklarhet att jag alltid tar ledigt på denna dag också.. Han fyller ju faktiskt bara år en dag per år och jag känner hellre att jag är ledig istället för att man ska stressa och stå i bara för att..
Nope, de e hans dag o de ska man få känna också.. Kommer förmodligen resonera på samma sätt med mina andra barn eftersom de känns som en självklarthet för mig.. :-)
Och har man de jobb som jag har, så kan man de.. De finns alltid andra som man kan byta me eller så lägger man in som förslag om ledighet den dagen.. Allting går, bara man är flexibel själv.. Inte sant?! :-)

Jajja.. Nää, men om man kanske ska åka o jobba lite då kanske? Fylla på kassan lite inför den kommande flytten i vår.. Wiiiie!! :-D

Meeen, bjuder såklart på lite pics först.. Från självaste julafton.. Hehe.. Å måste ju bara slänga in nå bildbevis på att pojkan faktiskt va inne o hjälpte till i köket.. Liiiiite... Sen skötte våran älskade mami/mormor om det allra mesta som vanligt!! Hon e ju bara för Bäst!! :-)

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2011-12-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Uppesittarkväll!!0

Ikväll är det Äntligen dags!! Uppesittarkvällen me Bingolotto är här och jag har såklart laddat med lotter ti hela familjen och mig själv såklart!! :-) Komma bli mysigt och dessutom ska vi mumsa på god mat och mysa me lilla Victor en massa också.. :-)

Imorgon är dagen D för Linus.. Äntligen ska Tomten komma på besök och kanske...Kanske han har me sig mera julklappar.. Vem vet?!? Linus tro på de iaf.. :-)
Men bara väntan och längtan efter just Tomten är såå himla stor, så just de går absolut inte att ta miste på..

Och just ikväll ska jag njuta extra mycket också eftersom mitt 11-dagars arbete är över.. Nu är jag ledig en dag, sen jobbar jag några dagar igen.. :-) Sen ledig såklart på finaste Prins Linus födelsedag.. :-) Tänka sig, redan 5 bast.. :-) Ongan växe, men int´vi.. Hehe.. :-D

Näpps, nu är de dags o kila.. Kan ju inte sitta här o låta tiden rinna iväg.. Må ju iväg o fixa me salladen som va just min uppgift.. Sååå, så är de me de!!

Hej hopp på er och ha nu en Riktigt GOD JUL mina kära Kamrater!! För de ska jag ha!! Såå innebombens också!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-12-23 i Allmänt | Trackbacks ()

Jobb, jobb, jobb...0

Jaa, nu är de verkligen jobb för hela slanten.. Sitter nu och laddar inför ett långpass.. Huhu.. Från 12-21.30.. De e inte o leka me inte. Komma va helt mör i benen efter detta långpass och kommer förmodligen dundra ner i sängen som en klubbad ikväll.. Ojojoj.. :-O
Meeen, om man ser till den andra delen.. Slantarna som rullar in i Januari så kommer jag nog inte att grina direkt.. Då få man gotta sig i cash och verkligen njuta av det härliga en stund.. Spara undan lite tills man sedan har ett hus att värma upp och piffa till. Kommer ju bli helt sjukt bra!! :-)
Dessvärre känns de just nu som att man aldrig är ledig.. Kommer att ha jobbat 11 dagar i streck när jag kliver av på fredag, så just då kommer de nog att kännas helt underbart att få vara ledig en dag. Och just den dagen är ju självaste JULAFTON!! :-) Sen kör vi igång igen.. Mellandagarna ska de jobbas och dessutom ska en Femåring firas!! Wiiiie.. Äntligen är det dags!! Som han längtat till att bli storkille o FEM hela år!! :-)
Det kommer givetvis att firas me pompa o ståt!! Absolut!! :-) Tårta i stora lass och paket i överflöd!!

Men jisses vad jag längtar, längtar tills julen är här och tills vi kan sitta där dagen innan julafton me Bingolottobrickor i händerna o spela Bingolotto tillsammans me massa nära och kära!! :-) Det kommer bli hur mysigt som helst!!
Sen kommer Bästa tjejerna hem ti julen också, Helena o Lisa!! Så dem ska ja träffa på Juldagen.. Trots att jag jobbar så drar jag utöver landet och kramas och umgås me dem ett par timmar.. :-)
Komma bli såå himla kuligt de me!! Å i år så skippar vi utgång och trängsel och umgås istället med varandra!! Underbart!!!! :-D

Näpps, kanske man ska hoppa i jobb-brallan o dra vidare på jobb...? Ujuj.. Inte spec laddad, men här ska de jobbas minsan.. Lär ju va ganska härligt tryck såhär dagarna före jul, och det är ju kuligt! Tråkigt bara att folk är så sjukt stressade och ibland otrevliga pga stressen.. Varva ner o känn lugnet.. Inte sant?!? Det som man inte hinner fixa kan man ju alltid ta i mellandagarna, å sen ska man ju faktiskt njuta av högtiden.. Inte stressa sönder sig så man ligger i sjuksängen medans alla andra firar.. Nejnej.. Lugna puckar va de ja!! :-)

Hej på er.. Nu ska ja ta o åka o gö nån nytta för dagen!! Tjingeling!!/Mariana

Postat den 2011-12-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Orättvisa... Dumma orättvisa..1

Overkliga saker kan verkligen hända oftare än vad man tror.. Fick reda på igår att en god kamrat sedan barnsben gått bort.. Usch.. Hela mitt hjärta gör ont och jag kan bara inte förstå vart allt blev fel..? :-/ Denna kille fanns med under mina värsta år som tonåring och alla hans värmande kramar och värmande ord fick en annan att tänka helt annorlunda.. Kan bara inte förstå... :-/
Jag önskar att jag kunde varit där, kunnat hindra det ofattbara och kunna göra saker och ting ogjort.. Meen, jag vet. De går ju inte. Man kan ju aldrig veta vad som ska hända.. Men jag vet att jag aldrig glömmer..
Jag glömmer aldrig dig Kristoffer!! Må du ha de bra där på andra sidan! Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta.. Dina stora varma kramar kommer jag bevara och komma ihåg i alla tider..
Din familj sörjer nog mest utav alla nu och har det hur jobbigt som helst.. Så mina tankar går till dem som också fortfarande finns kvar hos oss i Jordelivet.. :-)
Det är så himla orättvist, att en sån fiiiin Människa har lämnat oss... Ofattbart!!

Död och Förtvivlan får mig att tänka på hur jobbigt det var att Farmor lämnade oss, trots hennes ålder och att hennes liv hade levts precis som hon ville. Men jag fick en tankeställare då och den kommer åter igen.. Att man ska ta hand om de finaste och Bästaste man har. Värna om Kärleken och få den att spira så mycket som det bara går och få rå om varandra.. Det kan ju verkligen inte finnas något bättre..

MEN.. Spelar en låt och hoppas att ni på andra sidan mår bättre där och att vi ses när det är dags för det.. Men alla mina tankar går till er som saknar eran ängel och som himlen har hämtat..


All min kärlek och värme går till er... ♥


/Mariana

Postat den 2011-12-19 i Allmänt | Trackbacks ()

ilska..0

Ilska kan man få känna, och den kan man också få skriiiika ut om man så vill det.. Hur kan människor göra så onda saker emot andra och få den utsatte att känna sig felande..? Att det är den som gjort helt fel och inte personen som orsakat allting?!?! Jag kan bara inte få detta att stämma, utan av ren ilska så måste jag bara få ur mig detta!! Så är det bara!!
Jag är så arg så jag absolut inte finner ord... Måtte denna bli straffad till 1000!!! Usch, hur kan man ens bli accepterad för den man är...?!? Inte av mig i varje fall.. NejNej!! Onda varelser... Bort från mitt underbara Fantastiska liiiiiv!!! :-/

Att sådant ska behöva hända vid jul, vid stämningsfulla tider.. Det är för mig helt otroligt sjukt!!


/Mariana

Postat den 2011-12-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Fåglarna kvittrar..0

..Och vindarna känns ljuuuuvliga!! Eller hur var det nu? Sitter här med spränghuvudvärk och känner mig helt borta i huvudet.. Började nästan nyss fälla tårar när jag pratade med en fin vän.. Men sparade på dem till Luciafirandet istället.. :-) Kan ju vara bättre de, inte sant? :-)
Visst kan man bli ledsen för andras skull, men endå måste man lägga vissa saker på hyllan eller hur man ska uttrycka de.. :-) Men ibland blir man så berörd av hur andra gör och säger som får en annan att tänka till på hur bra man egentligen har det. På hur lycklig man kan vara, utan krångel och svek.. :-)
Nog om de, finns som sagt annat att lägga energi på.. Som det finaste o bästa man har.. Linslusen Linus till exempel.. Som idag ska uppträda på Lucian med kanske en dikt eller sång.. Jag vet inte riktigt, men han har i varje fall lärt sig en vers som han ska göra nånting med.. :-) Kuuuligt!!

Har varit på jobb idag, sedan iväg på skolan en sväng. Skrev ett prov med huvudvärk, men tyckte endå att det blev ett bra prov. Så vi få hoppas på bra resultat.. :-)

I veckan ska de jobbas heeela veckan och ikväll ska de julhandlas!! Tjoohoo!! Dock e ja liiiite skeptisk till o springa runt i butiker, men tyvärr e de ett måste.. :-/
Få klart så mycket som möjligt inför julen så man kan släppa saker och ting och bara göra det allra sista de sista dagarna.. :-)

Julen kommer att firas med mamsen, men först ska vi åka ti Västra och hälsa på släkt och mysa me dem ett tag också.. Kommer bli en helt fantastisk jul och jag LÄNGTAR!!!! Minst sagt!! :-)

Näpps, nu ska ja nog peta i mig en värktablett o försöka komma i fas igen.. Rackarns vad jobbigt de e me huvudvärk.. Ögonen svider och huvudet brinner känns de som.. Usch!!

Hepp Hepp!!

/Mariana

Postat den 2011-12-13 i Allmänt | Trackbacks ()

LUCIA!!0

Yepps, imorn e de dags för Lucia igen och Linus ska uppträda.. Tjoohoo, vad trevligt!! Såå, för er som inte ha nå för er eller ha vägarna förbi.. Kom på LUCIA klockan 15.30 !! :-)

Annars få ni alla ha en trevlig Lucia!!

Tjing Tjong!!

      

/Mariana

Postat den 2011-12-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Äntligen SNÖÖÖÖ!!!1

Äntligen kommer även snön hit till Sundsvall.. Vilken lycka!! Ikväll ska ja banne mig ut o bygga en liten snögubbe, de ska ja!! Trots att jag inte har några passande vinterbyxor så ska de göras!! Sådeså!!
Idag ska också sista lektionen på Religionen avklaras, de skulle visst vara fest. Så de verka ju himla trevligt!! Våran lärare i de ämnet är helt suverän och go..
Sen så är de avslut i några andra kurser också denna vecka, så här känns de riktigt toppen måste jag säga. Och sen sätts betygen.. Som man längtar, ojoj.. :-)

Som några av er kanske vet så har jag skjutit upp mina Högskolestudier. Jag ska jobba till våren och göra några andra avslut i ämnen som jag inte hunnit klart med denna termin av olika skäl. Så därför valde jag att inte stressa ihjäl mig och istället köra på i lugnt tempo och jobba istället nästa termin..
Det känns faktiskt helt fantastiskt och jag har fått världens Guldschema!! Tack vare min bästa chef som jag många gånger har berömt förut så berömmer jag henne igen. Jag har aldrig någonsin haft en bättre chef.. Helt fantastiskt!!
Såå, i vår kommer ni finna mig på plats på jobb och dessutom ska vi ju flytta under våren. Ännu mer toppen!! Allting klaffar verkligen nu och jag kan inte må bättre!! Ojojoj, jaaa.. Så är det faktiskt!! :-)

Imorgon påbörjar jag mitt 11-dagars jobb innan julhelgen. Det känns både tufft och bra, men de ska nog gå bra. Har många dagar då jag slutar tidigt och dessutom är denna intensiva vecka blandad med en massa annat trevligt också. Så dagarna kommer nog rulla på med en jäkla fart endå.. :-)
Sen ska jag o M försöka oss ut i Julhandeln någon kväll i veckan också, för att göra klart me klapparna och en del födelsedagspresenter innan den värsta rushen kommer igång. De kan bli en pärs för sig de att vi ska komma överrens om vad som ska köpas och inte.. Vi är liiiite oense om några grejjer, men de blir nog toppen endå.. Bara o köra på o sen vart stoppet blir få vi se.. Usch.. Gillar verkligen inte att stressa o grejja inför jul.. De är ju på tok för mycke folk ute i affärerna.. :-/

Men vi ha funderingar på att köpa ett Nintendo 3DS åt lilleman i Födelsedagspresent.. Eftersom de gamla Nintendo DS inte kommer att tillverka fler spel så känns de lixom hur fel som helst att köpa de och därför satsa på de nyare 3DS istället.. Där komma de att göra nya spel och dessutom kommer man att kunna köpa de gamla spelen och spela dem på den nya om man nu vill de..
Men eller hur, det nya 3DS är ju mycke fränare!!?? Där kan man ju spela 3D och även vanligt om man väljer de.. :-) Såå, kan hända att de blir de nyare såklart.. Visst, några hundringar dyrare. Men va spelar de för roll när de är kingen som ska ha de.. Han är värd baaara de bästa!! Inte sant?!?! :-D

Annars har Linus på sin önskelista....

* LEGO - av alla dess slag. Byggsatser, legoplattor och allt som hör till. (han älskar att bygga)
* Snöleksaker - Som matta, eller andra trevliga grejjer..
* Kläder - Jeans och skjortor älskar han att klä sig i. Men massor av kläderna är i utgående eftersom han växer så det knaaaaakar!! :-) Nu har han 122/128 om det är någon som är intresserad av det.. :-)
Det är också kuligt att få mjuka paket, allt är kuligt!!
* Bilar - Cars är ju en favorit.. Och alla sorts lastbilar och bilar är ju också roligt tycker han.
* Spel - Där också av alla möjliga olika slag. Att spela spel och vinna över sina föräldrar e ju mycke kuligt tycker vår kära lilleman om.. Speciellt om det är familjespel också som är för barn..
* Playstation 3 Spel - Där är också minsteman en lirare.. Han gillar fart och fläkt. Och eftersom bilar är hans största intresse så vore ju de också kuligt säger han.. :-)
* Böcker - Eftersom vi har börjat träna på att läsa så tycker han också det vore roligt. Och extra roligt är det om det är lite större bokstäver som även han kan läsa är med i boken.. :-) Men också träningsböcker med bokstäver och siffror är roliga. Speciellt där man kan räkna och så.. För de är riktigt roligt!! :-)

Sådär ja.. Nu har jag förmedlat en önskelista som alla kan kika in på.. Lite svårt att skicka runt eftersom de e både födelsedag och jul.. Men här är i alla fall en liten önskelista av hans låååånga.. Helt sjukt vad en blivande 5-åring kan önska sig.. Ujujuj.. Inte illa alltså.. :-O
Men en liten bit på traven.. Han blir glad för allt, de må ja säga.. Han leker med det mesta och tycker allt med motorer är kuligt..

Näpps, nu ska jag nog ta o bege mig på skolan snart.. Hej hopp på er!!
Häääärliga Måndag och Snöödag!! :-)


        Nintendo 3DS...

/Mariana

Postat den 2011-12-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndagsnöje...0

Idag ha de varit Söndagsnöjde för heeela slanten!! Började med att sova ut rejält.. Klev inte upp förän 9.30.. De va längesen de, å jisses va skönt de va!! Myyys!!
Å dessutom sussade lilleman hos mormor o micke så de va ganska tyst här hemma måste ja medge.. Trist!! Men men.. Tog och studsade upp och klädde på mig, mumsade i mig frulle och sen iväg ti syster yster på salongen.. Så nu är vi alla i familjen nypiffade och snygga i barret!! :-)
Jag är numera mycket ljus, nästan vit i barret och det är askigt.. Najsigt!! :-P

Till veckan ska skolan avslutas och jobbet ska börjas ta på allvar.. Eller hur man säger..? Jag ska ju jobba mina timmar nu hädanefter och hoppas på att Linus klarar sig från alla andra sjukdomar så sprids runt om bland barnen numer.. :-/ Och eftersom de blir bra många arbetspass i rad nu innan jul så är de bara ti o hålla i sig.. Dagarna komma springa iväg och nu är det verkligen nära till jul. Fantastiskt!! :-D

Men som sagt.. Nypiffade och fiiina!! Dessutom blev Linus tvättad av Cicci på salongen och fick sättta sig i en tvättstol och få massage och grejjer.. Gissa om han va stolt och mallig?!?! :-D Hahaha..
Oooh jaaa!! Ska ge er bildbevis snart.. Hehe..

Hela denna helgen har varit Underbar.. Vi har gjort allt för att rå om varandra och igår så myste vi hemma hos mamsen o micke. Därav blev Linusen sugen på att sova kvar och mysa ännu mer me momma o micke.. Såklart!! :-) Tog me en Älgstek och min älskade mami lagade till Gratäng, stek och sjuuukt go sås.. Såå därför bestämde jag mig för att göra samma sak idag.. Stek, gratäng o såååås!!
Det finns ju faktiskt inge godare och när vi endå har fulla frysen me gokött så är de bara ti o laga på.. :-)
Sååå, här ska njutas i vanlig ordning och mysigt har vi också!! :-)

Näpp, dags o kirra de sista inför maten.. Hej på er!!

Här komma pics på min Gullunge!! Prins Liiiinus!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-12-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Piiinsamt!!! :-/0

Ibland så kan  jag bara tycka att vissa människor är såå jäkla pinsamma!! Snälla, väx upp!! Bete er som vuxna och utge er inte för att vara någon ni inte är.. Jösses!! Jag blir mörkrädd!!! :-O

Kan inte annat än o skratta åt småfolket!! Stackarn!! :-/I övrigt så hoppar jag av glädje av att Snön faktiskt är på ingående!! Ovädret har svept in över vårat avlånga land.. Jösses vad mysigt!! :-) Underbara snööö!! Men ge mig lite mer minusgrader och mera snöö.. Så skotern kan få sig en åktur och kanske jag me innan ja inte få på mig kläderna längre... Ååååh.. :-O

Tjingeling på er Fredagsmysare o Bitterkakooooor!!!! :-P

/Mariana

Postat den 2011-12-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Hemmadagar..0

Hemmadagar är just vad vi har haft de sista dagarna.. Sjukt tråkigt när liten blir sjukis och man ska va hemma och vila upp sig.. Febern slog till och han klagade på huvudvärk.. Inte kul alls.. Uscha!! Å dessutom blir ju inte nätterna de bästa heller eftersom sömnen inte är den bästa nu.. Ojojoj..
Men men, idag är liten feberfri och vi hoppas de håller i sig precis heeela dagen eftersom både han och jag vill hemskt gärna gå tillbaka till jobb.. :-)
Såå, nu håller vi alla tummarna för att de ska bli en bra daaag!! :-) Bara de att maten är viktig.. Han måste ju äta ordentligt, annars kan ja inte låta han gå på dagis heller.. :-/

Idag så har vi fräschat upp de lite här hemma, dammsugit och gjort fint. Men eftersom de kommer bli lite renovering i helgen så lär de ju bli lite stök o smuts lite här o där endå.. Hehe..
Men de jag mest ser fram emot är att få komma ti sis och bli ompysslad på sönda.. Ojojoj, de e verkligen på tiden.. :-D Underbaaart!!

Har förresten skickat in Julkorten som ska skickas ut här i December.. :-) Var Äntligen ute i tid så i år blir det i alla fall julkort.. Hahaha.. :-) Med tanke på hur de vart förra året då vi inte alls hann med.. :-O

Näpps, nu blir filmmys i soffan o återhämtning!! :-)

Hej på er!!/Mariana

Postat den 2011-12-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Ny vecka, nya tag..0

Då kör vi igång en ny vecka igen med nya friska tag.. Eller ja, nästan friska.. Känner mig hängig o en liten som också e de.. Han sussar dåligt på nätterna o förkylningen är här.. :-/ Inte bra!!
Men men, plugga måste man endå så man kan avsluta terminens kurser och känna sig lyckad över nånting!! :-) Har ju bara smågrejjer kvar nu, så de känns ju verkligen suuuper!! :-)

Men måste ju skvallra en grej nu när det Äntligen är klart!! Vi ska flytta till Huuuus!!! :-D Jaaa, nu är det klart och papperen e påskrivna!! :-) Den 1:a Mars går flyttsläpet utöver landet och emot Matfors!! Så fick det bli efter många om och men. Men jag tror verkligen de komma bli toppen!!
Många barn i området och ett mycket fiiint hus!! Komma bli superduperbraaa!! Bild på huset lägger ja inte ut än förän de e riktigt klart, såå ni få va liiite nyfikna ett tag till.. Hehe..
Men det är just nu gult, som SKA målas om.. Hur vet vi inte riktigt än, men nånting fint blir de iaf!! De få man lixom fundera ut medans man ha kommit in där och så.. Har ju en sambo som verkligen inte vill stressa me nånting och jag få acceptera det helt enkelt.. Men några rum ska såklart tapetseras om direkt när vi flyttar in.. Jag ha tyvärr ingen lust att ha ett grönt sovrum och heller inte ett lila vardagsrum.. :-O Huaaa!!

Såå, så blir de!! Så nästa jul blir det i alla fall en jul i det nya huset!! Det kan ja lova!! :-D Komma bli hur mysigt som helst och jag LÄNGTAR!! Och dessutom ska det bli Fantastiskt att bo i ett hus till sommarn, få gå ut direkt och känna gräs mellan tårna och inte en massa asfalt och dessutom ha en pool som man kan bada i närsomhelst!! Åååh, vad det kommer bli Underbaaaaaart!! :-D
Såklart kommer de bli en liten omställning eftersom vi inte känner alltför mycket folk just i Matfors, men man kan ju absolut lära känna och dessutom är det ju heller inte så himla långt in till stan.. :-)
Jag är sååå himla GLAD att jag snart spricker av glädje!! Åååh, underbart me huuus!!
Och sen är det en till Fantastisk grej me huset.. Det är ytjordvärme klart, så med värmen behöver man inte mixtra nå speciellt, utan allting sköter sig självt!! Hur bra är inte de?!?! Ojojoj, jag kan nig inte surra nog om detta.. Hihihi..

I helgen har jag jobbat heeela helgen och lilleman har spenderat dagarna två med pappan. De har haft en massa mysigt och jag har kämpat in me cashen!! Den ni!! :-) Hahaha..
Sen så hade vi personalfest i lördags me jobbet, å de va huur skojsigt som helst. Synd bara att inte fler kom och gjorde oss sällskap. Dock var det ju andra som tog upp plats så de kanske jämnade ut sig..? :-O Höhöhö..
Men men.. Det var hur god och smaskig mat som helst och jag va huuur slut som helst i söndags kan ja lova!! Mina fötter värkte och de va bara till o kämpa på när man jobbade hela dagen lång då också.. Hehe.. De kostar att ligga på topp o vara med på de man vill.. :-)
Så i söndags kröp jag ner i bingen tidigt som sjutton bara för att hämta igen mig inför gårdagen och måndag.. Huu.. Dessa måndagar.. Att man alltid ska vara såå himla trött och grinig dessa dagar.. Men aja, nu är de tisdag och veckan har sparkat igång!! :-)

Till helgen ska jag faktiskt vara ledig!! Och det ska blii sååå himla skönt!! Jag har ju jobbat 7 helger i RAD nu så det ska faktiskt bli sjuuuukt skönt att få en helg tillsammans med mina hjärtan och kanske julhandla lite.. :-) Om inte annat så ska vi börja me o renovera klart i lägenheten, så den kan läggas ut till försäljning efter julhelgen!! Hihi.. :-D

Nää, nu må ja plugga på så ja blir klar ngngång!! :-)

Hej hopp på er!! Å dessutom ett STORT Grattiiiis ti Syster som fyller 29 år idag!!! Hipp Hipp Hurraaa!!

/Mariana

Postat den 2011-12-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar