GLAD!! :-)2

Måste börja me o säga att jag ha inte haft riktigt tid me er o bloggen sista tiden..
Ha flyttat, haft en sjukis å dessutom skolan.. Huhu..
Men jag ha nästan kommit ikapp nu, lite uppgifter sen klar.. Jippiiiie!!
Men de SKA bli bättring, ska ge er och mig lite mertid hädanefter.. :-)

Japps, så va de ordnat. Min sommar kommer att bestå endast av studier!! Jag ska satsa på kärleken och lilleman först och främst. Sen ska jag sooola, bada och plugga stenhårt varje dag!! Kan ni tänka er?!?!
JAG!!!! Som ALDRIG haft en sommar ledigt sedan 10 år typ!! Eller ja, va ju hemma o va mammaledig när lillen va liten. Men då va ju "emellan två jobb" eller vad de heter.. :-D
Såklart ska denna sommar inte bara va slappa, sola o så.
De ska pluggas hej vilt eftersom jag ska komma in på den linje jag vill ti Våren 2012.. :-)
Åååh, komma bli såå bra!!

Såå, ni vet ju vart ni kan finna mig i sommar. I STUGAN!!! :-DOCH, eftersom jag är sååå GLAD o SPRALLIG just nu så bjuder ja på en till me Lasses.. Den ljuuva stämman!! hihihi...Denna sistnämda låt får mig bara att tänka på Bästaste Niclas!! Körning me hans härliga fiiina Röda Nova sommaren 2010.. :-) Många helger o härliga dagar med minnen o härliga skratt ha vi sen dess!!
Sjukt rolig sommar som jag aldrig kommer glömma!!

Men som sagt, denna sommar som kommer blir de lite busigt också. Men när o vart allt bär av ha vi inte helt planerat.. Bara de me Rättvik under vecka 31 då.. Höjdpunkten på året!! Jeeeeej!!

Önskar jag kunde sprida mer av min glädje till er alla där ute!! Wiiiiie!!

Nu ska ja ta o hämta fiiiinaste Prinsen!!! Sen blir kalas för gotösen Everlyn som fyller hela 3 år idag!!

Stor-tjejen!!! :-)

Näpps, nu e de hopp o iväg!!!! :-D Tjingeling på er!!!

/Mariana

Postat den 2011-03-31 i Allmänt | Trackbacks ()

Bild 13: Du och någon klasskompis.0


Bild 13:
Du och någon klasskompis.Jag o Roger!! En gammal klasskamrat som alltid har ett härligt leende på läpparna!!
Fantastisk kille som jag fick äran o lära känna i grundskolan.. :-)
Här e vi på Klassåterträffen förra året.. Sjukt trevlig kväll!! :-D

/Mariana

Postat den 2011-03-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Önskar....3

Önskar att min lilla grabb blir piggare.. Ha varit en hemsk natt o dagen ha vare allt annat än bra.. De ha sovits här på varsin del av soffan o Barnkanalen ha gått het.. :-)
Men nu ha vi fått i oss mat o varit på Apoteket, så nu ska vi nog klara oss tills imorgon..
Å just de ja, inhandlade en massa Nyponsoppa också! För de skulle minsan liten ha, för helt plötsligt så Ääälskar han det!! Haha.. För någon vecka sen så va han "allergisk".. Hahaha, baarn e bra mysiga ibland.. :-)

Ha pluggat lite inför Naturkunskapsprovet imorgon, men de känns inge vidare.. Känns som ja inte riktigt ta in formeln man ska räkna och sen hur man gör vissa andra olika uträkningar.. Men va sjutton!! De e väl bara ti o gå dit, skriva o hoppas!! För kuggar ja mig så få ja väl ta o lösa de sen då.. Inge mer me de..
Ha ju ganska mycke runtom mig för tillfället också, så ha liiiiite svårt o bara sätta mig ner me böckerna o läsa.. :-/ DUMT!! Jag vet!!! Men men..

Man lixom fastnar vid datorn, här vid bloggen o spanar runt. Ha ju sin tjusning de också.. Men aja, ska väl kanske fokusera mera på de andra.. Hoho..
Näpps.. Ska ta o lägga liten nu.. Söva ner han i mammas säng så ja få ha en mysig febrig raring breve mig heeela natten lång!! :-) Japps, för de får man när man e sjukis..
Lillfisen min!!

Sen ska jag också passa på att för er som vill och känner att ni vill stötta min vän Therese efter den tragiska olyckan den 14:e Februari kan gå in och göra detta här !!
Journalisten Andreas ska fixa en fest åt henne efter alla omständigheter. Eftersom hon missade den som hon skulle ha haft med hennes skolkamrater och även den med hennes familj!
Så just därför ska han samla och ordna en fest för henne..

Sååå, gör som jag!! Donera pengar så hon får en underbar examens och Levnads-fest!! :-)
Det är hon verkligen värd!! :-D

Vi tänker på dig Therese!!! Hoppas du blir bättre o får komma hem snart!!

Näpps, nu ska ja ta o lägga liten ja.. Hej hopp!!Min febrige lille kille idag mitt på dagen.. Huhu.. :-/

/Mariana

Postat den 2011-03-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Jobb, skola... Feber...0

Åååh, kan man bara inte få slippa feber o andra sjukdommar..? Blir smått gaaalen på nåt som bara dyker upp o kommer.. Som nu, liten ha fått skyhög feber.. Bara sådär.. :-/
Han va ute hela dagen igår o va pigg som sjutton på eftermiddagen också.
Men vaknade inatt o skreeeek rakt ut.. :-/ Lillfisen min!! Såå, idag är de en hemmadag me plugg istället för skolan. Men arbeten ska göras och sen imorgon har ja prov i Naturkunskap. Jihooo?!?! Eller?? Hmm..
Ska också påbörja nästa arbete i Samhällen, politik och media osv.. Ganska intressant må ja säga! :-)

Hade ju tänkte hinna med mycket denhär veckan me både bostad och plugg, men vi få se hur febern ger med sig o hur de går.. Vore ju ypperligt om de ger sig snabbt, men de ska man ju inte räkna me..

Ha jobbat i helgen också. Plus att ja packat o donat.. Javisst, här går de undan minsan.. Puuuh!! Önskar bara att man hade en "pekpinne" som man kunde peka på allt man ville ha gjort o sedan bara kunna luta sig tillbaka o få sakerna serverade..!! Faaast, hur vore de då?
Man skulle söka saker i oändlighet o bli frustrerad om något gick snett.. Såå njaaee, donar hellre på egen hand tro ja.. :-O Kanske bäst de!!

Hoppas jag får hjälp me de sista ti helgen. Sen äré bara städning o sånt tråk kvar..
Fast de bruka gå ganska snabbt bara man börjar o trixa.. Såå.. Hehe..

Näpps, nu måste ja nog plugga lite medans liten tog sig en "tuppis" i soffan!!

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2011-03-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Kan bara inte låta bli...0

..Att skratta så ja dööör.. Vad är de egentligen med dagens samhälle?!?!
Att det ska finnas någon slags "citat" av vilken människa man egentligen är..? Hur man är formad eller vad?
Läste ett ganska roligt inlägg på FB idag..

50% av alla kvinnor är vackra och 40% är söta...... Kopiera det här till din sida om du oxå tillhör de 10% som dessutom kan rensa avloppet, hångla, använda en skruvdragare, hammare och göra upp en eld i skogen.. :-)

Visst kan jag hålla med om till en del är det såhär. Men va sjutton?
Ska man måsta tillhöra ngn av dessa när man egentligen kanske tillhör en bit av de alla tre?
För jag kan känna så? Är man till en viss del söt, vacker o händig. Såå tycker jag att man ska vara en del av det hela lixom! Jag menar.. Av att jag t ex gör eld i skogen o kan hångla mycket bra och dessutom använda en skruvdragare o fixa det mesta i hemmet o med bilen relativt helt själv, så kan ju även det leda till att en enorm bild som vacker, söt o underbar kan komma med där..
Inte sant?!?!

Inte för att det är fel med att lägga ut dessa på sin FB!! Absolut inte!!
Meeen, jag tänker bara. Varför ska man ens dela upp de?
Visst, en del kanske kan vara mindre attraktiva.. MEN, kan ha en enormt härlig och Fantastisk Personlighet som gör att denna person Växer så sjukt mycket för alla i dens närmaste omkrets.
Men inte går hem bland skönhetsidealet...?
Vaaa??

Jaja.. Man kan ju alla ha sina tyck o tänk om detta. Men jag tycker i vilket fall som helst att man ska vårda om sitt inre och inte om sitt yttre. Även fast det kan va himla skönt o va smal o känna att man ser fräsch ut!
Och ni som tror eller tycker nu att jag pratar emot mig själv kan genast sluta tro eller tycka det.
Jag själv vill hemskt gärna träna mig mer pga att komma mer i fysisk form så man dels orkar med att vara mamma och lekkamrat till grabben. OCh samtidigt inte tycka att allt är lika jobbigt mera.
Visst kan man känna att det är mer attraktivt att vara smärt o fin när man ska möta en ny kärlek eller ev åka o visa upp sig på stranden. För så är det ju!!
Men jag tror samtidigt att man måste börja fokusera på vad man själv gör och hur man mår i denna sanna själen hos sig själv. Annars blir ju hela livet en pest och pina. Inte sant?
Många gånger kan man känna att vad gör en snygg frisyr en till en bättre människa eller är det att man lagar maten som står på bordet som faktiskt också gör vårat välmående till den bättre?!?
Jaaa, vi har nog alla olika synpunkter och värderingar på vad man värderar som högst!

I min värld är jag uppvuxen med att man ska tro på sig själv, leva efter vad man själv vill och satsa och våga tro på vad man gör och vad man vill!
En massa BRA värderingar som jag absolut kommer att föra vidare!

Idag på min lektion på kursen "Människan Socialt och Kulturellt" så kom vi in på massa olika orsaker till Hälsa. Vad gör att man har God Hälsa och hur kan man påverka detta själva?
Jaa, de vi kom fram till var att man faktiskt ska ge sig själv tiden, andrummet att få komma till insikt på VAD man behöver som person och vad man ska uppnå för att må bra själv?
För mår man inte bra i sig själv så övergår ju självklart detta till en deprission och deprissionen driver sig vidare på både andras liv och vidare sen till hur man sätter sin levnadsstandard.

Just detta är ett ämne som jag kommer att vilja arbeta med senare i mitt liv och tycker att det är viktigt för såklart min närmaste omgivning att ta vara på detta!

Ge er tid till att vara själva.
Ge er tid till att söka o känna.
Ge er själva en belöning när ni är värda det.
Och Ge er också tid att lämna det som kanske inte är det viktigaste.

För gör man inte detta, så tror jag heller inte man får tiden till att verkligen få Älska sig själv och då kan man heller inte Älska andra. Eller ja, inte på samma sätt som när man mår fantastiskt bra inom sig själv!

Vi kom även in på plastkirurgi. Varför måste man göra detta egentligen? Vad behöver man? Vad är det egentligen man saknar i sin tillvaro? Joo, självkänsla!!
Man saknar helt enkelt känslan av att Älska sig själv.. :-/
Våran lärare kom med ett mycket bra exempel som jag bara måste få dela av mig av..
Ni kan ju tänka er...

Alltså, när man hela tiden ska operera sig och ändra sitt ursprungliga jag. Så kan man tänka sig. Vem ska barnen som man ev får vara lika? Den person som jag liknade innan mina ingrepp.. Är den då godkänd att se ut då som "jag" gjorde förut? Eller är det dags att föra vidare dessa operationer som enligt den som gjort ingreppen är okej. Hur ska då samhället forma sig? Gener och Likheter från familjära familjer försvinner..
Ingenting eller inga personer i släkten är lika varandra..
Är det ett sådant samhälle som vi vill ha i framtiden?
Att, är man inte nöjd så lägger man sig under kniven?!?!


Enligt mig skulle det faktiskt inte falla mig i smaken. Men för en del som är inne i detta och anser att de inte är de minsta farligt eller påverkar de runtom oss så är det faktiskt så att det gör det!
Man skapar ju en bild av personer som inte finns, som inte existerar egentligen..
Och vart är den stackars människan som finns kvar i det där skalet..?
Älska man en spegelbild som är gjord av plast. Såklart ska man göra det som faller in.
Men jag skulle inte göra det!!

Vad som helst kan ju faktiskt också hända under dehär ingreppet.
Inget är ju säkert..

Näpps, nu ska ja sluta spy ut en massa galla. Kanske man råkar kliva ngn på en öm tå eller nå? Hoppas inte de, hoppas mer på att kanske några får sig en tankeställare till vad som egentligen är värderat högst på en "to-do-lista".. :-)
Ska ta o dyka ner i böckerna ja o göra ett arbete om dehär.. Yesbox, de ska ja!!

Glöm inte att finna er själv i er själva!! Det är där välbefinnandet börjar!!

Herråååå!!!/Mariana

Postat den 2011-03-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Kanske lite hjälp på vägen?!?!9

Kanske vi kan få lite hjälp me våran klädsel...?
Alltså inför Vårforum o Vemdalen!!! hihi..
Kom ju på de.. Finns ju inge bättre än andras åsikter och "tycketill" kommentarer..
Häärligt tycker jag!!

Ha ju kikat runt ganska rejält och vet ni vad?
Man kan i princip få tag på vad som helst.. Hahaha..
Fast jag önskar att mitt team vill va inne på samma spår som mig..
Men vad det är tänker ja inte tala om, utan ni får säga vad just NI tycker skulle va trevligt att se oss i.. Hahaha..

Sååå.. Skickar ut en MASSA pics på olika roliga grejs så få ni tycka o säga!!Oooh lala!! :-D

Kööör på o säg gärna varför också!!

Jag vill ha MÅÅÅNGA kommentarer!!!

Bild 1. Devil
Bild 2
. School-girl.Bild 3. Pooliiis!!Bild 4. Gorilla... :-OBild 5. Cowgirl...Bild 6. Pinuppa..Bild 7.
Naaaaket like a "fodraaal"Bild 8. Hippiiiies!
Bild 9.
Nurse... :-PJapps, ordet e fritt!! Nu e de bara ti o hjälpa oss!!

Vi vill ju såklart vinna tävlingen, men måste ju verkligen ge oss in i den också!!
Hihihi.. Gaaalet skojigt iaf!!Just de ja, skulle ju va sociaaaaaal... Iväg me dig nu Smarriiiiiis!!

Eeeeeeeypa!!! :-*

/Mariana

Postat den 2011-03-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Gaaah, va trevligt!! :-)0

Jaaa, ni som känner mig vet ju vad "Gaaaah" kan betyda.. Antingen kan de va himla bra eller himla knasigt.. :-O Meeen, för de mesta e de inte alltför allvarligt.. Hahaha..

Just idag känner jag mig sååå jäkla nöjd! Fick igen provet från Samhällen som ja skrev i tisdags, å vet ni vaaaad?!?! Jag fick VG!!! Hihihi.. Duktig!!
Är supernöjd med mina isatser och ska ge allt vidare i kursen också. Fick fler uppgifter idag och ska ge mig på dem i början av nästa vecka. Känns så himla kul och detta är verkligen något som jag är intresserad av!!
Underbart när man får sånna uppgifter lixom, när man kan en del och vill lära sig ALLT om ämnet. :-)

Imorgon e de Freeedag åååh jag längtar som en toka verkligen!
Ska försöka hinna med ganska mycket i helgen å endå tro ja att jag vill slappa lite också.. :-) När slappar man när de finns tusen saker o göra..? Hmm.. :-/

Vet ni vad... I tisdags va ja o trixade lite me "barret" också. Blev liiite ljusare och dessutom så färgades ögonbryn o ögonfransar!! Najs de!! Spec nu när våren e påväg o dagarna blir ljusare o ljusare!! Hihi..
Ska såklart ljusa upp mig inför sommaren, för de e i blont jag trivs som allra bäst..
Mitt Blonda svall.. Huhu.. Miss it!!

Annars då...? Joooråsåååatt!!

Snart e de dags för Sundsvall Costum o HotRod Show här i stan igen, å fattar ni vad man längtar!!
Eeeeeeeva Eastwoood kommer ju ti stan!!

Eva´s hemsidaJaaa, hon är heelt fantastisk!! Hennes pipa får mig att rysa inombords.
Som när Tobbe ringde från Rättvik sist när jag hade fått åkt hem eftersom ja blitt sjukis, så rös ja fortfarande även fast jag satt på andra sidan telefonen..
Hon fastnade i mig för måånga år sedan, å sedan ha hon suttit kvar!!
Bästa Eva, och hon e dessutom huur trevlig som helst.
Träffade ju på henne för ngt år sedan o surrade litegrann.. Hihi..
Sååå GLÖM nu INTE mässan!! Bee there!! 16-17 April.. :-)

Sen ha vi ju Vårforum Vecka 18!! Jeeeeej, vilken resa det ska bli!!
Uuunderbart o roligt ska vi ha!!
Ha ju redan börjat fundera ut vad vi ska ha för utstyrsel.. Hahaha..
Kommer bli sååå fantastiskt bra och vi kommer att häpna folket!!
DET LOVAR JAG!!!
Hahaha..

Längtar till dessa härliga Händelser så ja tro ja spricker!!! Iiiih, vad roligt!!

Näpps, nu ska ja ta o va lite social.. Surra lite gojja o kanske ta o spana igenom en film.. :-)

Herrååå på er därute!!

Bjuder på lite pepp från en kvinna som verkligen inspirerar mig!!

Eeeeeeeypa!!

/Mariana

Postat den 2011-03-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Skooola.. Puuh..3

Sitter på skolan o har datakurs just nu.. Väntar på läraren för jag ha kört fast. Dock ha vi rast nu, men de flesta kör på utan rast bara för de e såå himla roligt!! :-) Precis som de ska va!!
Imorgon e de redan torsdag och jag tycker verkligen att veckorna bara springer iväg! Tänk er, snart e de påsk o då e de dags för Fjällerna!! Wiiiie, vad mysigt!!
Då ska vi packa me oss skidor, skoter, varma kläder o en massa Glatt humööör!! Jisses, vilken tokskön vecka de kommer att bli! kommer dock ev få ta me mig lite skoljobb, men va gör de?
Önskar oss en massa härligt solväder o en massa fisk under veckan!!
Klimpfjäll, häääär kommer vi!! :-D

Näpps, kanske ska börja snart. Så bäst o fortsätta me skolgrejs!!

Kraaaaam på er!!!

/Mariana

Postat den 2011-03-16 i Allmänt | Trackbacks ()

Ny design...4


Titta vad fiiint jag fått!!

Tack snälla för hjälpen Lillan!! Är verkligen supernöjd med ALLT!!
Här ska bloggas med glädje!! hihi..

Har mycket me plugget, så ska ta o grejsa vidare..

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2011-03-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Sova bör man...2

Jojo, här går de undan minsan.. Haha.. Är de inte så de ska va?
Njaa, kanske man e lite för ivrig. Men va sjutton! :-)

Har varit o hälsat på Fina Linda idag på Alnön också. Mumsat god Tjockpannkaka o surrat en massa gojja.
Uuuunderbart!! Å barnen ha lekt utan jidder. Fantastiskt!!
Önskar just nu också att jag hade ett fiiiint hus att inreda. Men de få vänta tills de rätta dyker upp.
Undrans bara hur länge man ska söka de. Verka ju som folk söker o söker i fleeera år.. Puuuh..
Jaja, den som väntar... bla bla bla.. :-/

Och som ni ser så försöker jag hålla min lista! Det är den första listan jag någonsin följt och ja ska banne mig följa den raaakt igenom. Ganska roligt också va? Hehe..
Kommer ju ganska roliga pics framöver också, så håll kvar om ni e nyfikna..

Vet ni, alldeles nyss höll ja på somna sittandes. Så gick o borstade tänderna o skulle bara stänga av datorn.
Men nejnej, så piggnade ögonen på sig o ja fastnade häär.. :-/  Dumt!!
Men måste ju förgylla mina finfiiina läsare också me lite nytt, inte sant?? :-)

Ha rensat bland en massa småbarnsgrejjer, härligt att man kanske kan skänka bort en del nu när de börjar närma sig att de kommer en till liten in i familjen!
Är såå glad för de.. Mysigt me bäbiiiiis!!! :-) hihi..
Såå, bara så ni vet J & T så kommer vi förbi ngn dag me lite smått o gott som vi dessutom ha haft dubbelt utav. Varför ska man hålla på spara på allt..? Jisses!! :-O

Och sen måste jag ju också påminna alla er som vill fynda rejält att komma på Vårens
KLÄDBYTARDAG!!

Lördagen den 20 Mars klockan 10.00 går starten och hålls även öppet på
Söndagen från klockan 12.00.

Missa de inte!! :-)

Idag åkte dessutom min Fiiinaste lilla Prins upp ti Skööna Ljungaverk på Sportlovsmys!!
Han fick Äntligen åka tåg me mormor igen, å jisses vad mallig han va där på perrongen. Med sin lilla resväska och ryggsäck. Laddad till tusen och med vetskapen att momma hade köpt me sin lite choklad till resan.
Hihi.. Han är för gullig mina lilla gobit!!
Jag skaaa lägga in kort också. Men ha inte riktigt fått till de hur man ska fixa de me inläggningen på datorn.
Verka på tok för krångligt, å då blire att man hellre ger upp.. :-/

Men på lörda ska ja också bege mig upp o hälsa på lite i västra. Kika på hur de går för de anglande lagen på Gissjön.. Se hur många som verkligen Överspacklar sig själva för o va me på en Angeltävling?!?!
Äre nån jäkla "skönhetstävling" eller klarar man bara inte av att vara naturlig?!?!
Man undrar ju lixom??? Hahaha, mmm.. De kan ju verka knasigt ibland.. What for??

Jaja.. Hursom.. Ska kila ner i bingen nu o sussa järnet så ja orka me en heldag me plugg imorn igen!!
Sova bööör man, annars rööör man!! Hohoho..

Natti Nattiii..

/Mariana

Postat den 2011-03-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Bild 12: En bild på din vardag.0


Bild 12:
En bild på din vardag.

           

Skooolböcker o Skola...Och såklart min Fiiiinaste lilla Grabb!! Bästaste jag har!!

De e min vardag de, blev ju fler än bara en bild.. Men aja.. :-)

/Mariana

Postat den 2011-03-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Bild 11: En person du kan berätta allt för.1


Bild 11: En person du kan berätta allt för.♥ Min Älskade Mamma ♥

 Återigen dyker min Fantastiska Mamma upp.. Hehe.. Men henne kan jag verkligen berätta allt för, hon står mig allra närmast och finns där när man behöver..
Mamiiii, utan dig hade jag inte komme så långt som jag kommit idag!! ♥
Bästaste Älskade Mamiiiii!!
Som orkade sig igenom mina tuffa ungdomsår.. Ojoj.. :-) Njää, man va ju inte direkt ett Änglabarn..
Men jaja.. Mamsen fick ordning på mig till slut.. :-)

♥ ♥ ♥

/Mariana

Postat den 2011-03-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Mycket händer...0

Hela livet ska vara en dans, en lek eller vad ni nu väljer att kalla det. Själv väljer jag att det ska vara en massa skoj o utmaningar! Att man ska känna och leva varje dag som om den vore den sista.. :-)
Som just i mitt val idag, jag väljer att ge mig in på något som kommer bli ganska spännande..
En nystart i livet, ett skede där man verkligen ska ge allt! Och de ska jag banne mig!! :-)
Vad det är...? Mm, den få ni suga vidare på tills jag känner att de känns okej att skriiiika ut de för resterande världen! Just nu vet mina närmaste godingar, å de få vara bra så sålänge!!
Den som väntar på ngt gott va?? Hehehe..

Jag är GLAD, och de e de som e huvudsaken!! :-)

♥ ♥ ♥

/Mariana

Postat den 2011-03-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Pirum Parum0

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR!!Jag tävlar hos http://pirumparumsvall.blogg.se/ om ett Hemligt Paket värde 500 kronor!!

Tävla du med, klicka på länken!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-03-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Grymt skönt gung bara...0

Oooh, yes.. Bästa gunget o härlig melodiiii.. :-)
Säger Gonatt ti alla mina kääära!!
Tjing Tjing!!

/Mariana

Postat den 2011-03-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll.0


Bild 10: Någon du tycker är väldigt snäll.En av mina Bästa Vänner!! Magnus!! ♥
Denna kille finns i alla väder och ställer verkligen upp för både mig och Linus!!
Alla har vi våra dåliga dagar, men de gör oss aldrig till riktiga ovänner..
Bästaste Pappan ever!! ♥ ♥ ♥
Både Linus o Jag tackar för att du finns.. Vad skulle vi göra utan dig?!?!

/Mariana

Postat den 2011-03-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Bild 9: Någon i din släkt.0


Bild 9:
Någon i din släkt.Min fiiiinaste o Bästa Moster Disa!! ♥

Ha haft en massa roligt tillsammans me henne enda från när jag va liten o nu!!
Å mer komma vi ha!! Här ha jag min nästa trygghet efter min Älskade Mamiii..
Därför hon betyder så mycke.. Hon finns alltid där.. :-)
Tack för att du finns Daisy!!

/Mariana

Postat den 2011-03-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Just love it.... :-)0

Mums... :-P

/Mariana

Postat den 2011-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Rastlöööös....0

Å skulle verkligen behöva sömn o återhämtning!! Men rastlösheten i kroppen får mig att inte kunna släppa datorn.. Jaaaaooo, ja vet!! Bums i säng säger ni!! Men va sjutton... Kanske missar nå?? :-O
Hahaha..
Dagen idag ha ju vare ganska irriterande o mina saker runtomkring mig, bland det viktigaste prylarna jag äger går sönder.. Klart man bli halvt gaaaalen!! :-/
Såå kanske därför man ha bultande huvudvärk o tröttheten ligger som faaeen i kroppen!!
Mår även sissodär i övrigt. Känns som förkylningen inte ger med sig riktigt.. Jäklarns också!!
Jag som tänkte ha slappande semester me de bästaste o fiiinaste jag har!! ♥

Önskar att fredagen var kommen o att ja sitte där på fjället o har de gott. Men den tar alldeles för lång tid o komma.. Å jag som e otålig.. Hmm.. Inte bra komb måste ja medge.. :-)
Men vad är en bra komb egentligen numer? Verka ju bara falla in för knas allt endå.. Dumt!!
Längtar, Längtar.... ♥ ♥ Helg, du är sååå välkommen nu!!

Men aja, bara ti o kurera sig o ta sig ett avkopplande bad. Eller hur va de?
Inte direkt de bästa o sitta här va? Möööhöhö...

Ha fått rejäl längtan till sommaren nu också. Semesterschemat hänger inbjudande på jobbet o man börjar planera in vad som ska ske i sommar.. :-) Precis som de ska va!!
Å i sommar blir de ännu ett kärt återbesök ti Rättvik v.31. SÅKLART!!!
Bo i Leksand o ha de mysigt som sjutton me massa gulliga o Braa Människor!!
Sååå, ni som inte vill va me... BACK OFF!!! :-/Å förhoppningsvis en avkopplande härlig utlandsresa i början på sommaren. Åsså ska de ju sjävklart vistas en helg på Furuvik, för de e en favorit för liten. Han bara Äääälskade det!
Men pappan måste nog inhandla en husvagn först?? :-O För de vill ju både mamman o Linusen ha!! Hihi..
*host host*
Eller ja, allt funkar ju bara vi kommer iväg såklart!! :-) Önskar mig en otroligt fiiin sommar me massor me sol o härliga dagar utomhus o i stugan!! :-)

Njaaa, kanske ska fundera på refrängen.. Sussa kudde o komma igen imorgon!!
Yepps, så få de bli!! :-)

Natti Nattiii  ♥ ♥

/Mariana

Postat den 2011-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Bild 8: En person som du saknar.0


Bild 8:
En person som du saknar.
Såklart SAKNAR jag min fiiiiinaste o Goooaste Lillasyster som är borta i fjärran land o har det gott.. ♥

Hon har det såklart bra därborta i Australien och gör allt för att ha de gott.. Hihi..

Saknar dig som faaaaen sis!! Pöss Pöss Pöss Gumsan!!! ♥ ♥ ♥

/Mariana

Postat den 2011-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Kan man bli mer less?!?!?!?!0

Fy sjutton för denna daaaaag!!! Usch.. Började bra, men slutade i katastroooof!!
Som sagt, de började toppen med surr me försäkringsbolag o skit. Äntligen ska jag få pengar för min bil som stått på skadeverkstan sen den 2/2 då jag krockade.
OCH även att bedömningen redan va klar den 4/2, men INGEN ha ringt mig?!?! Skiiit-Volvia!! Blää..
Men aja, efter trams och bedrövelse kommer solsken!! Så efter många om och men så fixade den underbara tjejen på andra linjen åt mig så jag fick prata me en kille härifrån Sundsvall.
Sen efter surr me han o vi hade kommit överrens om ett pris trodde jag de nästan va klart..
Men nejnej.. Iväg o tömma bilrackarn på skadeverkstan direkt o sen hem igen för att åka iväg på skola.
Då kom jag på att ja lämnat fel kontonummer.. OJOJ, ringdde upp karln igen å meddelade den rätta åt han.
Perfekt tänkte jag, nu kan ja sätta mig me studier..

Japps, då började nästa... Telefonen la av, alldeles svart skärm och sedan fick ja inte igång den!!
Gaaaaah, panik!!! Min telefon = Mitt liiiiiiv!!!Okej, skulle slå igång datorn o meddela Sara.. (som ja hade lånat bilen av idag) Att de blir ändrade planer för dagen.. Och skulle slå igång datorn, men NEJ!!! Då fick jag inte igång den heller!!! Vaaaa?????
Så, alltså!!!  BÅDE TELEFONEN OCH DATORN!!!!!
Mycke illa eftersom ja ska ha prov i data imorgon!!! Plus att jag ha en massa arbeten på datorn som jag ha gjort iordning för andra ämnen, som jag bara MÅSTE HA!!!
Åååååh, snacka om otur!!! Ingen vill nog inte va i min sitts nu...
Men aja.. Vad gör man?? Man kan ju bara inte va Bäst på Allt lixom...? hehe..
Har ju verkligen försökt, men detta funkar bara inte!! :-/

Va iaf ut på Elgiganten och fick en ny telefon i varje fall.. Dock måste jag vänta på att den ska bli hemskickad eftersom försäkringsbolaget där "jobbade" så.. Jag som ville ha en direkt.. Oooh... :-O

Fast nu fick ja iofs en mycke finare o bättre telefon.. Kan ju ha tur me oturen också.. :-D
Titt här då!!

 

Mmm, ganska okej tro ja de komma bli!! :-)
Å sen så hoppas jag ju också på o få ersättningen från Volvia också, så ja sen kan köpa mig en ny skrutt o åka omkring i.. Förhoppningsvis inte lika rostig som den gamla goofyn..
Men i varje fall ska de bli en gooofy!! Yes Yes... :-D

Fast ska erkänna att kvällen slutar i LYX i dubbel bemärkelse!!
Min Älskade Mamma o allas våran Micke kom me Pizza!!
Åsså skämmer de bort Linus me massa bus o lek, de e inte fel för mamman om man får säga så.. Alltid lika roligt me besök, speciellt dessa två.. Båda två är sååå fantastiska!!! :-)
Mums!! Fast nu kommer ångesten.. Jaja, ska tränas bort bort bort!! :-)

Näpps, nu måste jag jaga en datadoktor!!!! Å de e nuuuu!!! Iiiiiih...Tjenixen!!!

/Mariana

Postat den 2011-03-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar