Mammornas Dag!! <30

Jaa, idag är det Mammornas Daaag!! <3

Såå idag ska vi fira min Älskade Mamiii.. Den Bästaste o Fantastiska Människan som finns i både vått o torrt!! Hon är min förebild!! Jag ska vara precis som henne i det mesta och visa vägen för hur mina barn ska vara och bli.. Visa att man Bryr sig om andra Människor och står på sig i vad man tycker och vad man står för!!

Å min lilla fisrumpa hade visst varit o handlat en liten present ti mig.. Gull-unge!! <3
Såå i veckan ska ja kanske gå o inhandla mig ett par skor eller en jacka.. Hmm.. Vette sjutton, men fick ett presentkort. Så få väl la se vad det kan bli.. Hihi..
Gillar inte egentligen att fylla år eller att ha Morsdag.. :-/ Ni vet.. Det handlar om att ta emot presenter.. Hu.. Inte direkt så jag gillar att få.. Men såklart blir jag superGlaad.. Men ni vet, man får som smått ångest.. :-/ Vet inte riktigt varför.. Men tro de ha me samvetet o göra.. :-O
Ha väl ALDRIG tjatat om att få presenter heller.. De e fan bara Pinsamt!! Ojojoj.. :-/

Klart man blir glaad av presenter.. Men tro man inte ska va för ivrig för att få saker bara för att det är ens dag eller som nu, mammornas dag!!
Jag skulle LÄTT nöja mig med en Middag och ev att få mina fötter skrubbade.. :-D Hehe..
Men jaaa, så är de nog faktiskt!!
Kan bli lite smått gaaalen när man ska köpa saker hej vilt.. Byta pengar me varandra o sådär.. Njaa, då e de ju mycke roligare o bjuda på ngt eller få ngt som är betydande.. Ngt som är gjort Bara för MIG!! :-)

MEN, SKA TILLÄGGA ATT JAG ÄÄÄLSKAR ATT KÖPA ÅT ANDRA!!!

Jaa, så är det Faktiskt.. Finns väl inge roligare!! Hihi.. Så åt de hållet känner jag heelt annorlunda.. Men just dehär att få saker eller att be om nånting är jag sjuuukt dålig på..
Vilket ja också kan se som ett bra tecken förstås.. men aja, ni förstår.. :-)
Nog om detta!!

Vi e ju uppi stugan fortfarande, men idag blir de hemåkning. Fira Bästa Mamman å dessutom tvätta upp lite dyngkläder från nu i helgen..
Igår så bytte JAG däck på min nygamla cykel.. Fick ju den av Rickards mamma, fast däcken va tvungen att bytas.. Såå sagt o gjort så fixade Mamma Mariana det igår o vips så såg den ut som Ny igen!! Hihi..
Grannen häruppe trodde jag ljög för han o att det va ngn som hade hjälp mig.. Men vafasen!!

KLART EN RIKTIG TJEJ REDER SIG SJÄLV!! NÅGON SOM SAGT ANNAT KAN HOPPA UPP O TA SIG!!!
Haaa!!

Sådeså!! Här Sitte de minsan inte fast inte!! Daaah!!

   




Jaa, vad säger man?? *host host*
Gaaanska Nöjd e ja iaf!! Jag sa att ja skulle prova själv, å de gjorde ja.. Sen att ja fixade de också va ju verkligen ett Stort Plus!! Jiihoo, vilken tjej jag äär!! Hahaha..

Åsså tog vi o fiskade lite igår också.. Härligt värre!! Såå med de hela så få de avsluta dagens inlägg.. :-)
Nu e de dags o få fira lite Morsdaaa!! Hej på er!!



/Mariana

Postat den 2011-05-29 i Allmänt | Trackbacks ()


Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar