Fel..?1

Fel o må bra för nån gångs skull...? Eller hur säger man? Jag vägrar må såhär o vill bara göra allt för att må bra. Fick stanna hemma från jobb ida eftersom kroppen säger ifrån och då kan ja inte heller göra ett bra arbete, så lika bra o pyssla om sig själv när kroppen säger att man ska göra de.. Eller hur?!?!
Jag ha haft en otäck förkylning som legat i länge o nu känns de som den e påväg tillbaka igen.. Neeeej!! Jag ha så mycke med skolan, så hinner inte me nå mer sjukstuga!! Nejnej.. Åååh..

Å hade velat åka o snusa nybäbis också, men de få också vänta.. Såå typiskt!! Men vill ju inte smitta ner några heller... :-/ Så är de.. :-/

Så idag ha jag faktiskt sett en film som vi skulle ha sett, Mammut heter den o va ju såklart superbra! Vet att jag ha sett den förut, så de va mest som en repris för mig. Å de va ju bra egentligen.. Eftersom när jag mår piss har jag mycket svårt att samla mig, sitta stilla o ens koncentrera mig.. :-/ Iiiiih... Galet trist!!
Men men.. Nya tag, så hoppas allting vänder o att man få må bättre snart!! PRONTOOO!!!

Jajja.. Ska väl inte sitta här o beklaga mig.. Men de känns bara så bra o få avreagera mig lite eftersom jag blir såå himla sur när ja inte får saker o ting gjorda.. Å inte kan jobba som jag ska.. De betyder ju... No money!! Å de kan ja verkligen inte stå ut me.. Skiiiit som fasen e de!! :-/
Sååå, drar mitt täcke över mig igen o hoppas på att jag kommer igen efter de igen!!

Hej på er!!/Mariana

Postat den 2011-10-20 i Allmänt | Trackbacks ()

You and me... ♥0

Det handlar inte om att hitta någon man vill gå till sängs med, det handlar om att hitta någon man vill vakna upp brevid. Det handlar inte om att hitta den man vill leva sitt liv med, det handlar om att hitta den man inte kan leva utan. För världen är du bara någon..

Men för någon är du hela världen.


/Mariana

Postat den 2011-10-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Superdupertröttiiiiiis... :-/2

Har tröttögon och vill inte annat än o lägga mig ner och vila, vila bort den hemska tröttheten som existerar i mitt liv just nu.. Usch usch usch.. :-/ Blir gaaalen av allt som ska hinnas med, men endå så betar jag av eftersom vad jag blir klar med och jag ser verkligen ljuset i tunneln. Det gör jag!! :-)
Jag vill inget annat än att fixa detta här nu och komma in på Sjuksköterskeutbildningen redan VT-12 och det ska jag också banne mig!! De ska ja!! :-) Har ju anmält mig ti Högskoleprovet också som ska skrivas den 29/10, så då hoppas vi att gudarna e med mig och att jag klarar det galant!! Inte sant? Hehe..
Så att jag kan söka in på det istället för betygen och meritvärde osv.. Jaa, ni som pluggar vet va ja yrar om. Men ni andra kanske sitter me gapet öppet o inte fattar nånting alls...? Hmm..
Jamen, om man säger såhär.. När man skriver högskoleprovet så har man chans att hamna bland de 40% som tas in ifrån de och förra intagningen hade den som kom från högskoleprovet ett resultat på 0,3...!!!! Jaaaa, ni fattar!!! De e typ NOLL för mig de!! Jag ska fasiken ha Braaa mycke bättre än det och speciellt nu när jag är inne i plugget!! De ska ja!! Daaaamn, I will!!! :-)

Såå, de blir ju lite råpluggning dagarna innan o kämpa på som bara fasen på dagen D!!! Har ju dessutom flera andra från komvux som ska skriva samtidigt som mig, så de komma bli ännu mer super!! Ladda krafterna med dem under rasterna och kanske luncha tillsammans!! Fantastiskt!! Dock kommer ju en hel Lördag gå åt att skriva provet, men vad gör det om man kan komma in lättare med det...? Eller hur?!?! Mm, säger ju de!!

Sista dagarna ha ja spanat runt ännu mer på hus, jobbat en hel del och dessutom fått en mängd saker me skolan gjort. Jag ska försöka bränna bort allt som ligger och känna mig redo att möta vääärlden!!
Funderat en hel del kring saker och ting som inte är så officiellt ännu, men de spekuleras säkert en del.. Men funderingar kan man ju ha.. Sen hur de visar sig eller hur de blir, de få man följa o se.. :-) Eller hur?!?! Hihihi.. Men aaallt förändras till de bättre, de kan ja säga!! Absolut!! :-D
Just imorgon är en avgörande dag för vad som hända skall.. Så håll tummarna för oss att de blir en Toppendaaaag!!! Tjoohoo... Såå spännande!!! :-D

I fredags va de ju som sagt spelning för grabbarna grus på Ääävenjoo å jösses va duktiga de va!! Spelade så svetten skvatt o körde nog på så fingrarna blödde!! Eller va säger ni andra som va där?!?!
Jag är så glad att jag gick och allting blev så himla bra!! Dock så jobbade ju jag hela lördagen o söndagen, men hann endå med en sväng till fiiinaste prinsarna mina i stugan!! Guld-pojkarna!!
Vad skulle världen vara utan er....?!?! Ojojoj... Ingenting!!

Såå efter denna dag så komma ja alltså ha ännu mindre me skolan, mer avklarat och ännu närmare Högskola!! Wiiiie, vad tiden rullar på!! :-) Fantastiskt!!

Nånting som jag faktiskt kan bli riktigt ledsen utav är när sådana man känner eller finns i ens närhet drabbas av nånting oförutsätt. Någonting helt overkligt som bara inte får hända är just cancer... När unga får cancer och läkarna ingenting kan göra. Att det ibland upptäcks för sent eller att de gör allt för att hjälpa, men det finns inget som biter på den som blivit sjuk.. Det är Fruktansvärt alltså!! Att se någon lida så sjukt och att de dens nära anhöriga få känna den smärtan är nog helt obeskrivlig.. Usch, för cancer!! Usch för alla sorts sjukdomar!!
Jag önskar att allt går att ställa till rätta om det upptäcks några fel, jag önskar att ingen skulle bli sjuk.. Att alla skulle få vara friska och få leva de liv de verkligen väljer och får.. :-)
Jag kan bli riktigt ledsen då man läser saker om människor och om vad som händer just dem. Det fruktansvärda!! Såå, med det så vill jag sprida en film.. En film om att man inte kan veta, en film om att känna, leva, en film om att man inte är ensam, en film om sånna som faktiskt upplevt smärtan.. Jag gråååter... Usch.. Men den är sååå värd att se!!

Kraaaaam och kärlek till alla mina Bästaste runtom mig!!! Ni är Bäst!!! 

/Mariana

Postat den 2011-10-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Lite pics o lite klaaaag.. :-O3

Ojojoj, vilken pärs... :-/ Vilken morgon!! De e inte kul när man är klen.. Ajaj.. :-( Meeeen, känner mig lite piggare nu o gör allt för att plugg inte ska hamna bakefter.. De går ju inte!! Nejnej!!
Sååå, tog tag i saker o fått ordning på en del också!! Bra va? Hehe..

Har dessutom kikat igenom kameran som ja lånat av henne dels när Linus hade uppträdande på dagis.. Sötfisen!! Han skulle ju sjunga Takida (som även e hans idoler) så de va ju Bäst av va beredd med Kameran i Högsta hugg!! Mmm, ni vet... Som alla andra mammor o pappor.. Hihihi.. Gullungar!!
Såå, ska ge er lite pics här nere så ni få se vilka stjärnor de finns!! De komma bli nå stort av allihopa, de tro ja!! :-) Duktiga ungar som faktiskt Vågade sig fram o sjung!! De tycke ja e stort!! Såå roligt!!

Ikväll ska ja även ti systeryster på makeover igen.. :-) Pyssla till mitt barr som ser allt annat än bra ut just nu, å de ska bli sååå himla skönt ska ni veta!! Ojojoj.. Man blir som en prinsessa på nytt efter ett besök hos henne!! De kan ja lova!! Bästaste Syster yster Cicci!!! :-)

Ha ju tagit på mig o jobba i helgen som kommer också, de ska bli najs de!! Lite extratimmar så man kan unna sig lite grejjs här framöver!! Baske mig!! Hehe.. Så få de bli!!
Å sen e de ju Rumble på Freeeeda!! Tjoohoo, vad trevligt!! Grabbarna grus ska spela för sista gången tillsammans på ett bra tag eftersom Tomas ska flytta neröver Södern.. Såå tråkigt!! Men så kan de ju vara när man funnit kärleken.. :-) Klart man ska våga, man ska testa.. Absolut!! De kan inte mer än o gå åt skogen!!
Sååå, ser verkligen fram emot denna kväll!! De komma bli Lattjo Lajban som faaaeen o ja ska dansa klackarna av mig!! Ooooh, vad jag längtar!! Dessvärre blir de ju jobb på lördan, men de få funka endå.. Lugna puckars o farkost på evenemanget så går allt toppen!! Jiiihoooo!!! :-)

Nää, dags o plugga vidare!! Tjing på er!!

Nu komma lite pics på min Cowboy!!! <3

/Mariana

Postat den 2011-10-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Plugg tills ögonen blöööder..0

Jösses vilken pina det faktiskt kan vara ibland med plugget. Man pinar sig igenom kvällar, eftermiddagar och andra heliga tider som man egentligen vill dela med familjen istället för att slå ner arslet vid datorn.. :-O Meeen, de e baah o bita i de sura äpplet o dra vidare.. Vidare till dit jag vill komma!! Jag vill!!
Och det är ju faktiskt snarare än vad jag tänkt mig.. Jag har redan sökt in till Sjuksköterska VT-12 och nu ska jag ju skriva Högskoleprovet den 29/10 också.. Såå, då måste vi alla hålla tummarna för mig!!
Kommer bli en lång och tuff dag, men jag tror de komma gå super eftersojm Bästaste Andrea (som ja pluggar me) ska dit o skriva samtidigt!! Av henne blir man peppad minsan.. I hennes närvaro vill och blir man mer taggad till att göra det bästa till det yttersta!! Fantastiskt!! :-)

Nu ska ja skriva klart Naturkunskapens instuderingsfrågor så ja får dem klara.. Pjuuh.. De e inte de lättaste o hålla tempot på samma nivå hela vägen.. De e fasen en pärs ibland o få tiden att räcka till.. Men ack den som ger sig!! Inte jag inte!! Nej nej!!

Hej hopp på er!! :-)

 

/Mariana

Postat den 2011-10-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Magnus 35 år!!!♥1

Just de, idag fyller Bästaste Magnus år!! Min livräddare, min hjälte... Jaa, ni vet.. Min livskamrat!! ♥

Grattiiiis på dig Bästaste!! ♥ ♥ ♥
Dessvärre hinner vi inte fira honom just idag eftersom de e begravning för fiiina Farmor idag. Men imorgon ska de istället bli tårta o kalas här hemma.. Såå, välkomna!! :-)
Ikväll däremot ska vi ut o käka o Linusen ska sussa hos Bästaste Mormorn.. ♥

Näpps, kanske ska studsa in i duschen så man bli klar någongång!!

Ha en bra daaag allihop!!! Tjing!!

/Mariana

Postat den 2011-10-07 i Allmänt | Trackbacks ()

TRÖTT!!!1

Usch vilken dag.. :-/ Haft en hemsk natt med lite sömn o därmed ha man varit på de absolut sämsta humöret idag.. :-/ Som också blev ännu sämre efter att min Gooofy kanske snart ska få byta motor..? Den sprutar visst bara olja min stackars pärla.. Hmm.. Inte bra alls!! Blir så less!! De va inte direkt de jag hade tänkt lägga en massa extraslantar på.. Nej nej.. Inte nuu!!

Såå, blev ännu mer trött på allt efter ja fått reda på detta.. Varför ha då inte ja märkt nå tänker ni..? Mmm, men de e ju faktiskt så att jag åker en nyare modell v50 som för den delen också ska säljas så fort som möjligt egentligen.. Eftersom  ja vill ha en annan bil.. Meeen, verka som ingen vill ha denna bilen.. Som går såå billigt.. :-/ För de gör den ju faktiskt!! Men söker ni en billig bil, kika på denna o köp den vettja!! Proooonto!! Jag vill ha en nyy.. Å de e nuu.. :-)

http://www.blocket.se/vasternorrland/Volvo_v50_2_0_D_34923192.htm?ca=4&w=1

Köööp!! :-D Hooohoo.. Helst igår hörrni!! :-)

Annars då...? Lyckli o Glad för de mesta.. Å inatt ska ja banne mig sussa järnet så ja orka me en till dag på skolan imorn.. Ska ju kirra klart me olika grejjs o dessutom orka skriva mer på min Hemtenta som ska va klar innan freda.. Har en hektisk vecka å dessutom ska vi ha begravning för min Älskade Fiiina Farmor på Fredaa... <3

Såå, ser eller hör ni inte mig i veckan.. Bli inte brydd.. Jag ha baah en massa o stå i.. Inge konstigt, utan ni vet, heeelt sjukt mycke o hinna me så man inte hamnar efter eller att de bli nå annat tok.. :-/

Ska försöka hinna me promenader så ja inte somnar sittandes vid bordet o me allt plugg nu i veckan, å förhoppningsvis så kanske man t.o.m. blir piggare i kroppen av de?!?! Inte fel de heller!! Hahaha.. KUNG!!

Näpps, nu blire sussa järnet... Natti Nattiiii på er!!


/Mariana

Postat den 2011-10-03 i Allmänt | Trackbacks ()