Ny dag, nytt tänkande..1

Yepps, idag tar vi nya krafter och kör klart de som ska göras denna vecka i skolan. De e lite Religion, Svenska, Etik åsså räkna lite Matte.. Inte de allra roligare man kan göra, men vad gör man inte för att få en ledig helg på schemat?!? Vi ska åka ti stugan o jäsa järnet!! Grila imorgon o kanske, men bara kanske, kratta bort lite löv som eventuellt fallit.. Om man orkar dvs.. De beror ju helt på hur pigg jag är imorgon.. :-)
Ikväll ska ja iaf ta o fjutta eld på brasan i den öppna spisen o få ordning på värmen först o främst.. Sen kanske gosa ner mig i den fruktansvärt hemska soffan o sedan mumsa på nå riktigt gott bara för att de e Freeedaaa!! :-) Är de ngn eller några som ha vägarna förbi, kom in. Eller kom upp!! Är alltid kuligt me besök!!
Imorn så kommer la´familia på besök.. Mamsen, Micke, Therese, Jonas, Victor o ev. Cicci! Min andra syster hade fullt upp me annat trams.. Gårdsfest!?! Va e de för nå?? Vaa? Hahaha.. När man kan komma upp på landet o avnjuta Therese mumsiga Kladdkaka o grilla en massa kött...? Hmm.. Njää, de skulle nog väga mer.. Men ja skojja baaah syster yster.. Förstår ni ha bestämt.. Klart ni ska på party o ha roligt me grannar o så!!
De e ju trevligt de!!
Själv så önskar jag som sagt att vi fann vårat drömboende o få kunna flytta!! Jag vill såå gärna!! NUUU!! Helst igår.. Men men.. Man ska inte ha bråttom..? Eller??

Jag få fasen snart paniiiiiik ja eftersom ja e så sjukt less på detta springande i trappor o att bo inne i stan. Jag vill bo på landet, kunna knata ut i trädgårn o poa på me dittan o dattan!! Åååh, de e ju så mysigt!! Och att man kan se att man gör en förändring o få njuuta av lugnet.. Dit vill ja!!
Men de kanske ja ha tjatat färdigt om nu tycker ni? Jajja, jag vill jag vill jag vill... Heeelt galet ivrig!!
Nåja, man få väl sitta lugnt i båten o hoppas på att drömmarna går i uppfyllelse, inte sant??

Nu ska ja iaf ta tag i pluggandet så ja blir klar för idag!! Hej hopp på er!!



 

/Mariana

Postat den 2011-09-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Önsketänkande...1

Önskar att jag kunde va frisk..
Önskar ja kunde få va ute i den friska luften..
Önskar att min lilleman kunde va hemma med mig istället för o sitta här själv..
Önskar att jag kunde va klar me allt som ha me Svenska B att göra..
Önskar också att vi kunde få hitta nå fint i Kovland som vi kan flytta till..
Önskar att jag inte va så nere just nu..
Önskar bort bort bort den jäkla Förkylning ja dragit på mig...

Kan ngn av dessa önsketänkanden gå in, Tack?!?!

Kastar ner några av mina önskningar i önskebrunnen o hoppas på nånting!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-09-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Vad sa jaaa?!?!0

Jojjomän, klädbytardagarna på Haga skolan va succé. Det fyndades, det fikades och det var otroligt mycke folk!! Heelt sjukt vad de kan rymmas många glada och förväntansfulla föräldrar i en och samma lokal..?
Visst e de fantastiskt?!?! Jag fyndade en hel del och dessutom hjälpe jag till med att skriva och läsa upp i kassorna som vi hade där. OCh de märktes så tydligt att alla mammor o pappor som handlade var huur glada som helst och var supernöjda med vad de hittade!!
Vad kan man annars vara? Jag menar, man fyndar till vrakpriser och finner allt mellan himmel o jord. Man kommer därifrån med kläder, skor och andra trevligheter för inga pengar alls. De e ju himla kuligt!!
Sååå, jag längtar redan ti nästa gång!! Våren 2012, då ska ja minsan fynda ännu mera.. De ska ni ge er fasen på!! Hell jäää!! :-D

Gå in här ska ni få se.. Succé!!!

http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.3943157-for-borsen-ar-bytt-battre-an-nytt

Förra veckan va Rickard tremänning (syssling) på besök här i Norrlands huvudstad. Trevligt trevligt måste ja säga!! Tyvärr han ja bara me o träffa henne några dagar, men glad är jag för de!! Gulligare tjej får man söka efter alltså.. :-) Å i Söndags så va hon o fotade sig hos en fotograf i Kovland. Å vänta, bara vänta så kommer resultatet här nedan.. Sjukt fiiin tjej med Underbara ögon!! Hon e grym!!!
Jag är oerhört imponerad av vad tjejen fixar!! Helt otroligt vad fin hon är!! GRYMT ALEX!!!
Tycker verkligen du ska satsa lite på modell-karriären också, för de komma du vinna på!! De vet ja!! Ojojoj, dehär e ju bara början!! You go girl!! :-)
Ta o flytta hit nu bums o sedan håller ja alla tummar o tår för ett jobb i ngn butik här i stan.

Titt o njut!! Vilken pingla hon är... Å endast 22 pannor!!!! Den ni!!!

Näpps, dags o fortsätta me plugget nu!! Hejsvejs!!



/Mariana

Postat den 2011-09-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Smått glaaader!!0

Vet inte om det är för att solen lyser just idag eller om det bara är att jag är en riktig glader idag...? Vad kan man veta..? Mm.. Jajja, Glad som faaen e ja i vilket fall och detta verkar slå rätt i mycket..

Fyndat en del på tradera, vilket är Fantastiskt roligt tycker jag! Fynda o Fynda, finns de nå roligare? Man får så himla mycket för pengarna och hela väärlden känns underbar!! :-)
Plus att jag fått ett svar på en bostadsannons ja haft på nätet nu ett tag. Att vi söker hus eller radhus i kovland.. Å just idag fick jag ett svar också. Fantastiskt!! Så nu blire ti o kika mera!! Tjoohooo!! Jag ääääär GLAAAD!!! :-)

Vilken känsla... Att få vara Glad, Förkyld o Trött samtidigt!! :-) Inte varje dag man känne på den känslan inte.. Hahaha.. :-) Och förhoppningsvis så kan detta bli vårat!! Hoppas Hoppas Hoppas!!!
Håll alla era tummar o tår ni kan!! För dehär vill ja verkligen!! Wiiiie...

Kanske man ska ta o kirra klart me uppgiften som ja nästan e klar me.. Religion.. Hääärliga Onsdaaaa!!

Tjing på er!!!



/Mariana

Postat den 2011-09-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Höst!!0

Jaaa, nu är verkligen Hösten här! De kan vi väl vara överens om allihopa? Det är skitkallt då man ska ut ti bilen varje morgon, sen kan de t.o.m va en massa dimma då man ska åka ti skolan el jobb. Å dessutom så har jag gått o blitt förkyld.. :-/ INTE KUL!! Usch o fy för denna hemska förkylning.. Man ha lixom ont i heeela kroppen å snoret flödar nå sjukt. Å att man dessutom vaknar med en näsa som känns som jag vet inte riktigt vaaaad.. Inte en normal näsa iaf.. Åsså halsen känns som en tennisboll.. Usch usch..
Hoppas verkligen att denna förkylning inte stannar alltför länge o att jag snart kan koncentrera mig o kunna fokuser på vad som ska göras i skolan!! Faaast, gör ju endå lite smått när man e hemma. Det går ju inte direkt att missa, för då får man de sjukt jobbigt!! Usch usch.. Nejnej!!

Idag blev min chef uppmärksammad på jobbet!! Hihi.. Jag hade nämligen anmält henne till "Veckans Guldkorn på jobbet"!! Hahaha.. Sååå, hon blev galet generad och mycket Glad!! :-)
Men det är som jag sagt och skrivit förut.. Det finns INGEN bättre chef än henne och de ska hon banne mig få veta också!! Hon och jag ställer upp på varandra då det gäller ledighet och andra saker, sen tycker jag hon sköter sig exemplariskt i allt hon gör! Hon får mig att vara Glad över mitt jobb och därför ska hon ha cred för de!! Så e de bara!! :-) Såå, hon fick en blomma och två Lunchbiljetter!! Bäästa Maria!! Hon e fasen bra hon!!

I övrit så leker livet just nu.. Eller ja, om vi ska bortse från den galna förkylningen ja dragit på mig.. :-/ Rickard, Bäästa Rickard fyllde 30 i fredags o de firades me tårta o kalas hemma hos han då! Sen så hade vi Reunion från Vemdalsresan i Lördags.. Vi kollade över lite vilka som va me på nytt galej och surrade en massa tok om de som hände på förra resan.. Både de sjukt tråkiga och de Tok Roliga vi hade!! Underbara grabbar som verkligen förgyllde vår resa och dessutom vi brudar som va me hade sjukt roligt tillsammans!! Ojoj.. Vilka minnen!!

Sååå, lite pics kommer givetvis.. Fast längre ner.. :-)

Dessutom var det klädbytardagar på Haga Skolan i Haga och det va riktig Succe!! Massor me folk, å alla var nöjda och glad efter de gått hem.. Riktigt roligt att se då man va där och hjälpte till också.. :-)
Jag fyndade ju också såklart.. Så nu är vintergarderoben uppfixad åt lilleman!! :-)

Till helgen ska vi åka ti stugan, slappa, kratta och umgås!! Hoppas på att fler kommer och joinar oss eftersom vi tänkte grilla på lördagen. För ja ha hört talas om att de ska bli sån där sommarvärme igen, å då passar de ju sjukt bra att grilla och förlänga känslan att de faktiskt inte är vinter än.. Även fast jag ÄLSKAR vintern och allt som hör till... Skoter, snö, kyla och sånt som faktiskt kan va rätt mysigt! Att få krypa in under filten efter en dag ute i kylan är ju rätt mysigt me en massa tända ljus och sånt som hör vintern till... :-)

Tror faktiskt de komma bli en del helger i stugan i höst/vinter/vår.. Allt för att få lite space och få rå om varandra.. De kan ju inte annat än bli riktigt najs de!! :-) ♥ Är man nykär så är man... Hehehe.. ♥

Nu ska jag ta o grotta ner mig i soffan o spana på en film igen.. Ibland kan de va rätt najs o va lite förkyld å.. Då man få passa på o skämma bort sig lite.. :-)

Tjing på er!!

 --> Bästa Rickard!!


















































Liiite väl suddiga bilder, men de blir så när man ha en värdelös kamera på mobilen.. :-/ Inte bra!!


Jajja, de va lite smått o gott från helgen!! Vi hörs!! Hej hopp!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-09-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Minnesord... ♥0

Här finns en massa minnesord som är skrivna utav mina två fastrar och min far.. Många ord som verkligen stämmer helt in på våran fiiina Farmor!! Fiiina människa!! ♥
Saknaden är jobbig och svår, men det är bara till att acceptera.. Hon kommer aldrig tillbaka.. :-/

Men läs här o se hur Fantstisk min/vår Underbara Farmor var.. :-) ♥ ♥

http://st.nu/familj/dodsfall/1.3933115-hon-var-en-aktiv-kvinna

Kommer adlrig glömma den damen, Bästaste Underbara... ♥

/Mariana

Postat den 2011-09-24 i Allmänt | Trackbacks ()

Födelsedagar..0

Jajjamän, idag va de dags igen!! Å idag va de Birgers tur att bli firad!! :-) Så efter vi varit o spanat på huset, så drog vi vidare o hämtade upp Linus o for ti Kolsta Gård o mumsade tårta!! Igen... :-)

Hipp Hipp Hurra För Birger o hans Födelsedaaa!! :-)













Åsså tjusade Linus me Finaste Victor en sväng också.. Satt me honom i soffan o myste på en kort stund.. Hehe.. Min lilleman e ju stoooor nu!! Ingen liten prick numer inte, nejnej.. :-)

 



Gull-ungar!! ♥

 




Gofisen Victor!! ♥














Nää, nu ska ja gå o sussa järnet så jag är tokladdad för att prata om Isländska sagor imorn på Svenskan.. Tjoohoo, vilket nöje!! Eller..? :-O Aaaja, hoppas ni har de gött därute..

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2011-09-22 i Allmänt | Trackbacks ()

♥ Mammas Daaag!! ♥1

Idag är de mamsens Födelesedag o de ha vi firat med God Mat, Härlig tårta en en massa skratt!! Häärliga underbara familj jag har!! :-) Åsså han jag ju självklart snusa lite på lille Victor också.. Alltid lika mysigt!! Fast idag va han liiite kinkig efter en dag me liite sömn. Men så kan de va ibland, alla har vi väl inte toppendagar jämt!?!?

Mamsen fick en massa härliga presenter och utav oss en varm mössa och varma vantar inför hösten. Och såklart bidde hon glad.. :-) Klart mamma ska ha varma o sköna grejjer inför vinterns kyla.. :-)

Såå, MASSA GRATTIIIIS på din Dag Mamma!! Love yaaa!! ♥ ♥ ♥ Du e Bäst!!

Idag skrev jag ett svenskaprov på skolan o imorgon de de dags för lite matematik.. Tjoohoo vad det går undan!! Jag känner mig sååå översmart så ja snart kan sätta mig själv på en pedistaaaaal o titta ner på folk!! Eller hur va de nu?? Njaaa, inte direkt min grej att göra.. Nejnej.. Men visst e ja superglad o hoppas på att de går vägen heeela vägen enda fram ti Högskolan!! Å de ska ju förbättras de me med ett Högskoleprov den 29:e Oktober.. Wiiiie!! :-)

Näpps, nu ska ja ta o trilla ner i sängen så ja orka me morgondagen o mer därtill.. Kika på mer hus imorn.. Dehär börja ju bli riktigt skojsigt!! :-) Hehe..

Gonatt på er!!!

Hoppas du haft en bra dag Älskade mamiiii!!! ♥


 





--> Mamma o Mikaaal..

/Mariana

Postat den 2011-09-21 i Allmänt | Trackbacks ()

Sänder en tanke.....3

Sänder en tanke till min Fiiina Farmor!! Just idag skulle hon ha blitt hela 82 år.. :-) Å än så finns det ingen plats att åka till, så idag har tankarna gått till henne och himlen.. ♥ Hoppas du hör mina tankar och ord..

♥ ♥ ♥ Du finns i mina tankar fina farmor... ♥ ♥ ♥






Från Juniskär 11 Aug... ♥

/Mariana

Postat den 2011-09-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Middag, Födelsedag o Dop!!2

Helgen aktiviteter är strax avklarade.. Fredagen börjades med en Fantastisk Middag me många fiiina kollegor från jobbet, vi mumsade köttgryta me pärer, sallad åsså smaskig efterrätt som faktiskt Magnus kirrade till oss brudar.. Hihi.. Den ni!! :-) De va dumlecola han blandade me grädde å de blev faktiskt huur gott som helst! Så den gjordes även igen igår när mamsen o micke kom hit på middag! :-)

Men fredag alltså.. Tjejerna som kom o mumsade o var ett Mycket trevligt sällskap var 8 tjejer från jobbet å jag då såklart! Lägger ut lite pics eftersom de ganska klart talar för sig själv hur trevligt vi hade!
Massor me Skratt, tårar och Underbara minnen från denna kväll.. Är såå glad över vilka sjukt gulliga och trevliga arbetskamrater!! Det finns såklart fler, men vissa som står mig närmast såklart.. :-)
Vi höll igång ganska länge o som alltid så kommer man in på relationer, jobb och andra knasigheter! Men de e sånt som hör till när man e tjejer, de bara e så!!
Lika trevligt vilket som!! Minnen som berör, minnen som finns kvar!! Uuunderbart!! ♥ ♥

































TACK tjejer för en helt sjukt Fantastisk Kväll!! Den glömmer vi inte!!

Igår var även min systers Födelsedaaaaaag!! ♥ ♥ Cicci fyllde heela 22 pannor o nu e de snart dags att köpa egen lya o därför har jag liiiite beslutsångest i vad man ska ge i present.. :-/ Ni förstår, hon ha ju faktiskt bott själv. Men sedan hon flyttade hem igen så innebar ju de att hon även sålde en del prylar eftersom hon skulle dra utomlands o så.. Hon chansade helt enkelt och med all NYTTA anser jag!! Braa gjort!!
Men nu ska hon Äntligen köpa sig en lya, vilket alltså innebär att min älskade fiiina lillasyster bor kvar i stan ett tag till.. De gillas!! :-)

Sååå ETT STORT GRATTIIIIS gumsan i Efterskott!!!

Idag kommer vi o Grattar!! Sååå, hoppas du ha lite gosaker sen gårdagen!! Din duktiga lilla fröken som bakade hejglatt!! Hehe... Kraaam på du!! ♥



Åsså var det Dop också ja.. Lille Victor ♥ döptes in i den svenska kyrkan å vi fick vara med och dela denna dagen med honom.. Lillfisen, han e ju såå sööt!! :-) Han skötte sig som vanligt alldeles exemplariskt och visade inte ett minsta missnöje under hela akten och fikat. Visst vart han lite tröttis, men vem blir inte det när man uppvaktas?!? Hehe.. Mm.. :-) Såå gullig o sööt liten fiiis!! :-)

















OCH tillslut Föräldrarna till den lille Söööt-fisen Victor!! Therese o Jonas!!

Tänk nu på att jag klippt och klistrat.. Men ser ni.. Vilket Äktenskapstycke dessa människor har!! De är så sjukt fiiina tillsammans o är Glad för att de har varandra!! Mycket fint par, men ett mycket fiiint barn!! ♥




På återseende gott folk!! Nu må ja återgå ti studier... Pjuuuh..

Men vilken Helg!! Nu återstår bara Middag hos syster idag!! Tjoohoo!! Lillfröken e stooor nu!! 22 bast!!!

Tjingeling på er!!! :-)

/Mariana

Postat den 2011-09-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Höstfynd!!1

Idag tog jag o Linusen o gjorde Birsta en snabbis innan middan. Vi drog på Intersport o inhandlade en ny Höstjacka till mig!! Eftersom man blitt så tjockis så få man handla nytt!! Haha.. Eller kanske gå ner i vikt?!?! :-O Äääh, de ta vi senare!! Måste i vilket fall ha en ny jacka!! :-) Sådeså!! Å fiiin som sjutton hitta ja också!!
Å denna gången så skippade jag färgen svart o drog till me lite färg för en gångs skull!! :-) Den ni!! hihihi...

Sen vart de en lite mössa åt lilleman åsså vantar ti mina frusna höstvindar.. :-) Den ni!! Här lyxar man till det!! :-O Så bjuder på en extra tjusig bild på han ida.. Gullungen min!! ♥

Såå, med de så skrive ja inte så mycke mer ida.. Ha annat för mig en kväll som denna!!

Hej på er!! :-D







             ♥ ♥ ♥

/Mariana

Postat den 2011-09-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Onsda.. Lillördaaa?!?!0

Är de många som kör på lill-lördag ida eller hur sen ni på onsdagar? Jag ser de i alla fall som att veckan snart är gjord och att helgen närmar sig med stormsteg!! Tjoohoo!!
Och just idag lagar vi mumsig mat här hemma! Linus o jag ha gjort rotsaker o kastat in dem i ugnen å sedan tog vi o kastade in lite kyckling också. Mums!! Så här ska de flottas på HÖG nivå just idag!! Onsdagsmys kallas de va?? :-D



Gött som tusan dehär kan ja lova!! Potatis, Kolrot o Röbetter.. Fiiint för magen också!! Yepps!! :-) Å som grädde på moset så toppar vi middagen me Sötsur-sås.. Alltså sån me sötsur+creme fr... :-)
De kan INTE bli bättre!! Mmm, nu ska här onsdagsfrossas!! :-)

Tjing på er!!

/Mariana

Postat den 2011-09-14 i Allmänt | Trackbacks ()

Hääärliga vecka!?!?!0

Eller hur kallar man det?? Usch o fy för förra veckans händelser.. Fiina farmor är nu i himlen o kikar ner på oss och här går vi alla och sörjer. Inte det hon egentligen vill, men jag tror endå att hon förstår. För vad gör man annars? Vi sakna ju henne!! Snart får vi en minnesplats att gå till och prata me henne o då tro jag att de kommer att kännas bra mycket bättre. Men samtidigt är jag glad att hon är där hon är nu och slipper känna oro eller ha ont. Fiiina Älskade Farmor!! ♥

Just den här veckan är det en massa och stå i. 2 prov och en jäkla massa läxor. Pjuuh.. Men ska försöka köra på så att min helg kan få vara lugn. Eftersom tjejerna från jobbet kommer hem ti mig på freda, å de ska bli sååå himla kul. Jag ska laga mumsig Höstkäk o dessutom surra sönder mina daaamer!! Tjoohoo, vad trevligt!! :-)
Har ju en idé om vilken mat ja ska laga, men kan ju inte avslöja alltför mycke.. De vet ni jue!! Haha..
Men ska även få hem en massa kilon me älgkött på freda, så vette sjutton hur ja ska hinna me.. Men hoppas på att min älskade mami kanske hjälper mig!! För sånt e hon himla bra på!! :-)

Satt o spanade igenom kameran, å där hittade ja visst en hel del bilder sen i somras. Bland annat från Leksand.. Haha.. Se där vilken koll man har..Eller?!?! Hmm.. Jajja.. Men ska trixa till en massa o fixa så ja få hem de andra som också knäppts så ja kan skicka in för framkallning. Men när hinner man me de? Började o ladda in massa pics, men de tog ju sån rackarns tid. Så man gav ju upp.. Åååh, jag ha verkligen svårt att saker o ting kan ta tid.. Suck!! Aaaaja, ska kirra de nå framöver!! Så man ha ett album o kika i stället för att "blippa" på datan heeela tiden.. :-)

Annars då? Hmm.. Jaa, livet rullar på för fulla muggar och allting är som på rutin igen. Dagis e igång o därmed sjukdomar också. Just nu e lilleman frisk, men de e då man lixom bara väntar på att de ska bli nå mer.. Dumt!!
Inga bäbis i sikte heller, men de kanske kommer snart!! Alla ni som e gravida.. Ut o spring me er så de kikar ut nå småttingar som ja kan komma o skämma bort!! Hihihi.. :-) Love it!! ♥

Men skolan i övrigt kör på och det är roligt som sjutton!!

Å på Lördag är de dags för Victors dop!! Tjoohoo, vad trevligt!! Vi ska fira hans dag med en dag i kyrkan och dessutom så blir det Födelsedagsmidda hos mami o syster efteråt eftersom lillasyster Cicci fyller hela 22 bast!! Stooora tjejen nu lixom!! Hihi.. Kanske snart ha egen lya också, håller tummarna som sjutton för att de ska gå vägen. De gör ja verkligen!! Förstår hennes frustration att vilja ha eget nu o få saker o ting till sitt eget. Och att få ha ett eget bo o mys ner sig i på kvällarna!! Oooh oooh, de e ju såå skönt!!

Näää, vet ni vaa?? Jag ska nog ta o kila irrfart ti skolan nu ja.. Plugga som en häääst o fixa två prov o sedan försöka ta tag i hemmet.. Bombnedslag!! :-/ Iiiinte bra!! Men men.. Senare projekt!! Haha...

Tjingeliiiiiiing!!! ♥

EGOooooo!!! ---->

/Mariana

Postat den 2011-09-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Älskade duuu... <3 Vila i Frid!!! <34

Vill börja med att Tacka för den fiiina kommentaren som någon lämnat på mitt förra inlägg.. Jag blir så Glad över att läsa, men tråkigt att man inte vet vem man ska tacka bara.. :-) Kraaaam o Tack för den!! <3

Ikväll har jag varit o sett Jägarna 2 på bio o åkte sedan upp till min fiiina fiiina farmor på sjukhuset.. Där hon efter en stund somnade lugnt och stilla in i ro.. Till himlen hon kommer.. Till sina kära.. Underbara duu.. <3 Finns många minnen som jag verkligen kommer att bära med mig resten av mitt liv.. Men kommer dock sakna de stunder som man bara kunde ringa henne och be om tips.. På mat, på hur man ska vara, eller alla dessa husmoderstips hon bara kunde...... Åååh.. Mina tårar rinner nerför mina kinder.. Jag önskar jag kunde säga mer.. Men bara att få veta att hon inte lider längre och att få se henne somna in lugnt och sansat gör mig lugn...
Att få se henne där.. Iordninggjord och i sitt lugna jag ligga där gjorde mig ännu mera lugn..
Det va så hon ville ha det och så hon fick det... Fiiina Fiiiina Farmor!! <3

Sååå, nu väntas en begravning och därefter en plats att besöka henne på.. Älskade Farmor... Vila i Frid och Vaka över oss.. Jag vet att du Alltid kommer att finnas med oss.. Jag ska alltid komma ihåg dig och jag vill att du ska veta hur mycket du verkligen betyder för oss alla!! All kärlek till dig Fiiiina Du!!! <3

Nu ska jag försöka sova lite inför den jobbhelg som jag ska avklara också! Men en stor tyngd har faktiskt lättat från alla våra axlar.. Att du inte lider och att du fått somnat in och har det bra där du nu är!!!

Gonatt på er alla o Lev nu, Lev livet när vi alla kan!!! :-)

Sprid kärlek o Ta emot den Kärlek ni kan!!! <3 <3 <3







/Mariana

Postat den 2011-09-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Underbara låt...1

Finns de nå bättre än då man hittar vad man sökt efter i evigheters evigheter...? Njäää.. :-) Men de kan bara bli så när man vet hur låten går o hur takten är.. Men finner den banne mig inte.. Huhu...
Men nuuu... Hitta den på Rickard´s blogg!! Tjoohoo!!! Lyssna o njuuuut!!! Fantastiska låt!!!

Sååå här kommer den!!!  Seeee yaa!!!

/Mariana

Postat den 2011-09-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Önskar...0

Önskar verkligen att allt bara va en dröm, en dröm som jag bara kunde vakna ur.. Allt känns hopplöst och jag vill bara sitta o griiiina.. Usch!! Även fast åldern har sina spår så vill jag bara inte inse, det bara är så..
Min underbart fiiiina Farmor låg bara där.. Även fast jag tror och hoppas på att hon kände våran närvaro så var det fruktansvärt.. Men endå en STOR lättnad att få träffa henne..
Jag önskar bara att jag hade varit me henne när det hände, hade jag då kunnat ändra på nånting? Känner hon någon smärta? Kan jag göra någonting för att isåfall kan få slippa den smärtan...? Vad kan man göra?!?!

Alla mina frågor önskar jag bara att man kunde få svar på, att hon slipper lida och att kroppen bestämmer sig för hur den vill göra.. Det är en sådan fruktansvärd smärta.. Min Fiiiina Farmor!! ♥ Som jag Älskar sååå..♥ Som jag beundrar för mycket.. Vi som har såå himla mycket kvar att prata om, vi som har så många fler ställen att äta våra härliga luncher på... Allt vi har delat med varandra den sista tiden har verkligen gjort mina dagar, jag har njutit varje gång jag fått dig att må bättre!! Fått se hur du njutit av stunderna vid havet, när vi skrattat och bytt gardiner.. När vi handlat och tokat oss på affären.. ALLT som jag gjort med dig Farmor har gjort mig sååå Glad!!

Hur kan det bara hända? Inte mig, inte oss, inte NU!!! Åååh... Men vill heller inte se ditt lidande om du nu har något..? Det är ju så himla svårt att se.. Men endå så kände jag din närhet när vi kom till dig ikväll.. Du fanns med oss och bara den tanken var en Underbar Känsla!! Underbara duuuu... ♥ Tänk om vi bara fick några minuter till.. Tänk om du kunde öppna dina ögon och säga hur du mår.. Tänk om jag kunde få din varma kram runt om mig fler gånger.. Jag önskar och hoppas på det!!

Fick mig en tankeställare vad himla snabbt saker och ting faktiskt kan hända.. Man tror och tycker att livet bara är en grej, till en sådan här sak händer.. Hur kan det ske? Jag förstår bara inte.. Samtidigt som jag VET att hon levt ett Fantastiskt liv, hon är omsvärmad av många som som verkligen Älskar. Och att hon fått njutit av många stunder i livet..

Min STÅL-Farmor... ♥ Hon som verkligen kan ALLT!!! ♥

Är detta livets gång? Ska man känna sådan smärta när det otänkbara händer en av ens närmaste...? Som jag tycker om så fruktansvärt mycket.. Vaa?!?!

Ååååh, jag önskar jag va i en dröm... Älskade Farmor, vad jag inte tycker om det här.. :-/ ♥

     

                                                 









Ge mig Mod & Styrka,
Ge mig Tid & Energi,
Att våga Leva....

- Fina ord... ♥

/Mariana

Postat den 2011-09-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Jag kan inte...0

Jag kan inte förstå.. Jag vill inte förstå.. Hur kan man ens?!?! Förklara det för mig TACK!!! Ååååh.. Jag vill inte ens veta vad som händer nu.. Men endå VILL JAG SJÄLVKLART veta... Herreguuud.. Jag är tom.. Jag vill inte andas idag..

Just idag vill jag vrida tillbaka tiden och vara på en heeelt annan plats än vart jag var i Fredags.. Men samtidigt kan man inget veta, man kan inget göra.. För det som hänt är sååå Fruktansvärt overkligt!! Jag kan inte andas.. Jag vill bara vara hos henne.. Ååååh.. Varför Varför Varför??? Jag orkar bara inte!!! Faaaan, inte min!!! Inte våran!!! Inte nu!!! Usch...

Har bara sådana ord inom mig och här ska jag sitta och visa för min son att jag mår bra och att det inte är någon fara.. Hur fixart man det?? Hur klarar man av att visa hur man känner och hur man klarar av att hantera detta efter klockan 14 idag.. Efter mötet med läkaren.. Åååh.. Jag kommer inte kunna andas... Fyyy!!!

Hoppas och Önskar man kunde vrida tillbaka tiden och funnits där.. Funnits bredvid henne och gjort allt ogjort!! Kunde man ha gjort det?? Jag önskar det... Min fiiinaste och Bästaste... Jag vill ha dig tillbaka... Precis som det var...!! Underbara DU!!!

                            

/Mariana

Postat den 2011-09-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar