Hemmadag!1

Blev som en Hemmadag idag trots att det finns en hel del och göra.. Men billös som jag är så fanns de inga andra alternativ. M va ju tvungen att ta sig på jobb och jag o Linus kunde va hemma som sagt. Skulle på skolan o fixa lite med den sista delen i svenskan. Skriva ut o kirra klart ni vet. Men skickar in den endå som den är nu.. Vad ska man annars göra? Kan ju inte rå för att bilen skulle pajja just denna vecka.. :-/
MEN, förhoppningsvis är ja inte billös imorn o kan komma iväg på skola o dagis.. Ska ju ha betygsamtal imorn, så känns som de vore bra om ja va där.. :-) Hehe..

Det är ju bara så typiskt. Bara för att man vet att man inte så lätt kan förflytta arslet så blir man rastlös som sjutton.. Spelat spel me junior här på morgonen, har redan gått igenom posten och läst tidningen två gånger.. Åååh.. Vad ska vi hitta på? Är ju som lite begränsad över hur långt kroppen orka gå och hur ja sedan blir efter, så därför är ja rackarns försiktig. Vill ju som sagt inte utmana ödet, även fast de är härligt att röra sig.
Men jaa, ni vet.. Fogarna blir ju inte bättre kan ja säga.. :-/
Fast skulle tro att lekparken här bortanför lockar lilleman idag.. Klä på oss lite kläder, å ut baah!! :-) Gött me lite friskluft ska de i varje fall bli. De kan ja säga!! :-)

Näpp näpp, spela lite tärning tro ja allt.. Har en kille som studsar och vill åter igen vinna över mig. Så de är väl bara ti o spela lite rå.. :-) Hihi.. Gofisen!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Postat av anna-carin den 2012-04-10 (11:44:16)

Hej!!!vilken tid är de du ska vara på skolan imorron?visst äre väl uppe på komvux vid sjukhuset du går?jag ska på sjukhuswt imorron på provtagning kinde få åka med mig in om tiden passar.jag ska in på fm.

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress:



URL/Bloggadress:



Kommentar:



Senaste posterna

Arkiv

Länkar