De går bra nu..0

De går bra nu för Stiftelsen... Jösses vad de spurtar framåt!! Men stormsteg också tro ja minsan. Vart jag än går är en av de mest spelade på Spotify o den ha redan sålt platina och besöken på den officiella musikvideon på Youtube växer med stormsteg. De e ju helt sjuk roligt för grabbarna och jag hoppas som fasen att de verkligen njuter av framgångarna!!
Ja tro faktiskt att de komma gå bra för även dem.. :-)

Såå, har ni inget för er imornkväll så ladda skålarna me gosaker o grotta ner er i soffan. Slå på 4:an o spana in Sommarkrysset. Där ska de spela imorn, spännande!! :-)
Håller alla tummar o tår för att nerverna på dem håller att de går toppen! Jäklarns va kul för dem!! Jag är glad för deras skull å dessutom för att låtrackarn är ju såå sjukt bra!! Minst sagt!! I love it!!

Nää, just de ja.. Hempyssel stod ju på schemat, då kan ja ju inte sitta här.. Hahaha.. Hej hopp igen då!! :-D

/Mariana

Postat den 2012-08-31 i Allmänt | Trackbacks ()

Ny färg på barret...1

Glömde ju visa er nya färgen som numer pryder mitt huvud.. :-)
Var till min Underbara syster som vårdade o skötte om mig igår, vilket är sjuukt uppskattat!! Nu känner man sig som en ny människa igen, hösten kan ju verkligen inte starta bättre!!
Alldeles perfekt!!

Bjussar på några pics så ni få se.. Toknöjd ja!! :-) Barret är Äntligen i Toppform igen!! TACK åter igen Bäästa sis.. Du kan o jag är något stolt över dig!! :-)

Hej hopp!!

 


/Mariana

Postat den 2012-08-31 i Allmänt | Trackbacks ()

Freda o helg!!0

Nää, de blev ingen storvinst på bingon. Tråkigt, men sant! Bättre lycka nästa gång!! :-) Dock vet ja inte om de hinns med nån fler gång. Det är ju så mycke pusslande nu när renoveringen gärna få bli klar o dessutom då det är träning för junior just på onsdagar.. :-) Hoppas ja ska hinna me iaf en gång till, men de få vi se.
Är ju så himla mycket man vill hela tiden, så man få ta de mesta me en nypa salt.. Tyvärr!!

Idag är det Äntligen fredag igen.. Familjen får lite extra tid och alla är lediga.. Eller ja.. Inte jag!! Inte denna helg.. hehe.. I helgen ska jag jobba lite extra. Se till så vi får in lite extrapengar till kassan eftersom vi såå gärna skulle vilja åka utomlands till sommarn.. :-) Det är ju lite så att man numer måste tänka rejält på vart man stoppar sina slantar, annars tar man sig ingenstans..
Såå, jag ska börja smått jobba under hösten då M är hemma och därmed komma de nog kännas lite bättre i semesterkassan också tror ja. För de kan väl vem som helst säga att man fasiken inte blir rik på o va hemma o va mammaledig.. Nejnej.. De är underbart på alla sätt o vis förutom med ekonomin.. Usch!! Den liiiiider... :-/ Därför känner jag också att de faktiskt är min plikt också att dra in lite cash eftersom jag har den möjligheten med just de jobb som jag har..
Ganska skönt också att få komma ut, träffa lite folk och få göra rätt för sig!! :-) Ska bli kul att börja jobba, de tycka ja! Röra på döfläsket o få ha lite skoj igen me mina bästa kollegor.. :-)

Men i helgen kan ja tänka mig att de ändå kommer att hända grejjer här hemma. Skulle tro att M just nu funderar och att de verkligen sprakar i hans huvud för att få saker o ting att gå ihop. Han ska nog börja med att lägga klinker i hallen om allting går som de ska. Han är ju bara för duktig min fiiina M.. ♥ Vad jag bara Älska han.. ♥
Det finns verkligen inget som han inte kan eller vågar sig på.. Det är för mig huuur betydelsefullt som helst. Har han aldrig gjort saker, så tar han reda på och sedan grejjar han de minsan själv. Å han är förjäkla duktig på de också!! Sådeså!! :-)

Men hur än mycket jobb som finns här hemma o göra, så ska vi ändå mysa ner oss ikväll.. Njuta av lugnet, att alla är hemma och kika på en bra film tillsammans.. Allihopa!! ♥ Såå, vi få hoppas de små orkar va me oss en liten stund iaf..

Linnéa chockar oss mer och mer för varje dag som går.. Igår så la M henne vid halv nio efter hon fått sin mat. Sen sov hon hela vägen tills min klocka ringde 6.30 imorse.. Hon är fasen heeelt Fantastisk!! ♥ Min lilla donna får mer än gärna va arg o grinig dagarna långa, de gör mig absolut ingenting!! Men att hon sussar så länge gör såå mycket för oss alla här hemma. För sömnen, som jag sagt såå många gånger förut, är för mig heeelt avgörande på hur mycket jag orkar. Och såå är det!!!
Underbaraste prinsessan, vad lyckligt lottad vi är!! Och de måste ja säga att vi är me Prinsen här i huset också!! Han är såå himla hjälpsam och trots hans irriterande sexårstrots så är han för mig huuur underbar som helst. För bara vi sätter oss ner och går igenom vad som blev fel så förstår han! Han vet vad som försvinner om han inte lyssnar, å han vet vad som blir indraget på helgen om vi inte försöker hjälpas åt med de mesta här hemma.
Han vet och han försöker så gott han kan! Å bara det är Guld värt för en tvåbarnsmamma!! De kan ja säga!!
För hur lätt är de då ens kropp gör en sak och tankarna säger en annan.. Nää, precis. De är baske mig inte lätt o va/bli sex år.. Det är ett rackarns år då mycket ska genomföras.. Skolan, storebror, livet och jaaa, mycket spelar in.. Såå, man få faktiskt ha överseende med att han ha de lite jobbigt. Då blir allting såå himla mycket bättre.. Bara man förstår varandra.. ♥
Livet blir sååå mycket lättare!!!

Nu blir det nog till att rensa o märka lite mer kläder.. Hittade en kartong me kläder från när Linus va 1½-4 år.. Så de va ju perfekt. Nu är de upptvättade och torkade.. Så nu ska märkas!! Jiiihooo!!
Har ju märkt upp hans ytterkläder från förra vintern, å skor å vantar å jaaa, massor!! Nu ska krängas!!!

Hej på er!! ♥

/Mariana

Postat den 2012-08-31 i Allmänt | Trackbacks ()

Onsdag... ♥1

Ännu en Onsdag är kommen och just denna onsdag bli lilla Linnéa 10 veckor!!! Jösses, vad tiden springer iväg.. Hon blir ju stora tööösen!! ♥ Mammas lilla gofis..
Min stora gofis är just nu på skolan o ska strax hämtas. Ikväll vankas det träning för honom, som han längtar!!

Själv ska ja på bilbingo o dra hem storkovan!! Jajjemän!! :-) Wish me luck!! Hehehe..

Igår va jag o töösa på bvc och hade ett s.k. mammasamtal. Bara för att se så mamman (jag) mår bra efter förlossningen och att man inte hamnat i en depression.. Vilket ändå är ett under att jag inte gjort nu, trots att ja haft mina låga dagar. Men jaa, ni som följt mig vet ju att vissa stunder ha ja bara varit helt orkeslös.. :-/
MEN, nu är de minsan mycke bättre och vardagen löper amok... My god vad dagarna går fort! Å jag verkligen pysslar på med allt möjligt!! Göööörskönt!!
Men iaf.. På bvc va vi o där fick vi även väga lite.. hihi.. Lilla krösamajja hade gått upp lite smått sen sist, så nu väger hon på sin 10 veckors dag hela 5310 gram!! :-) ♥
Lillhjärtat ökar, sakta men säkert..

Idag ha vi haft en riktig slappardag här hemma. Sovit, myst och ätit.. Å nu snart e de ju som sagt dags o hämta storebror.. Ladda om honom me mat för att sedan dra iväg på träningen som sagt.. :-) Stora killen!! ♥

Hepp Hepp.. Dehär går ju inte!! Slänger in lite pics sen Linus första riktiga dag på skolan (såklart skulle Takida-tröjan va på) o sen ett kort på lillkrösa som ja knäppte tidigare imorse.. :-) ♥
Mina underbaringar!!! Dom e ju bara för fiiina!! Kan man annat än Älskaaaa.... ♥ ♥
 



/Mariana

Postat den 2012-08-29 i Allmänt | Trackbacks ()

Rensa, spara, trixa...0

Jaa ni, de är precis så min dag ser ut idag! Medans Linnéa sussar gott i vagnen så pysslar jag på med de mesta. Rensar bland barnens kläder och ska ge mig fasen på att sälja dem denna gång på bytardagarna. Nu är de dags!!
Eftersom det mesta är sparat under Linus uppväxt så finns det ju en del och man kan ju bara inte spara på allt. :-/ Blir ju en del genom åren och de mesta kommer ju att vara ur tiden när Linnéa blir i den åldern Linus är i nu..

Såå, jag ska väl fortsätta med de ja håller på med. Duktiga jag!!

Hej hopp o hoppas ni har en braaaa daaaag!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-08-28 i Allmänt | Trackbacks ()

Välkommen Vardag!!0

Jaa, nu kan man väl säga att vardagen kommer ikapp en med stormsteg. Semestertiderna är över och Linus ha börjat skolan! Tänk er.. Förskoleklass... STORT!! :-) Han va såå stolt då han stod där första dagen och ville inte alls vara me mamman då de va dags att börja första skoldagen.. :-)
Meeen, pussade glatt hejdå på lillasyster o mamman fick sig en kram. Sen så...

Nu har det varit helg här emellan de första dagarna och denna måndag o den ha inneburit en hel del bus. Först på fredan åkte vi uppöver västra. Första anhalten va stugan där pappan stannade med Linus o Linnéa medans mamman (jag) drog vidare ti Ljungaverk. Upp ti moster, tog mig en dusch o drog vidare in på premiären på End of Summer Meet!! Fantastiskt, Äntligen va helgen här.. Som vi alla väntat på såå himla länge!! ojojoj..
Såå, där träffade jag redan på fredan en hel del härliga människor, mumsade hamburgare o sedan va de nästan gonatt!! :-)
Upp på lördagsmorgonen o kikade bort på området en snabbis. Hann städa lite vid infarten efter fredagens bravader o sedan drog ja neröver ti stugan o hämtade mina hjärtegryn..
Upp igen för att spana på bilar o självklart lite godisregn!! Mysigt!!

Senare när de började ta slut så passade vi på att gratulera min fiina kusin Jessica som fyllt 30 bast!! Whoohoo!! :-) Å sen va de dags för middag o galej!! En dusch på de å sen va man redo för ännu en kväll i metropolen Ljungaverk!! :-)
Ett galet trevligt förparty och sedan en härlig och galen kväll på området! Kan man annat önska?! Huuur bra som helst!! Dock liiite besviken på Robert Gordon.. Trodde han skulle dra igång me fler "kända" låtar (iaf för mig). Men icke.. :-/ Men men, han ljuuuva stämma gjorde min kväll o jag va superdupernöjd där på nattkröken då de va dags att bege sig hemöver ti moster för ett par timmars sömn igen.. :-)

Dagen igår.. Jaa, de va då minsan inte såå rackarns rolig. Men jaa, de va ju inte direkt så man hade dränkt sig me gosaker, så mådde relativt bra ändå! Skönt!! :-)
Hem till mina ljuveler.. Mina finaste o bästaste jag har.. Mina underbart fiiina barn och min fiina och fantastiska Sambo.. Hem till lugnet och hinna landa inför en ny spännande vecka!! :-)
Vi avslutade faktiskt med en film framför tv:n jag o M.. Rätt så skönt de me måste ja säga!!

Å vet ni.. Igår målades det i hallen också.. Så ikväll blir de en till runda, sen kanske vi Äntligen får till en hall som de går att hänga kläder i. Å slippa ha dem på vårat vardagsrumsbord.. Hahaha.. :-) Vore ju hyffsat skönt de skulle ja tro.. Å få upp saker som hör hallen till vore också bra gött!! :-)
Snart såå.. :-)

Sen ska hallgolvet fixas o trixas till.. Ska ju bli klinker där man kommer in.. Liite mer slitstarkt o dessutom ska de bli golvvärme under de.. Perfekt inför vinterns kyla!!

Men hörrni.. Är de helt slut på sommarn nu?? Känns ju nästan som så.. Å just idag när de blåster såå sjukt mycket o man ha fått ta´tt fram höstjackan så känns de fasiken inte alls lovande.
Man få nog inse att hösten knackar på dörren o dra fram lite mer varma o bekväma kläder. Tror ni inte?!
Jajja, blir ju som lite mysigare på kvällarna o då få man tända mer ljus, vilket är superdupermysigt!! :-)

Nää hörrni!! Ska bli bättre på bloggandet, de ska ja!!

Bilder få ja bju på nån annan dag!! Ska mysa me en grinig liten tös nu.. Hehe..

Hej hopp!!
 
(bilden är lånad)

/Mariana

Postat den 2012-08-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Ännu en dag...0

Ännu en dag på stranden.. Helt Fantastiskt skönt denna dag och vi har haft en skön dag på stranden här i Matfors! Himla skönt läge och nära som sjutton är de ju också såklart!! Underbart!!
Å just idag va Linnéa på bra mycke bättre humör, vilket va fantastiskt skön för både mina o Linus öron.. :-)
På stranden kom även min syster Linda, Gustav o Elsa.. Å Linusen hade åkt på beachen lite innan me Amilia o Andreas.. Liite halvtråkigt o vänta in mig o Linnéa verkade det som.. :-O Hehe..

Såå, nu är vi alla trötta o hängiga efter en strålande vecka tillsammans o därför laddar vi om i helgen. För ti veckan drar ju allvaret igång på allvar!! :-)

Nu tro ja minsan de e dags att fixa till lite midda!! Eller nå...?! :-O
Heeej hopp!!

Bjuder på en bild på lill-töösa när hon myser i moster Lindas knä på stranden!! :-)
Mammas lilla Docka!!

/Mariana

Postat den 2012-08-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Tystnad...0

Ibland kan tystnad vara såå himla skön bara. Få ladda om batterierna och få känna o höra hur man själv andas.. Få sitta o tänka för sig själv och inte behöva oroa sig för att ngn skriker eller ropar på en..
Jaa, en sån tystnad är precis vad jag har och känner just nu!! Läser bloggar o skriver egen såklart!! Hehe..

Har haft en ganska tuff dag me våran minsta i familjen idag. Ingenting har varit sig likt och hon har verkligen skrikit heela dagen.. Lillfisan våran!! :-/ Man känner sig såå himla maktlös och hela dagen ha ja tyckt så synd om Linus som snällt ha fått stått ut med de hela dagen också. Hua!! Stackarn!!
Men vi tänkte att vi endå skulle prova på en stund på stranden även idag, så sagt o gjort så packade vi oss iväg. Lillan ville bara va me en stund, så efter en timme så packade vi oss hemåt igen. De gick bara inte längre..
Så nu vet verkligen hela Matfors om vilken lite tös som bor här. Hon skrek precis hela vägen hem från stranden. Trots att hon låg i vagn (som för övrigt ha gått över förväntan bra den sista tiden) och fortsatte även när vi kom hem.

Överhettad för allt skrik och den sköna värmen vi ha fått så fick hon sig ett svalkande bad, lite mer mat o sedan däckade hon av en stund.. Jaa, iallafall så vi fick i oss middan. Sen va karrusellen igång igen.. Pjuuuh.. De va bara ti o börja vyscha igen.. :-O Jaaajaa, jag vet att ja inte ska klaga. Men när det blir så intensivt och det är skrik från sju på morgonen till fem på eftermiddan så var jag gaaaanska knäckt då M kom hem från jobbet.
Å Linusen me såklart! Han va sjukt less på lillasyster o därför fick han o pappan åka o ta sig ett kvällsdopp. Såklart!! Å jag o Lillan tjurade vidare på hemmaplan..
Sen va de Äntligen dags för mig.. Fly hemmet i ngn timme o ladda om.. Åkte på hemligt uppdrag me Erica o sedan nu hemma igen!! Rätt så skönt o bara sitta här nu kan ja säga..

Meeeen, ska strax hoppa ner o sussa ja me. Kan ju behövas om man säger så.. :-) Önskar att morgondagen inte alls blir liknande som denna och att vi kan hitta på något då Linus är ledig..
För som han hade det idag, vill jag verkligen inte att han ska få ha de imorgon.. Huhu..

Men jisses vad jag njuuuter av denna tystnad.. Andas in o andas ut.. Sova är verkligen den bästa medicinen o de verkar som Linnéa också sjunger den refrängen eftersom hon sussar sig igenom nätterna fortfarande.. Vilket e sjuuukt bra såklart!! :-) De tackar vi för kan ja säga!!

Håll tummarna för oss imorn.. För soolen vill vi verkligen ta vara på då den Äntligen är här!! :-) Njuta bööör man!!

Dags o inta Maaaaster Bedroom!! Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-08-16 i Allmänt | Trackbacks ()

Första dagen på Fritids!!0

Jisses, vart tog dessa 5½ år vägen?!? Junior ha Äntligen (som han säger) börjat på fsk och fritids.. Ojojoj, mamman är mer nervös än honom o ja fick minsan inte alls stanna på plats idag. Han ville va själv o självklart va väl jag o syrran i vägen.. Hahaha.. Gullunge!!
Såå, jag o Linnéa fick snällt åka hem o roa oss på egen hand. Självklart bara bra eftersom han verkade trivas. Han fick sin egen hylla och lådan i klassrummet va redan klart.. hihi..
MEN såklart sitter mamman med andan i halsen o kan inte alls slappna av just idag.. Varför?!?! Åååh.. Han e ju storkille nu.. Kanske bara inte jag som kan inse de..??
Jajja...Vet att de går fint, bara jag som nojjar o vill att han ska va lilla godingen för alltid.. :-O huhu..

I veckan är de lite smått inplanerat varje dag. Ganska gött faktiskt!! Nu när junior ska va på fritids o inskola sig o lära känna fler barn inför skolstarten så ska mamman o Linnéa roa sig på egen hand. Ha lite mammaledighet på egen hand och dessutom kanske pyssla lite i hemmet.. Som för övrigt ha legat på is under hela sommarn typ.. :-O Hahaha.. Semester va de va?!
Lillkrösa är ju snart hela åtta veckor o de är ju hur kul som helst nu på dagarna. Hon börjar vilja vara med mera och har mycke mer vakentid än någonsin!! Lillfisen!! :-)
Inatt sov hon faktiskt andra natten helt igenom. Fattar ni?! De e ju absolut de skönaste att få hela nätter då man som föräldrar också kan landa och ladda om batterierna för en ny dag.. Oavsett om man ska jobba eller bara vara hemma.. :-)
Såå, nu hoppas vi verkligen att damen behagar sig att sussa lika bra framöver som dessa nätter.. :-) Underbara prinsessan våran!!

Nu blir de till o framkalla lite pics.. På tiden nu tycker ja.. :-)

hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-08-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndaaa!!0

Yes, idag ha vi haft Söndagshäng heela dagen lång! Bara slappat hemma och donat runt här. Jag o Linus tog o bakade en sväng där mitt på dan, lite kolakakor och dessutom lite chokladbollar. Mums!! Alltid bra o ha i frysen!! :-)
Sen har ännu en vagn lastas för att få åka på blåbärstippen. Så nu är de åter igen gaaanska städat här hemma. De känns ju bra gött de!! Men lär ju kunna bli en del så fort vi river upp och fortsätter me hallen. Både golv och väggar ska ju få nytt utseende.. :-)
Ååå nu minsan är jag laddad!!

Avslutade denna skööna helg med en prommis med Erica. Kände efter ett tag på promenaden att mina ben blev som spaghetti.. Då va hon snabb minsan.. "-Oj, vi kanske ska vända?!" Hmm, jaaa utbrast ja.. Hahaha.. Undra om ja komma va helt utslagen imorn elle om de bara känns gött?! Hoppas på det andra alternativet!! :-) Är ju i vilket fall som helt sjukt skönt att få komma ut, röra på sig o dessutom hinna surra en massa galet me fröken. Å dessutom få ladda om för att sedan komma hem o umgås me familj o barnsurr.. :-)
Blir självklart fler ggr, för nu ha ja tagit detta på allvar. Så nu jäklar ska kroppen få sig en chock!! Oooh jäää!!! En stor en också.. För nu har mamman i huset gett sig fasen på de serrni!! :-) Whoohoo..

Imorn e de dags för junior att besöka skolan för första gång på allvar. Ni vet, han ska få sig en egen hylla. En egen stol o sånt där.. Meeen, denna vecka är de bara fritids. Så de blir bara en mjukstart. Vilket också kan va bra såklart.. Så han sakta kommer in i dessa rutiner o framför allt komma ner i varv liiite tidigare än vad de ha blivit i sommar.
Ha ju som sagt inte varit spec tidiga kvällar.. Men de e ju precis så de ska va sommartid.. Lite mer flex o dessutom få röra om lite i vardagen.. De mår alla bra av!! Sådeså!! :-)
Men självklart är de alltid skönt o komma tillbaka ti rutiner o vardag. Eller ja, nästan.. Men framför allt ti de att vi alla har en sysselsättning. Junior få leka med vänner, pappan roar sig på jobb o jag o Linnéa få pyssla me dagarna lite som vi vill.. :-D Jaa, de e också roligt tycke ja.. Å alla få se fram emot helgen då man Äntligen får tiden att umgås o mysa tillsammans..
Man får tid till att sakna varann o man hinner längta till de ögonblicken som gör allting extra speciellt. Och de e ju just då man verkligen tar vara på de stunderna extra mycket!
Heeelt fantastiskt ju!! Precis som de ska va!! :-)

Nååja, nu är de nog dags o krypa ti kojs!! Ge lillkrösa lite käk o drömma vidare.. :-)
Tjingeling!!!

/Mariana

Postat den 2012-08-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Regn...0

Varför detta regnande? Och kylan?! Nu?? Jag förstår verkligen varför många blir deppig och kurar ihop sig i hemmet.. För usch för denna mörka tid som nu kommer med stormsteg emot oss.. :-/ Visst, hösten har väl också nån sorts charm. Men tycker mest den är mörk o kuslig ja. Då få hellre snön komma o ljusa upp allt istället..
Men åter till regn.. Visst sjutton är de trist..?? Man blir ju inte direkt pepp ti o göra en massa roligt o vara ute i de fria dagar som sånna. Då är man hellre inne o pysslar på med ditt o datt..

Fast just idag ha jag haft en bra dag. Åkte in på stan o träffade Stina, lilla Gustav o Elin. Tokmysigt o huuur trevligt som helst! De e skönt när man kan vara sig själv med människor man inte har umgåtts spec mycket med annars. Så jag hoppas verkligen de blir fler ggr. Härligt!!

Efter stadsturen o lunchen så va jag rätt nöjd dock, så åkte hem o myste på med en lite tjurig Linnéa. Lillan hade lite ont i magen tro ja eftersom hon la ifrån sig två rejäla laddningar me "pooop" när vi landat hemma. Skönt!!
Sen va de lite oroligt en stund till innan hon sedan somnade in toktrött redan vid halv nio.. Lillgumsan.. :-)

Såå, nu ska de bli movietajm igen... Fick precis samtal från lillasis, så får sällskap kvällen ti ära! De gillar vi!! :-) Såå, här ha ju inte ja tid o sitta.. Heeej på er!!

Btw... Friends with kids blir de ikväll, så ja hoppas som faaeen att den är bra.. Hahaha.. :-) Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2012-08-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Mys, bara mys...0

Jaa, så ser mina o Linnéas dagar ut denhär veckan. Vi startade dagen me o kliva upp halv åtta o sedan drog vi vidare ti Vigge där Linus är me mormor o Micke. Där hade de fått trevligt besök igår av Eva, Stefan o Anna. Såå självklart passade jag på o åka upp när de va där. Dom har ju funnits i våra liv sedan jag va ca 4-5 år, så med dem har jag upplevt en hel del roliga saker kan ja säga. Bästaste dom!! :-)
Där blev de promenad, bad och lunch. Härligt!! Dock hade jag såå sjukt ont i skallen, så va kanske inte de bästa sällskapet. Men de va minst sagt trevligt att träffa dem en snabbis..
MEN, jag badade såklart inte kan ja lova. Brrr.. Kallt!! Eller ja, iallafall i luften. För i vattnet va de nog 18 grader sa en kille på vägen hem ti stugan. Men ack den som ger sig.. Jaaa, så tycker i varje fall min son. Han studsade i, o "dökade" i först av alla.. Hahaha.. Junior.. Han skulle då minsan inte va den sista.. Hahaha..

Såå efter bad så promenerade vi tillbaka. Åt mumsig lunch o vips så va klockan redan 16.. Jag begav mig hemåt o vinkade av Linus som skulle stanna några dagar till. De skulle ju faktiskt klippa gräs å sen berättade han för mig att mormor o Micke ville ju faktiskt också att han skulle stanna.. För annars kunde ju dom få tråkigt.. Hehe.. Han e ju för bra gullig..
Tro nog han ville bli mer bortskämd ja.. De e va ja tro.. Lilleman.. Han älskar stugliv och allt som hör de till o få bli ompysslad av dem är nog bland de bästa tro ja!!
När jag väl kom hem så damp jag rakt ner i säng o sussade gott med sessan min. Mycke behövligt må ja säga.. Sjuuukt trött o behövde dedär stackars minuterna.. Huhu..

Imorgon kanske de blir en tripp in till staden. Ska kanske träffa en gullig tjej som heter Stina o som ja dessutom jobbat me en del. Hon fick en liten mini också som heter Gustav.. Huuuur gullig som helst! Absolut ännu en spekulant som friare ti Linnéa.. Absolut!! Ojoj.. Han har ögon som ska förtrolla vem som helst.. Hihi...
Såå de hoppas vi på. Men självklart kan ju allt hända när man har smått.. Tiden kan bli knapp och de kan finnas besvär som gör att man hellre bara vill stanna hemma.. Så är de ju..
Så vi få se hur de blir.. Men hoppas, de gör ja!! :-)

Igår eftermidda var vi ju hos bvc och vägde o mätte lite. Åsså fick Linnéa träffa doktorn som var en av de snabbaste jag någonsin ha träffat.. Haha.. In o ut, sen va de klart.. Jösses!! Han frågade bara om de va ngt vi hade sett som va underligt, annars så hade inte han minsan något att tillägga.. Hon låg där på skötbordet o bara skrattade åt doktorn som rullade runt på henne.. Hahahaha... Sööötfia!!
Såå, lilla prinsessan fick Godkänt även denna gång och vi kunde gå därifrån med ett leende på läpparna!! :-) Nu har hon gått upp ska ni tro.. Så numer väger lilltösa hela 4880 gram o är 57 lång!!
Mammas lillhjärta som också numer jollrar o skrattar hejvilt. De är ju sååå himla mysigt o man smälter mer o mer för varje gång. Linus tycker också de är superroligt att få mer kontakt me henne, så han gullar mer än gärna med lillasyster.
Mina fiiiinaste små gullungar!! Vad skulle man ha gjort utan dem?!

Kvällen igår avslutades hos sis me middag. Göttigt!! Åsså passade hon såklart på att tjusa på lilltösa en del när vi väl va där. :-) Meeeen, de höll på o bli en olycka.. Pjuuuh.. Tänkte göra ett snabbyte av blöjan i soffan, å de ska man ju passa sig för.. Men men.. Lillan började kissa såklart, men jag hann rädda.. Skönt!! Ojoj.. Nog för att de bara e barnkiss.. Men.. De känns ju abslot inge roligt inte.. :-) Hehe.. Jajja, vi räddade situationen o allt slutade lyckligt.. :-D

Nu ska ja nog grotta ner mig i soffan o spana på lite film tro ja. Blir som lagom de tills Linnéa ska ha kvällsmålet innan jag gör natten..
Heeej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-08-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Semestertider....0

Jaaa, nu är de ju semestertider o de betyder ju mindre bloggande.. Tyvärr.. :-/ Men har haft de grymt mysigt me familjen och faktiskt haft en massa ledig tid. Då orkar och hinner man inte me datorn helt enkelt.. :-)
Veckan nere i Dalarna ha varit fantastiskt mysig och rolig. Jag hade en sjukt rolig utekväll o träffade en hel den Underbara.. Som vanligt!! Och Linus ha fått träffa tomten o dessutom fått varit o haft en härlig dag på Sommarland!! Han va helnöjd o mamman o pappan fick tomma plånböcker.. Hahaha.. Som de ska va, eller hur?? :-D
Vi funderar på en tur ti Furuvik också här framöver, bara för att göra ett avslut på sommaren. Men vet inte riktigt när.. Men jaa, de återstår att se.. :-) Nån dag ska vi nog ta o bege oss neröver o ha ännu mer skoj!! För de kan man minsan inte få nog av.. :-)

Nu idag ha Linus åkt på några dagars semester i Vigge me mormor o Micke. Fiske, cykling och mys stod visst på schemat. Så där lär de nog inte bli långtråkigt inte. Junior älskar ju att vara me dem, så självklart ska han få ha egentid me dem.. :-)
Själv är jag nu hemma och ska ha några lugna o sköna dagar tillsammans me Linnéa medans pappan är o sågar o fixar i stugan. Liiiite utspridd familj denna vecka, men även de kan va bra ibland.. Hahaha.. Vi lixom njuter på olika håll kan man säga.. :-D

Så i veckan ska jag o lillan passa på o träffa lite kompisar och bara va. Plus att hon även ska få träffa doktorn ida, första läkarbesöket o dessutom vägning o mätning! Spännande!!
Tror minsan att sessan denna gång har gått upp ganska rejält då hon numer blir mätt o belåten efter sina måltider.
Alla nöjda o glada eftersom mamman också kan andas ut.. Inga nerver som blir nervösa efter måltiderna o dagarna går som på dans. Underbart!! :-)

Ska dela med mig av liiiiiite pics från Dalarna också tänkte ja. För nyfikna är ni väl? Hehe..
Nää, nu e de dags o kila. Man vill ju inte vara sen till besöket på bvc.. Hej hopp!!
 

/Mariana

Postat den 2012-08-07 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar