Helg igen..0

Då var helgen här igen o jisses vad jag gilla´rt!! Vi har nästintill packat allt som går att packas ner och sitter som mest och laddar.. Laddar om för att flytta sakerna ti vårat hus som vi ska flytta in i.. Förstår ni?!?! Det är ju heeelt Underbaaart o jag kan bara inte förstå att det är såå himla nära..
På måndag ska de skrivas papper och sedan är köpet klart.. :-) Då är det vårat!! Wiiiie!! :-)
Så i helgen ska vi bo hos mamsen o Mikaaaaal.. Så vi kan ha allt i beredskap ifall nycklarna skulle komma till oss tidigare.. :-) Hoppas!! :-)
Ikväll ska jag o M packa ner de sista o sen så.. Då blir de nog fredagsmys me allihopa borta hos mami.. Myyys!!

Imorse va jag o hälsade på hos sjukgymnasten en sväng.. Fick mig ett fogbälte och sen anmälde han mig till vattengymnastik för gravida.. Hihi.. Ni kan ju tänka er den synen!! Maaahahaha!! :-)
Men kan tänka mig att de kan va himla skönt för både armar, ben, fogar och allt därtill.. Fantastiskt!! Han skrev remiss idag, så eventuellt får ja börja till veckan eller veckan därpå.. De berodde på hur fort de gick o skicka in papperen o sånt sa han.. :-)
Såå, de e väl bara ti o vänta.. Men kuligt ska de bli!! :-) Spännande!! Å sikken tur att jag faktiskt har en baddräkt också.. Perfekt!! :-D
Linusen va me ti sjukgymnasten o frågade vad precis ALLT hette o kollade in skelettet som stod där.. Gullunge!! Märks så himla tydligt att han är och blir piggare.. Han är så frågvis o vill verkligen veta allt.. Hihi.. :-)
Efter vi varit där o jag fått bältet så drog vi vidare på mitt jobb, köpte en massa toapapper o sånt eftersom sånt e bra när man köper hus.. Billigt som sjutton va de nu också, så de är bäst man passar på.. :-)
Åsså fick ju Linusen e glass såklart!! Viktigt när man handlar i Birsta.. Hehe..

Annars då...? Vad händer?? Joo, denna vecka va de Linusens tur att bli sjukis.. Men han ha "bara" haft feber och nu är han tokhes efter han fått hosta o är lite tjock i halsen.. Men INGA bakterier i halsen som tur är.. Han va hos farbro Doktorn igår o han sa att de inte va ngn fara, så då känner man sig genast lugnare.. Bara febern som styrde över hans kropp.. Vilket betyder att de inte är ngn fara för oss att bo hos mamsen o Micke i helgen heller.. (blev ju lite oroli att de skulle va nå tok i halsen, men icke de..) Sköönt!! :-)

Nämen, om man kanske ska packa de sista grejjerna.. Eller ja, börja lite smått iaf.. :-) M ska ju inte behöva bli helt rastlös när han komma hem heller.. Hehehe..

Hej på er!! Å ha nu en trevli helg!!

/Mariana

Postat den 2012-02-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndaaaa!!0

Härliga Söndag va här ännu en vecka och rackarns vilken känsla det är just Söndagar.. Inte sant?! Man är ledig, kan mysa järnet o få ladda om batterierna?!!? :-O Eller...?? Inte för mig jämt, men nästan.. Har nu jobbat ännu en söndag, men eftersom jag gillar stämningen just söndagar och allt det positiva folket som kommer just de dagarna så gör de mig inget. Det är nästan lite som rent nöje just sådan dagar..
Dock har kroppen börjat sagt sitt.. Å jag blir ARG!! Iiih.. Varför kan inte kroppen funka precis som man vill?? Nää, den ska lixom börja strula riktigt ordentligt när man väl kommer igång o känner att man mår bra över allt annat i livet.. Då kommer nå annat igång lixom.. Visst är de dumt?!? :-/
Man kan ju inte annat än o bli less.. Men men, vi ser hur länge den hänger med. Man ska ju lixom orka mer än att bara jobba, inte sant?!

Annars då? Joo, i fredags kände jag att allting vände för mig. Blev såå mycke piggare i kroppen och kände att nu jäklarns är jag pigg igen. Å visst är de allt en härlig känsla när man börjat återfå sina krafter efter en maginfluensa.. Glad för de!! :-)
Såå, tog o slog på stort o lagade mumsig mat som stek, sås o gratäng.. Mumsigt värre!! :-D Dessutom bjöd vi hit min finaste o älskade mami o hennes Mikael på middag eftersom de ska hjälpa oss så himla mycket nästa helg då det vankas flytt.. Å dessutom va de ju verkligen sista mysmiddagen här runt de stora bordet, å i lägenheten.. Den allra sista helgen här i lyan o självklart ville vi spendera den me bästaste mami o mikaaaal!! :-)

Nu står det alltså flyttkartonger i typ heela vardagsrummet och väntar på att få köras bort.. :-O Jösses vilken röra!! MEN, saker börjar försvinna från våra utrymmen och ligger numera i kartonger och väntas på att få plockas upp i vårat nya hus.. :-) Åååh, vilken längtan vi har!!
Till och med Linus väntar med spänning tills han får komma in i huset.. Å visst e de så.. Vilken känsla... Längtan är fantastiskt!! :-)

Nää, nu kanske ja ska studsa ner i soffan.. M ha kirrat movienight så nu ska mysas.. Whooohoo!!
Chips, dip o film.. Sikka grejjer.. Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Evaaaaa!! ♥0

Bästa Eva Eastwoood o Larz Kristerz... Komma nog spelas en del i sommar.. Heeej tusan vilken hit!! :-)

Jag gillar Eva o Jag gillar även Larz Kristerz.. Ojojoj.. Kuligt Kuligt!! Nu är de bara ti o hålla tummarna att de kommer uppöver Norrland o spelar i Sommar.. :-D Snälla, kom hiiiiit!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-02-16 i Allmänt | Trackbacks ()

Torsdaaa..0

Jahapp, så va de torsda o här ha man nu varit kräkfri i en dag. Jippiiie!! Men kroppen då? Jaa, den hämtar sig fasiken inte riktigt på en gång som man vill. Nää, man känner sg helt slut.. Hua!!
Vill komma igen nu o va pigg igen.. Som grädden på moset så blir man ju så himla deppi av o va hemma. Tiden går sååå himla långsamt o vila är egentligen ingenting för mig.. :-/ Blir rastlös på noll sekunder!!
Men måste lyssna på kroppen denna gång.. Om orken finns för jobb imorn så jobbar jag självklart.. Men ska avvakta några timmar till och hoppas på de bästa!! :-)

Igår så gick jag o sussade me Linus redan klockan åtta.. Men eftersom min mage kändes som en stor klump och att jag hade ont efter att BM hade klämt o kännt så kunde ja bara inte sova.. :-/ Hela natten ha varit orolig och idag skulle ja ringa sjukgymnasten.. MEN, såklart fanns de ingen telefontid på torsdagar!! Gaaah, vad är de för system?!? Jag som ville ha hjälp snabbt o så ja kan få mig ett bälte så dagarna på jobb känns lite lättare.. Eftersom fogarna inte riktigt vill vara med mig jämt.. :-/
Har beslutsångest om ja ska söka Graviditetspenning också.. Ska ja eller ska ja inte...? Min BM tycker att ja ska de eftersom jag går hela dagarna och ofta känner mig helt knäckt efter jobb. Men klarar ju av tiden där.. Men de e just dedär efter.. Orken finns inte riktigt till när jag ska umgås med mina fina grabbar och de stör mig nå fruktansvärt.. :-/

Såå, ska fundera ett par dagar till och sedan bestämma mig.. Ha ju fått moderskapsintyget nu i varje fall o ska skicka in de så de e klart iaf.. En sak att pricka av.. Gött!! :-)
Men men.. Känns lixom dumt också om jag absolut inte skulle få de.. Men jaa, man vet ju aldrig.. :-/

Nää, kila ner under täcket ska ja nog ta o göra.. Vila bort den trötthet som jag har.. Vet att de e tråkigt o läsa om.. Men jag ska bli piggare o bättre.. De ska ja!! :-) Piggelin-tjejen kommer tillbaka!! :-D

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-16 i Allmänt | Trackbacks ()

BM1

Tog en tripp ti Vc idag och koll hos BM.. Allting såg bra ut, men hon tyckte allt att ja va liiiite stor.. Men de kunde ju lätt bli så me andra barnet.. Jajja, svarade jag. Du komme väl ihåg hur ja va sist.. Åsså tog hon upp den journalen och skrattade till.. Mmm, där va du ju också lite stor.. Oooh jaaa!! Svarade jag!! Hahahah..
Den ni!! De e inte alla gånger man tål o höra att man är tjockis o skratta åt de.. :-D
Men trodde hela tiden att de skulle komma kräk när ja satt där o sen när hon skulle kolla magen o hur mitt bäcken mådde så blev de än värre.. Usch usch säger ja bara!! :-/
Ska ringa imorgon så jag får ett s.k. bälte som tydligen ska hjälpa mig att må bättre i ben och kropp.. Så håll tummarna!! :-)

Har fortfarande ett illamående som inte vill ge med sig.. Mår som en räka o önskar att jag kom igen snabbare.. Ska vara hemma från jobb imorgon också, så jag hoppas jag blir piggare framåt helgen och jobb som väntar då.. Jag hatar verkligen att va hemma o må såhär.. Usch usch.. :-/
Klag o klag.. Yepps, de e visst så de kan va ibland.. Jag ska bättra mig, ja loooovar!! Vill bara må lite bättre bara.. Som sagt så va inte direkt magsjuka och grav en sån bra komb.. Hualigen!! :-/
Ska ta till vara på morgondagen och vila i mängder!! Sova o återhämta min trötta kropp.. För de är den nu.. Fy sjutton vilken pärs o bara ta sig ti Vc..

Men ni som inte tror eller säger att jag är stor så kan jag faktiskt säga de också.. ATT JAG ÄR STOR!! La mig direkt överst på kurvan med mitt sf-mått med hela 26 cm.. Jiihaaa!! Den ni!! :-D Hahaaha..
Men samtidigt så gjorde ja ju de me linusen också, å då kom de ju ut en ganska liten grabb me tanke på att jag gick över bra länge också.. :-D Han va ju bara hela 3785 tung den lilla fisen.. :-)
Hoppas på likvärdigt nu kan ja säga!! :-)

Nää, kanske dags o fundera vad pojkarna ska få för middag ida...? Hmm.. Eftersom min egen matlust tryter så satsar jag på nå som jag vet att de båda gillar.. Så vi få se vad de kan bli.. Men nånting iaf.. Sen få ja försöka mumsa i mig lite i varje fall.. Jag kan ju inte bara leva på flytande.. Eller...?!

Men innan ja flyr datan så tänkte ja dela me mig en bild på en Supertjockiiiiis i vecka 25... :-)
Ha ju redan lagt ut den på FB, men för er som inte ha de.. Så här kommer den.. Megatjockiiiiis!! Hohoho..

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Det går åt rätt håll..0

Åt rätt håll går de, men jag är nog långt ifrån pigg. Som de känns nu i varje fall.. Kroppen är helt slut och jag orkar inte mycke.. Usch för magbakterier!! Hua!!
Hoppas jag ska piggna på mig me massa vila och få ta hand om mig själv. De e ju de enda rätta. Inte sant? Jag vill så gärna vara pigg och kunna sätta igång med packandet. Men just nu få de vara.. Bara komma igen känns som en pärs.. Gravid och Magsjuk va verkligen ingen bra komb.. :-/
De värsta va väl att jag sa så stort i Måndags o i Söndags att jag ska minsan inte träffa några som e magsjuka.. Eftersom min syster blitt sjukis.. Så avvaktade me o hälsa på där.. Men nejdå.. Här åkte man på skiten endå, å utan att vi setts.. Nå äré väl nå knasbakterier!! Usch usch!! :-/

Idag känns de endå lite bättre. De e ju såklart en svidande känsla i magmunnen, men jag har kunnat ätit frukost och fått behålla den. Sen ha jag fått sove någorlunda inatt.. Eller ja, vaknat ett par ggr.. Men de e ju som vanligt. Har ju somnat om ganska direkt efter, så de e ju inge o klaga på direkt.. :-)
Såå, kan vi nu alla hoppas på att de inte blir nå mer o att jag få bli piggare.. Taaaack!! :-D

Idag ska jag ti BM också.. Få ta lite prover och se så allt står bra till me mig o liten i magen efter influensan.. Man blir ju som sagt lite orolig endå när man inte kunnat ätit. Men samtidigt så buffrar den lilla på som sjutton, så ja tro nog att den fisen mår helt ok i vilket fall.. :-) Lillskrutten!! :-)
Men de ska dock endå bli skönt att få höra fisen därinne o dessutom få kolla mina värden.. :-)
Alltid behövligt!!

I måndags fyllde min pappa år, så jag o Linusen va dit på dagen som dumt va.. :-/ Hoppas verkligen han också klarar sig från sjukan.. Hua.. (men kunde ju inget veta...) Men i varje fall..
Vi mumsade tårta o va ute en stund me Boss o Lekte i snön.. (Inte jag dock, men Linus).. :-)
Såå himla fint när solen lyser o snön glittrar.. De e landet de.. SOM jag längtar tills vi också bor i hus.. Sån frihet och skön känsla.. Ojojoj.. :-)
Men ska ju såklart lägga ut lite pics på när vi va där.. Alltid lika roligt.. Linus ha ju blitt som gaaalen i att fotografera.. De e som en liten kick han får.. Han Älska´rt!! Mysproppen!! :-D
























Sen så fyller ju faktiskt Linus gudfar år idag. Så vi Grattar på avstånd idag o säger en Massa Grattiiiiis ti Henke som blir hela 30 bast!! Tjoohooo!! Över 30-strecket har du nu kommt.. Hihi..
Vi komma o Grattar dig när vi är friska o pigga.. Å när ni e friska o pigga såklart!! :-)
Hoppas ni får en mysig dag tillsammans i varje fall.. Trots sjukisar o sånt.. :-/
Ha stulit en bild av Kusin.. Så nu bidde ni med båda två.. Fina ni!! :-)

Här e alltså Linus gudfar Henke o gudmor Jessica.. :-) GRATTIIIIS HENKE!!!

Dags o vila lite.. Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Varför just jag?!?2

Jag har varken tid, ork eller lust med att vara sjuk.. Inte nu!! :-/ Men typiskt nog har jag åkt på Magsjuka.. På Alla Hjärtans dag o allt.. :-( INTE OK!!! Usch o fy!!
Hade en lite annorlunda dag igår.. Kände mig less, otymplig och allmänt orkeslös på att vara gravid mera.. Usch, jag är så less och endå är det hela 15 veckor kvar.. Fatta ni??!! De e ju en Evighet!! :-/
Åsså hade jag o Linusen en ledig dag tillsammans eftersom dagiset va stängt, så vi tog vara på den till MAX.. Eller ja, så mycke ja orkade o kunde så att säga.. Men efter ett besök hos E kände ja att ja höll på att somna i hennes soffa, så skyndade hem.. Kände som man kan känna ganska ofta i en grav.. Att magen känns stenhård o mätt o ingenting går ner.. :-/
Men när ja kom hem så vart de än värre.. Tänkte att sussa bör man när man inte är riktigt kry så gjorde mig klar för de.. MEN, så fort ja la mig skrek ja ti M.. "-Hinken M, HINKEN!!!" Å sen va de kört.. Magsjukan va in the House o därmed så va dagen riktigt förstörd!! Usch usch.. Jag hatar verkligen den känslan av att de kanske kommer mer.. Eller att man känner sig vrålhungrig, men kan inte äta.. För man inte får behålla.. Bläää!! ÄCKLIGT!!

Såå, här sitter jag.. Alla Hjärtans Dag o är en Kräk-Majja!! Roligt!! Näää!! :-/

Försökte vila en stund, men de e helt omöjligt eftersom mitt trötthet ha övergått ti övertrötthet o därmed Rastlös.. Trååååk!! :-/ Försöker peta i mig Blåbärssoppa som min Finaste Bästaste Sambo varit o handlat till mig. Men de e svårt.. Svårt att peta ner ngt eftersom magen är ständigt orolig.. :-(

Hoppas som sjutton att de ger med sig snabbt eftersom de inte är de roligaste och ha. Och hoppas också att mina två favvisar här hemma slipper skiten.. För de e ju inte direkt så man ens önskar sin värsta fiende detta eftersom de e så himla snuskigt att få behöva kräkas.. :-/
Linus e på dagis iaf.. Såå, vi få avvakta o se hur han blir.. Men orkade inte alls ha honom hemma eftersom jag inte ens klarar av att ta hand om mig själv.. :-( Såå, hoppas de ger sig snabbt. OM han skulle åka på de också..

Nu ska ja ta o lägga mig i soffan o tycka lite mer synd om mig själv.. Bara sådär som man kan göra då man blivit sjuk.. Hua.. Håll tummarna för mig!! Att de ger med sig.. NUUU!!!

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-14 i Allmänt | Trackbacks ()

Ledig torsdag..0

Idag har vi haft en ledig torsdag tillsammans jag o lilleman och han har fått sitt hår klippt plus att vi har hunnit med en snabbvisit hos E i Matfors.. :-) Ganska skön dag, men liten är loj här på eftermiddan/kväll.. Tro hans tänder spökar hit och dit.. Dumt!!
Såå, vi hoppas att de ger med sig snabbt så han orka mysa me mormorn imornkväll då jag o Stora Prins här i hemmet ska på Södra och unna oss lite lyx tillsammans.. :-D Underbara tider!! Å alldeles lagomt här innan de e dags för flytt, stress o annt ståhej!! :-)

Har även bokat om stugan i Leksand då vi ska dit under vecka 31 i sommar.. Som alltid!! Hehe.. :-) Lite avhopp gjorde det som vi tyckte va mest lämpligt.. Att boka om till en mindre stuga och få mindre lyx/standard. För de mesta så bor man ju bara i stugan och huvudsaken är ju att man har separata sovrum.. Det är prio ETT på vår lista och det finns även i denna stuga, så de komma bli super även det!! :-)
Är ju en 4000:- billigare än den vi bodde i förra året, så de kan ju va lättsamt att de blev lite billigare.. :-)
Såå, de stugor vi komma bo i nu istället blir dessa.. :-)

leksandsbyn2       leksandsbynbyn_plan

leksandsbyn








Tro de komma bli toppen oavsett!! Dessa är ju verkligen också supermysiga o dessutom kanske man inte behöver en Bastu mitt i sommarn..? :-D Meeeen, de andra va verkligen Lyx-modell.. Såå, komma sakna den stora ugnen, micron och kylen me tillhörande frys.. Men dehär komma bli toppen de me.. Man få tänka så, för då blir de minsan toppen också!! Inte sant?!? :-)

Nää, nu ska ja ut o jaga underskrifter.. Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Vad hände...?2

Vad hände med solen...?? Den bara försvann... :-( Å de verka som de snöar nu.. Vaa?!? Vad hände?? Aja, de e ju super me lite mer snö, de skadar ju inte. För mysigt e ju de å, för de blir ju att man kan leka i den mer.. Mycke plus för lillemans del kan ja säga!! :-)

Fick nyss samtal från de som just nu äger huset som vi ska flytta in i. Och jag längtar som en galning tills ja få packa in våra saker i detta hus.. Ojoj.. Kan man verkligen längta så mycket som jag gör?!? Jaa, de verka så!! Kommer bli en intensiv vecka som kommer att innebära en hel del svettiga och jobbiga tårar, men förhoppningsvis så kommer de människor hit och hjälper oss me bärandet. Sen plockar man ju ner i kartonger o sånt eftersom när man orkar och hinner.. Sen är de ju så att man inte heller vill köpa miljarder flyttkartonger heller. Utan det blir nog som mest att packa ner, packa upp och packa om.. :-) Tro de kan funka för sakerna som finns i denna lgh.. Sen finns de ju en hel del flyttkartonger som väntar på att få flytta in som just nu står i Västra.. MINA saker.. Ooooh, saknar dem!! :-)
Men de blev ju lite så när man inte kunde föra in allt i samma gamla lgh och när vi endå var ute efter att få en nystart på våra liv och dessutom finna ngt gemensamt tillsammans.. :-)
Å de gjorde vi!! Whiiihooo!! :-D Både jag o M är över förväntan och såå himla glada att just vi ska flytta in i huset där på gatan där det bor en massa andra barn och dessutom säkert en hel del trevliga nya människor. De komma bli toppen!! Längtan... Jaaa, den är stor.. :-)

Skolan då..? Jaa, de börja bli steget närmare ordet slut.. Och de känns riktigt toppen!! :-) Jag skickade in uppgifter nu för en stund sedan och hoppas de blir bra. Sen ska ja läsa en bok innan nästa vecka.. Meeeen, tro de få bli en ljudbok eller nå sånt.. Ganska mycke skönare att lyssna på och det gillar vi!! :-)
Det ska va lättsamt och givande på samma sätt lixom!! :-) Hehe..

Nu plingade nyss min syster yster, så ska ut o kika på en skoterhjälm åt henne i eftermidda.. Hon ska visst ha en, så nu komma ja verkligen bli avis.. Buuhuu.. Jag som också behöver en ny.. Åååh..
Men mina fingrar få minsan hålla sig i styr och INTE handla eller bli sugen på en sån.. Nejnej.. Vi som ska renovera ett badrum har absolut inte ekonomi till att handla sånt. Den jag har nu få lugnt vänta sig en säsong till och därmed basta!! Jag använder den ju inte alltför mycket. Och dessutom ska vi inte ti fjällerna i år vad jag vet.. Eller ja, fjällerna skulle vi ju också kalla sommarstugan o dit ska vi ju!! Haha.. Meeen, ja ni förstår.. :-)
Den få hålla denna vinter ut så kanske ja införskaffar mig en ti nästa vinter.. Då vi också måste ha en till skoter också.. :-) Fööör, inte kan jag sitta i kälken o de tänker inte min kära sambo heller..
Sååå, därför måste de bli en billigare skoter som funkar för mig och som dessutom har en back installerad i sig.. Så mamman kan ut på upptäcksfärd tillsammans me två barn nästa vinter.. :-D Hihi..
Bor man på landet ska de va enkelt också.. Inte att man knappt får igång rackarn för den har för många "krafter" och inte har en back på sig.. Nejnej, fröken hemma vill minsan ha de lätt för sig och så är det!!

Ojojoj, här kunde ja visst sitta o surra heeeelt för mycket ida.. Hopp och iväg!! Måste förbereda middan också.. Gomat dagen ti ära såklart!! Baaaara de bästaste ti mina Bästa!! :-) 

Tjing på er!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-02-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Vilket väder!!0

Tänk att solen får en att bli så himla Glad!! Underbart vilka känslor det väcker inom en.. Börjar de bli vår tro? Eller är det bara en retsticka som är här och livar upp lite i vintermörkret? Jaa, de vet man aldrig?!
Hörde att de ska komma en kyla till och den lär väl komma så väl till pass när de e dags för oss att flytta. Tro ni inte? Känns lite nervöst.. Den kan ju komma precis då.. Vad vet man? :-)
I vilket fall så är det Fantastiskt skönt att få känna lite värme och få se solens strålar som lyser ner emot snön. Man kan inte annat än att bli superglad för de!! De kan ja säga!! :-)

Men här sitter jag och trycker.. Jaa, visst e de dumt? Men de e ju bara så att jag MÅSTE bli klar med skolarbeten innan de e försent och därför känns de omöjligt för mig att göra nånting just idag. Måste bli klar och lämna in så jag kan vara ledig imorn me prins Linus och hoppas på att vi får lite finväder även då.. :-) Kanske kanske..
Men samtidigt måste jag ju in o blogga om vilket bra humör jag är på.. Ojoj.. Kanske retas lite också.. Hahahaha.. Men men, de ÄR tillåtet och de ska man göra!! Få sprudla med sig energi och hoppas att den smittar av sig på människor som kanske behöver lite uppfriskande energi eller bara är bittra och sitter där o trycker för att planera sitt nästa påhopp de ska göra.. Vad vet man? :-O

Jag har i alla fall bestämt mig!! Inge mer tokas runt om mig nu och inge negativ energi.. Nej tack!! Sånt klarar jag mig utan och vill som mest bara omges av människor som ger mig en kick i vardagen. Det är för mig heeelt outstanding!! :-D Fantastiskt!!

Imorse drog jag ti sis för en förvandling åter igen. Det är ju så himla skönt och hon är ju bara för bra min lilla sis.. Fixat me barret så jag e snygg i de inför kommande helg tillsammans med min andra hälft. Vi ska ju på Södra Berget på freda o se "Nu är de klippt!" Så de ska bli superduper mysigt!! Sussa över och skämma bort oss för en stund.. Eller rättare sagt.. M skämmer bort oss.. Underbart!! Inte ofta man tar sig en natt för sig själva, utan för de mesta brukar man ju hitta på saker på olika håll. Men denna kväll är heeelt ämnade för bara OSS!! Jag längtar!! Åsså ska Linusen få vara me mormorn o Micke mysa!! De gillar han!! :-)
På lördan vaknar vi förhoppningsvis utvilade och fräscha, för då väntas de lite spännande saker.. Vaaad, jaaa.. De återstår att se!! :-D hihi..
Komma bli sååå bra!! Wiiiiie, längtaaaaar!! :-D

Är såå Glad över att ha dig sis som hjälper oss me barret.. Vad skulle vi gö utan dig gums..?!?! DU ÄR GULD VÄRD!! De bara är så.. :-)

Nästa vecka är det dags för ett besök hos BM, sen är det skola litegrann o dessutom ska de jobbas en del. Så den veckan komma bli lite tajt.. :-/ Plus att Linus ska ti tandis på fredan.. Hihi.. Spännande!!
Han som inte tappat några tänder än, och har heller inga lösa ska få visa upp sin fina mun som förhoppningsvis inte ha fått några hål heller.. Men tro inte de.. Ha inte upptäckt nå iaf..
MEN, det han däremot är ganska ivrig för att få visa upp är han nya tänder längst in i munnen.. Gaddarna växer ut och det är lixom mycke spännande tycker han!! Hehe.. De e väl klart!! Att man kan få nya tänder utan att tappa några.. Visst e de Fantastiskt!!?? :-D Hehe..

Nu ska ja nog ta o köra på. Så ja kan slappa järnet me lilleman imorn.. :-D Å ni som e lediga.. Ut för sjutton i solen o njuuut av detta väder!! Man blir ju bara sååå himla GLAD!!! :-D

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-08 i Allmänt | Trackbacks ()

Klartecken!! Check..0

Jihaaa, nu är dagens sista gjort inför kommande redovisning på Svenskan. Nu ska de bli rätt så gött att få redovisa och lämna in detta eftersom jag skrivit o pysslat me detta ett tag nu. De lixom börja närma sig slutet, är det inte fantastiskt så säg?
Man blir lika glad varje gång man få saker klara och därmed så streckar man för de man gjort och ser att listan blir mindre. Och det är för mig det bästa som finns!!
En sak mindre att tänka på lixom!! :-)
Såå, laddar för att de ska bli en bra redovisning och att det godkänns och därmed får jag säkert också en ny uppgift lika snabbt. Men då är det i varje fall en bit på vägen.. Whoohoo!!

Ha gjort en busig grej idag också. Men eftersom jag vet att min kära sambo läser denna blogg ibland så tänker jag inte avslöja för mycket utan tiga så långt de bara går.. :-) Hihihi.. Den du M.. Sug på den du!! Hahaha..
Jag har bra saker i sikte och det komma bli suuuper!! :-D
Jag bara älskar att sitta på rackartyg och jag veeet att min M, han gillar inte riktigt överraskningar. Men nu jäklarns ska han få en!! Whoohoo, vilken bra en också!! Klart ♥ ska ha de!! Inte sant?! :-)

I helgen så startade Tips-SM också för er som vet vad det är. Man ska tippa på stryktipset och få in så många rätt som möjligt och tyvärr så gick de inte så bra som jag hade hoppas på helgen som var. Men detta får ju mig att sporra mig ännu bättre till helgens spel. Ska kirra till ngn bra rad som ska ge mig ledning på både de ena och de andra. De ska ja minsan!! :-)
Håll tummarna för mig o ge mig gärna insidetips om ni sitter på några bra!! För jag ha ju aldrig tippat på stryktipset förut, så för mig e de helt nytt kan man säga.. :-O Hehe.. Men kuligt är de såklart!!

Nu ska ja bege mig på skolan, kan ju inte sitta här o häcka så ja komma försent.. Nejnej!! Iväg me mig!!

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Kalas o annat ståhej..0

Japps, i helgen va de Äntligen dags för Linus kalas.. Oj, vad han längtat! Att få fira med sina dagiskompisar är ju bland det viktigaste har jag förstått och det var just det vi gjorde nu i helgen. De va lixom dags efter en månads försening.. :-) Han fick bjuda 6 stycken. Men endast 4 kom.. Och sedan bjöd han såklart Everlyn, för henne ville han också ha med.. Och eftersom hon redan träffat halva gänget som kom så tyckte vi att de va helt ok.. Såklart att lillstumpan skulle komma.. :-D
Alla va ju himla uppklädda och fina och kom med ett sprudlande humör. Kuligt Kuligt!! Vi föräldrar förpassade oss till köket och där höll vi oss också.. Tills Hockeyspelen kom fram.. Hahaha.. Då skulle de minsan matchas.. ojoj.. Barnen spelade för fulla muggar och de va riktigt duktiga på att vänta på deras tur att spela och dessutom tog vu ju fram båda spelen. Alltså både Airhockey och Bordshockeyn.. Såå, man kan säga att de nästan va turnering här hemma.. Hehe.. :-)
Att det va just Linus dag tog man inte miste på. Han fick bestämma en hel del och dessutom lekte de alla snällt tillsammans och just sånt e ju himlarns trevligt!! När godispåsarna togs fram va de små ljus här hemma som väntade gott på ens påse.. Oooh.. Vilken lycka!! :-D ♥







Hela dagen gick superbra och när de började vankas slut på kalasandet så blev en del kvar längre än andra, men vad gjorde de när vi endå bara skulle ta de lilla lugna på kvällen. Åsså va de ju nästan -30 ute.. Brrr..
Min finaste o bästaste mamma o hennes micke skulle på spa dagen till ära, men kom dit och fick vända eftersom de va fullt.. Typiskt!! Så de fick ha spa hemma istället.. Åsså som vi planerat så skulle vi laga maten åt dem.. Sagt och gjort tog vi o blåste bortöver och lagade maten, satte oss ner o mumsade tillsammans och sedan blev de Melodifestival. Rackarns va mysigt!! :-) Snackset va framdukat och efterrätten va uppäten!! Ni kan ju tänka er vilka uppstoppade enar vi va som satt där o jäste oss i soffan.. Hahaha.. :-)
Men men.. Melodifestivalen va de ja.. Tyckte om Loreen och Dead By April såklart och blev superduperglad när båda gick direkt vidare till final. De fanns ju inget annat.. Att ens Flinck tog sig vidare blev för mig ett mörker.. Ska man lixom inte ens kunna sjunga för att va me där eller??? Jaa, då ska fasen ja också söka.. Herrejisses!! Till och med de katterna släpar in över tröskeln ska få medverka, de trodde jag verkligen inte!! Sjukt!!

Tacka vet ja Loreen som höjde ribban rejält och de komma nog bli himla svårt att få fler som får med publiken som på detta sätt.. Hon va ju helt otrolig ju!! Å vilken låt!! Jag blev chockad, minst sagt!! :-)

Igår så jobbade jag igen. Har tagit på mig lite extra så jag kan va ledig då vi ska flytta i slutet av månaden och så jag inte blir helt bankrutt.. Hehe.. Vad gör man inte? :-)
Idag är jag däremot ledig från jobb, men har skola på eftermiddan. Ska köra skola hela dagen idag och sedan redovisa vad jag gjort i eftermidda. Så nu ska jag bara sammanställa det sista så jag känner mig redo.
Här i veckan blir de ganska lite jobb eftersom de ska ut o roas ti helgen. Jag o M ska på Södra Berget och få rå om varandra lite extra på freda. Vi ska Äntligen på "Nu är de Klippt". Komma nog bli helt sjukt trevligt och åter igen få vi klä upp oss och äta gott och få sova över på Hotell.. Inte heeelt fel måste ja säga.. Romance.. Whoohoo!! ♥

För övrigt så trallar Graviditeten vidare.. Är inne i vecka 23 nu, men traskar vidare in i vecka 24 på onsda.. Tjoo, vad det går.. Framåt är de i varje fall.. Trots att de går långsamt så är de ju framåt.. :-) Hehe..
Snart är de dags för ännu ett besök hos bm och som jag längtar!! Ojojoj..
Meeen, de rullar på.. Och inte kan man göra nå för att tiden ska gå snabbare heller än vad det redan går. Så fort flytten drar igång så tro ja de komma spinna på i ganska rask takt. Då det ska fixas o trixas me en massa annat så bruka man ju lätt glömma vart man va ngnstans. Så nu kör vi!! Kom flytt, kom!!! :-D

Nu är de väl bäst att jag kör igång med sammanställningen så jag hinner klart i tid o så ja få i mig ngn lunch däremellan.. :-) Hehe..

Ha de super mina vänner!! Tjingeling!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-02-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Torsdagsmummel..0

Idag är de torsda ja!! Å jäklarns vilket fint väder vi har ute!! Tycker ni inte?!? Det snöar hej vilt och det känns nästan som lite fjällväder som svept in över vår fina stad. Kan ju inte annat än bli mysigare!! :-)
Sen att man få skotta lite extra runt bilen o på bilen gör inte så mycket tycker jag eftersom jag verkligen Älskar snön.. Det är ju bara så himla mysigt!! Åsså ha jag e sjujäklarns gullig sambo som skottar runt min bil som gör att vardagen bli lättare på morgnarna.. Så är de verkligen!! Bästaste!! :-)
Får dessvärre en längtan till Fjällerna mer, men den får jag nog lägga på is ett tag eftersom magen inte kommer att gå i mina skoterkläder speciellt bra nu den närmsta tiden.. :-/ Såå, vi få fjälla på här hemma istället och kanske utnyttja sommarstugan mer och låtsas att där e Fjällen detta år!! :-) För så kan man väl tänka? Hehe..

Sen måste jag ge cred ti Försäkringskassan!! Jäklar vad de som kan hjälper en och utan att man själv behöver kontakta dem. Superbra tycker jag!! Begärde nämligen VAB i december eftersom min lille prins vart sjuk och eftersom jag både studerare och arbetade då så blev de knas i systemet.. De blinkade RÖTT kan man säga.. Haha.. MEN, F-kassan ringde upp mig och kollade av vad jag skulle ha tjänat och hur mycket jag jobbat. Så allting blev ju nu superbra!! Och dessutom kommer min inkomst höjas eftersom jag arbetat bra mycke mer och bättre sedan 2008.. Och för att inte tala om vad jag ökat i lön.. Mmm.. De e ju sånt man ska se till och ändra själv också. Men hur ofta tänker man på de?!? Inte jag i alla fall..
Såå, sjukt bra cred ti dem. Att de hjälper en när man behöver, fast man egentligen inte vet att man behövde den hjälpen. Så de e ju ännu bättre!! Hehe.. :-D

Idag slutade jag tidigt, redan klockan 12.. Så nu kör jag plugg här hemma tills de e dags o hämta lilleman. Köra klart med de sista vore ju ypperligt så man kan lägga saker bakom sig o blicka framåt. Jaa, jag vet att jag sagt de förut.. Men de går lite långsamt när man jobbar de man jobbar åsså ska man göra klart plugget lixom.. Pjuuuh.. Såå, är glad för att de inte är panikstress. Utan att man kan ta de som de går och kirra klart eftersom.. :-) Dumt o stressa ju!! :-)

Imorgon är de freda, å här ska de förberedas till Lördagens kalasande!! Linus ska ha kalas för sina närmsta polare på dagis o de ska bli trevligt. Dock e de ju lite pysslande, men tro de mesta kan göras imornkväll o på lördamorgon.. :-) Ha fått beställning på godistårta och detta passade ju ännu bättre till en Lördag, så glad att de blev så i år.. :-) Förra året vart de sockerchock på en sönda, kanske inte lika mycke jubel hos föräldrarna. Men alla vet väl att man får godis på kalas, inte sant?!? :-D
M ska åka ti skogen så han slipper va me på allt ståhej. Lika bra de.. Komma bli så mycke liv o rörelse i denna stackars lägenhet så de gör nog inget om han drar dit upp några timmar.. Blir ju bara mer roligt för mig!! Åsså slipper vi springa på varann också.. :-)
Sjukt glad att de komma bli ett litet kalas, för mer hade nog inte jag pallat me just nu. Sen så är de ju snart dags för flytt och därför ha vi dragit ut på de hela också..
Men nu rackarns ska de bli av minsan!! :-)

Nu ska ja ta o spinna vidare i mina böcker.. :-) Lätt att man fastnar här vid datorn me en massa annat som man inte ska.. :-O Hehe..

Ha nu en härlig dag ute i snön!! Å kör försiktigt ni som kan!! :-)

Heej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-02-02 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar