svårt...0

varför ska allting kännas så svårt?! hur kan det ibland vara så svårt att komma dit man vill....?
Mm, dagens tankar... dålig sömn sätter sprätt på tankeverksamheten.. Å ändå har jag allt jag önskar mig... Men på nåt konstigt sätt önskar man sig alltid nåt mer.. Why?!?
Jag vill dit o jag ska dit!!! That's it!!

/Mariana

Postat den 2012-11-28 i | Trackbacks ()

Framme..0

Så var man på plats, stora staden.. har verkligen slappat järnet. va och handlade, Helena kockade o jag läste skvallerblaska i sängen med ett glas vitt.. Mys!! snacka om att bli bortskämd!!!! jösses!! :-)
Är glad att jag bokade in denna tripp o tror de komma bli en grymt trevlig helg. Saknar såklart mina gryn o min fantastiske sambo. men tycker oxå det är skönt.. Skönt till lite avstånd och längtan, man behöver det...

Resan ner gick toppen o jag övervann åter igen min rädsla.. Jag tog bilen ner och såklart kom jag precis i rusningstid.. Suck!! Meen, de gick bra ändå. Kom rätt, gick åt fel, vände o kom rätt.. :-) haha..

Imorn blir de nog en heldag på stan. en hel del shopping. Gött de!! Hoppas att ja kan hålla i slantarna liiiite.. haha..

Fått en fantastisk pizza me sallad ti middag o nu snart blir de ti o slumra så vi orkar me morgondagens Äventyr!!! :-)

Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-11-23 i | Trackbacks ()

Stockholm...Here I come!!0

Yesbox, nu drar jag! Ti Stockholm och till fiiina Helena!! :-) Ska bli grymt skönt o få komma lite hemifrån och få ha lite egentid. Som jag längtat efter detta!
Ska först ta ett stop i Gävle o träffa Bästa Nina.. Sen drar man vidare.. Gaaaaah, vilken helg de ska bli!!
Om jag är laddad?!?! Oooh jaaa!!!

Hej hopp på er!! Å hoppas ni får en lika bra helg som jag ska ha!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-11-23 i Allmänt | Trackbacks ()

Måndag!!0

Så var det åter igen Måndag och vardagen var igång igen.. Är lite smått trött och önskar att kroppen vore lite mer piggelin faktiskt. Har jobbat i helgen och dessutom varit på den sista Twilight-filmen. Bra såklart.. Men man känner sig liiite less att det faktiskt var den sista.. :-/ Jajja, bara ti o hoppas att de komma nån fler bra film som man kan kika på under vintern. Jag lixom älska ju sånt ja.. Kura ner mig under filten, ha nå gott fika o bara se film.. Myyyys!!
Jag fick faktiskt M att se en himla bra och härlig "MåBra" film häromdagen.. "En Ny Start" heter den och självklart va den superbraa!! :-D
Hoppas de kommer nå fler sånna braiga filmer här framöver!!

Idag ha jag o lillskruttan en hemmadag me mys. Försöker ha henne hemma lite efterson hon blitt lite förkyld o e inte direkt på det bästa humöret. MEN, hoppas på att det vänder snart.
Hon ska få premiärsova borta till helgen då jag åker till Stockholm o därför vore det ju bra om hon va piggare då.. :-) Hon ska få mysa o va me mormor o Micke en hel helg o jag vet att de komma gå super, även fast hon är lite tjurig vår lilla dam.. :-O Hehe..
Hon kan vara lite bestämmande och ha hon bestämt sig för o va grinig o sur så finns de inget som ändrar henne. Hon bara är sån.. :-D Hahaha.. Sööötfia våran!!

Linus ska få lite pappamys o pappan här i huset får grejsa me allt möjligt då jag åker på tripp över helgen. Tänkte ta bilen så ja snabbt kan åka hem om de skulle vara nå. Inte för att jag tror de, men vill ändå vara på den säkra sidan.. :-)

Imorn ska ja träffa gullisen Sanela från jobbet. De ska bli megaroligt att få surra lite me henne, nykär o grann som hon är just nu.. Hihi.. De är ju såå roligt för dem!!
Sen blir de ev lite bak här i veckan. Kan va gött o få lite bakat inför jul och jag hoppas de håller sig fint i frysen så vi kan mumsa rejält då de vankas juletider.. :-)
Tror de komma bli en Fantastisk jul här hemma då även lille Victor m.fam förmodligen kommer att fira med oss.. Underbart!!! :-D
Jag ska fixa o trixa så att så många som möjligt kan sova över om de vill eftersom jag tycker det är så härligt att dagen inte bara tar slut när de är läggdags, utan att man kan fortsätta o ha de gott tillsammans även på frukost/lunchen dagen efter!! :-)

Ååååh, vad jag längtar till jul nu........

/Mariana

Postat den 2012-11-19 i Allmänt | Trackbacks ()

Man får inte...0

Man får inte säga som man vill, man får inte uttrycka sig hur man vill, man får inte heller säga om man man tycker något är fel.. Man får heller inte vara för Glad, för då kan man lida av en störning eller så är det ngn eller några som studerar i hur j*vla dåligt liv man egentligen har, fast man egentligen har det himla bra och är nöjd med det...
Vad är det för feeeel?!?! Fick precis läsa en annons som en hade lagt upp på FB..  Men alltså... Får man lixom inte va nöjd och glad med livet och dela med sig av det??
Eller är de bara så att de finns de där bittra irriterande jäklarna som inte har ett eget liv eller kanske alldeles för trist liv så man bara måste lägga sig i andras, som lyfter hatten för denna???
 
Tycker det verkligen är aptrist och nää, jag tar inte direkt åt mig. Men är man glad eller tycker att man har det gott så ska man väl fasiken inte bli hånad för det eller få en fundering om man lider av en störning..
 
Vart tusan är världen påväg??
 
Säger det åter igen.. De är väl klart som tusan att man låter sina bekymmer i sin vardag stanna på hemmaplan och inte springer och surrar om de.. Hur skulle de annars se ut?! Jag menar... Varför skulle man ens visa omvärlden om man skulle va olycklig? Vem skulle egentligen bry sig? För i själva verket så gottar folk sig i den andres olycka!! Och så är det!!!!!!!
 
Aptrist!!!
 

/Mariana

Postat den 2012-11-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Segast...1

Mm, ibland får man vara riktigt slö och bara hänga i en soffan heela dan. Man behöver det ibland för att hämta igen lite ny energi och få tillbaka lite ork helt enkelt..
Efter dopet i helgen blev jag ju som sagt heeelt slut.. Tycker ändå inte att vi va uppe spec sent eller stökade till det onödigt inte. Men tydligen gör spänningen inför ett dop mer än vad man kan ana.. :-O

Hade vilket fall som helst en Fantastisk helg tillsammans me goda vänner och släkt.. Hade besök här från i Fredags då fiiina Nina o hennes Jonas kom. De stannade kvar ända till i söndags och det gör så mycket när man får en massa tid på en gång. Glad som sjutton att de kom på dopet och spec för att de kom över helgen. Vi inser bara hur mer och mer lika vi är och jag trivs som sjutton i den tjejens sällskap. Vi har aldrig en tyst stund.. :-)
Får träffa dem en snabbis nästa freda också då jag drar neröver till Huvudstaden över helgen.. Gaaaah, vad jag verkligen längtar till denna helg alltså.. Kommer bli galet kul o få träffa tjejerna nere i Stockholm och dessutom ta en snabbdate me Nina på vägen.. :-)

Ikväll somnade Linnéa in fort efter badet.. Lillskruttan va såå söt när hon skulle få sig ett bad.. Förvånad och trött på samma gång.. Å med boddyn hängandes sådär slappt lixom.. Hahaha.. Sööötskruttan våran!!
Linus e ute i garaget me pappan och snickrar på nå trevligt!! Hehe.. Tänk vad han kan gilla dedär.. Bara att få vara med... :-) Underbaringen våran!!!

Dags o kila!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-11-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Nöjd!!0

Jaaa hörrni, vilken dag!! Började med morgonmöte på jobb, hem, tvätt o städ väntade. Sen lite slappa.. :-) Hämta Linus på skola, mys o spel me han, iväg o kirra lite mat ti kyl..
Sen drutta jag rakt ner i soffan o såg den sista Twilight filmen som gick för drygt ett år sen.. Sjukt braaa såklart!! Å på Lörda är det dags för den sista o avslutande filmen... Buhuu.. :-/
Nåja.. Man vet ju aldrig.. Kan säkert bli en till.. hehe..

Slog över på 4:an o skulle kika hur de gick för oss i landskampen o inser att Sverige ligger under med 1-2.. Typiskt!! Deppade inte helt.. för just precis då kom det.. vad undrar kanske ni.. hehe..
Och vad avslutade man kvällen me rå...?! Joo, att få se Zlatan Ibrahimovic och landslaget göra en vändning och får en vinst emot England!! Dock inte en betydande match, men ändå.. En vinst!! Det är bara ti o lyfta på hatten!!
Häftigt o se hur en som Zlatan briljerar och bara pumpar in mål!!! Guldhatten, vart e den?!?

Såå, ni förstår ju.. Stoltheten i hjärtat är stort över att ha en sådant fantastiskt landslag.. Jaaa, det har jag absolut!! STORT!!! SOM FAAEEN!!!

Tjenixen!!

/Mariana

Postat den 2012-11-14 i | Trackbacks ()

Dagen efter..0

Så va dagen efter kommen.. Dagen D är förbi och lilla sessan våran är döpt numer och har fått sina namn.. :-) Indöpt i kyrkan är hon och vad bra saker det faktiskt ger också.
Linnéa har fått massor av bra saker och superfina och riktiga bra-att-ha-saker... Jag har dokumenterat allt såklart så även hon vet i framtiden vem hon ska tacka för det fina hon fått och veta bakgrunden till det hon har. TACK alla Fantastiska människor som hjälpte oss till att göra så himla Fantastisk som den blev!! :-)

Nåja, babbel babbel.. :-O Igår va man som slut i kropp och huvud.. Å idag ha jag verkligen inte gjort mycket. Snurrig dag bara.. Lämna tillbaka nyckel o sånt ti församlingsgården..

Å sen ha vi varit o firat gotjejerna Hanna o Lisa som fyllde hela 11 år just idag!! Tjejerna är såå himla gulliga emot de mindre barnen och jag är såå Glad över att ha den familjen i vårt liv. Under dessa år som jag varit med så har allihopa kommit mig nära inpå livet och faktiskt betyder väldigt mycke för mig/oss.
Numer är ju dessutom tjejernas föräldrar även Gudföräldrar åt våran lilla tösabit och är jag är säker på att de kommer att finnas där för henne.. :-)
Ååå, dessutom har ju Linus sina "kusiner" att vända sig till.. Såklart!! Hehehe.. Godingarna!!!

Som vanligt då man ska städa undan efter saker och ting så finns hjälpen där för oss.. I lördags... Min Fantastiska mamma, micke, alla som slet och plockade undan var alldeles underbara!! Tusen Tusen Taaack för all hjälp!! Vet inte hur jag ska tacka tillräckligt, men sänder en tanke och hoppas jag kan hjälpa tillbaka nångång.. Vi tog undan och städade allt innan vi lämnade församlingsgården och jisses vad skönt det är när man gör så. Allting kunde man lämna och det var faktiskt klart!!! :-)
Vilket verkligen va sjukt skönt idag kan jag säga!!

Bilder ska jag hämta och kika på hos Linus gudföräldrar nån dag här i veckan. Hihi.. Riktigt nyfiken på hur de ser ut och ska absolut dela med mig av några då jag fått nys på dem.. Hihi.. :-)
Är säker på att Jessica har knäppt riktigt fiiina och härliga bilder, för är det någon som kan så är det hon!! :-)

Men jösses, klockan bara stack iväg.. Nu måste ja nog hoppa ner i säng.. :-O
Taaack åter igen för denna dopdag som Linnéa fick och för alla superfiiiina dopgåvor hon fått!! :-D

/Mariana

Postat den 2012-11-12 i Allmänt | Trackbacks ()

Inför dop...0

Snart är det dags för dop på lillskruttan våran. På Lördag är det dags och jisses vad de ska pysslas.. :-) Inte så de blir för mycket, men visst.. Pyssel lite här o där..
Har precis ringt och bekräftat hur många vi blir.. Eftersom tårtorna ska beställas o hinnas fixas.. Hihi.. Sen ska ju jag göra smörg.tårta.. Men de blir på freda..
Efter jag varit hos sis på salongen.. Ska ju va hårmodell jag, så man vette sjutton hur man ser ut efter. Men snyggt blir de ju i vilket fall som helst. Och sen är det dessutom min syster som ska kirra barret å då är jag inte ett dugg rädd.. Om de e nån som kan så är de hon!! :-) Å henne litar jag på ti max!! :-)

Vid 14 ska jag iväg o träffa prästen och kika hur det ser ut i kyrkan och eftersom Linus ville följa så hämtar jag o lillan upp honom innan vi drar dit.. :-) Kika på lokalen vi ska fika i efter och se vilka låtar som ska spelas.. Hihi..
Å dessutom håller min sis på o kikar runt om de finns ngn vänlig själ som kanske ställer upp o sjunger en truddelutt under dopet också.. Meeen, känner mig sämst att jag alltid ska va ute i sista minuten. Så förstår om det inte går..
Men roligt hade de varit såklart!! :-)

Dags för sessan o inta käääk.. Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-11-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Måndaaa..0

Så va Måndagen här igen.. Lite halvseg efter en helg med jobb och konsert.. Ganska okej faktiskt och inte fira en massa Halloween o fest när man kan arbeta, tjäna lite slantar och bara få ta de lite lugnt hemma. Rätt så gött faktiskt!!
Slappade ända in i de sista igår innan jag drog på jobb och sedan igen efter.. Tokskönt!! Mumsade räkor och såg på film..
Ikväll tro ja att de kan bli en film igen.. Eller imorn..Hmm.. Beslutsångest!!

Idag hälsade jag på Madde på morgonen och surrade på som vanligt! Alltid lika trevligt!! :-) Sedan hem o tvätta lite.. Åsså sen fick vi besök av Linnéas blivande gudföräldrar/familj.. K & T med kids.. :-)
Så här ha vi mumsat mat, surrat en massa och lyssnat på psalmer.. Pjuuh.. Hade visst glömt att jag skulle träffa prästen imorn.. Men nu känns de som jag har lite mer "kött" på benen då ja ska träffa honom och säga hur jag/vi vill ha det.. :-)
Dock skulle man ju haft tag i ngn som sjung en truddelutt.. Hade även det varit fint, meeeen, halvsvårt att få tag på..
Helst hade jag velat haft en kille/man som sjung lite. Men allt går ju inte som man tänkt sig jämt.. :-/

Jajja... Vi hade varje fall en trevlig kväll här tillsammans. Men svettiga, trötta barn som säkerligen kraschade ner i säng fortast möjligt.. :-) Verkligen tokgillar de!!! Me besök alltså!!

På Lördag är de dags... Dop för Linnéa... Lillskruttan ska få sitt namn och in i kyrkboken hon blir skriven.. Yesbox!! Blöta huvudet o bli lite arg är säkerligen ngt som kommer att bli av.. Ojojoj..

Nänä, hörrni... Dags o gö nån nytta..

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2012-11-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Återbäring...0

Återbäringen blir fasiken bara bättre och bättre!! Ojojoj..
Kikade in på FB förut och såg en skrämmande BRA annons/bilaga som Polarn o Pyret hade lagt upp..
Nu får man ÄVEN Återbäring hos dem när man drar sitt Medmera kort!! Hur Fantastiskt är inte de rå?!?!
Kommer absolut använda mitt kort ännu mer flitigt eftersom jag både jobbar på Coop och handlar på Polarn!! Perfekt!!
Gillar verkligen systemet som Coop har med medlemsåterbäring. Det både känns och syns att om man är stamkund så växer även kassan till familjen. Jag kan säga det med erfarenhet också eftersom jag både jobbat och handlat på Ica under hela mitt liv. OCH jag lovar att det är tusen gånger mycke bättre att handla det just vi behöver (barnmat, blöjor, utelek och div mat) på Coop och att jag/vi dessutom får sååå mycket tillbaka.. Heeelt Fantastiskt!!

Visst, vi har ju lilla Ica som finns här i Matfors. Men där handlar jag endast det nödvändigaste och akuta. Svindyrt!! Och visst, det kostar och åka in ti stan o handla också. Men alltid ska man uträtta nånting i stan under veckans gång och just då passar man på och handlar också. Eller så har man ju dessutom en sambo som passerar stan varje dag och som även han kan handla..
Såå jaaa, man tjänar verkligen på det!!
Sen att det varje månad sätts in en slant på kortet som man kan handla för direkt i butik gör ju inte heller saken sämre..
På Ica får man vänta i evigheter på en rabattcheck.. VÄRDELÖÖÖST!!!

Såå, självklart uppmanar jag er mina kära läsare att handla på rätt ställe såklart.. Med all anledning.. Ni får tillbaka, det får ni!! Å inte heller behöver man vänta i flera månader för o få den stackars 25:- som dimper ner i lådan från Ica heller.. Det kommer en slant varje månad.. Å dessutom kan det ju fyllas på med ännu mer om man även betalar med sitt Medmera kort!! Underbart!!

Så nu vet ni ju vart jag slänger in mina slantar.. Inte till ngn storchef som stoppar dem i egen ficka.. Nejnej, jag handlar på ett ställe och får även jag tillbaka i plånkan!! Jag är ju en medlem... :-)
 
Coop is the shit alltså!! :-)

Tjooohoo!!

/Mariana

Postat den 2012-11-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Show Peter!!0

 
Yes, då va de gjort. Det man sett fram emot en tid nu.. En hel föreställning med Peter Johansson m.band. Sjuukt bra, dock stundvis liiiite för lugnt. Men i överlag tokbra såklart!!
En massa Queen och såklart va de svårt att sitta/stå still. Man rycktes med i musiken och helst ville jag stå mest hela tiden. Dock fick man hålla sig eftersom de inte var så många andra som höll igång på de viset.. :-/ En ganska lugn kväll, men som avslutades stort!! :-)

Vi började kvällen med en AfterWork på Invito. Tokgod mat för 99:- (hur billigt är inte det?!) och sedan drog vi vidare till Tonhallen där han skulle uppträda. Väl där träffar man såklart alltid några kändisar. Några som man inte ser/träffar så ofta, vilket gör de ännu roligare då man ses.. Fantastiskt!! :-)

Knäppte en hel del kort och självklart ska jag bjuda på några.. Och nöööörd som man är så va jag ju absolut tvungen att knäppa kort tillsammans med självaste Peter... Såå, såklart bjuppar jag på de me.. :-) Hehehe..
Jaa, kvällen blev bra till slut och tyvärr så blev det inget eftersnack efteråt eftersom alla hade ngt planerat. Men men.. Trevligt sålänge de varade såklart!! :-)

Nu är det snart dags att bege sig på jobb. Mindre sugen på det just idag, men det blir nog bättre bara man är påväg. Jag har sovit lite halvkasst inatt och hoppas natten som kommer blir bra mycke bättre.. Å vet ni vad de bästa är.. Imorn börjar jag inte förränn 15.00.. Värsta Lyxpasset!! Hehe..

Nää, dags o hoppa i jobb-brallan nu o dra på jobb. Inte glömma matlådan och hoppas på att de är liiite trafik uti Birsta ida..

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-11-03 i Allmänt | Trackbacks ()

Då va de Freeeda!!0

Så var Fredagen kommen och gissa om jag gillar´t?!?! :-D
ikväll ska de bli show för hela slanten och därmed ska ha Rocka som sjutton!! Yes, det är Peter Johansson´s show "He will Rock You!" Komma bli awesome som fasen och jag gissar på att kvällen komma bli grym. Börja med AW på någon av innerstans restauranger och sedan vidare bort på Tonhallen och spana på Vääärldens Bästa Peter!!! :-) Gaaaah, han har ju sådan pipa så man ryser vid varje ton han tar. Fantastiskt!!
För ungefär ett år sedan var jag på SvenskaSpel-galan i Stockholm och då fick man lixom inte veta vilka artister som skulle uppträda. Och jaa, visst hade man förväntingar. Men inte att självaste Peter Johansson skulle komma.. Ojojoj.. Det va en helt sjukt Fantastisk kväll och vi som va där fick såklart minnen för livet!! :-)
Underbart!!

Så ikväll ska jag verkligen ha trevligt, minnas denna kvällen och bara ha de nice.. Dock hade jag tänkt att skippa bil o ta mig ett glas godricka i staden. Men den tanken skippade jag då jag hellre kör och tar mig hem på egen hand. Lika så bra!! :-)

I helgen ska jag arbeta som fasen hörrni!! Imorn jobbar ja hela 12-22 och söndagen börjar jag inte förrän 15.. Helt okej en helg som denna. Ska även jobba lite mer framöver, så man får in lite extraslantar till en Välbehövlig Utlandsresa i vår/sommar..
Även det komma bli awesome och självklart vill man ju betala av resan innan man åker och inte få en "check" efteråt och lida av avbetalning och annat trams.. Nejnej.. Här betalar vi gärna innan och mår gott under ledigheten istället för att fundera på hur stor "nota" man får.. :-O
Jajja.. Ha inte hittat ngn resa än, men söker dagligen efter den rätta resan för oss som familj. Det ska ju som sagt passa både Linus på 6 år och Linnéa på nästan 1 år.. :-)
Hoppas på att man kanske kan få ta sprutan på lillan så även hon har skydd emot Hepatit A när vi reser.. Men oftast brukar den inte ges förrän de är över året.. Men jaa, de är värt o kika upp!! :-)

Appropå ingenting så va min lilla sis o hämtade hem en skoter igår!! Gaalet snygg och riktigt bra skulle ja tro!! Jag menar, hela utseendet gör ju själva skotern. Sen va den bär på för hästkrafter gör bara saken bättre..
Glad som faaeen för hennes skull och hoppas vi får med henne på några turer här i Matfors också nånting i vinter..

Nu ska jag o junior umgås, spela spel.. Kika film och bara myyyysa!!! Jaa, jag ÄR faktiskt med mitt barn jag med när jag kan!! Självklart!! Mitt finaste och största hjärta.. :-)
Mitt lilla charmtroll, hon sussar på övre plan hon.. Gosan!!
Såå, nu ska vi ta vara på vår egentid.. Älskade lilla prins Linus!! Tänk vilken Guldgosse jag har och vilken kärlek han ger tillbaka.. Han kan han... Underbart!!!

Hej hopp på er!!!

Ikväll ska de njutas av Peeeteeer!!! Gaaaaah!!!

/Mariana

Postat den 2012-11-02 i Allmänt | Trackbacks ()

Flaggan i Topp!!2

Jaaa, det kan jag verkligen lova att jag har nu!! Sen vad vissa verkar tro eller veta nånting annat bryr jag mig absolut inte om. Man vet lixom bäst själv.. Å vet ni vad det bästa är...? Det hinner en vacker dag ikapp dem!! :-D Sen kan de sitta och va hur dryg och kaxig de vill.
Men jaa, det hinner ikapp dem. Det gör det!!
Vad kan man tro med detta uttalande då?! Joo, det jag vet är att jag står mig allra närmast bäst och ingen känner mig så bra som mig själv. Jag vet absolut när jag gör fel. Men jag vet även då jag inte gjort det.. Min sambo och mina barn känner mig sen allra bäst eftersom de är de personer jag lever med. De jag känner med, älskar med och bryr mig om allra mest..
Sen finns det absolut människor som står mig nära på andra håll, och de människorna vet och känner hur mycket jag känner för dem. All kärlek som jag ger ifrån mig och all tacksamhet jag utstrålar är den sanna.. Självklart visar jag det på alla sätt och vis, därför kan jag bara inte förstå vem eller vilka som som ens får för sig att man skulle vara elak eller vilja förstöra för någon..
Varför lixom?!?

Nää, hörrni!! Jag lever på som jag alltid har gjort och gillar.. Jag är jag och vem skulle gilla mig om jag vore någon annan..?? Jag är en hönsmamma och jaaa, det står jag för. MEN, är det någon eller några jag är riktigt rädd om så är det mina barn.
Och när det gäller en uppfostran på barn så är det viktigt med rutiner och regler.. Vad ska barn annars ha sig att stötta sig på?! Kanske ett utstickande uttalande om dem som verkligen skippar regler och rutiner.. Man här hemma funkar det och vi Älskaaar´t!! :-)
Det finns verkligen inget som kan ändra på det.. Hur eller vad jag gör för att visa dem det är endast mitt val och ingen annans. Så, jag tänker fortsätta leva som jag gör. Ha så roligt som jag har och verkligen leva med det!!
Mitt Underbara Liv!!

Sköt ni erat så sköter jag mitt.. Eller hur?!

Kraaaam o Kärlek till er!! <3

/Mariana

Postat den 2012-11-01 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar