Hemma o donar!!0

Idag är vi bara hemma och donar! Linus kom på i sista stund att han nog ville vara hemma och ledig så självklart!! Han blev hemma! :-) Skönt eftersom jag jobbade igår o hela eftermiddan spenderades i uniformen..
Idag ska vi försöka få lite gjort, tvätta bort lite, kanske städa lite smått o sen lite småfix me lite annat! :-)

Lillan ha precis påbörjat sin förmiddagslur o jag o junior ska kika på en liten film! Mysigt värre!! Å när de är grått o trist ute som de är idag så känns de verkligen nice o bara få va en dag!!

Nu äré slappa o mys som gäller!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-04-29 i | Trackbacks ()

Vilde 1år!!0

Idag är det ingen vanlig dag, för det är Snygga Vilde's Födelsedag!! ❤
Tänka sig att det är ett helt år sedan du kom, fiiinaste lilla du.. Under detta år som jag följt dig ha det hänt massor, å jag ha fått äran att vara din Gudmor!! ❤

Idag blir det kalas o bus!! :-) Vi kommer om en stund o vi hoppas att du får roligt på din allra första födelsedag!!

Grattiiis världens fiiinaste Vilde på din 1års dag!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-04-27 i | Trackbacks ()

Att handla..0

Att handla kan ju va himla kul, men när det kommer till betalningen är det inte lika kul. De vet vi ju alla!! Men när man gör klipp som jag gjorde igår så blir man fasen Glad alltså!!
Rabatter!! Svenskens bäste vän!! Hahaha..
Va på Coop i Nacksta o handlade lite inför kommande månad. Tvättmedel, skölj, blöjor, shampoo, tvål, basvaror.. Jaa, massor som behövdes o va slut.. Aptrist inhandlingslista, men va gör man?!? :-/
Jaa, såklart va jag ju o hittade ett par jeans ti mig själv. Men de hör ju inte ti saken! Haha..

Nåja, när man sen kommer hem o tittar på kvittot o ser att avdraget på blöjorna va 236:- å på tvättmedlet 80:- så grinar man ju inte direkt!?!?
Gött o kunna handla så ibland oxå!! :-) inte sant?! Såå braa!!

Imorse kom ja på att ja glömt tvättservetter o fick dra iväg en sväng eftersom ja va inne på sista refrängen! Iväg på LIDL som förövrigt bäst i test och jag gillar dem skarpt! Kostar oxå billigt!! Å när jag sen ser ett sparpack i butiken slår ja självklart till direkt!! 4 st till priset av 3 o sen följde även en plastlåda med till att förvara dem i! :-) Själv ha jag redan en sedan Linus va liten, men ändå.. Hur bra va inte de rå?! 59,90:- !!! Köpte givetvis på mig så det räcker ett tag!

Lägger ut en bild här nedan så få ni se! Som sagt, bäst i test och jag älska dem! Perfekta för små sköra rumpor!! :-)

Annars så kör Linnéa på med att gå, nu släpper hon vart som och går längre strecka hela tiden! Klart man blir stolt, dock längtar jag inte till alla vurpor som blir när de har såå himla bråttom! Men jaa, självklart blir man stolt!! Lillgumsan börjar bli stor!!
Hennes första steg kom när hon va 9,5 mån o nu, 10 mån i lördags så finns de lixom Inge stop..

Hoppas kunna ta med både henne o Linusen på nån cruising framöver oxå! Är ju i Sköna Ljungaverk på tisdag o sen drar det igång i Timrå den 11:e Maj! Men eftersom bilen måste besiktas så blir det nog i Timrå som det blir av! Spännande!! Hon få ju så snällt ärva Linus gamla jeansjacka me lite påsydda märken på! Tokfräään!! :-)
Längtar till sommar, värme, avgaser o bus nu!! Hihi.. Åsså en massa badande med kidsen såklart!! Komma nog bli en bra sommar dehär, de tror jag absolut!!

Tjing på er!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-04-26 i | Trackbacks ()

Bara för att..0

Bara för att jag kan!! :-)
Som några av er kanske vet så är jag sjuuukt svag för fisk! Det finns verkligen inget som slår det förutom grillat! :-) Äter det helst flera ggr i veckan, men eftersom junior trotsar mig så blir det inte så.. :-/
Men idag fick jag iaf min vilja igenom!! Så nu står pärerna på spisen, laxen i ugnen o romsåsen är kirrad o på kylning!! Mums!! :-P

Hade tänkt hunnit med en del idag, men sessan (chefen) här hemma ville inte som jag.. Såå blir att jag få ta de imorn ist, hoppas ja!!

Nu när hon dragit i mitt ben under hela tillagningen så är hon nöjd då jag satt mig ner med henne.. Pjuuh!! Samma visa vaaarje dag!! Kan inte förstå att det alltid infinner sig just vid middagstid?!? Hmm..
Jajja, bah o skaka av sig!! Å snart ha vi alla mat i magen!! :-)

Tjing!!

/Mariana

Postat den 2013-04-25 i | Trackbacks ()

Livet..0

Livet är för kort o skört för att man ska gräva ner sig, bli osams eller för att inte ta sig tid.. ❤
Man ska leva efter hur man själv vill och inte efter vad någon annan vill. Man ska må gott och njuta av livet och få varje dag att vara en fröjd för livet och ögat!
När man står där om 10-15 år mitt i livet tror jag att man hellre ser sig själv bakåt som lycklig och glad än en bitter och ledsen!

Jag vet, att vid många stunder i livet tänker man inte alltid de banorna. Utan man väljer att göra saker för antingen någon annan skull eller kanske ingen alls.. :-/
Själv så önskar jag att jag vore mer egoistisk och brydde mig om mina egna behov och unnade mig mera! Visst, det gör jag redan. Absolut! Men kanske inte alltid efter hur jag velat.. Och till den mängd jag vill..

Kort sagt.. Lev dagen som om det vore den sista, man kan aldrig veta när det är försent.. ❤

Önskar jag kunde förändra andras dagar ibland och göra saker ogjorda, men det går inte!
Förstår inte hur det kan kännas att förlora någon så nära, men jag finns.. Jag finns, och jag vill i alla fall försöka förstå. Och finnas.... ❤

Usch vad det gör ont för mig att höra/se hur nån i min närhet mår dåligt och är ledsen. Det skär i mig.. Hua..

Ta vara på dagen som om det vore den sista... ❤

/Mariana

Postat den 2013-04-23 i | Trackbacks ()

Pics..0

Lite pics från helgen!! Inte allt, men de är heller inte allt man kan dela med världen.. :-)

/Mariana

Postat den 2013-04-23 i | Trackbacks ()

Vemdalen - Vårforum!!0

Vilken helg, vilka människor, vilka minnen.. Jaa, de går minsan att namnsätta denna helg lite som man vill. Jag hade en sjujäkla helg, precis som det va planerat och allting va bara såå bra!! :-)
Liiiite onda armbågar efter en vurpa som ja lyckades göra o benen ömmar lite lätt efter allt dansande. :-) Hahaha..

Saknade mina små guldkorn, men väl hemma igår så fick jag välkommen-hem-kramar så det räckte o blev över! Mina godingar!! ❤
Tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från i helgen, men eftersom telefonen inte vill va me så få de bli en annan gång.
Hade en fantastisk helg som avslutades med en lååång och trevlig stund i en stuga med en massa trevliga människor!! Väl "hemma" på rummet sussade man ett par timmar innan de va dags att checka ut. Trött, men inte ens en gnutta dålig! Sköönt!! Man kunde komma hem, vara utvilad och må gott!
Å då tänker ni... "Jaaa, men nu dröjer de väl ti nästa gång?!" Jaa, de kanske det gör. Men rackarns vad man lever upp och faktiskt tar vara på tiden då man är borta. Det är en rolig känsla när man åker iväg ett par dagar å en skön o lugn känsla då man e på hemmaplan igen! :-)

Idag är en ny dag och denna har vi spenderat me Madde o Vilde nu på morgonen. Å nu snart e de dags att hämta hem junior från skolan. Börja med middan och sedan blir det möte här ikväll. Hoppas på att hinna med en sväng ti gymmet efter också, vore ju rackarns gött de!! :-)

Men nu först.. Prommis fram på byn o hämta hem Linusen! ❤

Hej på er!!!

/Mariana

Postat den 2013-04-22 i Allmänt | Trackbacks ()

Onsdag!!0

Lill-lördag, mitt i veckan, en dag närmare målet!! Bus i sikte!! Wheehoo!! Kalas-dag har det varit ida!! Jag o lillan ha varit hos min syster på salong Jess o fixat både mina bryn o mitt hår! Nu ser jag äntligen mänsklig ut igen!! :-)
Ni vet, eftersom jag är totalt värdelös på dedär med att noppa ögonbryn o få till nån färg på dem, så blir det helt enkelt inte gjort! Å nu när sis fixar de på mig så vaxar hon!! Såå jäkla nice å fort går de!! Klart färgen verkligen "lyser" upp de första dagarna, men de e ju bara för att man är så ovan!

Lillan skötte sig faktiskt bättre än vad jag trodde och höll humöret ända ti sista minuterna! :-) Kanske va de oxå för alla sis gulliga kollegor som surrade på med henne!?! Hihi..

Sen va det bara hem o koka ihop lite middag! Å sen vart de en sväng in ti stan igen.. :-/ Sånt som jag verkligen inte orka göra i sista sekund o ville bara ha gjort! Å dessutom passade lillkrösa på att umgås me mormorn lite medans mamman stressade runt!! :-) Myspys!!

Imorn blir det iaf en lite lugnare dag! Baby på bibblan o packning!! Wiiie!!

Nu ska sömnen in oxå, för de är ju ett måste inför en sånhär kommande kalashelg!! :-)

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2013-04-17 i | Trackbacks ()

Tisdag!!0

Tisdagen är halvvägs o just nu längtar jag.. Längtar till dans, galenskap o trevligheter!! :-) Ha en del o pyssla med innan, men de ska nog hinnas med ska ni se!
Tvättmaskinen här hemma ha vilat under helgen tills idag eftersom jag jobbat o dessutom ha den höjts upp från golvet! Perfekt!
Det värsta är ju tyvärr att all smutstvätt inte direkt tvättar sig självt, utan nu idag har jag börjat minska högen! Nu ska den bort!!
Ha ju som några dagar på mig, såå några plagg hinner nog bli rena som man kan ha med sig! :-)

Är fruktansvärt förväntansfull och tror det komma bli vårens grej!! :-)

Imorgon är det även dags för håret o bryna att få sig en omgång!! Behövs!! Som det ser ut nu så ha jag utväxt delux o relativt osmakliga bryn!! Usch!!
Såå, en uppfräschning blir det helt klart!! Gött de!! :-)
Konstigt nog så är det en grej som verkligen får en att må så mycket bättre o dessutom känner man sig helt klart mycke piggare!! :-) Underbar känsla!!

Såå för er som ha missat de.. Snaaart är de Fredaaaa!!! :-)

Tjingeling!!

/Mariana

Postat den 2013-04-16 i | Trackbacks ()

Hemmadag!!0

Jojjo!! IDag ha vi haft en liten hemmadag. Va meningen att vi skulle åka och handla lite mitt på dagen, men vi kände att det nog va skönare o bara va hemma. Rätt så gött de också!
Tog oss en promenad fram på byn o handlade lite smått o sen ha vi varit ute en stund o nu är de snart dags o börja kirra maten. :-)

I helgen vart det en ganska lugn helg. Började fredan med att ha fredagsmys och bara ha de gott! Sen i lördags så bidde de att jag drog iväg o umgicks me lite vänner!
Alltid lika kul är det ju, men rackarns vilken trött dag jag hade igår. Å dessutom vankades det ju jobb igårkväll. MEN, ack den som viker sig!! Haha.. Här kör man på!!
Å när det dök upp en sjukdom även idag på jobb så blev det så att jag tog på mig ett pass till ikväll. Så blir några timmar i uniformen även ikväll. Gött de!! :-)
Sen blir det en jäkla massa hemmamys resten av veckan!! För sen ti helgen bär det av emot Vemdalen!! Oooh yää!!
Vårforum och Dans står på schemat och efter att inte ha varit laddad ett endaste dugg så ha jag ju taggat upp rejält efter denna helg. En av mina Bästa vänner valde att följa med ändå till slut och det kommer verkligen bli hur ROLIGT som helst!! :-D
Å sen ha ja fått vetskap av att fler härliga människor ska upp, så jaa, det komma bli en sjukt trevlig helg som jag lätt kommer att minnas LÄNGE!! :-D

Förra året blev det ju inget av eftersom Linnéa va på gräddning i magen, men året innan va de en sjujäkla resa med en massa trevligheter!! :-)
Såå i år va jag taggad till en början, sen dog jag av lite, å nu... Jaaa, nu är jag LADDAD till tusen!! Rackarns vad kuligt de ska bli!!
Ska tänka på alla mina nära o kära som ska renovera, mysa och ha det gott tillsammans med en smaskig god Drink i en Hink på toppen av WhooooValley!! Ojojoj!! :-)
Jaa, jag önskar jag också kunnat hjälpa. MEN, detta är ju bara EN gång per år.. Såå.. Jaa.. :-)

Nää, nu kanske det är dags o börja med maten. Sen fixa till sig en aning för nå timmar på jobb!!
 
Hittade några godingar sen 2 år tillbaka.. Jösses!! Hade velat att Bästa E hade följt med, men inte alltid man kan få som man vill.. Fruktansvärd utklädnad dessvärre, men snygg va vi!! :-) Hahaha..
Få se vad det blir för Toalettbilder och andra kuliga pics som dyker upp detta år!! :-D
 
Bus, Trevligheter och Galenskap står och väntar utanför Dörren.. Ojojoj.. Komma bli kanon dehär!!
 
Hej på er godingar!! :-*
 

/Mariana

Postat den 2013-04-15 i Allmänt | Trackbacks ()

Dagens..1

Nää, vet ni vad?!? Vaknade pigg, utvilad och UTAN träningsvärk!! Är de inte härligt så säg?? 
Känner att det spritter i bena mina och jag vill bara iväg o träna igen!! :-)
Längtar redan ti nästa vecka!! Wiiie!!
 
Idag tog vi det lugnt igen vid uppvaknandet, de va ju fredag! :-) Åt frukost i lugn o ro, klädde på oss när vi ville och sedan drog vi in ti stan. Hälsade på syster, E & E..
Sen när M slutade bar de iväg för handling! Äntligen kunde fredagshandlingen understiga femhundringen och vi alla var nöjda ändå! Perfekt!! :-)
 
Väl hemma så va det dags o börja med maten.. Gratäng, grillat o min gooooda sås!! Mums!! Junior o M for på tipp en sväng o jag o lillan gjorde typ ingenting!! :-)
Kikat på Let's Dance, sett en film o nu ligger man rastlös o ska egentligen sova!! Vad hände?!?
Hade velat kört slut på mig själv igen ju!! Åååh, att de ska va så många dar kvar.. Hm..
 
Imorn är det lördag igen!! Det betyder mera lyx med en karamell eller två! Gött!!
 
Såå nu kanske man ska prova sussa igen, kan ju va bra, inte sant?!? :-)
Natti nattiii!!

/Mariana

Postat den 2013-04-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Träningsvärk DeLux!!1

My gaaad, hur jag kommer att må imorgon!! Min stackars kropp ha fått kämpa ikväll o det kändes riktigt gött!! Varenda muskel i kroppen ömmar redan o de komma bli en tuff dag imorn.. För att inte tala om lördan.. Jösses!!! :-0
Men, som man säger!! "De kosta o ligga på topp!!"
Å de e ju där jag vill ligga, så här e de baske mig bara att kämpa på! Hej o hå!

Hittade på ett pass som passade mig totalt!! Nu är det bara att köra!! Lite kombinerat med styrka, annat pass och promenader så ska nog denna "Barbapappakropp" få sig en ny outfit oxå ska ni se!!

Fy sjutton va roligt det va!! Men tusan vad jag komma gå som en krok imorn!! Huhu..

På Återseende!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-04-11 i | Trackbacks ()

Torsdag!!0

Äntligen va Torsdagsstädningen klar! Golven dammsugade, grejer bortplockat, lite mer vårsaker framplockade och med humöret i topp!! Snart är det fredag o helg!! Fantastiskt!!

På morgonen blev det stressigt i vanlig ordning då jag har nånting att passa! Idag va det bussen som junior skulle med å åka på barnsjukhuset o hälsa på! Pjuuh!! Vi hann, men med nåder.. :-0
Sen hem igen o peta i sig lite frukost!
Efter de va det "Baby på bibblan" för mig o lillkrösa! Glad att jag Äntligen kom iväg efter alla förkylningar o sjukor + resor som varit ivägen. :-)
Jösses vad det va kuligt! Träffade lite nya mammor och barn å dessutom gillade jag verkligen upplägget!
Så nu verkligen längtar jag till nästa gång!! :-) Mycke trevligt!! Å då ska jag inte ha brådis hem heller för o ge lillan mat, utan då få de bli att ta med nå lämpligt! :-)

Imorn ska vi åka in ti stan o träffa min syster som fick barn för ett par veckor sen. Lilla Edvin! :-) Spännande o se hur stor han blitt! Hihi..
Sen är det Äntligen helg!! Hade hoppats på en sista tur med skotern, men tro faktiskt de skiter sig!! :-/ Dumt!!
Har ju som svårt jag o ta mig iväg själv eftersom ja inte får igång den själv!!!! :-/ Irriterande som tusan är det, fyy!!
Nästa maskin som landar i vårt hem SKA ha både elstart och snöre!! Sådeså!!!!

På Söndag vankas de jobb igen!! Gött de!!

Hörs o störs!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-04-11 i | Trackbacks ()

Smulan!! ❤0

Lilla smulan.. Busigast och såå tjusig i en av sina nya klänningar!!
Kan inte annat än o älska denna Underbaring ti dotter!! ❤
Busfia!!

/Mariana

Postat den 2013-04-10 i | Trackbacks ()

Inspiration!!!0

Inspiration delux!!
Denna tjej imponerar!! Kan hon så kan jag!! Så är det bara!! Jäklar vilket jäklaranamma!! :-)

Gå in o läs vettja!!

www.goingsmaller.blogg.se

Ajöken!!

/Mariana

Postat den 2013-04-10 i | Trackbacks ()

Härliga vårsol!!0

Visst sjutton är det gött med vårsol! Här njuter vi av den iaf o ha spenderat lite tid ute i solen!
Linnéa gillar att sitta i vagnen ett tag åtminstone å de är då vi passar på! :-)
Nu har vi nästan nyss petat i oss mellis o det är dags o göra sig klar inför eftermiddan! Vi ska hälsa på T & J o mysisen V! :-) Mysigt!!

Såå ett skutt in i duschen blir de allt!!
Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-04-10 i | Trackbacks ()

Lite pics från fjälls..0

Lovade ju lite pics från fjälls, så självklart. Här kommer de.. Några iaf!! :-)

/Mariana

Postat den 2013-04-08 i | Trackbacks ()

Fulla muggar..0

Fulla muggar gör det svårt att blogga.. Tiden räcker inte till och när lillan varit sjuk fram o tillbaka så orka man helt enkelt inte!
Först va de tokförkylning o sedan kom magsjukan.. :-/ Som tur va så va den relativt snabbt övergående och nu är tösa piggare igen! :-) Men jisses va snabbt det syns på henne om hon varit sjuk. Ansiktet sjunker in direkt o hon ser sjukare ut än vad hon egentligen är.. Lillstumpan!! ❤

Sen ha vi ju också hunnit med en resa ti fjällstugan i Klimpfjäll. Hela påsken var räddad med god mat, massa skoter och en del fiske! Åsså en massa mys såklart!! :-) Skönt o va lediga tillsammans utan måsten och bara få vara några dagar!
8 rödingar följde även med hem. Några större än de andra å de komma verkligen smaka då det väl är dags! Mums!!

Sen vet ni ju oxå att det var bytardagar innan vi drog iväg! Där fyndade vi massor åt båda våra kids! Fantastiskt!! För er som inte går på dem o tycker det är jobbigt el fånigt kan jag tala om för er att jag har onekligen fyndat massor!! Flera tusen skulle jag nog vilja säga!! De kläder jag köpt är dyra som sjutton som nypris o när de är fräscha och fina så ser inte jag något problem alls! Det är så häärligt att fynda o veta att man både spar på miljön o dessutom sparar en sjuuuk hög med pengar!! :-)

Nu ska jag ta mig i kragen o dra på gymmet!! Hej hopp va duktig jag är!! :-)
Bjussar på pics från fjällerna liite senare, för nu må ja dra!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2013-04-08 i | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar