Liten blir stor!! ❤0

Minstingen här hemma växer.. I Juni fyller hon 2 år!! På självaste Midsommarafton!! :-) ❤

Idag har jag skruvat, kliat mig i huvet o skruvat igen.. Pjuuh!! Fick till det utan beskrivning o jääämans va duktig jag är!! Haha!! :-) 
Nu är bäbissängen utkastad och stortjejsängen inställd och nybäddad! Så ikväll blir de intressant o se hur hon somnar i en alldeles ny säng. Me nytt täcke o ny kudde..
Stortjejen!! ❤









Glad sprallig tjej i sin nya säng!! ❤

Idag ha jag oxå fått de nya broderade namnlapparna ti kidsens kläder o skor. Beställde med ett sött litet hjärta på dem oxå.. Kanske inte liiiika gulligt enligt Linus. Men de går ju att klippa bort. Gillar dessa alltså!! Går att använda flera ggr och man fäster dem med tagg it.. Perfekt!!
Ett tips för er med små som stora kids!!


Nu ska jag ta o kirra klart middan!! :-)

Hej på er!! ❤

/Mariana

Postat den 2014-02-17 i Allmänt | Trackbacks ()

Upp som en sol....0

Upp som en sol, ner som en pannkaka.. Precis så känner jag nu.. Trött som fasen, så ikväll blir de tidig kväll!
Ha haft en myshelg med Linnéa i helgen då Linus följde med pappan ti västra o grejade i skogen o körde lite skoter.
Va på hockeymöte igår o idag ha vi bara myst! Hälsade på pappa/morfar en snabbis hann vi oxå med igår.. Sen fick vi besök av lillasyster igår som åt med oss. Trevligt!!


Sen har jag o lillan bara myst, kramats o lekt.. Välbehövligt för oss båda!! :-)

När Linus o pappan äntligen kom hem idag blev de liv i huset igen. Linnéa skuttade av glädje o jag me för den delen. Linus va toktrött o ville nog egentligen bara slappa.. Men eftersom jag inte orkade eller inte heller ville laga mat, så blev de en middag på Bite Line!! Göttigt!! :-) Sen mellanlandade vi hemma hos mamsen/mormorn för byte till pyjamas o välling för lillfian!! :-)



När vi kom hem somnade Linnéa direkt o Linus o jag la oss o kika på film! Myspys!! MEN, där dog jag oxå av lite.. Trött... Tur jag tog en dusch förut, för nu måste jag nog snart droppa i säng..
Imorn är de vardag igen, lika bra o va pigg!!

Ha eldat hela helgen o haft de varmt o gott iaf! Men ikväll orka jag bara inte!! De få va!!

Hej hopp o Gonatt!!



/Mariana

Postat den 2014-02-16 i Allmänt | Trackbacks ()

❤-Dagen...0

Jahapp, då va den omtalade ❤-Dagen här.. Å här sitter vi.. Jag o lillan.. De är inte synd om oss, vi har de mysigt me popcorn o vatten/Loka! :-) hehe..
Idag är en dag man ska visa sina känslor och bry sig om de man tycker om.. Men är inte de varje dag??

Ha åkt på en jädra dunderförkylning o jag är toksur över de.. Begränsar ju en ti o hälsa på folk. Men imorn ska vi iväg o lufta vingarna lite ändå. Linnéa ska få gå på promenad o jag ska på hockeymöte!! :-)

Men ikväll stannar vi hemma.. Myser järnet o sen tro jag allt att de blir ti o plöja lite filmer!! Tjejkväll!! ❤
Linus följde ju med pappan ti västra för en stund sen. Där ska de åkas skoter o röja undan i skog!! Grabbhelg för dem!!

Va förbi min mami idag o gjorde henne lite glad tills hon kom hem. Hihi.. Sånt man ska ge var o varannan dag egentligen.. Men som en dag som denna är än viktigare.. Hon är min förebild, min stöttepelare o världens bästa mamma!! Klart hon är värd lite blommor o choklad!! ❤


Å tro de eller ej.. Jag va visst oxå värd lite blommor.. Titt!! :-)





Nä, nu ska vi mumsa popcorn!! Hej på er!! Å ha nu en mysig ❤-dag!!

Va rädd om varandra!!



/Mariana

Postat den 2014-02-14 i Allmänt | Trackbacks ()

Min nya vapendragare... ❤0

Tänka sig va? Tjejen ha skaffat skoter!! Haha!! De va minsan inte en dag försent å nu står den i garaget för en genomgång. :-) Allt ska ju va schyst såklart så man inte blir ståendes handfallen någonstans... Hehe..
Å nu ska ni inte tro de vart nån värsting, för de är de inte! En skoter som man tar sig fram med och som även kidsen får plats på!! Gjorde lite ont o köpa ski-doo, men de blir fint de med! En 95:a Summit!! Priiiima Päääärrrla!! :-)
Hon kommer gå som en prinsessa i spåret!! 



/Mariana

Postat den 2014-02-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Söndag!!0

Idag har vi söndagshäng, jag o lillan.. Hade tänkt åka o umgås me mamma/mormor. Men blev kvar hemma.. :-) Linus ha varit o spelat match nere i huddik o kommer snart hem med ett leende på läpparna!!
Idag fick han nämligen göra 2 mål och även sköta ramsan i omklädningsrummet!! En lycka för en kille som älskar sin grej! De va oxå till hans stora lycka att få vara lagkapten i match nr 2. Å de mina vänner.. De va stort!! :-)
De va väl typiskt att vi valde att stanna hemma just idag... :-|
Men för varje match växer min junior o de gör mig såå himla glad!!
Min Hockeykille!! ❤




Det gör även lillfian här hemma.. Växer!! Hon tar på sig byxor nu helt själv, tar på sig skor o mössa. Surrar på mer o mer.. Så himla roligt o höra dessa ord som slinker ur hennes mun.. Hihi..
Just nyss somnade hon bredvid mig i soffan, så jag tro allt jag ska göra henne sällskap. Vila lite o sen ta tag i söndagssysslor. Ta mig en promenad i slasket och fixa klart mer med skolan!

Hoppas ni njuter av denna söndag!! För de gör jag!! ❤






/Mariana

Postat den 2014-02-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Man tänker...0

Man tänker hemmaplugg är ungefär som ledigt, inte sant? Jag kände iaf så idag när vi gick på helg o inte har lektion förrän på tisdag. Men aj vad jag bedrog mig.. Självklart skulle vi ju inte va lediga och görarlösa, de vill jag inte heller. Så vi fick 2 arbeten, inlämningsuppgifter.. Gjort på en grisblink tänkte jag.. Joo tjeeena.. Ha inte ens kommit halvvägs och jag har suttit idag på eftermiddan och kvällen.. Jösses!! Lär bli heldag imorn o på fredag med.. :-)
Men eftersom de är så himla roligt och mitt intresse ökar mer och mer så känner jag inte ens av tiden kan jag säga! De rullar på, man tar korta pauser och fortsätter..
De är nu tiden är min och jag kommer fasiken fixa de!! :-)

Imorgon är de torsdag och näst sista dagen på veckan. Riktigt konstigt att denna vecka gått såå himla fort! Ruskigt! 
Och i helgen som kommer blir de mycke hockey för Linus. Först spel i perioderna på en landskampmatch mellan Finland o Ryssland på fredag o på lördag är det cup i Ånge. Möte mot både Östersund och Ånge! Så de kan bli kuligt!
Och på söndagen bär de av till Huddik.
Tro om grabben komma va kalas-slut på söndag?! Mm.. Tro jag me!!!!

Imorn ska jag åka iväg o träffa tjejerna igen!! Tjejkväll står på schemat o de ska bli riktigt roligt! :-)
Vi lär ju surra öronen av varandra som vanligt, men va gör väl de?! Haha..

Nä, kanske dags o knäppa igen de blå och blicka framåt? En ny dag imorgon o jag hoppas den börjar bättre än vad denna gjorde.. Pjuuh.. :-/

Natti Natti folks!! ❤

/Mariana

Postat den 2014-02-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Weekend i Hassela!!0

Jisses vilken helg!! Massa gott i både mat o drinkväg. Dock är jag slut som artist nu och både gårdagen och idag ha varit som riktiga pytondagar!! :-|
Tur de är tisdag imorgon och träning står på schemat. Tänkte testa vattenstyrka imorn så nu få vi hoppas att de är nåt för mig!! :-)

Helgen va helt magnifik med tokbra afterski o tokbra spelning av bästa John Lindberg Trio!! Gaaalet!!
Vi va så varma och dans bjöds de på både före o efter spelning! Trevligt som sjutton!!
Bara de att nu kommer det absolut dröja ti nästa drinkning.. Usch o fy hur vissa söndagar kan vara bättre än denna som va igår!!
Tänkte bjuda på några bilder, men hade inte så jättemånga att bjuda på. Men ja, några ha ja!! :-)
Ybermysig helg med punsch på verandan o inga brutna ben o inte heller nå galenskaper!! Perfekt!!

Dags o sussa.. Hej hopp!!








/Mariana

Postat den 2014-02-03 i Allmänt | Trackbacks ()