Sjuk... Igen!?!?0

Vad är det för fel på mitt virusskydd i kroppen?! Jag blir ju sjuk direkt när jag varit lite trött eller sömning.. Vad är det som ställer till det för mig?? Nu igen har jag åkt på en dunderförkylning, å inte nog med det så har ja fått feber och förmodligen så är pollen också inblandad.. Varför?! Nuu lixom??
Kunde de inte ha väntat 5 veckor till så ja kunde få njuta lite av sista tiden som va kvar.. Vaa?!?!
LESS är bara förnamnet.. Orken är helt borta och jag sover mestadels hela dagarna.. Tröttsamt o va sjuk.. MEN, jag har gett mig tusan på att bli frisk snarast.. Måste ju bli de så ja kan åka runt o hälsa på fler nybäbisar som kommti ti världen.. En liten Elias här ute på byn hos familjen Eriksson/Mattson o sen ha vi ju lille Vilde som ja också e sugen o snusa på.. Myspys!! :-)
Såå trött på att bli såhär.. Usch usch..

Men istället för att klaga här nå mer så tänkte ja hoppa ner i sängen o sussa lite.. Antar att de kan bli en ganska orolig natt med tanke på vad Linus ha gjort ida.. Tagit spruta (5-6-års sprutan).. Ojoj, stort!! Blivit godkänd med både tal och övningar på VC och dessutom hade "grejjerna" fallit på plats.. Så både pappan o mamman gick därifrån nöjda och glada.. Jaaa, åsså Linusen såklart!! Inte ett pip under sticket.. De va ju som att ta sprutorna när vi skulle ti Egypten sa han.. Å jaa, de e ju faktiskt sant de.. Å då tog vi ju hela 3 stycken på ett halvår.. :-)
Faktiskt skönt att han är lite lugn när de gäller sånt där.. För både mamman o pappan är liiiiite väl känsliga.. Hua!! Men nu är de gjort!!
Nu ska vi bara se om de blir en febertopp eller inte.. Hoppas de går bra o att sömnen inte blir drabbad.. Junior måste ju också sussa jue.. Annars orka man ju inte.. :-/

Å de gäller ju även mamman, inte sant?! Nu va de sängen!! BUMS!!

Natti Natti gott folk!! Hoppas ni alla har en Trevlig Valborg!!

/Mariana

Postat den 2012-04-30 i Allmänt | Trackbacks ()

Total Lycka!! ♥2

Infinner sig nog hos Familjen Vahlgren som fått sitt andra barn just idag.. STORT Grattiiiis ti er!! Sjukt Glad för er skull och hoppas att ni njuter till fullo och ägnar de första dagarna bara åt varandra.. Låt oss nyfikna vänta ett par dagar o landa hellre i erat. Mys järnet och landa med att ni fått ännu en medlem till er familj.. ♥
Kan det finnas ngn bättre lycka än den Totala?!?! Njää, tro inte de..
Såå, Megagrattiiis ti er o njuut nu!! Äntligen är han hos er.. :-)

Och jag.. Jaaa, här kan ja nog sitta o vänta.. Har ju som ungefär 5½ vecka ti vårat datum har passerat och längre lär de nog bli kan ja tro.. Så är de ju bara.. :-) Men va gör de? Huvudsaken lilla pyret i magen kikar ut välmående och med humöret på topp så gör de inte mig något inte.. Å sedan att jag inte behöver lida alltför mycket såklart.. Hahaha.. :-)
För hur vore de om man slapp smärtan egentligen?! Mm.. Skulle ju va rätt så nice, men hur skulle de se ut då? Överkonsumtion av kids eller va tro ni?! Jajja, tåls att tänka på.. :-)

Nu ska jag iaf hoppa ner i soffhörnet och ha Fredagsmys tillsammans med mina ♥ och mumsa på Färska Räkor o annat mumsigt.. Mmm.. :-)
Hoppas ni får en toppenHelg!! Själv ska ja jobba ett par timmar imorn o sedan blir de ledigt enda tills Onsda.. :-) Ibland ha man tur.. :-)

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-27 i Allmänt | Trackbacks ()

Kvällsjobb!0

Jaa, ikväll är de dags igen. Kvällsjobb står på schemat! Har försökt vila under dagen, så känner mig lite pigg iaf. De är som svårt dedär o hålla sig i trim enda ti klockan slår 21.30 för hemgång och har varit igång hela dagen.
Så idag hade jag bestämt mig. Vila skulle ja å därmed basta!! Har spenderat en timme i solen på baksidan, filurat lite vid datorn o sedan också vilat i sängen såklart! Gött de!!
Men ibland är de ju bara så svårt att komma ti ro.. Speciellt på dagarna.. :-/ Men men..
Linusen ha varit på dagis hela dan o jag ha verkligen bara brytt mig om mig själv.. Eller ja, nästan.. :-) Plockat lite skräp här hemma och ska åka på återvinningen med de.
Men nu mumsar jag middag o ska snart bege mig mot meckat igen.. Birsta!! :-/ Huhu.. Å löningsdag är de också, så inte komma de va de minsta lugnt idag inte.. Pjuuuh..
Fast samtidigt är de ju himla skönt också, timmarna rullar på och vips så är klockan stängning! Brukar tycka de e ganska kul o stänga för de mesta eftersom jag aldrig gör de nästan. Men numer så är mina ben tunga som bly på kvällstid och jag går på sparlåga.
Men jajja, ska sluta klaga nu. För de e ju som sagt inte långt kvar.. Dagarna springer iväg o just idag är det endast SEX veckor kvar.. Kan ni förstå?! Vart tog tiden vägen?! Satt här o suckade nyss att de va hela tio veckor kvar och att tiden går sååå himla sakta..
Men är man sysselsatt så är man o Glad är jag för de! Dagarna går ju såå mycke fortare!!

Men men.. Nu är middagen intagen o de e dags för jobb! Medans andra beger sig hemöver för middag så har jag precis intagit min och är påväg PÅ jobb!! De e inte varje dag man kan skryta om de inte!! :-)
Haha..

Ha en strååålande kväll!! Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-04-25 i Allmänt | Trackbacks ()

Vår?!0

Kan det vara så att våren är pågång? Värmen börjar ta sig och solen skiner faktiskt på oss.. Fantastiskt! Kan ju inte annat än o ge denna sol en chans. Att det Äntligen är på g. Vi få ju verkligen hoppas! Tycker ni inte?
Motormässan har ju iaf gått av stapeln och varit i helgen som var och bara de får mig att inse att det faktiskt börjar bli sommar. Finbilarna visas upp och börjar köras på gatorna och vissa ställer ut det finaste de äger och tävlar om de olika klasserna. Ganska fränt tycker jag!
å de tycker Linusen också, för vi va ju faktiskt där. Nog för att de blev på Söndagen, men rackarns vad nöjd han vart. Bilar, solsken och grabben fick ju självklart en bil med sig hem. :-) Sjukt vad de småbilarna är dyra, men samtidigt är de ju samlasbilar, så de ska ju kosta. De är ju inte dirket gjorda av plast och håller gör de också.. Såvida man inte kastar dem hit o dit såklart och vårdar dem med omsorg och är rädd om dem.
Men är inte ett dugg rädd för att Linus gör de faktiskt, som han är rädd om sina saker tro ja inte ens att jag är.. :-) Men de e ju himla bra de.. :-)
Åsså fick ju pappan sig en present också.. En till garaget.. Såklart ska han ha en pinup-kalender!! Så en sån fick också följa me oss hem. Givet med en autograf med en av pinupa.. :-) Hihi.. Sååå, pappan va nöjd även han fast han inte fick följa me oss på mässan, utan va hemma o grejjade istället.. :-)
SÅKLART ska de hänga en pinup-kalender i garaget!! Annars är de inte ett riktigt garage.. Sådeså!!

Å vet ni.. Nu ha Linus fått för sig att han ska börja köra cross.. Ojoj.. Som han ville testa.. Kikade på grabbarna som hade uppvisning och han ville inget annat än o hoppa på en o testa.. Men som såklart inte gick.. Däremot ska vi åka o testa på en dag här framöver ute i Njurunda.. Såklart han måste få testa om han vill. Å som han själv säger...: "-Mamma, dedär kan ju inte vara så svårt. De är ju som att cykla på en tvåhjuling, fast med samma gas som på Fyrhjulingen!" Hihihi.. Å visst ha han såå rätt junior.. Precis så är de!!
Sååå, nu kan ni ju bara gissa vad HAN längtar till.. :-D Hehe..
Å eftersom han inte kunde testa köra riktig cross så gick han o ställde sig bland de stora grabbarna.. Å testade på tv-spels-cross istället.. Han o de andra stora grabbarna spelade o de gillade han också.. Ojoj..
Mamman stod såklart och iaktog och knäppte kort på junioren.. Hahaha.. De andra va ju som nååågra år äldre, men inte skrämde de honom inte. Nejnej, han klev fram o spelade en stund han med.. Hihi.. Gullungen!!

Ger er lite pics såklart.. :-)




















Mmm, ni förstår ju själva.. Vart ju en kanondag dedär.. Trots mammans få sovtimmar och jobbardagar med ett o annat bus där på lördagskvällen.. :-) MEN, sikken bra helg de blev!
Alla i familjen va riktigt nöjda med att kasta oss i sängarna på Söndagskvällen så här gick de ingen nöd på oss inte. :-) Nu är de bara ti o se fram till att solen gassar fram ännu fler bilar på gatorna och att många andra bitar faller på plats runtom oss..

SOM till exempel badrummet!!! TÄNK om hanteverkare kunde hålla vad de lovar?!?! Åååh, kan ju bli galen på mindre.. Har som ingen lust att lägga energi eller ork på sånt nu.. Vill bara att saker o ting ska flyta på som det från början va tänkt.. :-/ Suck!!
MEN, förhoppningsvis så får vi tag på ngn annan.. För mitt förtroende har de redan ta´tt bort och jag vill inte ha hit dem. Nejnej!! Nu få ngn annan ta del av den prispengen istället anser jag!! That´s it!!
Man ska inte tro att de bara är att lova o inte dyka upp inte. För då blir fröken Johansson grinig och less serrni!! Sådeså!! :-/
För saken e ju den också.. Att om inte rörmockeriet blir klart snart, så kan vi heller inte börja bygga golv och väggar.. (TROTS att allt ligger klart för montering, köpt och klart!!!) Men just nu kan M inte göra nånting, vilket gör mig gaaalen.. För vi ha ju som sagt bara SEX veckor på oss!! Sen kan bebben komma precis närsomhelst.. Å eftersom jag inte direkt är känd för att ha uthållighet så kan detta starta ett världskrig här hemma.. Å de vill man ju inte, eller hur?!? :-O Hmm..
Vi bara måste få saker o ting klart.. Jag vill heller inte att sommaren ska spenderas inomhus, utan nu vill vi bli klart med detta så man kan börja pyssla utomhus sen istället.. Inte sant?! Å sen så är de ju självklart så också att det är faktiskt inte så jäkla kul att bo uppi detta stök o bök. Jag som är pedant som sjutton få blunda o tänka på annat inte bara en gång om dan, utan säkert en MASSA gånger.. :-/ Iiiiih...

Åååh, sånt där kan verkligen göra mig galen! De bara är så!!

Nää, nu tro ja fröken Johansson ska krypa ner i sängen en stund.. Trots att solen skiner ute så måste ja vila så ja orkar med kvällsjobb. Trist, men sant!! :-)

Hoppas ni andra är ute o gör som alla andra.. Njuuuter!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-25 i Allmänt | Trackbacks ()

Läsning...0

För er som håller med.. Läs denna krönika!!

Sjukt bra skrivet och härligt att läsa.. :-)

http://dagbladet.se/kulturnoje/kronika/1.4629947-takida-rockens-rambo-

Precis som det är!! Kritikernas sågning och folkets jubel.. Så sant som de va sagt!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-04-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Så försvann energin helt..0

Japps, de gjorde den. Å de med råge också!! Jösses, ögonen går i kors och jag ska snart hoppa i säng o vila nån timme.. Pjuuh.. Vilken pärs de är med bakning och allt runtomkring.. Visst blev de riktigt goda o mumsiga bullar o chokladbollar, men rackarns de där med energi.. Den lixom försvann helt!! :-/
Jag o Linusen började strax före tio imorse med att fixa till degen. Sen skulle den jäsa såklart. Så junior fick leka en stund på sitt rum och sedan va de dags o börja baka..
Sen jäsning igen, å eftersom Linus fått kavla och jag gjort mest saker runtomkring och hjälpt till med att berätta hur han ska göra och sedan såklart hjälpt till lite så va bullarna på nästa jäsning.
In i ugn i 5-10 minuter, å sen va de klart.. Men vilket projekt!! Trodde inte att de skulle ta sån tid för varken mamman eller Linusen, men de gjorde de. Allt har sin tid och vips va klockan 13.. :-O Vad hände med tiden?!? Pappan hann komma hem och då satt vi och rullade chokladbollar. (Hade ju visst lovat de också..) Men men.. De va ju ganska snabbt gjort och vips låg de i sina lådor o in i frysen me dem med.. :-)
Skönt o ladda upp lite eftersom nu när de inom nån månad kommer att vankas en hel del besök för bebbens ankomst och andra roligheter. :-)
Men va sjutton!! Att de ska ta sån tid och ork från en, de trodde ja inte. Såå, nu slappar jag järnet medans junior fick åka me pappan på tippen och sedan på Birsta. Allt för att ha en liten stund för sig själv.
De behövs!! De kan ja säga!!

De e nu ja ska hämta tillbaka energi så vi får en trevlig och mysig fredakväll tillsammans!!
Att jag sedan spanar ut genom fönstret och ser att de vräker ner snö gör mig inte lika pepp ti Fredagsmyset. Varför mera? Nu? Jag ha ju som ställt in mig på vår och värme nu ja. Varför gör man såhär? Dumma skitväder!! Kan de inte bara hålla sig borta så man kan få sommar snart.. :-)
Är ju som lite lättare att se och känna att bebbens ankomst också är närmare om de inte är sådant rackarns dumväder. Inte sant?
Jaaa, smått less blir man ju såklart!! Vem vill inte ha sommar lixom?? Å nu när de snart är Maj så känns de ju faktiskt som att de e dags. Å när de dessutom vankas Motormässa i helgen och allt som hör till de. Ni vet ju, jänkarna brukar ju tas fram och alla känner att sommaren är på väg. Men hur fasiken ska man få in de känslorna när de snöar och bär med sig en hel del kyla....? Iiiih!! Gaaalet!!

Jajja.. Få väl som snällt sitta kvar i båten o hoppas på att de blir bättre väder på Valborg då de vankas rajraj i Västra. Kan ju hoppas på att de blir bättre väder då o att de inte är lika kyligt. :-)

Nu tro ja ögonen blöder o fötterna jäser!! Dags o ta min "lilla" mage o drutta ner i sängen en stund.. Krabaten här inne är allt annat än lugn, så väntar med spänning vem lill*n är lik.. Mammans intensvia jag eller Pappans lugna humör... :-) Hmm.. Jaanii, de blir en fundering de.. Hahaha..

Hopp i säng åsså bjuder ja på lite finfiiiina pics sen våran bakdag.. Små men sjuuukt goda bullar vart de!! Linusen kan han o mamman är stolt.. Såklart!! :-)

Hej på er!!





 <--Nöjd Kille!

/Mariana

Postat den 2012-04-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Bak o stök!!0

Visst är de väl härligt när man ska köra igång me bakning och man egentligen är helt slut i kropp o själ.. MEN, har ju lovat min finaste Junior att här ska bakas idag så han kan bju på. :-)
Bara ti o hålla löftet, hur kommer de själv annars bli med att hålla vad de säger?! Inte sant? :-)
I vilket fall så verkar de som jag mest kan kika på medans Linusen bakar.. Jag säger vad han ska göra och sedan fixar han. Duktig kille minsan!! Mamman är stolt kan ja säga!! :-)
Å nu är det jäsning som gäller, så därför passade ja på o kirra ett inlägg här mitt i stöket! Vad gör man inte för sina läsare? Hahaha.. :-)

Det vi pratar mycket om just nu här hemma (eller iaf jag o Linus mestadels) är om namn. Vad ska lillebror/lillasyster heta.. Vad skulle passa in med våra namn som vi andra har osv.. Mm, de är ju som sagt en djungel. Men jag har ju som bestämt mig inombords sedan länge och hoppas verkligen de passar in om det skulle bli en sådan liten fis som kikar ut.. :-)
Men ett namn som Linus håller stenhårt på är Brolle!! Hahaha.. Jag frågade honom om varför, å hans svar var ju såklart att: "-Jamen Mamma, då kanske han blir lika bra som Brolle om han får samma namn som han!"
Kan ju ligga ngt i de han säger. Men samtidigt så har vi ju både jag o M musikgener på våra sidor.. Så vill man så kan man. Är de inte så?? :-)
Själv så ha jag ju både spelat tvärflöjt, trummor o sjungit.. Så visst finns de.. Har ju som en hel släkt med musiker, så brydd blir ja inte alls.. :-)
Jajja.. Namn va de ja.. Få se vad de är för liten fis som kommer ut till oss.. Som sagt så längtar vi verkligen nu!! Kommer bli hur fantastiskt som helst och vad vi längtar allihopa!!
Däremot så kanske de är en liiiiten press här hemma..
Badrummet är ju utrivet och väggarna likaså.. Såå, vi få se hur detta slutar.. Men 7 veckor har herrn i huset på sig.. Så vi få hoppas att bebben kanske stannar någon dag extra för hans skull.. För 7 veckor känns liiite tajt, tro ni inte?

Nåja... Nu få ja sluta babbla på.. Dags o baka bullar.. Jäsningstiden är uteeee!!

Hej hopp!!

/Mariana

Postat den 2012-04-20 i Allmänt | Trackbacks ()

Tröttmössa...0

De e just vad jag är idag. Haft en riktig slappardag, men ändå är jag helt slut i både kropp och själ.. Tur jag ska va ledig både imorn o på freda så ja hinne klarna till innan de e dags för jobb i några dagar igen. :-)

Ha ni tänkt på en sak...? Inte är de inte alls lika kul me Facebook som de va i början..? Ha fasen börjat ledsna ganska rejält nu ja, å många gånger känner man bara att de verkligen håller på att braka iväg alldeles. Vad vill man få ut av o skriva kommentarer om hur synd det är om en eller hur man slår ner på andra för att känna sig bättre eller rent ut sagt må bättre själv? Är de lixom de nya att finna sina vägar fram på och sedan kunna relatera ens olika relationer hit och dit.. Och sen också en till sak.. Ha vänner som man inte ens känner eller ens hejjar på när man är någonstans..
Jag har ett exempel..: Hade en gång en vän på fb.. Hon/han hade såklart alltid en kommentar vid alla mina uppdateringar och ville gärna surra lite extra om mig bakom min rygg.. Såklart va ju mitt liv viktigare än deras kan man ju genast tro.. Varför surra man annars lixom?!? :-O
Nåja.. När vi sedan möts på ett möte/träff/grej så böjer sig båda dessa två sig bort och gör allt för att slippa säga hej till en?!?! Hallåååå!!! Är de ngn man ska ha på sin lista där man skriver ut en hel del som kanske blir för mycket ibland...?? Nää, tro inte de!!
Såå, efter de så ha ja verkligen lovat mig själv att aldrig mer ha några som jag inte ens säger hej till kvar på min egen lista.. Sådeså!! :-) NÖJD!!
Nej fy sjutton.. Å sen få man nog tänka liiiiiite på vad man skriver just där på den sidan.. För jösses vad människor frivilligt spökar ut sig själv och mycke annat.. Knas.. Verkligen!! Å dumt!! Å byter bilder 5-6 gånger i veckan för att visa på ett ungefär vilket humör man känner sig på.. Eller..? Varför gör man de annars?? Svårt o bestämma hur man vill ha de eller?!? Mm, verka så på mycket annat.. Men jaa.. Vad vet man?!
Jajja.. Inte min huvudvärk.. Men såå dumt.. :-/

Å appropå ingenting.. Gladeligen är jag också över att de är såå sjukt mycket människor som ställer upp nu när vårat badrum är utrivet och under rivningen.. Tänk att man får upp ögonen nästan varje dag över hur "många" det är som hjälper till då det behövs. Då det behövs... Mm..
Å sen finns de vissa underbaringar som t.o.m. frågar hur man ligger till för att de också ska kunna planera för att hjälpa oss.. De e vänskap de!!
Men visst är de bra konstigt hur folk bara kan "försvinna" eller vara "upptagna" då det gäller?! Jaa, för mig är de en gåta. Men men.. Tur vi fixar de endå.. Men hjälp av dessa underbaringar såklart!! :-D
Visst e de fantastiskt!!

Hej hopp.. Nu ska tröttmössan sussa järnet!! Föööör, de e ju Vattengympa imorn!! Wheeehooo!!

/Mariana

Postat den 2012-04-18 i Allmänt | Trackbacks ()

Vardag..0

Vardagen är här och allting känns så himla lätt och roligt numer. Jobbet går av sig självt, jag vilar när jag kommer hem och sen finns det ovärderlig tid tillsammans med mina pojkar. Fantastiskt!! Nästan så man blir brydd vad en 50% sjukskrivning kan göra. Visst är jag trött som en gnu ibland, blir grinig som en oxe och gnäller som en riktig kärring har jag helt sjukt bra pepp av min Fantastiske M här hemma.
Såklart kan han ibland inte riktigt förstå hur jag känner. Kan tycka att ja gnäller över småsaker, men nå sjutton finns han där. Han finn för mig och försöker få mig nöjd på alla sätt och vis.
Och visst sjutton är det så det ska vara..? Såå Glad och Nöjd över vissa beslut i livet som gjort mig så Lycklig som jag är just idag. Å nog va de allt knas o ha den känslan för ett par år sen..
Nog kan man tro att jag hittat hem och landat va? Å de e just den känslan jag har också.. Jag är hemma.. På alla plan!! Å att vi just nu också renoverar ett hus tillsammans (nog för att jag är tjock å inte kan gö nå just nu).. Ett hus som kommer bli helt efter hur vi vill ha de det allihopa.. :-)
Lycka de!! ♥

Kan int annat än att fortsätta vara Lycklig o sedan få resten lixom bara följa me.. :-) ♥

Igår så va Linus o lekte med barn på gatan igen, men denna gång med andra nya barn.. Spännande tycker jag, men samtidigt blir man ju som liiite orolig såklart! Vem skulle inte bli de lixom? Barnen leker och försvinner bortöver, å en annan ha lixom knappt koll på vart man är själv.. :-O
Jaa, ni förstår ju!! De försvinner bakom knuten o sen ser man knappt skymten av dem.. Såklart roligt för honom! Jag är superGlad för att han skaffar sig kompisar häromkring och så han själv känner sig pepp inför att hitta nya polare.. :-)
Just i skrivande stund är han tillsammans me sin kompis Amilia borta på någon lekpark.. Först lekte de här närmast o sen drog de vidare till ngn annan.. :-) Inte själva än sålänge.. Men snart så drar de väl iväg helt själva å då har man inte så mycke o säga till om längre.. :-I
Vad gör man då rå?

En orolig mamma som precis ha gjort annanspaj för första gången o en pappa som river stället.. :-D Hahaha.. Närå.. Men snart finns de en riktigt öppen yta här helt utan väggar.. :-O Hehe.. Kanske bjuder på nån bild sen.. Helt sjukt va öppet de blir.. :-O
SKA ju såklart bli nya väggar. Men istället för att "bygga på" och stärka väggarna så gör vi om från början.. Gör om, gör rätt!! :-D

Nää hörrni!! Nu tro ja minsan att de e dags o kolla om pajen är klar.. Riktigt mumsigt kvällsfika måste ja säga!! Ojoj.. Snacka om att lyxa till de ordentligt!! Vääärsta Kvällfikat!!
Bara ti o se om ja varit lika duktig som Madde nu när ja gjort den.. :-)
Hoppas... För hennes är ju sjuuukt go iaf!! :-)

Hej hopp på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-16 i Allmänt | Trackbacks ()

Nyfrissad..0

Hell jäää, I am!! Såå jäkla nöjd är ja som vanligt och min syster är verkligen såå himla Duktig!! Jag trivs såå rackarns gött i mitt nya hår och ska denna gång försöka vårda de ännu bättre, så färgen håller sig längre.. För de e ju Lysande!! :-D
Har inte klippt nå idag, eftersom jag sist klippte en bit så sparar jag gärna om de inte behövs. Sen ha man ju sjukt tjockt hår numer då man ha en massa överflöd av hormoner o annat tjafs i kroppen. Så håret e väl ett av de bästa på kroppen just nu kan man säga. Tjockt, fluffigt o välvårdat!! Bra de!!
Sen så filade vi till mina s.k. ögonbryn (läs buskar) så de fick en ny look. Kanske är de dags o fixa fram de ljuva fiiina formerna runt ögena iställer för att låta de växa igen totalt tänkte ja.. :-D
Å lite färg på dem med gjorde verkligen susen.. Nu är jag som en NY människa!! Fantastiskt!!
Tänker inte dela me mig nå foto ikväll eftersom ja nyss kommit hem o här sussar båda mina pojkar. Tröttisarna! Såå, ni få allt vänta tills imöra! Då ni!!

Men vet ni vad.. Snart är de dags för lite bus igen för fröken Johansson! Det vankas ljuvliga stämmor från JLT (John Lindbergs Trio) ute i Söråker o självklart måste jag dit. Lyssna, gunga på kroppen o sedan få gå hem me ett leende på läpparna. Är de inte ljuvligt så säg?! :-)
Jag må va knasig, men sånt kan ja fasiken leva på länge. Träffa lite folk, köra lite bil, få en härlig stämma i mina öron.. Jaa, allt dedär e ju bara såå himla gött!
Min kära mor hon förstår då sig inte på mig. Eller rättare sagt är de faktiskt fler som kanske inte gör de.. MEN, sålänge jag gillar de och mår fantastiskt gött av de så är de ju toppen. Inte sant??
Då gör de mig inget att ja e klumpig, på tjocken och blir sjukt trött dagen efter. Nää, de tar jag. Bara jag få ha en härlig kväll tillsammans med goda vänner och med en massa annat ruskigt trevligt folk.
Komma blii suuuper!! Tjoohoo!!
Nää, nu få ja fasiken sluta surra om de. Vill ju att de ska va imorn jue.. Laddad!! Nu nu nu.. :-)
Får snällt sitta kvar i båten o vänta tills den 26 April då de intar scenen i Söråker!!

Något som däremot får mig att tappa mycket av min energi och får mig att bli helt slut i huvudet är när min goding ti son drömmer en massa tokiga drömmar. Är de inte om Scooby så är de om nå annat monster.. Å jisses, detta kan verkligen få mig på sjukt kasst humör.. Som imorse.. Pjuuh..
Junior började med att knacka några gånger. Jag tänker, "-Nej, vägra kliva upp! Inte nu.." Såg ju även att de va mörkt ute fortf, så inte va de morgon iaf.. Men men.. Han gav sig inte. Till slut knatade han in till oss o viskade.. "-Mammaaaaa, kan du kommaaaaa?!?" Jag såg de mer som en order.. "-Kom hit, jag vill de nu!" Ungefär..
Men jajja.. Gick in till honom, men ingeting va då bra. Han provade att somna me oss, men nejnej, där va de ju trångt o varmt.. Hua!! Å de gå ju baske mig inte för sig..
Till slut efter många om och men låg han kvar i sin säng. Men då va de ju M:s tur att kliva upp på jobbet. O ljust hade de också blitt.. SUCK!! Där rök min sovmorgon, tänkte ja.. Å så blev de..
Vid den tiden insåg ju junior att de va morgon och visst skulle han minsan upp han med. Såå, just ikväll förstår ja om M ville sussa tidigt. Även ja komma snart dimpa ner i snarklådan o drömma sött ända tills imorn. De kan ja säga!! För fy sjutton.. Vill ju verkligen inte få detta som nån vana.. Hur orka man då lixom?!?
03.45 va klockan då han vaknade till.. Vad e de för tid?!? De e ju för sjutton MITT I NATTEN!! Eller hur?? Jag komma verkligen förkorta mina livs levande år om jag ska behöva stiga upp den tiden en längre period. De kan ja ärligt säga. Jag skulle fasiken aldrig klara av de.. Hua mig!!

Såå, kan vi inte alla hålla tummarna för att Linusen kan sussa åtminstone ti klockan 8 imorgon.. Skulle ju faktiskt inte vara helt fel.. Mami o Papi behöver sömn, vilket han också behöver..
Bort bort bort me hans knasiga drömmar o ge oss lite lugn o ro nu!! De behövs!! :-) Pjuuuh..

Ska kanske inta sängen ja me.. Börja svida i ögonen.. Å då är de väl sussadags? Jajja.. Återkommer som sagt imorn me pics på nya looken.. Whoohooo!! :-P

Hoppas ni alla har en ToppenFreeeda!!

Toooodells!!

/Mariana

Postat den 2012-04-13 i Allmänt | Trackbacks ()

Fredag!!1

Fredagen är här och med allt som tillhör en fredag såklart! Lite smått fredagstrött, måttligt sugen på nå riktigt smaskigt att mumsa i sig o dessutom ska jag få bli bortskämd igen.. Älskade fiiina lillasis ska skämma bort mig på salongen ikväll.. :-) Jag ska fixa barret så det blir fint, kanske få färga till brynen så de glänser och sedan få klippa till håret lite så man få sig en fin frisyr igen.. Bort me denna skit som ja hade på sidan.. Som tur e så växer de ju ut och snart så är de lika långt som de  andra håret.. Gött de!! Å nu syns de ju knappt att jag haft så kort som ja hade då i höstas.. Tur de.. :-D
Men visst, man ska väl prova sig fram. Såklart. Men jag trivdes inte så rackarns bra i de, å dessutom ha inte jag den orken eller tiden att lägga ner på fix o grejjs för att de ska se bra ut.. Nejnej, finns ju viktigare saker att lägga krut på.. :-D

Har haft en ganska tuff vecka om jag få säga mitt.. Nervös och spänd inför skolavslut och kvällsjobb. Å dessutom va jag o träffade Bm imorse.. Men nu är ju veckan förbi och allting gick galant som vanligt!!
Glad man blir över småsaker ibland.. (som för mig kan verka sjukt stora) Men så är det!! :-)

Mina pojkar är på tippen me en massa skrot som vi rensat ut och maskiner som bara stått o skräpat i garaget. Äntligen är de borta! Så mamman i huset (JAAAAG) ska snart bege mig inöver stan. Käka en bit mat o sedan kliva in på sis jobb o få en avslappnande och skön eftermidda tillsammans me henne.. :-)
Kan de bli så mycke bättre? Njäää.. Bortskämd??!! Japps, så inne bombens också!!
Fast när man ger och tar så känns de bra mycke bättre.. Tur man kan gö så. Hur vore de annars?? :-)

Imorgon är de bytardagar lite här o där. Men tro ja ska bege mig på en på Klingstagården. Känns för långt o dra iväg ti Bergeforsen.. Nää, de orka ja inte!! Så, tro ja ska spana in i Klingsta o se om ja finner nå fynd.. Alltid lika kuligt!!

Men sen då.. Hur gick de hos Bm tänker ni... Joo, de gick fint. Mina värden va bra, men blodtrycket lite högt. Men endå inte så konstigt med tanke på att ja sovit kasst o dessutom jobbat två kvällar. De två sista också.. Men sålänge jag mådde bra så tyckte hon inte vi skulle göra nå åt de.. Skönt!!
Är ju som lite småskraj eftersom de satte många käppar i hjulen sist när Linus kom. Vill ju inte springa dit varje dag för att kolla så allt ser bra ut lixom.. :-O
Men va tro ni rå? Kille, Tjej?? Jag är som i en dimma nu känner ja. Vet inte vad ja tror.. Lite konstigt känns de allt eftersom jag va såå himla stensäker på att Linus va en kille å ut kom de en kille.. Trots att de flesta trodde de va en tjej då.. Hehe..
Såå nu är jag alldeles snurrig o vet inte alls.. :-)
Jajja, de visar sig.. Men va tror ni?? :-D Alltid kuligt o höra vad andra spekulerar i..

Näpps, hoppa i skorna o bege sig inöver stan. Kanske springa på nå fyndigt också.. Vad vet man? Hehe..

Heeej på er!!! :-)

/Mariana

Postat den 2012-04-13 i Allmänt | Trackbacks ()

GLAD!!!!0

Är såå Fantastiskt GLAD!! Min sista kurs är nu avslutad och därmed kan jag räkna med ännu ett betyg till mitt slutbetyg. Underbart!! Såå, hejdå Svenskan!! Vi ses ALDRIG igen!! Pjuuuh..
Kommer definitivt aldrig mer läsa en Svenskakurs som denna igen eftersom den ha varit den svåraste av dem alla. Jag har verkligen kämpat mig igenom och det känns såå himla skönt att det Äntligen är klart!
Jag kan andas igen!! :-)

Så numer kan jag verkligen BARA jobba och sedan få ha min lediga tid till att vila och ha lugn inför den kommande bäbisens ankomst.. Fantastiskt!! :-)

Inte för att det den sista tiden har varit så pressande och anstängande, men sålänge kursen inte har varit avslutat har jag haft en press som inte går att förklara. Allting jag gjort har fått mig att fundera på denna rackarns kurs som inte varit klar.. :-/ MEN om nu är det!! Och betyget är satt!! Wheeehoo, vilken känsla!! Jag är lycklig och känner mig lugn.

Nu kan jag verkligen fokusera på att hämta igen mig emellan mina arb.pass och få känna lugnet komma! Tänk er.. Jag lyckades verkligen!! :-)
Alla dessa språk och ord och hur man ska skriva och hur man absolut inte får skriva har gjort mina tankar mycket förvirrade. Jag har i motvind tagit mig fram och det är för mig såå skönt!!

Jäklarns vad jag tjööötar!! Men jisses vad himla skönt de känns!!
Så nu tro ja jäklar i mig att de blir en riktigt fin midda ti helgen! För nu ska de banne mig firas in!! Tjoohoo!! Nu är det sedan studier på Högskolenivå, men de får vänta.. Ska ju förstås vara hemma ett bra tag me minstingen som anländer ti familjen i början av Juni först!! :-)

LYCKA!!!! Behöver ja säga mer..?

/Mariana

Postat den 2012-04-11 i Allmänt | Trackbacks ()

Påsk i bilder..2

Japps, här kommer lite utlovade pics sen helgen. Hoppas på att få stjäla nå fler av kusinvitamin också, men de blir ett senare projekt.. :-) Har inte varit såå flitig me kameran, men bjuder på några i alla fall.. :-)

OCH, för er som undrar.. Nej, vi va inte ute på isen.. Land där vi satt eftersom sjön är en sänksjö..

Bilderna få lixom tala för sig själva.. :-)

























/Mariana

Postat den 2012-04-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Hemmadag!1

Blev som en Hemmadag idag trots att det finns en hel del och göra.. Men billös som jag är så fanns de inga andra alternativ. M va ju tvungen att ta sig på jobb och jag o Linus kunde va hemma som sagt. Skulle på skolan o fixa lite med den sista delen i svenskan. Skriva ut o kirra klart ni vet. Men skickar in den endå som den är nu.. Vad ska man annars göra? Kan ju inte rå för att bilen skulle pajja just denna vecka.. :-/
MEN, förhoppningsvis är ja inte billös imorn o kan komma iväg på skola o dagis.. Ska ju ha betygsamtal imorn, så känns som de vore bra om ja va där.. :-) Hehe..

Det är ju bara så typiskt. Bara för att man vet att man inte så lätt kan förflytta arslet så blir man rastlös som sjutton.. Spelat spel me junior här på morgonen, har redan gått igenom posten och läst tidningen två gånger.. Åååh.. Vad ska vi hitta på? Är ju som lite begränsad över hur långt kroppen orka gå och hur ja sedan blir efter, så därför är ja rackarns försiktig. Vill ju som sagt inte utmana ödet, även fast de är härligt att röra sig.
Men jaa, ni vet.. Fogarna blir ju inte bättre kan ja säga.. :-/
Fast skulle tro att lekparken här bortanför lockar lilleman idag.. Klä på oss lite kläder, å ut baah!! :-) Gött me lite friskluft ska de i varje fall bli. De kan ja säga!! :-)

Näpp näpp, spela lite tärning tro ja allt.. Har en kille som studsar och vill åter igen vinna över mig. Så de är väl bara ti o spela lite rå.. :-) Hihi.. Gofisen!!

Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-10 i Allmänt | Trackbacks ()

Påskhelg!!0

Visst är det Fantastiskt underbart att ha lediga dagar tillsammans med sina nära och kära och få rå om det Bästa man har. Få mumsa lite extra på dedär karramellerna som lägger sig extra fint runt magen och få smeta i sig en rejäl massa dricka..?? Ojojoj, känns som denna helg fått mina kilon att öka nå kopiöst. Så vi få väl la se på Freda då de är dags för besök hos Bm igen.. Nåt kilo borde ja ju ha gått upp.. Ha ju faktiskt som ni vet inte klivit över min startvikt ännu, vilket är sjukt skönt eftersom jag redan innan grav såg ut som en valross.. :-O
Jajja, kanske är det liiiite lättare att beta bort detta "häng" som blir efter bäbis kommit ut ti världen och kanske eventuellt kunna bada i sommar o inte bara behöva gömma sig i vassen?! Hahaha..
Va tro ni?? Jag vet ju som sagt vad jag ska göra för att få bort det jag vill. Har gjort de förut och kommer deffinitivt fixa de igen. Såklart man behöver lite pepp, men de ordna sig!! :-)

Nåja, Påsken ja!! Joo, den ha varit superbra och hela helgen har som sagt inneburit en massa sötsaker, umgänge och en hel del slappa för fröken Johansson! Jajjemän!! Jag har inte direkt stressat med nånting. Instädningen av stugan tro ja att ja pysslade med heeela torsdan, men lite uppehåll av vila, blogg, sol och mat såklart.. Men varför ska man stressa när man är ledig och har bara ett fåtal dagar tillsammans??
Nejnej, de vore ju dumt! :-)
Spenderade en dag på Badhuset i Fränsta i lördags och jösses va supermysigt! Men efter vart man bra slut och maten satte verkligen locket över kistan.. Pjuuh, vilken middag. Mätt till dagen efter kan ja säga.. Ujuj..
Linus myste ganska rejält då han fick leka me storkillen Erik. Han är ju ett par år äldre och de hade riktigt kul tillsammans tro ja. Visst, han har ju några år till på nacken. Men Linus va heltnöjd! De kan ja säga.. Å dessutom märks ju detta superväl då man knappt ser röken av junior eftersom han är så upptagen med att umgås me honom. Tokroligt är de såklart!! Mamman nöjd!! :-)
Däremot så har ju denna Påsken inneburit en massa sena kvällar för unge mannen. Tro inte en kväll har blivit natten före klockan 21.30.. MEN, så kan de bli ibland. Å dessutom sussar han ju järnet framåt åtta då istället, så man kanske inte ska klaga.. :-O

Idag började allvaret för mig igen efter en veckas ledighet. Eller nästan 1 ½ vecka.. *höhö* Långledigt och välförtjänt må ja säga! Så imorse när mina ögon kvicknade till klockan 5.10 började ja nästan gråta.. "EN HEL TIMME FÖR TIDIGT!!!" Usch.. Jag som ville sova tills klockan plingade.. Suck!! :-/
Jajja.. Såå, upp o gnugga gruset ur ögonen. På me kläderna o iväg på jobb. Lugna skööna Annandag Påsk.. Kan bara inte förstå alla som ska ut ti Birsta o trängas dessa dagar? Va ju himla fint väder.. Eller? I alla fall blev de det när jag åkte hemöver runt 11.30.. :-)

Å vet ni.. Har ja sagt hur Lycklig jag är över min nya kompis?!?! Diskmaskinen!! :-)
Den fungerar alldeles exemplariskt och jag slipper torka ut mina fina mjuka fingrar. Finns ju annat att slita ut dem på.. :-D Hahaha.. Närå.. Men jösses vilken maskin!! Så nu ska jag även med den (som med allting annat), använda med kääärlek och vårda dem med omsorg.. Självklart!! :-D

Vet ni vad jag gjort idag förresten?! Hihi.. Jag ha anmält Linusen ti Fotbollsskolan i sommar. SOM han tycker de ska bli skojsigt! Och dessutom kommer han finna en hel del nya vänner. De tro ja!! :-)
Kuligt Kuligt!! Komma bli toppenbra dehär.. Tänk att man kan trivas o funnit rätt såhär, de trodde ja inte. I alla fall som det känns än sålänge.. Men tro de komma bli fint dehär.. Lite på sidan om stan, men endå nära. Perfekt!!
Såå, nu få de baske mig bli slutet av Maj så fotbollen kan sätta igång. Tänk va roligt, de tycker i varje fall både mamman o pojken!! :-) "-Klart pojken ska spela fotboll! Precis som jag gjorde!!" :-)
Gräs och Grus-skor plus benskydd är Självklart införskaffade. Så nu jäklar är de bara ti o börja spela.. :-) Åååh, nästan så jag längtar mer än junior.. Men de ska ju bara bli för kuligt!! En sport!! En sport som han gillar dessutom. Nu är de bara ti o hoppas att han ärvt gener från både mamman o mostrarna så han blir kung på allt på planen.. Hahaa.. :-D
Jaaa, okej.. Från mormor också såklart.. För hon gjorde ju så vi syskon trillade dit.. Hihi.. :-)

Nää, nu mina vänner ska ja ladda upp för nya serien som ska börja ikväll.. Alcatraz på 4:an ska de kikas på och de ryktas om att de kan bli en sen kväll.. Pjuuh.. Tur ja ska ladda upp me morötter, dip o saft kvällen ti ära.. Haha.. Vad gör man inte.. Det är ju trots allt Annandag Påsk för böveln!!
Sista rycket med att peta i sig lite mumsiga gosaker!! :-D

Tjollahopp på er därute!!



/Mariana

Postat den 2012-04-09 i Allmänt | Trackbacks ()

Långfredag!! ♥1

Så har den längsta dagen på året snart passerat.. Eller längsta?! Nää, så skulle ja nog inte vilja säga egentligen.. Men många säger att de är de.. Men jajja.. Inte idag i alla fall.. Våran dag har gått så fort och vi har till och med hunnit med en sväng på sjön. Grillar korv o Linus ha kört Fyrhjuling.. Såklart!! Gullungen!! ♥
Slirade på en hel del och kom på hur man sladdar.. Hahaha.. Såå, den videon skickades såklart runt ti nära o kära.. Hahaha.. Killen kan!! :-)
Tänkte på de.. Syster yster skrev igår på bilden jag hade lagt ut på Linus o fyrhjulingen.. Att nyss fick han stå för att kunna köra den, å nu är han nästan för stor för den.. Och jaa, så är de faktiskt!! Vad ska vi nu hitta på för roligt ti våran lilla goding?! Köpa en större kanske?? Hehehe..
Njaa, de få nog allt dröja ett par år till.. :-O Hoppas ja!!

Idag är det Grillat som står på våran Meny och jisses vad de ska bli mumsigt! Köttet ha legat sedan igår i marinad och klyftpotatisen är i ugnen (snaaart klart), åsså komma de bli sagolikt mumsigt med Tzatziki till.. Åååh, är så hungrig så ja tro ja spricker snart!! Ojoj.. :-)
Linus o M tro ja komma vilja ha beasås, så de är väl bäst att ja dukar fram de på bordet också, eller va tro ni? :-)
Å imorrn, då ska de badas.. Tjoohoo, vad härligt!! Å grilla en bit mat senare också.. Mums!!

Nää, kanske bäst o duka klart på bordet.. Hej på er!! ♥

/Mariana

Postat den 2012-04-06 i Allmänt | Trackbacks ()

Tissel o Tassel...0

Har ju som nästan inget o skriva, men endå sitter jag här. På stolen som är gaaanska bekant sedan i somras då jag spenderade ett antal timmar på och skrev mina olika arbeten som skulle skickas in en efter en.. Då va man flitig minsan. Nu är det som mest tungt och man vill inget hellre än att bli klar. Men nu är de nära ska ni veta..
Jag tror att jag har kirrat den sista uppgiften idag, men väntar med att skicka in den tills efter helgen då jag kan skriva ut och läsa ordentligt hemma i lugn o ro.. Lika bra de..
Visst skulle ja kunna skicka in den nu, meeeen, nää.. Väntar.. :-)

Just nu åkte ögonen igen på min trötta sambo och livskamrat. Han är helt slut efter dagen och säger sig ha en förkylning i kroppen. Stackarn!! :-/ Hoppas han kan sussa tillbaka lite energi och vara lite piggare imornkväll. Jag som hade vilat idag så jag kunde va uppe längre och va mer social kvällen ti ära.. Men nejdå, då blir min andra hälft tröttis o somnar till och med på soffan.. :-/ Tyyypiskt!! :-(
Jajja.. Bara ti o krypa ner i snarklådan o hålla tyst. Bruka ju som sagt vara jag som är den som inte orkar så jag ska nog inte säga nå. Och dessutom värker mina fötter.. :-/
Förstår inte.. Och har ju som sagt helt slömt hur jag hade det sist.. När började man svälla om fötter o händer? Och när kändes de som de känns nu.. ( Att typ man ska kissa på sig så fort man kliver upp från sittande läge).. Jaa, massor av funderingar. De är ju som sagt 5½ år sedan sist, så de e ju inte alls såå himla konstigt att man glömmer. Å tur e väl de.. ATT man faktiskt glömmer!! Vem skulle annars skaffa barn tätt inpå varandra och ens skaffa fler barn än ett.. Hahaha..
Själv så är jag rätt nöjd med denna grav.. Värre tid får ja baske mig leta efter.. All denna pärs som varit nu gör att graviditeten känns 10 månader längre och jobbigare.. :-/
Hoppas som sjutton att ja glömmer snabbt och att lilla livet i magen får mig på andra tankar.. Faaast, de vet ja ju att hon/han får mig på.. För känslan som infinner sig då är verkligen Totaaal!! :-)
LÄNGTAR!!!! Iiiih..

Äsch, nu ska ja inte sitta här o tissla o tassla.. Nu tro ja att ja tar tag i min man och leder upp honom ti hans säng så han slipper få ont i ryggen av soffan.. :-) Sen hoppar ja nog i mig egen och sussar..
Det roliga va att Linus idag sa till att han ville gå o sova.. Kan ju faktiskt ärligt säga att de kanske typ Aldrig händer annars och är totalt främmande för både mig o M. Men ikväll hände de.. Lillfisen va nöjd efter dagen ute och ville mer än gärna krypa ner o ladda inför morgondagen..
Gullfisen!!

Hörs imöööra!! Hej på er!!

/Mariana

Postat den 2012-04-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Skärtorsdag! ♥0

Skärtorsdagen är ju här.. Linus vill inte vara Påskkärring idag också eftersom han va de igår. Utan nu inväntar han bara Påskharen.. Men vette sjutton vart han ha ta´tt vägen.. Verka som de är fler barn än Linus som ska få ägg.. Hahaha.. :-)
Såå, väntan e ju såklart lång. Men vad gör de när man kan mysa till en film? Då glömmer vi lätt vad som va ens största längtan och trillar gott ner i soffhörnet me pappsen. :-)

Tänk vad många som just idag jobbar sista dagen innan ledighet och en del kanske jobbar hela helgen..? Som jag skulle ha gjort.. :-) Faaast, tacka vet ja semesterdagar.. Ibland kommer de himla lägligt till hands, speciellt när de vankas tokhandling och stora dagar inom handeln. Då går de inte annat än att vara praktisk och eftertänksam.. Ibland lyckas man.. :-)
Men till alla er som är ute o åker, eller ska åka någonstans.. Ta de lilla lugna istället för att stressa. Man kommer inte fram fortare endå. Bättre o bara ta de lugnt och låta tiden få bli lite senare än vanligt istället.. :-)
Vi hade våran sån dag igår vi. Jag o Linus hoppade glatt ner i säng vid 21.30 helt slut. Och turen va väl att grannen hade varit här och eldat så det va varmt som sjutton här. Fantastiskt!! :-)
Man kan ju lixom inte ha mer tur än de.. :-)

Hela dagen idag ha de varit knasväder.. Snö, Sol, Hagel.. De ha lixom snurrat runt runt och vädret ha inte velat bestämma sig för nånting. Såå, visst ha man varit in o ut, men mestadels inomhus.. Inte mina grabbar förstås, de har ju såklart mekat lite amazon och förbereder lite inför sommaren. Whoohoo..
Så deras dag har spenderats utomhus hela dagen lång kan ja säga..
Medans mamman förut tog sig en helt förtjänad vila. Helt själv dessutom.. De e ju såå himla gött!! ♥
Såå, nu kanske man till och med orkar va social ikväll. Eller va tro ni? Hahaha!!
Ska göra ett stort försök i alla fall o hoppas M blir glad att ja stannar uppe ngn timme extra.. Haha..

Ångrar mig gaaaanska bittert nu när solen skiner och vi hade bestämt oss för att vänta me grillat tills imorn.. :-/ SOM är såå gott!! Men men.. Nu ska vi mumsa Köttgryta o päran istället och sedan spela lite tärning o spel.
Familjemys när de är som Bäst!! ♥ Love it!!
För när man är i stuga, då hör de minsan till också att inte göra nånting annat än o mysa, umgås och äta.. Haha.. Stämmer de inte så säg?!
Men imorn blir de Grillat, klyftpäran o sååås!! *Sluuurrrrp*

HA NU EN TREVLIG HELG!! Kommer tillbaka såklart.. Men vill ju Önska alla såklart!!
Påsken är en Härlig tid.. Som sagt.. Denna helg få man äta snarra hur mycket som helst (nästan), mysa järnet med familj och sedan slappa så mycket man bara kan!! ♥ Kan ju som sagt inte bli bättre...

Hej på er!! ♥

/Mariana

Postat den 2012-04-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Stugmys!! ♥0

Jaa, nu har vi Äntligen landat igen.. Stuga och mys hela helgen lång! Underbart!! :-) Försöker städa bort lite tok som blitt under vintern och dessutom försöker man fräscha upp här lite.. Alltid ett plus för att känna mer myskänsla! ♥
Men att bara vakna upp här på Landet och få kliva utanför dörren o känna friheten o luften o dessutom se den fantastiskt fiiina utsikten över sjön.. Jaa, de är faktiskt helt faktastiskt!! :-D
Lugnet infinner sig och är Totaaaal!! ♥









Och att få vakna till detta dessa morgnar gör att jag verkligen slappnar av totalt.. :-)
Att man dessutom ser vad Linus gillar detta är ju också så att man blir Glad av självaste känslan. Han studsade upp ur sängen imorse o direkt ut efter frukost. Att han gillar att vara ute och ha de gott är det verkligen inget tvivel om. :-)
Han njuter precis som mig o M.. Underbart!!

Å på lördag ska vi umgås me släkt o vänner mera.. Det ska badas en del och sedan grillas.. Mums fillibabba!! Kan man annat än längta? Jag ska göra mina vattenövningar eftersom vattengympan är inställd både denna och nästa vecka. Så måste ju köra på och röra mig. Det är ju bara såå himla skönt!!
Såå, bäst att passa på när man endå är nere i vattnet och sälar runt! Haha.. :-)

Men nu.. Nu ska ja städa vidare.. Få bort allt smuts och spindelväv.. Uuuh.. Tur man inte har någon som helst stress, utan man kör eftersom och poppar på stereon under tiden.. :-)
Lovely!!

Å förresten.. Vet ni en sak.. Jag är ännu ett steg närmare Högskolan.. Avslutade Naturkunskap B helt igår och fick Äntligen mitt betyg.. Skönt!! Så nu är de endast en uppgift kvar, sen kan jag med lugn och ro jobba lugn och dessutom sedan gå på föräldraledighet även då i lugnet.. Fantastiskt!! :-D

Hej sålänge!! Å GLAD PÅSK PÅ ER!!! ♥

Bjuder på en bild på Linus konstverk.. Såå duktig han kan va ibland.. Bara han vill.. :-D



/Mariana

Postat den 2012-04-05 i Allmänt | Trackbacks ()

Hockey!!0

Javisst, de blev Hockey för mina grabbar ikväll ändå. Både jag o M hade tappat hoppet helt eftersom biljetterna va helt slut på ticnet och dessutom fanns de heller inga ti övers på M:s jobb.. Såå typiskt!! Men jag tog o gjorde en sista chansning på Fejjan o vips så fick ja svar.. Vilken lättnad!! Och sååå TACKSAM!!!
En tjej räddade vår dag.. Klantigt av mig att ja hade nämnt för junior att han Äntligen skulle få gå på Hockey kvällen ti ära.. Å då dessutom hans andra favoritlag Leksand skulle möta Timrå.. (Tro Janne ha varit på o lurat lilleman) Hahaha.. :-) Närå.. Men kuligt vart de i varje fall..
Så vinkade av två lyckliga Hockeyfantaster förut ikväll och hem for jag. Så nu ska de pluggas lite mera här hemma inför provet i Genetik och Genteknik imorgon. Den ni!! :-)
Och redan nu verkar de stå 2-2 i matchen.. Såå visst är de nog spänning därute.. Alla poäng räknas nu.. Ojoj.. Sikken stämning!! :-) Fullsatt och tryck!! Fränt att junior få va me om de.. :-) hihi..
Inte direkt varje dag man läser på om kromosomer och DNA och allt därtill. Men nu skulle de ske, måste ju bara fixa detta så ja kan lägga detta bakom mig.. Åååh.. Längtan tills den dagen kommer är STOR!! :-)

Nåja, den kommer.. :-)
Imorgon är de ju dagen före skärtorsdag och då ska de "påskas" på dagis. De ska ut o träffa olika påskfigurer och dessutom få vara små Påskkärringar ett tag. Vilket Linus faktiskt tycker är roligt. Fast helst skulle han vilja va pirat igen. Meeen, de går ju inte!! Inte då de är påsk..
Men kan tänka mig att han gärna vill klä ut sig ti de när de ska "påskas" i stugan under helgen.. :-D Gullfisen!!
Jajja.. Ska nog kanske hinna me lite påskpyssel också.. Få se om vi hinner imornbitti eller om vi kör på me de när vi anländer ti stugan.. :-D
Jag vill upp nu.. Slänga upp mina fötter högt och bara jäsa mig tillbaka o faktiskt inte göra nånting!! Jösses vilken njutning!!

Nää, nu må ja köra på så detta sitter inför imorn.

Hej på er sålänge!!

/Mariana

Postat den 2012-04-03 i Allmänt | Trackbacks ()

Plugg.. :-O0

Jahapp, då vare tisdag ja.. Å pluggar gör ja.. Hua.. Sååå duktig.. Eller?!? Känner att ja inte direkt har någon ro i kroppen, så allting annat än plugg känns såå himla mycket roligare kan ja säga.. :-)
Ska snart bege mig på skolan för att få det sista inom Svenskan. Sen ska den banne mig vara klar. Å sen ska vi surra betyg idag också.. GLAD, verkligen SUPERGLAD om jag fixar ett Godkänt med tanke på hur omständigt allting varit under denna tid som jag läst de.. Ojoj..
Såå, nu håller vi alla tummar o tår för att jag får de också!! Iiiih...
Vill ju inget hellre än att lägga dessa studier åt sidan nu och endast fokusera på jobb och graviditet.. Nuuu!!

Hinner inte med o fixa pics riktigt nu på vad fint vi gjorde igår.. Men återkommer under kvällen..

Hej på er sålänge!!

/Mariana

Postat den 2012-04-03 i Allmänt | Trackbacks ()

Trött...0

Tröttmössan går inte att få av idag, jag blir gaaalen av detta!! Ha haft besök av pappsen o Siv´an ida o sen ha ja o Linusen pyntat lite ute på gården.. Påskris såklart.. Påsken e ju nära nu.. Men eftersom vi inte komma befinna oss just här i påsk, så tog vi bara o gjorde lite smått.. Men endå nånting.. :-)
Skönt man har grannar som kollar till.. De gör ju alltid gott de!! :-D

Imorgon hoppas ja att tröttmössan stannar kvar i sängen då ja kliver upp så jag få mer gjort.. Känns som de blir en tung pluggdag imorn. Suck!! Men sikken tur man har något sådär bra minne.. Ha inte glömt allt.. Hehehe.. Å dessutom har ja en jäklarannamma i mig som säger just nu att de är dags o bli klar!! På en gång!! Sååå, klart ja fixar de!! :-)

Sen ser ja fram emot Lördag o en dag på Fränstabadet tillsammans me familj!! O sedan grillning hemma hos Bästaste Moster o Jan.. SOM man ser fram emot detta!! Komma nog bli en bra Påsk i år endå även fast ja inte får fjäll-luften.. Tro ni inte?! Bättre o mumsa mat, bada lite me Linusen o få umgås me familj så man får tillbaka krafter och hinner ladda om lite.. :-) MYS!!
Jorå, de komma bli en mysig Påsk i stugan. Såklart!! Slöa på altanen och grilla lite o sedan att de bara är svkoppling på schemat stör ju inte heller frun kan ja säga.. Jisses va gött de ska bli!! :-)

Nää, återkommer om mer update om helgens bravader imorn.. Kan ju säga att vi hade de sjukt mysigt o bra iaf.. Men pics få de bli imorn.. Natti Natti på er Nattugglor!! Hehehe..


/Mariana

Postat den 2012-04-02 i Allmänt | Trackbacks ()

Senaste posterna

Arkiv

Länkar